Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Gazeteyi Okuyorsunuz?
evet arkadaşlar günlük veya genelde hangi gazeyi okuyorsunuz.ve okuduğunuz gazetede sizin en beğendiğiniz yazar kim???
cevap veiyorum cumhuriyet gaztesi okuyorum ve en çok beğendiğim yazarı hikmet çetinkaya
hatice81666 21.08.2006, 15:27 mrh;ben milliyeti okuyorum.orada en cok begendigim yazar melih asık.cünkü akp iktidara ilk geldiginde herkes alkıs tutarken ohep gercekleri yazdı.iktidara herkes alkıs tutup tezahürat ederken o elestirdi.cetin altanda iktirarı elestiriyor onuda okurken keyif duyuyorum.bir ara gazete okumaktan vazgeciyordum.cünkü herkes hersey yolunda gibi davranıyordu.neyse gazetecilerimiz uyanmaya basladı birer ikiser...
tuncerbio 22.08.2006, 00:52 ben eskiden sürekli radikal okurdum Mine Kırıkkanat,Murat Belge ve Perihan Mağden için ama bilindiği gibi iyi yazan kovulur....
sabah gazetesinden Umur Talu yu takip etmeye çalışıyorum
Sosyalist basından Muzaffer Oruçoğlu2nun yazılarını takip ediyorum..
KomünistAlevi 22.08.2006, 00:55 Evrensel ve Cumhuriyet .....
gazeteler bence genel kalıyor arkadaslar...çizgilerini belirlemek zor..düzene göre çoğunluğuda birilerine hizmet için warlar..ama cumhuriyet gazetesini bir atatürkçü olarak daha ayrı tutuyorum..çünkü siyasi emelden daha ziyade herşeyiyle bir dahi olan ataturkü
örnek aldığını düşünüyorum..Atatürk düşünce ve devrimleri tum siyasi grup ve kişilerin üzerindedir bence..
puduhepa 22.08.2006, 09:31 düzenli aldığım bir gazete yok.işyerine milliyet ve sabah geliyor.Can Dündar ve önceden Zülfü Livaneli'nin köşe yazılarını takip ederdim.
keanu_1907 22.08.2006, 12:23 bence genel dürüş olarak Vatan,Cumhuriyet,Hürriyet,Radikal solcu olarak duruyor ve bugünkü iktidara boyun eğmiyorlar.Ama bence iktidarı en çok zorda bırakan kesinlikle EMİN ÇÖLAŞAN
boranali 22.08.2006, 12:58 cumhuriyet ve arada da özgür gündem okuyorum
Umudum_Sende 22.08.2006, 13:11 Ben gazete alıp okumuyorum ama her gün netten bi kaç gazete takip ediyorum... sıklıkla sabah ve fanatik...
izmirksk 22.08.2006, 13:14 eskiden gazete çok okurdum şimdi rastgele ve eve alınınca..
üye olduğum forumlarda zaten günlük çarpıcı olayları veren ve bunu zevkle yapan arkadaşlar var..:)
KomünistAlevi 22.08.2006, 19:14 cumhuriyet ve arada da özgür gündem okuyorum
Okuduğunuz gazeteler birbirinden çok çok farklı..
Birisi Kemalizm düşmanıdır biriside Kemalizm sevdalısdır birisi Pkk ya terör örgütü der ,biriside PKK ya kurtuluş ordusu der..
İki gazetede sol yayındır ama işin bide üstteki yazdıklarım tarafından bakılırsa biraz acayip oluyo..
AleviGenç 22.08.2006, 19:55 Selam Arkadaşlar
Genelde net'ten haberleri takip ediyorum.
Artık sık sık gazete alamıyorum ama aldımmı "CUMHURİYET GAZETESİ" alıyorum.
Babam'da Hürriyet alıyor.Değiş dokuş yapıyoruz gazeteleri.
"Zülfü Livaneli" tercihim ;)
tabiki cumhuriyet birgün evrensel .en sewdiğim yazarlar emin çölaşan melih aşık
kısacabizden yana olanlar
ben haftalık yürüyüş dergisi ve aylık tavır dergisi okuyorum. Çünkü diğer gazetelere tahamül edemiyorum (bol bol 3.sayfa haberleri yada boyalı boy boy resimler veya çıplak bayan resimlerinden başka birşey göremiyorum)
SarıVatoz 22.08.2006, 21:09 Cumhuriyet, Birgün => Para verip okumak için alıyorum.
Zaman, Posta => Otobüste milletten alıyorum.
Vatan, Hürriyet => Promosyonları için alıyorum.
Fotomaç, Fotospor => Her an her yerde karşılaşa biliyorum.
