Rose
19.08.2006, 20:48
SEVMEKTEN NEDEN VAZGEÇTİM
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman
VAZGEÇTİM
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman
VAZGEÇTİM
Bana yalan söylediğini anladığım zaman
VAZGEÇTİM
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söyleyemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde
VAZGEÇTİM
Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman
VAZGEÇTİM
Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için
VAZGEÇTİM
Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde
VAZGEÇTİM
Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için
VAZGEÇTİM
Tablolarımda artık kendimi mutlu çizmediğim ve tek neden sen olduğun için
VAZGEÇTİM
Bencil olduğun için
VAZGEÇTİM
Bunlar sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değil, çünkü sevgim yüceydi.
Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
Bu yüzden bende senden
VAZGEÇTİM
FRİDA KAHLO
arkadaşlar bunu okuduğumda ne kadarda gerçekleri yansıttığını farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. canlar bi de benim burda yayınlayacağım her şiir bana ait değildir. yazarlarını bildiğim sürece onlarıda yazıyorum zaten.
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman
VAZGEÇTİM
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman
VAZGEÇTİM
Bana yalan söylediğini anladığım zaman
VAZGEÇTİM
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söyleyemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde
VAZGEÇTİM
Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman
VAZGEÇTİM
Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için
VAZGEÇTİM
Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde
VAZGEÇTİM
Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için
VAZGEÇTİM
Tablolarımda artık kendimi mutlu çizmediğim ve tek neden sen olduğun için
VAZGEÇTİM
Bencil olduğun için
VAZGEÇTİM
Bunlar sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değil, çünkü sevgim yüceydi.
Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
Bu yüzden bende senden
VAZGEÇTİM
FRİDA KAHLO
arkadaşlar bunu okuduğumda ne kadarda gerçekleri yansıttığını farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. canlar bi de benim burda yayınlayacağım her şiir bana ait değildir. yazarlarını bildiğim sürece onlarıda yazıyorum zaten.