Yakapınarlı
25.10.2005, 15:13
arkadaşlar nedersiniz herkez birbirine buradan okuduğu etkilendiği kitapları tavsiye edebilir yazarınıda biliyorsanız sevinirim
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : kitap tavsiyesi Yakapınarlı 25.10.2005, 15:13 arkadaşlar nedersiniz herkez birbirine buradan okuduğu etkilendiği kitapları tavsiye edebilir yazarınıda biliyorsanız sevinirim polata 25.10.2005, 15:55 Başlangıcı konuyu açan olarak sen yapsan çok güzel olur.Okuyup da önerdiğin ilk kitap hangisi? Yakapınarlı 25.10.2005, 18:39 daha önce yazmıştım ölü ozanlar derneği beni bugünlerde en çok etkileyen kitaplardan biri her defasında bir tane daha yazarım polata 26.10.2005, 10:02 Daha önce okuyup pek beğenmediğim Ahmet Altan'ın son romanı olan "En Uzun Gece" romanını beğendim ve zevkle okudum. Yakapınarlı 27.10.2005, 17:13 ahmet altanın aldtmak adlı o kitabından sonra çok soğudum ahmet altandan.aldatmak bayağı gündem yaratan bir kitaptı ama bana göre iğrençti.en uzun geceyi okumadım sırf bu yüzden ama tavsiye edildiğine göre bi bakmanın yararı var sanırım .sağol. polata 28.10.2005, 09:17 En uzun gece romanı diğer romanlarından farklı bir dil ve uslüp ile yazılmış, konusunu ve anlatımını ben beğendim. Yakapınarlı 28.10.2005, 13:14 evet en yakın bir fırsatta deneyeceğim okumayı.teşekkürler.ben şuan ailenin ve özel mülkiyetin temeli isimli birkitap okuyorum eğer bulursanız okumanızı enazından bi göz atmanızı tavsiye ederim blue 30.10.2005, 17:24 hermann hess okumanızı mutlaka tavsiye ederim.sidertayı hemen alın yada bozkırkurdunu .hess çok hümanist bir yazardır kendi felsefenize yakın hissedeceksiniz Alevimen 30.10.2005, 17:47 hermann hess okumanızı mutlaka tavsiye ederim.sidertayı hemen alın yada bozkırkurdunu .hess çok hümanist bir yazardır kendi felsefenize yakın hissedeceksiniz Hermann Hesse nin o kitapları alevilikle yakından ve uzaktan ilgisi yok biraz dikkatlı olun açıklamalarınızla ne demek 'kendinize yakın hissedeceksiniz'?? ayrıca topik genel kitap yorumları için açılmş fark edebildiğim kadarıyla. sözkonusu kitabın içeriği yarım insan yarım hayvan bir varlık hakkında bir roman öbürüde hindistanın kama tanrısıyla ilgili.. Hermann Hesse Basel'de yaşamış zamanında tesadüfen okulda hakkında bilgi almıştım biraz paranoyak ve intihar fobi altında yaşamış.. adını bile doğru yazamadığınız yazarın kitabını siz okuyun belki siz bir hümanist olarak kendinizi yakın hissedebilirsiniz. Yakapınarlı 30.10.2005, 19:38 hermann hessenin kitaplarını duymuştum.ama okumak bi türlü fırsat olmadı.en yakın zamanda okuyacağım.şuan dünya klasikleriyle boğuşuyorum.bitirebilirsem hepsini yeni kitaplara döneceğim. |