Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlar neden ağlar...???

Ezo
02.08.2005, 19:23
Küçük bir erkek çocuk,annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?"
"Çünkü ben kadınım." Diye cevapladı annesi.
"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp
"Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi. Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu. Babanın cevabı: "Bütün kadınlar
sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu.

Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi.
Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.
"Allahım!" dedi: "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"
Allah:"Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın
ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen
başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,
doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının
nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.
Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi, ailesinin hastalığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.
Her türlü şart altında, hatta kendilerini çok kötü incitseler de,
çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.
Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.
Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.
Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim...
Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı...

"Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi,
fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır."

sila
02.08.2005, 19:57
tek kelieyle harika canooo diyecek baska bi soz daha yok sanirimmm

gulizar
02.08.2005, 20:32
cok dogru edacigim,güzel yorum,Kadin baska anlatilamazdi.

Ezo
02.08.2005, 22:51
cok dogru edacigim,güzel yorum,Kadin baska anlatilamazdi.

Evet ama sizde ekleme yapabilirsiniz nede olsa bize oranla daha olgunsunuz daha denyimli yada diger anlamiyla tecrubelisinizdir....

saygilar

cancana
27.11.2005, 16:25
TEK KELIMEYLE HARIKA BI MAKALE!
INAN BANA ÇOK DUYGULANDIM EDA.:(

Bende sahsen,bazi durumlarda bir kadinin omuzlarinda aglamak,onunla dertlerimi paylasmak ihtiyacim oluyor!
Çünkü beni o anda yaln1zca ve yaln1zca bi kad1n1n anlayabilecegini hissediyorum.Ama bunu daha hiç yapamad1m.(LÜTFEN BENI YANLIS ANLAMAYIN)
Bu düsüncemi baska arkadaslar1ma açt1g1mda ise nedense çok saçma oldugunu söylüyolar,ama benim düsüncelerimi asla degistiremiyorlar.

BIZLERLE BÖYLESINE GÜZEL SEYLER PAYLASTIGIN IÇIN SANA ÇOK TESEKKÜR EDIYORUM ve BU KONUDA DIGER ERKEK ARKADASLARIN NEDEN YORUM YAZMADIKLARINI MERAK EDIYORUM AÇIKÇASI????:3D_NG (23

Ezo
27.11.2005, 20:07
TEK KELIMEYLE HARIKA BI MAKALE!
INAN BANA ÇOK DUYGULANDIM EDA.:(

Bende sahsen,bazi durumlarda bir kadinin omuzlarinda aglamak,onunla dertlerimi paylasmak ihtiyacim oluyor!
Çünkü beni o anda yaln1zca ve yaln1zca bi kad1n1n anlayabilecegini hissediyorum.Ama bunu daha hiç yapamad1m.(LÜTFEN BENI YANLIS ANLAMAYIN)
Bu düsüncemi baska arkadaslar1ma açt1g1mda ise nedense çok saçma oldugunu söylüyolar,ama benim düsüncelerimi asla degistiremiyorlar.

BIZLERLE BÖYLESINE GÜZEL SEYLER PAYLASTIGIN IÇIN SANA ÇOK TESEKKÜR EDIYORUM ve BU KONUDA DIGER ERKEK ARKADASLARIN NEDEN YORUM YAZMADIKLARINI MERAK EDIYORUM AÇIKÇASI????:3D_NG (23

tskler.............bir bayanin omuzunda aglamak saçma degildir çok dogaldir bunu saçma gören arkdaslarin yanlis açidan bakiyor .....

Yakapınarlı
27.11.2005, 20:10
evet çok güzel bir tarif olmuş kadınlar hakkında duygusallık tüm kadınlarda var.çok güzel bir yazıydı sağoll..

yagmur
27.11.2005, 22:15
yazilanlar dogru..BIZ NEYMISIZ BOYLE...BENDE HEP DERDIM BU OMUZLARIM NIYE BU KADAR AGRIYOR DIYE..AGIRLIK OLSA GEREK...