Sabahları Radyo Barışta Halil Nebiler'i dinliyorum.
ben cumhuriyet birgün gazetesini okuyorum
işçi köylü okumanızı tavsiye ederim ben okuyorum yozlasmamaya ve televole kültürüne karsı
önceden birgün okuyordum her gün ama daha sonra cumhuriyet daha usta ve güzel geldi daha usta kalemler bulunuyor.birgün gazetesindede erbil tuşalb ve necdet saraçı takip ediyordum
Para verip aldığım Cumhuriyet,netten takip ediyorum genelde o zaman da Hürriyet, Milliyet, Sabah ve Vatan okuyorum.Ama en beğendiğim gazete Cumhuriyet.Yazarlardan da İlhan Selçuk,eskiden Atilla İlhanı okurdum,Mustafa Balbal, Cünet Arcayürek.Diğerlerinden de Zülfü Livaneli,Can Dündar ve Emin Çölaşan.
halitseyfi 24.08.2006, 00:03 elime geçen bütün gazeteleri okur,düzenli olarakta hiçbir yazarı takip etmem
emekci82 24.08.2006, 22:29 cumhuriyet ve evrensel okuyorum,konyada okuduğum ıcın evrensel bulmam zor oluyor yerine birgün alıyorum mecburen
ulalıgenç 24.08.2006, 22:42 sık sık Milliyet bazende Cumhuriyet ve Birgün..Şu gazetelerdeki reklamlar biraz azalsa daha iyi olacak ama..
Merhaba can dostlar,
ben cumhuriyet gazetesini devamlı, zaman zaman da radikal, Sn.Çölaşan için de hürriyet okuyorum.
Cumhuriyet gazetesinde en çok şu yazarı seviyorum diye pek ayırım yapamıyorum çünkü hepsi birbirinden donanımlı... Beğenerek, keyifle ve de bilgilenerek okuyorum. Gerçeklerin ayırdına varıyorum.
Bilgi güçtür sözünden yola çıkarak, daha çok bilgilenmeliyiz diyorum. Sevgi ve saygılar..
cigdem2006 25.08.2006, 11:12 ben devamlı hergün düzenli olarak netten hürriyet ve sabahı okuyorum. en beğendiğim yazar emin çölaşan
Milliyet ve Cumhuriyet... Milliyet te takip ettiğim Can Dündar ve Çetin Altan, Cumhuriyet'te ise İlhan Selçuk... Her ne kadara bazen kaçırsamda gazeteleri... Arada Birgün gazetesi ne bakarım...
gokhandogan33 30.08.2006, 11:42 Miliyet okurum,vatan,zaman gazetesinin aile,çocuk ekleri güzel oluyor...
canlar genel olarak milliyet ve cumhuriyet okudugumuz gazeteler.bende milliyet okurum.cok demokratik bir gazete son gunlerde sureklı imamların hastane lere atanmalrnı gundeme getırıor.bence super bik durum. köşe yazarı olarak melih aşık ve haldun ertem gerçekten akp yi cok acı eziolar ve gulduruolar karıkaturle.okumanızı umarım. ya bu sitede bare zaman demeyin.bı arkadas yzmıs....
dewrano62 03.09.2006, 00:29 cumhuriyet ve dergi olarakta YURUYUS okurum
s-adıgüzel 03.09.2006, 00:30 Vakİt Yenİ Şafak Gİbİ Gazeteler HarİÇ TÜm Gazetelerİ Okurum
arkadaşlar ben herkese ısrarla Cumhuriyet okumanızı ve Bu gazeteye sahip çıkmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum
eylüleren 30.09.2006, 00:40 şu anada genelde internetten gazeteleri takip ediyorum.radikal,milliyet,hürriyet,sabah,vatan vb. gazeteler.cumhuriyet gazetesini genelde alıyorum.cumhuriyetin bilim teknik eki olsun,strateji eki olsun baya bilgilendirici.
daha önceleri milliyet alıyordum köşe yazılarını büyük bir zevkle okuyordum.taraflı olmaya başlayınca bıraktım tüm yazarları için demiyorum. artık internetten takip ediyorum radikal gazetesi aldığım gazetelerden biriydi.birgün alıyordum bir ara şu an ağırlıklı olarak internetten okuyorum...
internet avantajlı aslında tüm gazeteleri tarayabiliyorsun ama şu var gazeteyi eline alıp okumak ayrı bir zevk bunu kabul ediyorum kesinlikle..
insanlar kardeş 01.10.2006, 13:09 evrensel,birgün.milliyet. aslında gazetenin her türlüsünü okurum fakat ağırlıkta bunlar var.
cumhuriyeti okuorum......... sizleri seviorum arada urucam
Cumhuriyet Gazetesi arkasını herhangi bir güce dayamayan, gücünü çalışan ve okuyucusundan alan ve çalışanlarının sendikalı olduğu tek gazete. "Kitap" ve özellikle de "Bilim Teknoloji" eki kısıtlı imkanlarla üretilen harika bir dergi. Gerçek Aydın niteliğindeki yazarların yazdığı bir gazete: İlhan Selçuk, Erol Manisalı, Oktay Akbal, Server Tanilli ve daha niceleri.
ilkay123 01.10.2006, 14:44 Gurbet elde oldugumuzdan gazetelerin tümünü internette takip ediyorum.Izinde iken Cumhuriyet,Radikal ve Milliyet benim okudugum gazeteler saygilar.
mustojen 04.10.2006, 15:52 evrensel okuorum elbette
sedatbaba24 04.10.2006, 15:57 ezilen hakların ve işçi sınıfın günlük ajitasyonunu sağlayan evrensel ,gündem ve sosyalist demokrasi gazetelerini takip ediyorum.
