Lamekan
18.08.2006, 22:04
Merhaba dostlar ... Bu gecede istekleriniz ile ve benim seçtiklerimden oluşacak bir yayında daha merhaba...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Ağustos İstek Lamekan 18.08.2006, 22:04 Merhaba dostlar ... Bu gecede istekleriniz ile ve benim seçtiklerimden oluşacak bir yayında daha merhaba... FaLLeN 18.08.2006, 22:15 Ali emeğinde sağlık....çok güzel gidiyor Yayın.. ufak bir istek varsa listende canoya benden Onur akından- Seviyorum seni Saolasın..yüreğine sağlık.... ben de kendime isteyin şimdi Kanrevan içindeyim--d.s.s Canan58 18.08.2006, 22:30 Kardeş kolay gelsin sana iyi yayınlar ...Benim özel isteğimi yayınlarsan sevinirim ...Hergece bu türküyü benim için çalarmısın??? Çokmu şey istedim acaba :p :p :p Kenan Çallı Zaralı Gelin Canımmm kardeşim teşekkür ederim çok mutlu oldum yaaa saol Naz 18.08.2006, 22:40 bende bir turku istiyorum... yok yok mumkunse eger iki turku istiyorum... Ahmet kayadan ayrilik hediyesi ve Veda havasi... Canom bunlari ben cikmadan birde mumkunse ard arda calarsan cok sevinirim... ... +.... kolay gelsin canom... Canan58 18.08.2006, 22:47 Beni gaza getirdin kardeşim rica etsem birde Ali Kızıltuğ 'dan Gelele Gelele Bunuda sana armağan ediyorum kardeşim teşekkürler... Lamekan 18.08.2006, 22:57 Canom 10 tane isteyebilirsin çalarım hemde zevkle ve tabi varsa, yoksa ben bişeyler çalarım aynen şimdi canan ablanın isteğine yapacagım gibi... Canan abla gellele vardı ama bulamadım nereye attıysam onun için Ali ye Mektup çalacagım sanada.... Neden bunu seçtin dersen hafiften deyişlere ve semahlara geçiş yapmak istiyorumda. Kendime yer hazırlıyorum :) zeynep C. 18.08.2006, 23:03 iyi yayınlar abi okadar güzel türküler çalıyorsunki istek istememe gerek kalmıyo.bütün türküler forum üyelerine gelsin. Canan58 18.08.2006, 23:19 Canan abla gellele vardı ama bulamadım nereye attıysam onun için Ali ye Mektup çalacagım sanada.... Neden bunu seçtin dersen hafiften deyişlere ve semahlara geçiş yapmak istiyorumda. Kendime yer hazırlıyorum :) Tamam canım önemli değil ellerine sağlık ne istersen çal bütün türküler güzel... Saol kardeşim SarıVatoz 18.08.2006, 23:46 Tüm 86-3 lere bir asker türküsü rica etsem. Ezo 18.08.2006, 23:48 iyi yayinlar Kardes:))) sila 18.08.2006, 23:51 iyi yayinlarr calacagin parcada benden canoma gelsinn :)) o kendini biiyorr:)) PirO_62 18.08.2006, 23:52 İyi Yayınlar Lamekan Ali :D İstek Yok Bende Ama Yayın cok guzel Gidiyor Eline Saglık Sıradaki Türkü ve Deyişler Öncelikle Sana Sonra Naz, Esen ve Sultıse ve forum canlarına gelsın Lamekan 18.08.2006, 23:54 Tüm 86-3 lere bir asker türküsü rica etsem. Kızlarıda Alın Askere uygun mu ? :) Ezo 18.08.2006, 23:54 iyi yayinlarr calacagin parcada benden canoma gelsinn :)) o kendini biiyorr:)) Kim o bakayim:))) Tsk canooo bendende sana eger varsa Mustafa özarslandan.. sen giderken... gelsin tabi varsa Kardes çaliver:))) Canan58 18.08.2006, 23:59 :34: :34: :34: İyi Yayınlar Lamekan Ali :D İstek Yok Bende Ama Yayın cok guzel Gidiyor Eline Saglık Sıradaki Türkü ve Deyişler Öncelikle Sana Sonra Naz, Esen ve Sultıse ve forum canlarına gelsın Senide kardeş bildik hani bana...:34: :34: :34: Lamekan 19.08.2006, 00:26 Tüm 86-3 lere bir asker türküsü rica etsem. Devrim Kaya Kışlalar Doldu Bu gün sizin için gelecek... balasu 19.08.2006, 00:37 bu sarkı gusel saol hep boyle devam etsın lutfen ıyı yayınlar rinda 19.08.2006, 00:37 merhaba..mümkünse isviçrede bulunan ve şu anda forumda misafir olarak gezen çok sevdiğim ablam için mustafa özarslan'dan esti seheryeli türküsünü istiyorum.kendi özel isteği,ben ona armağan ediyorum.radyo yayını çok beğenmiş..sevgi ve saygılarını yolluyor..kolay gelsin..herkese