Bir Zeynep
27.11.2005, 22:51
Ne mutlu kizim/kadinim diyene desene ; ))))
Cok güzel bacim, yüregine saglik.

Lamekan
27.11.2005, 23:24
güzel hikaye paylaştıgın için saol ....

cennet anaların ayaklarının altında diye bir söz vardı dimi....

ama ben hala kadınların bu kadar güçlü olupda agladıklarını çözemedim.... İnsanlık için göz yaşı verdim demek ne oluyor... yada nasıl oluyor çözemedim kadınların insanlık için mi ağladıgını anlatmaya çalışıyor cümle...

Dostca Kalın

ni_u
21.01.2006, 02:17
o kadar güzel bir hikayeki...

insan etkileniyor istemeden..

sol yanında istemeden bir acı oluşyor..

kadınlar bu yönden çok hassas ve narindirler..

halitseyfi
02.02.2006, 02:15
bayanlar İyİkİ Varsiniz............

yağ_MuR
27.03.2006, 02:47
"Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi,
fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır."

Teşekkürler

Yaprak...
27.03.2006, 11:18
genelde gözyaşı zayıflık olarak görülsede aslında kadın gücünü bir yonden de gözyaşından alır
çok güzel ezo sağolasın paylaşımın için

sevgiler....:)

Roşna
27.03.2006, 13:08
biraz tepki toplayacağım ama yazmak zorundayım..
kadınlar bu ağlama işini birazda kendilerine prim yapmak için yapıyorlar.bizim en alıcı silahımız gözyaşlarımız.karşımızdakine gözyaşlarımızla birçok şeyi yaptırmışızdır.
bana daha çok erkeklerin ve çocukların ağlaması daha çok dokunur.erkekler ağladıkları zaman en son haddine gelmiş demek ki içlerindeki acı çaresizlik dışa gözyaşlarıyla yansıyor.
kadınlar geçerli nedeni olsun olmasın herşekilde ağlıyorr

Yaprak...
27.03.2006, 13:23
kadınlar bu ağlama işini birazda kendilerine prim yapmak için yapıyorlar.bizim en alıcı silahımız gözyaşlarımız.karşımızdakine gözyaşlarımızla birçok şeyi yaptırmışızdır.
bana daha çok erkeklerin ve çocukların ağlaması daha çok dokunur.erkekler ağladıkları zaman en son haddine gelmiş demek ki içlerindeki acı çaresizlik dışa gözyaşlarıyla yansıyor.

valla zozan sana hak vermemek elde değil evet bazen ipin ucunu kaçırıyoruz ama her ağlayanla her ağlayanıda karıştırmamak gerek bana göre
kimi gerçekten prim yapmak için, kimi gerçekten zayıftır çaresizlikten , kimide gerçekten gözyaşından gücünü alır.. birçok şeyde olduğu gibi yine buda insanına göre değişir....

Roşna
27.03.2006, 13:31
valla zozan sana hak vermemek elde değil evet bazen ipin ucunu kaçırıyoruz ama her ağlayanla her ağlayanıda karıştırmamak gerek bana göre
kimi gerçekten prim yapmak için, kimi gerçekten zayıftır çaresizlikten , kimide gerçekten gözyaşından gücünü alır.. birçok şeyde olduğu gibi yine buda insanına göre değişir....

tabi ki değişiyorr ama bunu hepimiz yapıyoruz yapmadım diyenn uzun atlıyordur bence.ama bence nedenine bakıp karar vermek lazım o yüzden ben ağlayan bir kadın görünce kimse kusura bakmasın içim cız etmiyor.geçerli nedeni varsa üzülürüm yoksa saçma sapan nedenlerden dolayı kendilerini aciz durumda göstermelerine katlanamıyorumm

öykü
27.03.2006, 14:23
Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim...
Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı...

kadının zayıflık olarak nitelendirilen gözyaşı aslında;sevgisi,paylaşımı,fedakarlığı,sorumluluğu, anlayışı ile birlikte, bilgiye ve kalbe yönelik aklıyla insanlığa geri döner.insanlık için akıtılan gözyaşı zayıflık değil büyük bir güçtür.