hammerthrower 04.10.2006, 16:00 Hürriyet, sabah, posta okuyoruz
sabah okurum,
değişik gazetelerden hergün okuduğum köşe yazarlarınıda internetten takip ederim.
fatmalioglu 04.10.2006, 16:33 Cumhuriyet Gazetesi arkasını herhangi bir güce dayamayan, gücünü çalışan ve okuyucusundan alan ve çalışanlarının sendikalı olduğu tek gazete. "Kitap" ve özellikle de "Bilim Teknoloji" eki kısıtlı imkanlarla üretilen harika bir dergi. Gerçek Aydın niteliğindeki yazarların yazdığı bir gazete: İlhan Selçuk, Erol Manisalı, Oktay Akbal, Server Tanilli ve daha niceleri.
ne demek şimdi arkasını herhangi bir güce dayamayan,cumhuriyet gazetesinin finansörlerinin kim olduğunu araştırmak lazım,birtanesin ben belirteyim.(Türk-iş sendikasına bağlı gibi gözüken ama iç yapısıyla tamamen ayrı bir sendika olan
amblemi bile işc sınıfından nekadar kopuk olduğu belli olan,1 mayıs işci bayramlarında örgütlü olduğu işyerleri temsilciliklerinde 1 mayısla ilgil tek bir flama,ilan dahi asmayan çıkardıkları yayın organlarında Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Mustafa BALBAY'ın sürekli yazdığı gerici Türk metal sendikası bulunmaktadır.)
:devil2: aman benden duymayın ONUR bulvar ve şok gazetelerine abonyemiiş :whistling hahahhhha:biggrin:
ha ONUR beni öldereecek.....:2guns:
:devil2: erdal ben duydum.:komik piro utanmana gerek yok çık sende açıkla ne okuduğunu.:p arkadaşlar neti ilk açtığımda ilk milliyetin sayfası açılıyor haberleri ordan okuyorum
:devil2: aman benden duymayın piro bulvar ve şok gazetelerine abonyemiiş :whistling hahahhhha:biggrin:
ha piro beni öldereecek.....:2guns:
:olmadi :olmadi öldüreceğimi biliyonda niye yazıyon senin yüzünden nickimi deiştirecem en sonunda bak hiç uymusmu oraya Piro Kelimesi onur deseydin bari o zaman evet aboneyim derdim :cursing: :cursing:
Erdal bittin sen
PirO cumhuriyet okur
abooooooooooooooo pirom ne diyo Erdal Can,
yok Erdal'ım bi yanlışın var pirom bakmaz öle seylere ,
milli gazete, zaman, hele vakit dururken :)
meymane_usari 04.10.2006, 18:10 ben de cumhuriyet gazetesi okuyorum.en çok sevdiğim yazar Ataol Behramoğlu ...
abooooooooooooooo pirom ne diyo Erdal Can,
yok Erdal'ım bi yanlışın var pirom bakmaz öle seylere ,
milli gazete, zaman, hele vakit dururken :)
hee bak candostum dogru dıyon
Vakit Nakittir :devil2: :devil2:
serpil_can 04.10.2006, 18:15 radikal okuyorm bende diğreleri ne bilim gazeteden başka herşeye benziyo en azından daha tarafsız geliyo bana (sözm meclisten dışarı tabi:D)
evrensel - posta - fotomaç.
walla sormayın cumhuriyete de zam geldi zaten 0.75 krş oldu offffffffffffffff offffffffffffffff
seastorm 04.10.2006, 21:05 İş yerinde netten her sabah 8.45-9.00 arasında:) ntvmsnbc.com' u takip ediyorum çünkü kültür ve sanat, bilim ve teknoloji ile ilgili haberlere de ulaşıyorum. Kısa kısa başlıklar halinde ve özet şekilde sunuyor.
Bir de ingilizcem gelişsin diye arada sırada BBC News dinliyorum.
Eve Sabah gazetesi alınıyor, ekine bakıyorum ki akşam hangi film ve diziler var diye. Yılmaz Özdili severim dediğini sakınmadan der diye. Bir de Can Dündar çok iyi yazıyor.. Bir ara deli gibi Cumhuriyet alınır okunurdu bizde, şimdilerde pek gazete okumaz olduk...
serapkural1983 04.10.2006, 21:16 Radikal herzman radikal hep radikal, okulda radikaldi, otobüste radikal, evde radikal, ben radikal okuyorum.
Evrensel, Hürriyet bazende radikal ancak Radikal gazetesi büyük patronları Aydın Doğan ne derse ona göre insanları yönlendiriyor eskisi gibi değil artık almıyorum o gazeteye vereceğim parayı evrensel yada birgün gazetesine veriyorum. Cumhuriyet gazetesini de belli olaylardan sonra takip ediyorum. Cumhuriyet laiklik endeksli yazılar yazıyor ne zaman alsam Şeriat gelecek vs vs tarzı haberler var.
İnternet haber açısından daha güvenilir en azından çok çeşitli kaynakları takip etme olanağı var.
