azemheval
16.08.2006, 12:17
susuyorum, yine gecenin bir yarısı odamdayım sessiz ve karanlık, dışardan sesler geliyor kahkalar yükseliyor istanbulun en güzel ışıklı zengin caddelerinde , kendimi yargılıyorum neden burda oluşumu ve neden hüzünlerin bana kalışını ve acıları neden tek yaşamak zorunda oldugumu düşünüyorum ilkay çalıyo açıyorum biraz daha sesini ve duymuyorum arsızca gülen kadının kahkasını , ve diyorki hoşgeldin gülüm ömrüme, gözlerimden yaşlar akıyor kalkıyorum siyah gecede kendime bi çıkış arıyorum odamda dolaşıyorum suskunlugum çıglık oluyor yüregimde, yeminler ediyorum her yeni başlangıcın ardından , kendimi düşünüyorum nerde kimleri bıraktıgımı nerelerde bırakıldıgımı , hatalarımı, günahlarımı, yalanlarımı bu gecede bana uyku yok bugecede kendimi yargılayacagım hakimde savcıda kendim olacagım
önce kendime veriyorum sözü , başlıyorum anlatmaya , seni ne çok sevdiğimi , giderken sessizce gidişinin nedenin ne oldugunu anlamaya çalışıyorum çok sevmiştimde layık degildin bu sevgiye , senle yaşadığım onca şey yalanmıydı, yanlızım işte gitmişsin gidişinin ilk günü belkide oyüzden bukadar acıyor yüregim tamam yarın gececek bu acı ve ben bu geceyi unutacagım senle beraber, hahretsin saatlerde gecmiyor bu gece kendimi yargılarsam seni daha çabuk unutacagım, yaşamla düşü ayırıcam düşüm diyodum sana gercektende öyle oldun rüyaydın ve bu rüya adan üzülürek uyanan ben oldum , bak ilkay çalıyo ve diyoki
Işığın sustuğu yerde gülüşlerin aydınlatır
Payımıza düşen keder sevinçlerimizden kalır
Bir daracık yerde kaldık sensiz dağlarım devrilir
Uçarken yollarda ölen kuşların çığlığı kalır
Gitme dağlar öksüz kalır/gitme yıldızlar azalır
Gitme bu şarkı yarım kalır/gitme
Gitme yüzün bende kalır/gitme çiçek susuz kalır
Hazan şimdi genç ömrümüz bir temmuzun ortasında
Geçeriz bu kıyametten gönlümüzde sızı kalır
Bu şehri seninle sevdim sevgim ateş ortasında
Beni sensiz bir başıma koyup gitme yazık olur
önce kendime veriyorum sözü , başlıyorum anlatmaya , seni ne çok sevdiğimi , giderken sessizce gidişinin nedenin ne oldugunu anlamaya çalışıyorum çok sevmiştimde layık degildin bu sevgiye , senle yaşadığım onca şey yalanmıydı, yanlızım işte gitmişsin gidişinin ilk günü belkide oyüzden bukadar acıyor yüregim tamam yarın gececek bu acı ve ben bu geceyi unutacagım senle beraber, hahretsin saatlerde gecmiyor bu gece kendimi yargılarsam seni daha çabuk unutacagım, yaşamla düşü ayırıcam düşüm diyodum sana gercektende öyle oldun rüyaydın ve bu rüya adan üzülürek uyanan ben oldum , bak ilkay çalıyo ve diyoki
Işığın sustuğu yerde gülüşlerin aydınlatır
Payımıza düşen keder sevinçlerimizden kalır
Bir daracık yerde kaldık sensiz dağlarım devrilir
Uçarken yollarda ölen kuşların çığlığı kalır
Hazan şimdi genç ömrümüz bir temmuzun ortasında
Geçeriz bu kıyametten gönlümüzde sızı kalır
Bu şehri seninle sevdim sevgim ateş ortasında
Beni sensiz bir başıma koyup gitme yazık olur