Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşkın Gözü Kördür

zeynep C.
19.08.2006, 19:16
Aşk ,Çılgınlık ,İhanet ,Yalan ,Mutluluk ve Sevgi " saklanbaç oynayalım " demişler.Çılgınlık kendisinin ebe olacağını söylemiş ve saymaya başlamış " 1,2,3..." Mutluluk bulutların üstüne ,Sevgi bir bahçeye ,Yalan çöplüğe ,İhanet ise dikenlerin arasına saklanmış.Çılgınlık saymaya devam ediyormuş "91,92,93..."Aşk ise nereye saklanacağını bilemiyormuş.Çılgınlık "100 önüm arkam sobe " dediğinde Aşk kendini güllerin arasına atmış.Çılgınlık Mutluluğu bulutların üstünde ,Sevgiyi bahçede ,Yalanı çöplükte ,İhaneti dikenlerin arasında bulmuş.Aşkı bulamamış.İhanet ,Çılgınlığın kulağına ,Aşkın güllerin arasında olduğunu fısıldamış.Çılgınlık eline çatal şeklinde bir sopa alarak güllerin arasına hızlı hızlı sokmaya başlamış.Acı bir haykırış duyulmuş.Aşk elleri yüzünde ortaya çıkmış.Parmaklarının arasından kan damlaları sızıyormuş.Çılgınlık Aşkın gözlerini kör etmiş.Çılgınlık çok üzgün olduğunu bu hatasını nasıl telafi edeceğinisormuş Aşka.Aşkta artık gözlerinin görmediğini , bundan sonra Çılgınlığın kendisine yol göstermesini yanından ayrılmamasını istemiş.O günden beri Aşkın gözü kördür Çılgınlıkta yanındadır.:001_wub: :001_wub: :001_wub:

privacy
19.08.2006, 19:23
zeynepcim cokk güzel bişey olmus eline saglık!!
dvmını bekliyoruz canım :thumbup1: :lol: :lol:

ozan_AY
20.10.2006, 22:00
Sen şiir ol ben şair
Sen sevgi ol ben sevdalı
Sen derman ol ben dert
Ne sen sev ne ben ağlayayım

İçimde alevlenen aşkım
Volkan oldu patlayacak
Çile oldu kaldı
Ne sen sev ne ben ağlayayım ozan ay..

ayvaz58
20.10.2006, 22:03
yüreğine sağlık kurban olduğum ne güzel olmuş bu böyle emeğine sağlık çok etkilendim gerçekten teşekkürler zeynomm

Azrail
20.10.2006, 22:04
Sen şiir ol ben şair
Sen sevgi ol ben sevdalı
Sen derman ol ben dert

İçimde alevlenen aşkım
Volkan oldu patlayacak
Çile oldu kaldı
Ne sen sev ne ben ağlayayım ozan ay..Merhaba Can hoşgeldin foruma,

şiirin cok güzel hakikaten, yüregine saglık,

Aşkın Gözü Kördür sevgili Zeynep sanırım bu konu acılmıştı :)

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=7303&highlight=a%FEk%FDn+g%F6z%FC+k%F6rd%FCr

üzgünüm kazana gidecek :)

zeynep C.
20.10.2006, 22:19
Merhaba Can hoşgeldin foruma,

şiirin cok güzel hakikaten, yüregine saglık,

sevgili Zeynep sanırım bu konu acılmıştı :)

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=7303&highlight=a%FEk%FDn+g%F6z%FC+k%F6rd%FCr

üzgünüm kazana gidecek :)

Yazmadan önce daha önce verilmişmi diye aradımama gözümden kaçmışş....

tsira
20.10.2006, 23:07
Zeynepcim çok güzel,emeğine sağlık.

gurbuz
21.10.2006, 11:00
ya bu çok güzel de can peki bu alıntımı yoksa sen mi yazdın???
alıntı ise eline emeğine sen yazdıysan yüreğine sağlık can
ama her halikarda yayınladığın için tşk ler çoook güzeldi

zeynep C.
21.10.2006, 11:29
ya bu çok güzel de can peki bu alıntımı yoksa sen mi yazdın???
alıntı ise eline emeğine sen yazdıysan yüreğine sağlık can
ama her halikarda yayınladığın için tşk ler çoook güzeldi

Yok abi bana ait değil alıntıdır beğenmenize sevindim...