Özgür-Taylan 04.10.2006, 21:30 Cumhuriyet
topcubaba 05.10.2006, 18:31 Cumhriyet gazetesi ve sanal ortamda özgür yayınlar...
kemalist_teist 06.10.2006, 22:23 Genellikle Cumhuriyet arada sırada yeniçağ ve gözcü gazetesi
selam canlar,yoldaşlar!
ben evdeyken milliyet,sabah,vatan
okuldayken evrensel,birgün,radikal
taksime gittiğimde özgür gündem
berbere gittiğimde de yeni şafak,fotomaç okuyorum
yani yer ve zaman ilişkisine göre değişiyor okuduğum gazeteler.
toprak_su 09.10.2006, 00:23 Ben de Milliyet okuyorum ve Melih Aşık'ı çok beğeniyorum arada sırada Çetin Altan da güzel yazılar yazıyor bi de Can Dündar... Neden Milliyet çünkü kötülerin arasında seçim yapmak zorundayız... saygılarla...[/I][/B]
doktor62 09.10.2006, 14:21 evrensel ile vatan gazetesini beğenerek okuyorum.yazar ayırt etmiyorum.her köse yazısından faydalı bişeyler çıkarmaya çalışıyorum.bu nedenlede yazarı pekte önemli değil,gazetenin bakış açısı önemli..
tokatlı_86 09.10.2006, 14:23 ben www.sol.org.tr internetten bu gazteyi okuyorum belki biraz garip ama ben öle boyalı basına itimatım yok hep birseyleri gizlemek için işin magazin tarafını alıyorlar elbette okumalıyız boyalı basını okumalıyızki ne kadar iğrenç gazeteler olduğunu görmelıyız size bu gazeteyi okumazınızı öneririm
En başta soL, yurtsever, komünist okuyorum. daha sonra evrensel, birgün, cumhuriyet,gündem, radikal.
www.sol.org.tr
www.yurtsevercephe.org.
nesslimm 03.12.2006, 13:36 "dünya gündemi" gazetesi pazar günleri çıkan haftalık her sayfası okunacak bir gazete. dünya gazetelerinden yazıların toplandıgı ve türkiyedeki yayınlanan haberlerin gerçegınden çok farklı oldugunu gösteriyor.
cumhuriyet'i de takip ediyorum ancak olayları biraz fazla abarttıgını düsünüyorum.her an birilerinin basımıza çökecegi hissine kaptırıyor insanı.
ben evrensel okuruyum.
bunun yanında bence gazete almak bizim için okumak kadar aynı düşünceleri paylaşan sorunlarımızı dile getiren sesimizi yükselten ve binbir cefayla emekle çıkarılan yayınları diri ve ayakta tutmak için bir görevdir.
yoksa kendim internetten hemen hemen demokrasi ve emekten yana yazan bütün yayınları takip ediyorum.
demokrasi ve emek mücadelesine katkıda bulunan bütün yayın organlarını ve bu yolda emek harcayan tüm basın emekçisi dostları saygıyla selamlıyorum.
tüm canlar sevgiyle kalın
hergün gazete okuyamıyorum haftada 5 gun falan.benim okudugum gazete radikal yazıları cok guzel son zamanlarda tarihcilerle olan yazılar var gercektende yeni söylenen şeyler var.en azından gazeteyi elinize alınca gazete okudugunuzu anlıyosunuz(kusura bakmayın yazı biraz reklam gibi oldu)
Partizan62 04.12.2006, 20:29 Devrimci Demokrasi okuruyum.
evrensel cumhuriyet birde kendi gazetemizi
walla sormayın cumhuriyete de zam geldi zaten 0.75 krş oldu offffffffffffffff offffffffffffffff
biizm okulda 0,25 kuruş, şanslıyız sanırım:) millliyeti en çok Can Dündar için alıp okuyorum.Emin çölaşanı da internetten takip ediyorum.Ayrıca evrenselın çarsamba gunune özel gençlik ekini de begeniyorum.
pınargümüş 05.12.2006, 00:00 posta:thumbup1:
Bu aralar Cumhuriyet alıyorum okulda 25 kuruşa satıyorlar :)
Milliyet veya Hürriyet gazetesi alıyorum bazen
Bazende Birgün gazetesine bakıyorum.
İnternet aslında çok çeşitli kaynaklar olması açısından en güvendiğim medya aracı.
seyhunbey 05.12.2006, 00:19 Ya Ne yalan söyliyim beşiktaş yendiği zaman fanatik , fotomaç aliyorum genelde posta :) ama ne hikmettir hem bu gunlerde posta almaya başladım sorun beşiktaşta galiba :)
benim gazeteye pek ihtiyacım yok internet kullanıcısının pek olacağınıda düşünmüyorum eskiden takvim alırdım genelde
Bu aralar Cumhuriyet alıyorum okulda 25 kuruşa satıyorlar :)
25 kuruşa kaldı mı ki bizim okulda 40 kuruş oldu:)
Ben de Cumhuriyet okuyorum 40 kuruş olsa da devam:biggrin: Radikal de okurum ara sıra.
