Orijinalini görmek için tıklayınız : 4. Aleviforum Siir Yarismasi - ILK 5 ve ODUL
4. Aleviforum siir yarismasi sonuclanmistir; ve birincimiz belli olmustur. Fakat Birinci olan siirimiz OYUNCAKLARIM NERDE ANNE isimli siirin sahibi oylama gununun son gunu itibariyle Adaptasyona alinmis oldugundan, kendisi diskalifiye olmustur, ve birincilik unvani ikinci olan siirimize devretmistir. Gerek birinci olan arkadasimizi, gerekse butun katilimcilari tebrik ediyorum.
Sadece ilk 5'e giren siir aciklanacak, ve sadece Birinci olan siirin yazari aciklanacaktir. Bunun disinda, diger siir sahipleri kendilerini aciklamak isterlerse bu onlara kalmistir, kimliklerini gizli tutmakta ozgurdurler.
Buna gore ilk 5e giren, ve birincilik odulunu gecen yarismamizin birincisi KizilKilise'den devralmaya hak kazanan siirimiz ve siirin sahibi soyledir;
1. olan siirimiz ASKERE AGIT
17.72% oy orani ile GULSEREN58 nickli arkadasimiz birinciligi kazanmistir.
2. olan siirimiz BEN BILMEM {16.46}
3. olan siirimiz ACI EMEK UMUT {12.66}
4. olan siirimiz KIMIN UMURUNDA {8.86}
5. olan siirimiz BITIRIN BU SAVASI {7.59}
Ilk 5'e giren, birinci olan ve katilan diger tum canlari cok ama cok tebrik ediyorum.
Baska bir yarismada gorusmek uzere.
Siir tadinda kalin.
NAZ
Sevgi Erkan 22.08.2006, 18:00 Sayın Naz,
Yarışmayı hazırladığın ve uğraşıların için teşekkürler.
Yarışmaya katılan ve ilk beşe giren tüm arkadaşları kutluyorum.
Biz en çok ''Kimin Umurunda'' şiirini beğendik.Kime aitse lütfen bana veya Erkan a (Erkan Sevgi) bildirsin. O kişiyi ayrıca kutluyoruz. Çünkü bizim birincimiz.
Saygılar ve sevgiler.
Sevgili naz bu Yarısma için sana binlerce teşekkür
Yarısmaya katılan bütün canların yüreklerine seğlık
Ve Gülseren58 nickli üyemizi de tebrik ederim
bütün yarışmacıları özellikle dereceye giren arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese teşekürler saygılarımla...
not:bu dereceyi hafife almayın sakın büyük bir iş başardınız
D-e-v-r-i-m 22.08.2006, 18:43 gülseren arkadaşımı kutların gerçekten güzel bir şiir emeğine yüreğine sağlık
emeği geçenlere teşkrler...
basta NAZ olmak üzere yüreklerini ortaya koyan tüm canlara tesekkür ediyor, GÜLSEREN'i tebrik ediyorum,
ben bu şiire oy vermiştim, umarım ögrenebilirim yazarını,
BITIRIN BU SAVASI
bu güzel şiirlerini bizimle baylaşan canlar hepinizin yüreğine sağlık gülseren can tebrikler.
bende ben bilmem adlı şiire oy vermiştim umarım kimin yazdığını öğrenebilirim.
naz seninde emeğine sağlık
KURŞUNveli 22.08.2006, 21:09 öncelikle gülseren58 canı tebrik ederim...canlar neden ilk üç yazarlarıyla açıklanmıyor merak ettim...
Sadece ilk 5'e giren siir aciklanacak, ve sadece Birinci olan siirin yazari aciklanacaktir. Bunun disinda, diger siir sahipleri kendilerini aciklamak isterlerse bu onlara kalmistir, kimliklerini gizli tutmakta ozgurdurler.
Okudugumuzu anlayalim...
orda sebebi yaziyor, kisiler isterlerse kimliklerini gizli tutabilirler, bu oncedende dilegetirildi zaten. Aciklamak isteyen cikip acikliyor.
ulalıgenç 22.08.2006, 21:27 Yarışmada emeği geçen herkese teşekkürler..Daha nicelerini görmek umuduyla..
pelin_87 22.08.2006, 21:48 ya naz..bnm şiirim birinci olmuştu..oyuncaklarım nerede anne..neden sıralamada yok?oylamada birinciyim...
pelin_87 22.08.2006, 22:03 yarışma kurallarında böyle birşey görmedim ben..adaptasyona alınırsa şiir diskalifiye olur diye..ayrıca adım belirtilseydi en azından.........adaptasyonu hak etmemiştim bunu hiç hak etmedim.........biri bi açıklama yapsın lütfennn
Bir Zeynep 22.08.2006, 22:39 tüm yarisanlarin yüregine saglik.