ezo; bu yazıyı bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.eline sağlık sevgiyle kal.......:)

müttaki
27.03.2006, 14:29
ağlamak kadınlara yakışıyor. :)

ağlayın mızmızlar sizi. hehe ya bu kız kısmını ağlatmak hoşuma gidiyor. çok zalimim valla hehe :)

Roşna
27.03.2006, 14:32

ağlayın mızmızlar sizi. hehe ya bu kız kısmını ağlatmak hoşuma gidiyor. çok zalimim valla hehe :)

zaten seni burda okuyor görüncee bu delii yine deli deli yazar dedimm.haklısın kızlarda ağlayacak bahane çok bir sebepte sen ol barii

müttaki
27.03.2006, 14:35
zaten seni burda okuyor görüncee bu delii yine deli deli yazar dedimm.haklısın kızlarda ağlayacak bahane çok bir sebepte sen ol barii

:36_7_8: ağlayın

daha ne istiyonuz. biz ağlayamıyoruzda noluyo sanki. keşke bende ağlayabilsem. :mahsum

Yaprak...
27.03.2006, 17:00

:36_1_3: hem hoşunuza gider hemde şikayet edersiniz siz ne istediğinizi biliyonuzmu yaaaaa:garibbak:
heheheee:p

müttaki
27.03.2006, 17:03
:36_1_3: hem hoşunuza gider hemde şikayet edersiniz siz ne istediğinizi biliyonuzmu yaaaaa:garibbak:
heheheee:p

bilmediğimiz için ağlayamıyoruz galiba. siz biliyosunuz ki ağlıyonuz. ne ağlıyon (istiyon) o zaman. hehe

Asli
27.03.2006, 17:04
ağlamak güzeldir
paylaşım için tşk
yaa erkekler de ağlar ama ağlamam die diretirler
ağlamak zayıflık değildir ki

Canan58
27.03.2006, 19:51
Sevgili Ezo yazını okudum.çok güzel anlatmış kadının içinin temiziliğini,saflığını,duygusallığını.paylaşımın için teşekkür ederim.
Ağlamak temizliktir. erkeklekler neden ağlayamaz çünkü içleri piss:yamukgul:

izmirksk
27.03.2006, 19:57
.
Ağlamak temizliktir. erkeklekler neden ağlayamaz çünkü içleri piss:yamukgul:
berfin hanım ben ağlarım:yamukgul: (bakmayın güldüğüme)

Canan58
27.03.2006, 19:58

Duygusallığı,hassaslığı,temiz gözyaşlarını bu kadar basite indirgeme lütfen

Serkan_Devrim
27.03.2006, 20:03
Ne güzel işte tebrik ederim sizi. siz nadiren bulunan ender insanlardan birisiniz...kendinizle gurur duyun...
abla gene atlamışsınız ya.:yamukgul: iki güzel söz edince hemen seviniyorsunuz.:p sizi kandımak çok kolay.:p :yamukgul: hehehe

Canan58
27.03.2006, 20:08
abla gene atlamışsınız ya.:yamukgul: iki güzel söz edince hemen seviniyorsunuz.:p sizi kandımak çok kolay.:p :yamukgul: hehehe

çok haklısınız düşünün işte bu kadar temiz kalpliyiz.içimizde kötülük yok hemen kanıyoruz maalesef:pisman

Canan58
15.08.2006, 13:15
KADINLAR NEDEN AĞLAR

Küçük bir erkek çocuk annesine sordu; "Niçin ağlıyorsun ?" "Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi. "Anlamadım !" dedi çocuk. Annesi çocuğunu kucaklayıp; "Ve hiç bir zaman da anlayamayacaksın!" dedi.

Çocuk bu sefer babasına; "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.
Babanın cevabı; "Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır"

Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu ve hâlâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. "Allahım!" dedi "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"

Allah dedi ki... "Ben kadınları ozel yarattım!...

Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar; doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim. Her türlü ağır şart altında, ve hatta annelerini çok kötü incitseler de çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor. Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım. Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara birer göz yaşı verdim. Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere.. İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı.

Alıntıdır...

Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.
Bu yazı çok hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz...

cancan60
15.08.2006, 20:01
okurken ana'cum aklıma geldi çok duygulandım!

etkileyici bir yazı teşekkürler!

Canan58
15.08.2006, 20:03
okurken ana'cum aklıma geldi çok duygulandım!

etkileyici bir yazı teşekkürler!
Evet bende okurken çok etkilenmiştim yorumun için teşekkür ederim cancan60

Son Yaprağıydı
15.08.2006, 20:11
ablacım;

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=1146&highlight=kad%FDnlar

hatta en son yazan sensin bi bak istersen:001_unsur

canugur
15.08.2006, 20:17
Kadinlari aglatan tanriysa, ben ondan yana degilim..
Kadinleri erkek dünyasindan baska aglatan bir tanri varsa, onu bilemem?????

Canan58
15.08.2006, 20:24
Kadinlari aglatan tanriysa, ben ondan yana degilim..
Kadinleri erkek dünyasindan baska aglatan bir tanri varsa, onu bilemem?????

Teşekkür ederim o değerli sözlerinizi paylaştığınız için düşüncelerinizi beğenmemek eldemi sağolun...

dersim can teşekkür ederim uayrdığın için şimdi yönetime rica edip kendimi kazana yollayacağım ...Emeğe saygı olsun arkadaşımıza saygısızlık olmasın...teşekkürler :)

rinda
15.08.2006, 20:29
KADINLARIMIZ

Böyle ağlayıp durma kadın
Kalk ayağa silkelen.
Kuşan savaş takımlarını
Gerekirse panter ol
Gerekirse cengaver

Tut ellerinden çocuklarının
Yürü,hatalarını geride bırakarak.
Çalış çabala.
Ama sakın ağlama.
Kadınsın sen,çünkü güçlüsün

Elden gelen öğün olmaz.
Oda vaktinde bulunmaz.
Der atalarımız.
Hadi kalk bizi utandırma
Yüreklidir bizim kadınlarımız.

Gülden Işık

tabiki ağlamak bütün insanlar içindir ve doğaldır ama bunlar kazanacağımız mutluluk gözyaşları olsun.. kadın konusuna duyarlılığın için seni kutlarım canan teşekkürle..

Canan58
15.08.2006, 20:35
KADINLARIMIZ

Böyle ağlayıp durma kadın
Kalk ayağa silkelen.
Kuşan savaş takımlarını
Gerekirse panter ol
Gerekirse cengaver

Tut ellerinden çocuklarının
Yürü,hatalarını geride bırakarak.
Çalış çabala.
Ama sakın ağlama.
Kadınsın sen,çünkü güçlüsün

Elden gelen öğün olmaz.
Oda vaktinde bulunmaz.
Der atalarımız.
Hadi kalk bizi utandırma
Yüreklidir bizim kadınlarımız.

Gülden Işık

tabiki ağlamak bütün insanlar içindir ve doğaldır ama bunlar kazanacağımız mutluluk gözyaşları olsun.. kadın konusuna duyarlılığın için seni kutlarım canan teşekkürle..

Canım arkadaşım teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığın için şiirinde çok güzeldi ve bu yazıyı çok güzel tamamladığını düşünüyorum..Saol

Ne varkiii daha önce açılmış bir konuydu bu yüzden kazana gidecek galiba üzügünüm...:ehyani :ehyani :ehyani

rinda
15.08.2006, 20:52
bizde kazana gidene kadar yazarız:rolleyes: gidersede kazanda beraber kaynarız:rolleyes:

Canan58
15.08.2006, 20:58
bizde kazana gidene kadar yazarız:rolleyes: gidersede kazanda beraber kaynarız:rolleyes:

Çok tatlısın canım ya hay sen çok yaşa...:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Haci
15.08.2006, 21:04
KADINLAR NEDEN AĞLAR

Küçük bir erkek çocuk annesine sordu; "Niçin ağlıyorsun ?" "Çünkü ben kadınım" diye cevapladı annesi. "Anlamadım !" dedi çocuk. Annesi çocuğunu kucaklayıp; "Ve hiç bir zaman da anlayamayacaksın!" dedi.