Tabi kütüphanede hepsi bedava:biggrin:
lamekan bawo 05.12.2006, 00:43 Milliyet, Cumhuriyet
odtülü aslan 05.12.2006, 02:18 25 kuruşa kaldı mı ki bizim okulda 40 kuruş oldu:)
Ben de Cumhuriyet okuyorum 40 kuruş olsa da devam:biggrin: Radikal de okurum ara sıra.
Tabi kütüphanede hepsi bedava:biggrin:
Bizim okulda heryerde bedava..Bende hergün radikal okurum ama sonuç olarak hepsi aynı.Hepsi düzenin temsilciliğini yapmakta..
üniversite yıılarında cumhuriyetin ilk sayfasını gizleyip alırdık, yanındada zaman gazetesi, ikiside siyah beyaz gazeteydi ozamanlar dışı zaman içi cumhuriyet, cumhuriyet gazetesi insana gaz veriyor , tabiri caizse, insanı olay ve hadisele karşı sessiz kıldırmama konusunda başarılı, zaman gazetesi fettullah gülenin cematinin gazetesi dizany olarak dünyada peş peşe ödül alan tek gazete :sarkazm ve hiç tekzip almamış ve bu bir iki gündür en çok satan gazete :no: , adamlar nasıl yapıyor nasıl bu kadar başarılı oluyorlar, kıskanmamak ve endişelenmemek elde değil, günümüzde gazetelerin yaptığı etkiyi hiçbir medya organı yapamaz, o yüzden, siyasi ve sivil arenada fikirlrinizi destekleyen gazetelere sahip çıkarak dik duruşumuzu göstermeliyiz. saygılarımla:)
sonuç:cumhuriyette destek şart
üniversite yıılarında cumhuriyetin ilk sayfasını gizleyip alırdık, yanındada zaman gazetesi, ikiside siyah beyaz gazeteydi ozamanlar dışı zaman içi cumhuriyet, cumhuriyet gazetesi insana gaz veriyor , tabiri caizse, insanı olay ve hadisele karşı sessiz kıldırmama konusunda başarılı, zaman gazetesi fettullah gülenin cematinin gazetesi dizany olarak dünyada peş peşe ödül alan tek gazete :sarkazm ve hiç tekzip almamış ve bu bir iki gündür en çok satan gazete :no: , adamlar nasıl yapıyor nasıl bu kadar başarılı oluyorlar, kıskanmamak ve endişelenmemek elde değil, günümüzde gazetelerin yaptığı etkiyi hiçbir medya organı yapamaz, o yüzden, siyasi ve sivil arenada fikirlrinizi destekleyen gazetelere sahip çıkarak dik duruşumuzu göstermeliyiz. saygılarımla:)
Bu ülkenin aydınlık insanları, size cumhuriyet yakışır.
bir Cumok olarak bende doğduğum günden beri cumhuriyetle haşırneşirim.
yazarları öldürüldü, saldırılar oldu, ki son 3 elbombasından sonra danıştaya yapılan saldırı hedefi ve hedeftekileri çok iyi gösterdi. bu kadar yazarı öldürülen bu kadar saldırılan başka bir gazete var mı dünyada bilmiyorum.
zaman bedava dağıtılan "güldürenin" yayın organı. para çok, akıyor, siyasal destek var, abd desteği var, iktidar desteği var. nasıl güçlü olmasınlar. son günlerdeki reklamlarını izliyorum çok güzel olmuş insanı vuruyor resmen.
bizim okulda da bedava öğretmenler odasına bırakılır, tabi tarafımdan hemen yemek örtüsü yada çöp kutusu demirbaşına kaydedilir.
bende cumok kapsamında birkaç hafta 2 cumhuriyet aldım birini kendime diğerini de kahveye bıraktım. kahve sahibi artık hocam getirmene gerek yok biz de alıyoruz dedi ( adam chp parti meclisi adayı alevi tokatın enbüyük kahvehanesinin sahibi ve günlük 75 kuruşa kıyıpta cumhuriyet almıyordu ki masalar gotomaç tan meytan dolu)
hani vardırya adam oğluna para göndericek gidiyor otogara parayı emanet edecek. birinin yanına gidip diyor bu parayı oğluma götürür müsün?
adamda soruyor neden ben o kadar adamın arasında.
eee diyor birtek senin cebinde Cumhuriyet var.
tehlikenin farkındayım Cumhuriyet okuyorum.
tehlikenin farkında olanlara selam olsun
tanocan_ 05.12.2006, 11:27 cumhuriyet, radikal ve fanatik(sadece iddaa için)
heviznur 05.12.2006, 11:37 Cumruhiyet,Radikal,Evrensel okurum...zaman zaman değişiyor aradığım bir haber varsa öbür gazeteleri de alırım...
ayrıca her ay aldığım bir dergi var "Post Expres" Ocak ayında 5 milyon olacakmış,fiyatlar arttı
dergiyi almaya başladığımda 3,5 milyondu,
kaliteli yazılar çoğunlukta dergide...