iyi geceler.. Lamekan 19.08.2006, 00:46 merhaba..mümkünse isviçrede bulunan ve şu anda forumda misafir olarak gezen çok sevdiğim ablam için mustafa özarslan'dan esti seheryeli türküsünü istiyorum.kendi özel isteği,ben ona armağan ediyorum.radyo yayını çok beğenmiş..sevgi ve saygılarını yolluyor..kolay gelsin..herkese iyi geceler.. Tabi mümkün hatta şu an çalıyor... iyi dinlemer tüm çanlara.. balasu 19.08.2006, 00:49 erkan ogurdan seher yeli varsa calarmısın bende var da ösleyenler varsa dınlesınler dıe MetinK 19.08.2006, 01:12 Iyi yayinlar Ali kardes.Umarim cok sey kacirmadim.Istek olarak Meyman ve Dile mi Sewda olursa sevinirim... balasu 19.08.2006, 01:21 Arkadaslar bir sorum olcak neden acaba genelde kürtçe yayın yapılıyor. Bu sitede sanırım alevilerin cogu kürt ondan mı???? Şarkımı çalmadıgınız içinde tesekkurler Lamekan 19.08.2006, 01:36 Arkadaslar bir sorum olcak neden acaba genelde kürtçe yayın yapılıyor. Bu sitede sanırım alevilerin cogu kürt ondan mı???? Şarkımı çalmadıgınız içinde tesekkurler Sabır bir erdemdir hala erkan oğurlar arasında arıyorum isteginizi gece uzun mutlak bulacagım.... Daha kürtçe parça çalmadım bu gece, dinledikleriniz zazacaydı. Ben zaza değilim zazacada bilmiyorum ama melodisi, tınısı hoşuma gittiği için dinliyorum. Alevirin çogu kütmü zazamı türkmü gibi bir derdimiz yok açıkcası...isteğinizi bulabirsemm cdlerimde yayınlayacagım bulamassam not düşeceğim konuya SAygıalr... balasu 19.08.2006, 01:45 Ben zazaca ya da kürtçe bılmedıgım ıcın ayırdedemiyorum Ancak su bır gercek madem alevıforumdayız onların yerını tutacak ve yasadıgıımız topragın ana dılını kullanarak sazını konusturan ve daha ıyı ezgılerı olan sanatcılarımız var bunların hakkını yemek dogru gelmıyor sorun bu sadece. Lamekan 19.08.2006, 01:46 erkan oğur Anadolu Beşik Albümü / Seher Yeli Disc No :55 Bu katolokprogramımı biraz düzenlemeliyim aradıgımı kolay bulamıyorum :) ii dinlemeler... balasu 19.08.2006, 01:48 cok saol güç oldu kusura bakma Lamekan 19.08.2006, 01:53 Ben zazaca ya da kürtçe bılmedıgım ıcın ayırdedemiyorum Ancak su bır gercek madem alevıforumdayız onların yerını tutacak ve yasadıgıımız topragın ana dılını kullanarak sazını konusturan ve daha ıyı ezgılerı olan sanatcılarımız var bunların hakkını yemek dogru gelmıyor sorun bu sadece. Müzik konusu evrensel bir şey. Bu forumda tek bir çogunluk var oda alevilik, Ana dil konusuna gelince herkes kendi anadilini kullanmak ister ki haklıdırda, Ben bir semahı dinlediğimde ister zazaca olsun ister kürtçe ister türkçe aynı hazı alabiliyorum aynı durum türküler konusunda da geçerli zazaca bir agıdı türkçe dinlediğinde aynı tadı alamayabilirsin, ben kimsenin hakkını yemediğimiz kanısındayım aksine bu güzel mozaikde tek kanaldan gitmek hak yemek olur fikrindeyim .... kusura bakılacak bir durum yok.. Katolok karışşık bayagı 5000 türkü içerisinden bulmada bazen zorluklar olabiliyor. listeyi önceden oluşturmadıgım için normal durumlar yani... Saygılar... ercandost 19.08.2006, 02:00 Sevgili Lamekan can 45 dk ya yakın oldu galiba programını buyuk keyifle dinliyorum,emeğine ve yüreğine sağlık dost.Nurettin Rençber den Sırkelam ya da Ahmet Aslan dan Susarak Özlüyorum elinde mevcutsa çalabilirsen çok sevinirim yoksa da sağolasın dost.Herkese tüm canlara iyi geceler saygi ve sevgiler.. balasu 19.08.2006, 02:05 Sanırım seni bu konuda anlayamıcam cünkü bu benım kımseyle anlasamadıgım bır kör nokta. Elbette ki muzık evrensel ancak soyle dusunuyorum madem muzık evrensel neden bız ıngılızce veya rock dınleyen genclere iyi gozle bakamıyoruz Çünkü asimile olduklarını dusunuyoruz. Aynı sekılde benım tek dusuncem Türkceye sahıp cıkmak cunku bılıyorsun kı