Yakapınarlı
27.10.2005, 17:19
bana garip gelen bir olay bu.bu foruma yakıştıramadığım bir durum belkide.beni şaşırtması böyle bir özgür demokrat bir forumda yaşanması bu olayın.tek taraflı düşünülüp endercenin banlanmasına bir anlam veremedim.düşünce suçu bu forumda olmamalı diye düşünüyorum.herkez istediği gibi düşünmekte haklıdır.burada kendi görüşlerimzi savunamayacaksak bu forumun anlamını kalmadığını düşünüyorum.enderin yazdığı msjlar ortadaydı.peki özel msj şeklinde gönderilen ve gayet rencide edici olan eda hanımın msjı neden burada değil.aynı msjı burayada yazmasını rica etsem yazarmı acaba kendileri.
bu tür bu olayın kesinlikle bu forumda yer almaması gerektiğini düşünüyorum.
herkeze saygılar.
Alevimen
27.10.2005, 17:28
bana garip gelen bir olay bu.bu foruma yakıştıramadığım bir durum belkide.beni şaşırtması böyle bir özgür demokrat bir forumda yaşanması bu olayın.tek taraflı düşünülüp endercenin banlanmasına bir anlam veremedim.düşünce suçu bu forumda olmamalı diye düşünüyorum.herkez istediği gibi düşünmekte haklıdır.burada kendi görüşlerimzi savunamayacaksak bu forumun anlamını kalmadığını düşünüyorum.enderin yazdığı msjlar ortadaydı.peki özel msj şeklinde gönderilen ve gayet rencide edici olan eda hanımın msjı neden burada değil.aynı msjı burayada yazmasını rica etsem yazarmı acaba kendileri.
herkeze saygılar. eda'nın mesajı nedir, bakıyorum benden daha fazla bilginiz varmış?
sizi düzeltmeliyim burası serbest bir forum deyildir, burda ciddi kurallar vardır sanal olduğu için herkesin kapris yapacak bir lüksü yoktur.
hayatta komşunuza sokaktaki insana müşterinize nasıl davranıyorsun forumdada farklı olmamalı. her insanı sevin demiyorum fikirlerine ve düşüncelerine saygı gösterinde demiyorum sadece insana karşı saygı gösterin ve değer verin.
ve forum kurallarını keyifim için yaratmadığımıda söylememe gerek yok?! Bir düzen bir çizgi olmalı ve benim gayretim bu değerleri korumaktır.
Ayrıca ender arkadaşınız sadece 3 günlük dinlenmeye alındı, 3 gün sonra tekrar forumu kullanabilir tabi isterse..
rockçı turna
27.10.2005, 22:31
düsündüm de kınuyu uzatmaya gerek yok gercektende.
bu konuyo gereksiz yere baya buyutunuz.
konu artik kisisel olmaya basladi. ve bazi uyeler bence bu gidisle cok kirilacak.
dogru veya yanlis enderce isimli uye yazdiklari nedeniyle 3 gunluk bir ceza aldi. verilen ceza karari tartismaya acik olmadigindan bence hic kimsenin bu karari sorgulamaya hakki yok.
aboo cok büyümüs tartisma dunya kücüktür biri gider diyeri gelir
Yakapınarlı
28.10.2005, 12:14
evet haklısınız bu konuyu bencede uzatmaya gerek yok ama tekrar söylüyorum ki insan düşüncelerinde serbest olmalı.özellikle bu forumda.
saygılar
selamlar
evet haklısınız bu konuyu bencede uzatmaya gerek yok ama tekrar söylüyorum ki insan düşüncelerinde serbest olmalı.özellikle bu forumda.
saygılar
dediginize katiliyorum insan düsüncelerine özgür olmali evet ama nerede bu olup bitenlere özgürlük diyemiyorum
saygılar
eger düsünceleri seviyeyi acmicaksa serbesttir merak etmeyin....
herkeze saygılar.
Nedir benim msjim ben ender beye tartismalarimizdan dolayi özel bir mesaj yazmadim ben kimseyi rencide etmedim dikkatinizi çekerim...
Ender bey bana özel msjlar gönderdi ama açtigi bir konudaki anketin silinmesi icin..Buda meslasmadir...:
Alıntı:
ENDERCE´isimli üyeden Alıntı
selamlar sizinle iletişime geçebilirmiyim müsaitseniz
ne konu hakkinda.....
ENDERCE´isimli üyeden Alıntı
genel olarak birde bu yazıların yer aldığı yerde benim anket eklendi yanlışlıkla oldu sanırım eger mse den olablirse sevinirim ..........?
anketi nasil yapmak istiyorsunuz siz yazin bir ben sizi icin duzenleyimmm
anketinizi kapatim ama siz seçeneklere girerseniz ordan kendiniz duzenliye bilirsiniz... silinmesini istiyorsaniz yarin anketiniz silinir...
Konuyu fazla abartipda gerginlik yaratmayin Ender bey benden dolayi banlanmadi.....
saygilar
Yakapınarlı
28.10.2005, 19:15
Konuyu fazla abartipda gerginlik yaratmayin Ender bey benden dolayi banlanmadi.....
edacım enderin senden dolayı banlandığını söyleyen yada idia eden yok.ben sadece ender düşüncelerini söylerken neden banlandı onunla ilgiliyim.enderin yada senin ona yazdığınız msjlar beni ilgilendirmiyor.bencede bu konuyu bu kadar uzatmanın hiç anlamı yok.
saygılar.
sevgiyle kall...
Alevimen
28.10.2005, 19:20
fatma adındaki üye soru sormasını biliyorsun ama cevpalamada kaçıyorsunuz bu topikle neyi hedeflediğinizi bilmiyorum ama daha fazla gereksiz mesajlara tahamül edemem. o nedenle konuyu kilitliyorum.