Ali_Yolcusu 23.08.2006, 00:34 GULSEREN58 tebrikler
ve diğer arkadaşlara da tebrikler
hepinizin yüreğine sağlık
alevi_murat24 23.08.2006, 00:41 yarışmada başarı gösteren ve diyer yarışan arkadaşları tebrik ediyorum .. nice yarışmalara dilegiyle emegi geçen herkese teşekkür..
Katılımcı arkadaşları ve birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum:clap: nice şiir yarışmalarına bidaki ödül benim bugüne kadar bu yeteneğimi gizledim ama artık bende yazacağım bekle beni forum yakında çoooook yakında....:yamukgul: :rolleyes: :lol:
reyhan22 23.08.2006, 09:17 öncelikle bu yarışmaya ön ayak olduğu için Naz'a ve yarışmaya katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederim...gülseren 58 tebrikler.....
seheryeli 23.08.2006, 10:59 Yarışmayı düzenleyip sonuçlandırdığı için Naz'ı,
Emeklerini ve yüreklerini ortaya koyan tüm yarışmacı arkadaşları ve birinciliği alan Gülseren'i kutluyorum.
bu tür yarışmaların devamı dileğiyle...
Erkan Sevgi 23.08.2006, 12:06 Sevgili Naz;
Gerçekten bu başarılı ve anlamlı organizasyon için teşekkürler...
Etkinliğe katılan tüm dostlar hepinizin yüreğine ve kalemine sağlık...
Sayın Naz,
Yarışmayı hazırladığın ve uğraşıların için teşekkürler.
Yarışmaya katılan ve ilk beşe giren tüm arkadaşları kutluyorum.
Biz en çok ''Kimin Umurunda'' şiirini beğendik.Kime aitse lütfen bana veya Erkan a (Erkan Sevgi) bildirsin. O kişiyi ayrıca kutluyoruz. Çünkü bizim birincimiz.
Saygılar ve sevgiler..
Sevgi nin de dediği gibi "Kimin Umurunda" şiiri diğerlerinin içinde bizi en çok etkileyendi. Yazan arkadışımızı tebrik ediyoruz. Umarım kendisini bize gösterir.
Gülseren58 23.08.2006, 16:05 Sevgili Arkadaşlar,
Ben Aleviforum'a 2006 Nisan ayının ortalarında üye oldum. Geçen bu kısa zaman sürecinde sizlerle aynı yerde buluşmaktan hep keyif aldım.
Biliyorum ki şiir yarışmalarına katılmak çok iddialı bir durumdur. Bu yüzden ilk yarışmalara katılmak bana ürkütücü geldi.
Savaş temalı yarışmaya katılmak ise bir anda vermiş olduğum kararla gerçekleşti. İyi de yapmışım.
Yarışma boyunca en sık kontrol ettiğim bölüm oylamalardı.
Derece almaktan çok katkı sunmak da önemli ama yaptığı, ürettiği bir şeyin beğenilmesine her insan ihtiyaç duyar.
Bu nedenle bu yarışmaya katılan tüm şiirleri okuyarak, değerlendirmede bulunan ya da okuduğu halde değerlendirecek kadar önemli bir şiir bulamayan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederim.
Ve elbette emeğini hiç esirgemeden bu yarışmayı düzenleyen, takip eden sevgili genç arkadaşımız Naz'a da çok teşekkür ederim.
Tüm güzellikler sizlerle olsun.
yarışma kurallarında böyle birşey görmedim ben..adaptasyona alınırsa şiir diskalifiye olur diye..ayrıca adım belirtilseydi en azından.........adaptasyonu hak etmemiştim bunu hiç hak etmedim.........biri bi açıklama yapsın lütfennn
Naz yukarida kisa bir açiklama yapmis ama sizin isteginiz üzere tabiki sizinle kontakt kurar ve gereken açiklamayi size yapar....
saygilar
ezo
öncelikle hemşerim olan gülseren' i yürekten kutluyorum birinciliğinden dolayı.
bu arada nacizane ben bilmem adlı şiirin yazarı oluyorum.Belki merak eden olur diye yazıyorum :) tüm katılımcılara,oylayanlara ve tabiki naz'a çok teşekkür ederim
Ali_Yolcusu 23.08.2006, 17:43 arkadaşlar çocuklarım nerede anne diye şiir vardı o ne oldu acaba ???
arkadaşlar çocuklarım nerede anne diye şiir vardı o ne oldu acaba ???
birinci sayfada naz'ın topiğini okur musun
Ali_Yolcusu 23.08.2006, 18:15 birinci sayfada naz'ın topiğini okur musun
tamam abi okudum.saolasın
ya naz..bnm şiirim birinci olmuştu..oyuncaklarım nerede anne..neden sıralamada yok?oylamada birinciyim...
yarışma kurallarında böyle birşey görmedim ben..adaptasyona alınırsa şiir diskalifiye olur diye..ayrıca adım belirtilseydi en azından.........adaptasyonu hak etmemiştim bunu hiç hak etmedim.........biri bi açıklama yapsın lütfennn
Bende aksini iddia etmedim zaten, siirinide yok sayarak tamamen ortadan kaldiramdim, kayip etmeye calismadim, oyle bir niyetim olsa ne burdan asil o siirin oy bazinda birinci olusunu aciklardim, nede oylamada gorunurdu, silerdim.