Çocuk bu sefer babasına; "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.
Babanın cevabı; "Bütün kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır"

Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu ve hâlâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. "Allahım!" dedi "Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"

Allah dedi ki... "Ben kadınları ozel yarattım!...

Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar; doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim. Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim. Her türlü ağır şart altında, ve hatta annelerini çok kötü incitseler de çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor. Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım. Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara birer göz yaşı verdim. Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere.. İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı.

Alıntıdır...

Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.
Bu yazı çok hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz...

Paylasimin icin cok tesekkur ederim sevgili canan..Inan okurken gozlerim bugulundadi..Annem aklima geldi..Ah annem ah seni cok oz:crying: ledim..

Canan58
15.08.2006, 21:21
Paylasimin icin cok tesekkur ederim sevgili canan..Inan okurken gozlerim bugulundadi..Annem aklima geldi..Ah annem ah seni cok oz:crying: ledim..
Ben teşekkür ederim sevgili Hacı bey sevilen değer verilen kişileri hatırlatabildiysem ne mutlu bana...
Sizi sık sık göremiyorum hayırdır iyisiniz umarım...

h.ismail tut
15.08.2006, 21:22
karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir..

Canan58
15.08.2006, 21:44
karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir..

Haklısınız en büyük en karşıllıksız en saf sevgi anne sevgisidir..teşekkür ederim yorumunuz için sağolun...

Haci
15.08.2006, 21:47
Ben teşekkür ederim sevgili Hacı bey sevilen değer verilen kişileri hatırlatabildiysem ne mutlu bana...
Sizi sık sık göremiyorum hayırdır iyisiniz umarım...

Sevgili canan asil ben tesekkur ederim bizimle bu guzel makaleyi paylastiginiz icin.

Foruma eski kadar *** katilamadigim dogur..bu hem islerimdeki yogunluktan hemde uzun yolculuktan olsa gerek..

Sizi burada görmek ne guzel sevgili canan..

Canan58
15.08.2006, 21:54
Sevgili canan asil ben tesekkur ederim bizimle bu guzel makaleyi paylastiginiz icin.

Foruma eski kadar *** katilamadigim dogur..bu hem islerimdeki yogunluktan hemde uzun yolculuktan olsa gerek..

Sizi burada görmek ne guzel sevgili canan..

Çok teşekkür ederim saolun sizleride aramızda görmek çok güzel eksik olmayın...:)))

eylüleren
15.08.2006, 22:05
paylaşımın için sağol konu çok anlamlı karşılıksız tek sevgi anne sevgisi bulunması en zor sevgi yine anne sevgisi.içimden geldi ''canım annem benim''

Canan58
15.08.2006, 22:10
paylaşımın için sağol konu çok anlamlı karşılıksız tek sevgi anne sevgisi bulunması en zor sevgi yine anne sevgisi...
Teşekkür ederim eylülcüm güzel yorumunu esirgemediğin için...:) :) :)

eylüleren
15.08.2006, 22:15
Teşekkür ederim eylülcüm güzel yorumunu esirgemediğin için...:) :) :)

ben teşekkür ederim konuyu yeni gördüm daha önce yayınlanmış denmesine rağmen belki hepimiz farkındayız anne sevgisinin büyüklüğünün ama bu tür yazılar annelerimizin fedakarlıklarını bir kez daha düşünmemizi sağlıyor

gözdecst
15.08.2006, 22:22
çok duygulandım süper bi yazı :)

Canan58
15.08.2006, 22:37
çok duygulandım süper bi yazı :)

teşekkür ederim ama konu kapandı daha önce yayınlanmış bu yüzden saolun yorum yapan arkadaşlara sevgiler