Orijinalini görmek için tıklayınız : 22 Ağustos İstek

Lamekan
22.08.2006, 22:04
Merhaba dostlar... İsstekleriniz olursa bu konu altında ulaştırabilirsiniz.

uysalengin
22.08.2006, 22:28
kardeş kolaygelsin şimdi girdim foruma geçenlerde helin şarkısının türkçesini duymuştum radyoların birinde eğer elinde varsa eve eşim ve kızım için çalarsan sevinirin

aliekber
22.08.2006, 22:29
mercan erzincandan güllerim ali cagırır turkusunu cok sevdıgım zeynele ve tum alevı forumda bulunan canlara gelsın ıyı yayınlar tsk

Lamekan
22.08.2006, 22:33
kardeş kolaygelsin şimdi girdim foruma geçenlerde helin şarkısının türkçesini duymuştum radyoların birinde eğer elinde varsa eve eşim ve kızım için çalarsan sevinirin

Kusura bakmayın ama bende türkçesi mvcut değil. Şimdilik kürtçesini çalayım borcum olsun türkçesi...

Sayılar
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
mercan erzincandan güllerim ali cagırır turkusunu cok sevdıgım zeynele ve tum alevı forumda bulunan canlara gelsın ıyı yayınlar tsk

Bu gün 2 sıfır yenik başladım isteklere. 5300 türkü içerisinden olmayanları bulamak zor olsa gerek :)

Sizede mecan Erzincanın yabancısı olmayan bir üstatdan bir parça çalacagım. Sized borcum olsun

Saygılar..

uysalengin
22.08.2006, 23:32
kardeş güzel program oldu teşekkürler

Lamekan
22.08.2006, 23:34
kardeş güzel program oldu teşekkürler

Ben uykuya dalana kadar buradayım. Bu arada hala 2 / 0 yebik durumdayım :)

uysalengin
22.08.2006, 23:34
yaa lamekan kardeş birde bu forumdakilerin çoğu düzenli bilgisayar kullanıcısı haliyle bizde bulunması zor şeyler istiyoruz yinede kürtçesinide olsa çaldığın için sağol:)