dare_goze 05.12.2006, 11:40 ben cumuriyet,sabah ve posta gazetesi okuyorum
Cumhuriyet (zamlanmasına isyan ediyorum) ve internetten takip edebileceğim diğer gazeteler :)
Vapurmania 05.12.2006, 12:53 Milliyet, Posta
Bazede birgün
deniz_kizi 05.12.2006, 15:05 cumhuriyet
internetten de airport haber
Serkan_Devrim 05.12.2006, 15:48 konuya anket eklenmiştir. :)
gulguselı 05.12.2006, 16:00 evrensel gazetesi okurum ve Yücel Sarpdere' nin yazılarını takip etmeye calışırım..
haymanali 05.12.2006, 17:40 Cumhuriyet, Hurriyet ve bazen de Referans. Tabi çoğu zaman gazete okuyacak zamanım olmuyor...
bolşevik 06.12.2006, 00:40 aylık gazeteler de çıkıyor hani bazıları büfelerde satılmıyor. herkesin ne okuduğunu tek tek okudum ama beklediğim gazeteyi göremedim. aylık gazetelerden hangilerini okuyorsunuz dostlar? umarım sormamda sakınca yoktur
saygılar
tubişimm 06.12.2006, 01:01 ben haftalık gazete olan dünya gündemini takip ediyorum. dünyadaki siyasal gelişmeler konusunda fazlasıyla bilgi vermektedir. onun dışında radikal gazetesini de internetten takip etmeye çalışıyorum...
arkadaşlar size bir alternatif önereyim
www.sol.org.tr
çok beğeneceğinize eminim üstelik ücretsiz
bu arada ben pram varsa milliyet okurum
düşmanı yakından tanımak ve deşifre etmek için
Partizan62 06.12.2006, 11:56 "baska bir gazete okuyorum" siki niye yok?
düzeltirseniz sevinirim.
KızılBant 06.12.2006, 12:56 www.halkinsesi-tv.com burda günlük haberleri takip ediyorum.
tuncerbio 06.12.2006, 16:58 politik gündemi devrimci demokrasi ve işçi köylü den takip ediyorum ...günlük olarak daha önce yazmıştım yazmıştım radikal...
Serkan_Devrim 06.12.2006, 17:02 "baska bir gazete okuyorum" siki niye yok?
düzeltirseniz sevinirim. anket düzeltilmiştir. haklısınız.:) istediğiniz şık ankete eklenmiştir.
ankette posta gazetesi neden yok
vatan gazetesi 0,10 Ykr oldu.haberiniz olsun...
kartal penCHEsi 18.12.2006, 21:04 hürriyet gazetesi yazarlar ise bekir coşkun ve emin çölaşan
zamane24 02.01.2007, 15:10 cumhuriyet
cumhuriyet ve milliyet okuyorum. arada radikal, sabah ve hürriyeti de okuyorm.
özellikle milliyet ve cumhuriyet gazetelerinin köşe yazarlarının bir çoğunu
gerçekten faydalı buluyorum ve takip ediyorum. ayrıca radikalden murat yetkini tavsiye ederim.
KomünistAlevi 02.01.2007, 15:29 Milli Gazete okuyorum:p :p :p
Tabi bu işin şakasıydı:)
Gerçekte Evrensel okuyorum...Babam ise Cumhuriyet okuyor bazen onun sayesinde Cumhuriyet'te okumuş oluyorum...
Saygılarımla...
can sezer 02.01.2007, 15:33 ben zaman,akit,vakit,milli görüş,ortadoğu vs gibiler dışındaki her gazeteyi okurum genelde milliyet ve vatan...
can sezer 02.01.2007, 15:37 ya bide bu cumhuriyet gazetesi dierlerine göre pahalı herlade bildiğim kadarıyla insanlar biras da bu yüsden almıyor..
Beşiktaşli58 02.01.2007, 15:39 Milliyet, Hürriyet falan filan
Önüme geçeni okuyorum...
darkreather 27.01.2007, 23:20 Attila İlhan'ın yazılarını çok beğeniyordum,şimdi rahmetli oldu kendisi.Şu anda yazıların en çok beğendiğim kişi Erol Manisalı'dır.Ayrıca İlhan Selçuk ve biraz da Emre Kongar.Tabii ki rahmetli Uğur Mumcu en değerlileriydi.
spartacus 30.01.2007, 23:14 Yeni özgür politika ve Evrensel gazetelerini okuyorum. Ayrıca sosyalist basından Atılım, Devrimci demokrasi, İşçi-köylü ve Kızılbayrak gazetelerini okuyorum.
bende evrensel ve birgün okumaya çalışiyorum eskiden cumhuriyet okurdum ne yazıkki artık eski çizgisişnde degil eski cumhuriyetten eser yok
rockçı turna 31.01.2007, 01:29 lise dönemimde 4 yıl cumhuriyet okumustum,aralıksız. gazeteleri atmaz evde biriktirirdim. atmaya kıyamazdım, annemle kavga ederdik hep gazetelerin kapladıgı yer yüzünden. sonra birgünle tanıstım. her ikisinide almadan rahat etmez oldum:) tabii birgün gibi bir gazeteyle tanısınca cumhuriyete aslında ''görmek istedigim gibi baktıgımı'' anladım. daha sonra bu ikisini almak tuzlu gelmeye basladı. ikisinden birine kıyamadım, ikisinide bıraktım:)
uzunca süredir internetten takip ediyorum gazeteleri. radikal,hürriyet,milliyet,birgün ve sabah okuyorum. parayla aldımmı da bu 5 inden birini tercih ediyorum. cumhuriyet ise artık bana cok uzak. askere toz kondurmayan(bir gazetenin tabuları olmamalı(objektiflik ilkesi)),milliyetçi bir yayın çizgisi izliyor. hele bir zamanlar gazeteyi elime aldım mı ilk iş yazısını okudugum ilhan selçuk un ülkücü kardeslerine akıl verdigi yazısını okuyunca iice neye ugradıgımı sasırmıltım.yalnız ali sirmen,orhan bursalı,ışıl özgentürk,oral çalışlar,hikmet çetinkaya ve bir cok degerli yazarları da hala içerisinde barındırmaktadır.