ardahanli
22.10.2006, 00:27
zeynebim eline saglik canim.cok güzel yazmissin.ben daha öncede okumustum bunu baska bir forumda

ozan_AY
27.10.2006, 23:00
--------------------------------------------------------------------------------

Sen şiir ol ben şair
Sen sevgi ol ben sevdalı
Sen derman ol ben dert

İçimde alevlenen aşkım
Volkan oldu patlayacak
Çile oldu kaldı
Ne sen sev ne ben ağlayayım .... arkaşlar şiirimi beğendiniz için tşk ayrıca zeynep kardeşimede tşk ediyorum vesile olduğu için aslında birden içimden geldi ve bi an için paylaşmak istedim.umarım beğendiniz::.

deniz20
01.11.2006, 19:03
:clap: :thumbdown :clap: zeynebim eline ve yüregine saglık çok güzel olmuş

eskici
01.11.2006, 20:18
Zeynep güzel olmuş yüreğine sağlık...

eguzel
01.11.2006, 21:38
Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme
Senden başkasını hiç sevemem
Ne engeller koydu kader önüme
Yine de ben senden vazgeçemem

Teşekkürler .....

halis
01.11.2006, 22:16
yüreğine sağlık

pelinn_n
03.11.2006, 16:20
zeynom emeğinee,yüreğinee sağlıkkkkkk..........her daim yazılarını beklıyorummmmmmm

zeynep C.
03.11.2006, 19:07
Yorumlarınız için teşekkür ederim....

meymane_usari
03.11.2006, 19:14
aşık olmak suç değil
yağan yağmurun altında
olmuştum sırılsıklam aşık
durumum kötü değil
bir yolda yürürsün bilinmez bir sabahta
görürsün kırmızı ışıkta bekleyen
gözleri aşktan kör olmuş bir güzeli

bu şiirim topiğine armağanım olsun zeyno kaleminde güzellikler tükenmesin....

reyhan22
03.11.2006, 19:57
Aşk ,Çılgınlık ,İhanet ,Yalan ,Mutluluk ve Sevgi " saklanbaç oynayalım " demişler.Çılgınlık kendisinin ebe olacağını söylemiş ve saymaya başlamış " 1,2,3..." Mutluluk bulutların üstüne ,Sevgi bir bahçeye ,Yalan çöplüğe ,İhanet ise dikenlerin arasına saklanmış.Çılgınlık saymaya devam ediyormuş "91,92,93..."Aşk ise nereye saklanacağını bilemiyormuş.Çılgınlık "100 önüm arkam sobe " dediğinde Aşk kendini güllerin arasına atmış.Çılgınlık Mutluluğu bulutların üstünde ,Sevgiyi bahçede ,Yalanı çöplükte ,İhaneti dikenlerin arasında bulmuş.Aşkı bulamamış.İhanet ,Çılgınlığın kulağına ,Aşkın güllerin arasında olduğunu fısıldamış.Çılgınlık eline çatal şeklinde bir sopa alarak güllerin arasına hızlı hızlı sokmaya başlamış.Acı bir haykırış duyulmuş.Aşk elleri yüzünde ortaya çıkmış.Parmaklarının arasından kan damlaları sızıyormuş.Çılgınlık Aşkın gözlerini kör etmiş.Çılgınlık çok üzgün olduğunu bu hatasını nasıl telafi edeceğinisormuş Aşka.Aşkta artık gözlerinin görmediğini , bundan sonra Çılgınlığın kendisine yol göstermesini yanından ayrılmamasını istemiş.O günden beri Aşkın gözü kördür Çılgınlıkta yanındadır.:001_wub: :001_wub: :001_wub:

zeynepçim mükemmel bu çok güzel evet askın gözü kördür ve seveninde yapamayacağı cılgınlık yoktur.........

karataştanhasan
05.11.2006, 20:36
bir dal verdi sevdiğim,
üstünde sarı yapraklar,
yıl desen geçer gider,
sevdaysa yeni başlar...

bu şiiri,sevgiyi yüreğinde yaşayan yoldaşlara gönderiyorum...

deniz olmak
05.11.2006, 21:06
aşkın gözü kördür,hiçbişey sevmeye engel teşkil etmemeli mantıklarımızla ve çatışan görüşlerimiz ve menfatlerimiz doğrultusunda dünyayı ve doğayı kirlettik bırakında aşkın gözü kör olsun,

bırakın doğal kalsın