Oylama sonuclandigi gece anket kapandiginda senin nickini aradim ONUR odulu vermek rengini degistirmek icin, fakat forumda yaptigin baska olaylardan dolayi adaptasyona alindigini gordum, siir birinci olunca odul sahibine verilir, eger sahibide adaptasyonda ise birincilik egale edilir odul ikinciye gecer. Bunlar cok fazla mantigi zorlamayi gerektirmeyen basit denklemlerdir, hala nesini anlamamis nesinde israr ediyorsun anlamis degilim. Adaptasyona alindigin konuyuda derince inceledim, hatta normalde hemen anket kapanir kapanmaz birinciyi aciklayip odulu vermeme ragmen bir gun boyunca bunu erteledim. Senin uzerine vazife olmayan islere karismis olman uye ve admin arasindaki bir soruna tabir-i caizse 'burnunu sokmus' olman vede sahip olmadigin bir sorgulama hakkiyla yonetim ve kurallari yanlis, yersiz ve uslupsuz sekilde sorgulaman senin adaptasyona alinmani saglamis, ki sen ne kadar hak etmedim desende, her sey ortada zaten, o cok savundugun kisinin mesajlarinida gordum ben. Burasi Aleviforum ve bu forum catisinda yapilan hic birsey genel procedur ve kurallardan bagimsiz yapilmaz yapilamaz, yarismaya katilip birinci olmus olabilirsin, fakat baska bir dalda gostermis oldugun agresif ve fevri tavirdan dolayi eger sen adaptasyonda isen, bende seni ALEVI forum adina onemli bir odul olan ONUR oduluyle odullendiremem.
Bu konu burda kapanmistir, yeterince zaman harcandi zaten. Bazen insan hatalarini gormelidir ders cikarabilmelidir, goruyorumki, yasininda verdigi heyecandan olsa gerek sen pek fazla bir ders cikaramamissin.
Ben seni ilk kez bu yarisma araciligi ile gordum, sana ne kastim olabilirki senin siirini haksiz yere diskalifiye etmek isteyeyim, yada bundan benim ne gibi bir cikarim olabilir. Ben bugune kadar 4 yarisma duzenledim, ve asla haksizliga yer vermedim, hatta bu yarismalardan birinde hile yaptigi icin biri forumdan tamamen banlandi, benim hak konusunda emek konusundaki goruslerimi benim taniyanlar az cok bilir, sende ogrensen iyi olur, sakin ama sakin bana bu tur hak yedin turu itamlarda bulunma, seni bu konusmalardan men ederim. Eger seni ilgilendirmeyen, tamamen uye ve yoneticinin arasinda olan bir konuya dikbasli tavirlarla karismis olmasan bugun senin birinciligini kutluyor olurdu herkes.
Ayrica onemli olan birinci olmakta degildir, kisi tam anlamiyla butun olarak kendini ispatlar... Senin yaptigin sekilde degil.
Alevimen 24.08.2006, 19:06 Tüm katılanlara ve emeği geçen canlara tebrikler ve teşekkürler.
Saygılar
Alevimen
Hayırlı olsun geç oldu ancak yeni internete bağlanıyorum şimdi cevap yazma fırsatı buldum
MeRaLiNa 05.09.2006, 14:33 ne güzel siir yazabiliyorsunuz
ben iki lafi bile bir araya getiremiyom:crying:
ne güzel siir yazabiliyorsunuz
ben iki lafi bile bir araya getiremiyom:crying:
MeRaLiNa 06.09.2006, 02:03 avatarimi çalmişsin :P
ama sen bugün avatarini degistirmistin :001_tongu
yine eski avatarini koymussun:S
madem tapusu sende :) yarin baska bise bulurum artik:crying:
ama sen bugün avatarini degistirmistin :001_tongu
yine eski avatarini koymussun:S
madem tapusu sende :) yarin baska bise bulurum artik:crying:
:lol: :lol: heheh şaka yapıyorm çok güzel bi portre hz.hüseyinin oğlu şehit olmuş burda çok anlamlı herkes keşke kullansa:thumbup1:
MeRaLiNa 06.09.2006, 12:10 ama beni seninle karistiriyorlar
dün özel mesaj bile aldim:001_tongu
nasilsin, ah pardon sen kizilkilise degilsin, yakinimisin, nerelerde gibi :D
degistirdim bak:)
Arkadaşlar yanlış yerde yanlış konuları konuşuyoruz. Burası avatar değil şiir yarışması alanı.
Avatar yarışmamız olmadığına göre Avatarla ilgili yorumlarınızı lütfen öm yoluyla halledelim.:p
Serserim 08.10.2006, 02:59 Bu Şiirleri nerden okuyoruz yardımcı olursanız sevinirim ben yeniyim Şimdiden tşk
|