son olarak bugünlerde radikal in yayın cizgisi hoşuma gitmeye basladı.
esmerim26 31.01.2007, 01:42 posta vb:thumbup1: dışındaki radikal miilyet gibi gazeteleri okuyorm:)
munzur_62 31.01.2007, 09:26 Vakit Zaman Tercüman Yeni Şafak gazetelerini kesinlikle okumam daha çok hürriyet okuyorum Milliyette ise özellikle Can Dündarı Okurum
ÖzgürDüşünce 31.01.2007, 11:16 neden okumuyorsun. bir düşünceyi veya bir haberi tam olarak doğrulamak için önce zıttına sonra sahibine bakacaksın ve ikisini harmanlayarak doğru düşünceyi bulacaksın. başka türlü yaptığın koyun psikolojisinden öte geçmez.
türküler_sevdam 31.01.2007, 11:18 her sabah internetten hürriyet gazetesini muhakkak okurum. güncel haberleri takip ederim.
Milliyet okurum. Arada diğer gazetelere de göz atarım...
aşk-ı pervane 06.02.2007, 19:38 Milliyet okurum ,ilginç tarafı alışkanlık oldu bende ve diğer gazeteler artık tat vermez oldu !! Özellikle Melih Aşık için alıyorum gazeteyi ayrıca Can Dündar da Milliyet'te.
Ya sonuçlara baktım da
yüzde 1-2 bile olsa, Zaman, Yeni Şafak, Milli Gazete, Ortadoğu, Türkeye ve Vakit gazetelerini okuyan da varmış forumda ilginç.
KomünistAlevi 06.02.2007, 20:55 Ya sonuçlara baktım da
yüzde 1-2 bile olsa, Zaman, Yeni Şafak, Milli Gazete, Ortadoğu, Türkeye ve Vakit gazetelerini okuyan da varmış forumda ilginç.
Evet bu ilginç durumun bizde farkındayız ama herzaman ki sözümü ve cümlelerimi yinelemek istiyorum...
Bu forumda birsürü Yobaz-Kafatasçı-Milli görüşçü insanlar var...Bu forumda sadece Aleviler yok:)Yani onlarda gelip tıklıyorlar seçenekleri:)Bu olayın aynısı hangi partiye oy vermek istersiniz isimli topikte de mevcut..MHP-AKP-SP-BBP gibi Alevi milletinin en uzak olduğu partiler 12-18 gibi azda olsa oy alabiliyor ve bunuda ülkücü-yobaz-milli görüşçü-kafatasçı insanlarda işaretliyor:)
Aslında bu 2 topikte açık oylama olsa çok daha iyi olur düşüncesindeyim:)Ozaman görürüz kimlerin oy verdiğini:)Hem bazılarımızın kafalarında ki bu soru işaretide gitmiş olur.
Bence oylama açık olmalı.:bored:
karyatit 06.02.2007, 21:38 birgün, arad bir radikal okuyorum
yenicag,cumhuriyet,hürriyet
Evet bu ilginç durumun bizde farkındayız ama herzaman ki sözümü ve cümlelerimi yinelemek istiyorum...
Bu forumda birsürü Yobaz-Kafatasçı-Milli görüşçü insanlar var...Bu forumda sadece Aleviler yok:)Yani onlarda gelip tıklıyorlar seçenekleri:)Bu olayın aynısı hangi partiye oy vermek istersiniz isimli topikte de mevcut..MHP-AKP-SP-BBP gibi Alevi milletinin en uzak olduğu partiler 12-18 gibi azda olsa oy alabiliyor ve bunuda ülkücü-yobaz-milli görüşçü-kafatasçı insanlarda işaretliyor:)
Aslında bu 2 topikte açık oylama olsa çok daha iyi olur düşüncesindeyim:)Ozaman görürüz kimlerin oy verdiğini:)Hem bazılarımızın kafalarında ki bu soru işaretide gitmiş olur.
Bence oylama açık olmalı.:bored:
Olabilir aslında. Açık olsun oylama. Zira bir birimizden saklıyacak bir şeyimiz yok.
SivanA SimyacI 09.02.2007, 12:01 Cumhuriyet,Birgün Ve Sabah gazetesi okuyorum,
Ama daha çok Cumhuriyet okurum.
nuhmelek 09.02.2007, 12:07 bana göre gazeteerin çoğu taraflı yayıncılık yapıyor ve bunu çok kere görüyorum ama arada sırada vatan okuyorum
pazarcıklı 09.02.2007, 12:13 genelde miliyet okuyorum onun dışında internetten bakınca hepsinden bişeylere bakıyorum...