dildir bir mılletı ayakta tutan Lamekan 19.08.2006, 02:08 Sevgili Lamekan can 45 dk ya yakın oldu galiba programını buyuk keyifle dinliyorum,emeğine ve yüreğine sağlık dost.Nurettin Rençber den Sırkelam ya da Ahmet Aslan dan Susarak Özlüyorum elinde mevcutsa çalabilirsen çok sevinirim yoksa da sağolasın dost.Herkese tüm canlara iyi geceler saygi ve sevgiler.. İkiside mevcut ama A. Arslan Susarak Özlüyorum benimde favorim oldugundan Onu aldım sıraya birazdan çalacagım. Yayın saatimizde başlama bitiş saati yok yarın işde yok, uyuyana kadar devamm:) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Sanırım seni bu konuda anlayamıcam cünkü bu benım kımseyle anlasamadıgım bır kör nokta. Elbette ki muzık evrensel ancak soyle dusunuyorum madem muzık evrensel neden bız ıngılızce veya rock dınleyen genclere iyi gozle bakamıyoruz Çünkü asimile olduklarını dusunuyoruz. Aynı sekılde benım tek dusuncem Türkceye sahıp cıkmak cunku bılıyorsun kı dildir bir mılletı ayakta tutan bakın söle yapalım siz bu düşüncelerinizi bir konu olarak açın oradan tartışalım, böylelikle bu konuda söleyecekeriniz, yayın bitimi kitleyeceğim bu konuda kalmamı ş olur. Bir insanı kökünden bağlarından ayırrsan onun yok olmasını engelleyemessin. türk dilini korumak adına aslımızı nerden geldiğimizi yada aynı corafyayı paylaştıgımız kardeşlerimizi yok etme hakımız yok ki zaten etnik kökene dayalı dillerin türkçeye zararı olamaz. O zaman ağız farklılıklarınıda kaldırmamız gerekir aradan sırf daha ii anlaşabilmek aynı dili konuşabilmek adına... Saygılar istek varsa alabilirim ... ercandost 19.08.2006, 02:18 Yüregine sağlık can sayende biz de birbirinden guzel yorumları dinleme fırsatı buluyoruz şu saatte.Forumumuzun gece sessizliğini bozup emeklerinle aydınlattığın için teşekkürler tekrardan.Favori parçamız aynı demekki dost sabırsızlıkla bekledim ve büyük bir zevkle de dinliyoum şu an parçayı,ilgin için teşekkürler,sağlıcakla kal sevgili dost.. SarıVatoz 19.08.2006, 02:19 İyi geceler, Allah rahatlık versin Lamekan 19.08.2006, 02:21 İyi geceler, Allah rahatlık versin sağolasın umarım isteğin yerine gelmiştir.... balasu 19.08.2006, 02:26 konu olarak acmayı denerım su an aktıf degılım gercı tartısmakta bosuna fıkırler degısmedıkten sora kırmanın anlamı var mı zulfu lıvanelıden nefesım nefesıne parcasını calarsan sevınırım :) sanırım alevılerle konusmanın guzel yanı bu sınırlensende gecıo :9 hadı kolay gelsın Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) dostum parcayı arama ben uyucam artık herkese ıyı gecelerrrrrrrrrr sarkılar ıcın tesekkurler kolay gelsın Lamekan 19.08.2006, 02:39 dostum parcayı arama ben uyucam artık herkese ıyı gecelerrrrrrrrrr sarkılar ıcın tesekkurler kolay gelsın Ben çalayımda üzerimde kalmasın :) ii geceler... ercandost 19.08.2006, 02:51 Herkese iyi geceler,tekrar emeğine sağlık sevgili Ali dost saygılarımla.. Lamekan 19.08.2006, 04:20 evet son yolcumuzuda ugurladık. Yavaşdan bende gideyim. Tüm dostlara teşekürler.. Türkü tadında kalın... s-adıgüzel 19.08.2006, 15:15 ben nasıl bu sitenin radyosunu dinleyebilirim vede bu sitenin bir takım özelliklerini kullanamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ????? lütfen ??? Ezo 19.08.2006, 15:46 ben nasıl bu sitenin radyosunu dinleyebilirim vede bu sitenin bir takım özelliklerini kullanamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim ????? lütfen ??? Radyo çíkoldugunda formun ust kisminda winap, mediaplayir var bunlardan birine tiklayiniz radyo yanini dinleya bilirsiniz.. suan kapali ama açik oldugunda.. Ne gibi özelliklerini kullanmiyorsunuz bunu özel mesajla yada dogru bölume ve konuya yazarsaniz size yardimci oluruz... saygilar ezo |