kanes
22.08.2006, 19:10
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. hepinizi en içten duygularımla hatay ilinin iskenderun ilçesi gökmeydan köyünden. sevgi ve saygılarımı sunarım. köyümüzün hepsi nüsayri'dir...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatay / İskenderun / Gökmeydan Köyü kanes 22.08.2006, 19:10 selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. hepinizi en içten duygularımla hatay ilinin iskenderun ilçesi gökmeydan köyünden. sevgi ve saygılarımı sunarım. köyümüzün hepsi nüsayri'dir... serkanbaki 16.09.2006, 10:05 evet arkadaşım gökmeydan köyünü iyi bilirim.güzel bir yer iskenderun.tabiki canlarımızın yaşadığı köyler de harika karaağaç,akçalı,üçgüllük,nardüzü felan.. kanes 17.09.2006, 01:37 ya serkan arkadaşım sen iskenderunlusun ve mersindemi ikamet ediyorsun. ve ben bu forumda şimdiye kadar bir karaagaçlı birde iskenderun merkezden gördüm. başak iskenderunlu görmedim ama sağolsun antakyalı arkadaşlarımız forumu ele geçirecek nerdeyse :-) serkanbaki 17.09.2006, 16:49 ben aslen mersinliyim.ama 15 senem geçti iskenderunda orda büyüdüm ben.iskenderun denilince içim titrer her defasında.evet iskenderunlu olarak kabul ederseniz 2. memleketim iskenderun enahasan 20.10.2006, 18:36 madenliyi unutmayın hayyeler kanes merak etme geliyoruz :) Şoreş 20.10.2006, 18:38 Hatayda Arap Alevi canlarımız çok.. Sünni Köylerde var mı ? verde 20.10.2006, 23:02 aramıza hoşgeldin kanes.ben karaağaçlıyım .gökmeydan köyünü çok iyi bilirim.ha bu arada madenli köyü de çok güzeldir. ilkay123 21.10.2006, 07:26 Gurbet elde sevgili hemserilerimin köyleri ile bir kendilerini aciklamalari gurur verici.Iskenderunda sunni kesim yaninda gayri müslim kesimde vardir hepimiz barisik bir sekilde birlikte yasamaktayiz,ALEVILIGIN özü olan hosgörünün tümünü Iskenderun ve civarinda görebilirsiniz.Madenliye,Akcali ya,Gökmeydana ,ücgünlük ,ulucinar(arsuz)a ve hatirlayamadigim topragima Almanyadan sevgiler. MehmetBaran 15.12.2007, 04:56 Aleviliğin özünde hoşgörü vardır... Bundadır ki Hatay'da Sünnisi de, Hiristiyanı da, Musevisi de bir arada hoşgörü ile birbirlerine saygılı şekilde yaşar, çalışırlar... Bir yandan ezan okunurken bir yandan çanlar çalar... Kimse kimsenin ne ibadetine ne de yaşantısına saygısızlık yapmaz... Bizim hoşgörümüz bulaşıcıdır... nusayri 15.12.2007, 05:29 Hatayda Arap Alevi canlarımız çok.. Sünni Köylerde var mı ? arkadaşım,hatay halkı iki ırktan oluşmaktadır ,nesıl arap alevi varsa arap sünnide vardır. arap ırkından hiristiyanlar ermeniler ve yahudilerde mevcuttur ,türk ırkı ise genelde sünnidir osmalı dönemlerinde başka bölgelerden getirilip hatayada yerleştirilmiştir. saygılarımla. ardaonur 11.02.2008, 22:52 selam bende iskenderunluyum akcali köyünden evlendim umarim tanirsin oralari.bende yeniyim bu sitede isminizi bagislarsaniz tanisalim görüsmek üzere gözcüler köyünden oldugunuz icin dikatimi cekti belki tanidiktir olabilir by özcan1 11.02.2008, 23:05 selam bende iskenderunluyum akcali köyünden evlendim umarim tanirsin oralari.bende yeniyim bu sitede isminizi bagislarsaniz tanisalim görüsmek üzere gözcüler köyünden oldugunuz icin dikatimi cekti belki tanidiktir olabilir by ardaonur bacim! oralari cok iyi tanirim benim Arsuzda PTT evlerinde yazligim var cok sevimli cok şirin yerdir oralari. 2 yildir gidemedim gözümde tütüyor saygilar ardaonur 11.02.2008, 23:13 özcan tanistigima memnun oldum arda onur benim cocuklarim benim ismim yilmaz.siz nerde yasiyorsunuz benimde yazlik var onur sitesini bilirmisiniz orda kismet olursa eylülde izine gelecem belki görüsürüz kismetse. özcan1 11.02.2008, 23:27 özcan tanistigima memnun oldum arda onur benim cocuklarim benim ismim yilmaz.siz nerde yasiyorsunuz benimde yazlik var onur sitesini bilirmisiniz orda kismet olursa eylülde izine gelecem belki görüsürüz kismetse. Yilmaz can ben 32 yildir almanyadayim, bundan bir kac yil önce yazligimin bulundugu belediye baskani Akil karaciyer beyle diyalogum oldu ve gökmeydan belediye baskaniylada baskanlikta 2003 yilinda kahve icip gökmeydan köyünü kendi bünyesine göre bir alman beledeyesiyle kardes belediye yapmak icin caba gösterdim. ben Gökmeydan köyü baskanindan applikation ( yüz ölcümü,tarihi, gelir kaynagi vs) döküman istediler almanlar ama bizimkiler beceremediler. ve halen niyetim vardir yaklaşim olursa....ben bu yil Türkiyeye deyil baska bir devlette izin yapacaz. Benim yazligim ziyaretin karşisinda saygilar harbiyeliii 14.05.2008, 20:37 selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. hepinizi en içten duygularımla hatay ilinin iskenderun ilçesi gökmeydan köyünden. sevgi ve saygılarımı sunarım. köyümüzün hepsi nüsayri'dir... slm kardeş sizin orada mansuroğlu ailesi var dimi d_e_v_r_i_m 14.05.2008, 20:42 aramıza hoşgeldin heşerimmm bende hatay antakyanın aknehir köyündenim bizimde köyün hepsi nüsayridir.. sedatd 16.05.2008, 20:32 arkadasım bende gökmeydanlıyım senın adın ne benınkı sedat duymaz memnun oldum goruselım bay |