Ençok aldığım gazete Birgün (hemen hergün alırım), ayrıca arada bir Evrensel alır okurum, hafta sonları ayrıca Radikalde alırım-özellikle haftasonu ekleri çok doyurucu oluyor. Gazeteyi internetten okumaktansa, gazeteden okumanın tadı bir başka, bundan asla vazgeçemem.
serkan2058 10.02.2007, 04:18 Fanatik, Fotomaç, Sabah :)
Postayı Unuttuma yaa tühh Haydar Abi Orda :)
MeRaLiNa 10.02.2007, 05:08 Fanatik, Fotomaç, Sabah :)
Postayı Unuttuma yaa tühh Haydar Abi Orda :)
Alevilik'te Namaz diye bir konu acmissin.... ve orda Alevilikle alakasi olmayan seyler yazip Sünni-gerici Islami dogru lanse edip Alevilikte olan seyleri eritmissin
bu tür Gazeteleri okumak yerine, biraz Alevilikle ilgili okusaydin gerici Islam anlayisin etkisinde kalmaz kendi güzel kültürüne bu kadar yabanci olmazdin...
Cami ve Namaz Topigi burda... baya sayfalar var bu Gazete yazilanlar gibi popüler ve yozlasmis Kültüre uymayan seyler yaziyor.... ama madem merak ediyorsun bir oku istersen
http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=332625#post332625
baris1976 10.02.2007, 08:50 hürriyet gazetesi okuyorum bekir çoskun begenıyorum .
fatma sennur 10.02.2007, 09:39 Okudugumuz gazete kimden yana oldugumuzu da belirliyor. Ben gunde en az iki gazete okuyorum ama degismeyen secimim Evrensel. Cunku emek ve emekci benim icin onemli.
EMİN ÇÖLAŞAN, BEKİR COŞKUN ve MELİH AŞIK ' ı hergün mutlaka okuyorum. sevmediğim yazarlar ise mehmet barlas, ertuğrul özkök ve ahmet hakan
cemgil inan 16.02.2007, 01:08 radikal ağırlıklı olmak üzere,birgün,cumhuriyet gazetelerini okuyorum.
maktunpek 16.02.2007, 10:29 sadece bir gazeteyle sınırlı tutmasaydık daha iyi olurdu
(tabi bu benim düşüncem
kurultay,milli gazete,türkiye,vakit,yeni asya,yeni şafak okumadan uyuyamadığım gazetelerin başında geliyor :p ...
Bunların yanında milliyet en çok okuduğum gazete köşe yazarları çok iyi farklı düşüncelerin,birbirine zıt düşüncelerin yer aldığı köşe yazıları bulunuyor.....
En önemliside köşe yazısı deyince tek geçilecek kişi ÇETİN ALTANIN yazıları çağının çok ötesinde edebi yönü olan şiirsel bi anlatımla yazıyor....yine milliyette Melih Aşık,Hasan Pulur,Taha Akyol,Hasan Cemal,Can Dündar okuduğum yazarlar....
Hürriyette ;en beğendiğim yazarların başında Emim Çölaşanla Oktay Ekşi geliyor bunun yanında Ahmet Hakan bi yazısından dolayı Bekir Çoşkun beyendiğim yazarlar arasında....
Çumhuriyeti zaman zaman okurum ve sadece köşe yazarlarını okurum çünkü diğer haberleri okumaya zaman kalmaz sanki gazeteyi haftalık çıkaryorlar oku oku bitmiyor....
Bazende radikal okuyorum Nuray mert ,ismet berkan aslında köşe yazarlarının hepside kaliteli insanlarda tek pencereden bakıyorlar gibi geldiği için halkın tamamını yansıttığını düşünmediğim için zaman zaman okumayı tercih ederim..
Arada sevmeyerekte olsa sabah okurum...en sevmediğim gazetelerden biri vatan bide posta hiç sevmem ikisinide...
Gazete okumanın en keyifli yanıda internetten okumak istediğin gazeteyi köşe yazarını okuyabiliyorsun eski ve yeni yazılarını...
aydıner32 01.02.2008, 11:24 gazeteler genelde yanlı davranıyorlar.fakat tavsiyem haftalık mizah dergileri almanız.hem boşuna zaman kaybetmeyin hemde gülün.:)
çünki bu dergiler haftanın özetini çıkarıyor size...:)
PoyrazıM_24 01.02.2008, 11:49 en çok okunan gazete posta gazetesi ama ankette bile yer almamış hayrettt....
küçük peri 01.02.2008, 12:16 :biggrin:valla ben inrenetten okuyorum ve hiç okuduğum birşeyin yazarına bakmıyorum bazen de resimler ve büyük başlıkla herşeyi anlıyorum uzun ve hiç bi efekt olmayan yazılar ilgimi çekmiyo:biggrin: ben hürrüyet milliyet ve cumhuriyeti okuyorum bazen.
|
|