Yakapınarlı
28.10.2005, 19:11
arkadaşlar ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek ankara ontoloji hastanesinin bahçesine cami yaptırıyormuş.:yamukgul: nedeni sorulduğundada verdiği yanıta gülmemek mümkün değil.ontolojide tedavi olan haastaların allaha daha yakın olma isteği olurmuş:garibbak: temiz bir ortamda ibadet etmek isterlermiş.baksennnnn ne kadarda düşünceli bir belediye başkanı:3D_NG (7) ankaraya yaapılaacak bir ürü şey varken cami yaptırmaya karar vermişler saygı değer eşiyle beraber.ben programı izlerken çok güldüm.
peki siz ne düşünüyorsunuz bu cami konusunda?
TheGodfather
28.10.2005, 19:41
arkadaşlar ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek ankara ontoloji hastanesinin bahçesine cami yaptırıyormuş.:yamukgul: nedeni sorulduğundada verdiği yanıta gülmemek mümkün değil.ontolojide tedavi olan haastaların allaha daha yakın olma isteği olurmuş:garibbak: temiz bir ortamda ibadet etmek isterlermiş.baksennnnn ne kadarda düşünceli bir belediye başkanı:3D_NG (7) ankaraya yaapılaacak bir ürü şey varken cami yaptırmaya karar vermişler saygı değer eşiyle beraber.ben programı izlerken çok güldüm.
peki siz ne düşünüyorsunuz bu cami konusunda?
Çok akıllı birisiymiş Melih Gökçek.:))).5 yıldır Ankarada yaşıyorum Melih Gökçekin bir çok icraatından şikayetçiyim..Kızılay meydanını yayalar kapatmak onda,hastanleri ibadethaneye çevirmek onda,öğrencilere büyük destek adı altında hortumlama onda, kendisine oy vermeyen semtleri cezalandırmak onda..Kanla A'yı bende izledim gerçekten çok gülünçtü..Kanal A pardon Melih Gökçek Kanalı demke istemiştim dilim sürtçtü..Bu Melih Gökçek beyefendi belediye seçimlerinden önce Büyükşehir belediyesinin 3 milyar dolar borcu olduğu ortaya çıkınca suspus olmuş ve ardından yeniden belediye başkanı seçilince yapacağı projleri açıklayınca herkes şaşırdı..Çünkü akıl karı değildi öne sürdüğü tezler..Projelerini yapmaya kalkışsan 50 milyar dolar yetmez..Parayı nerden bulacaksınız diye sorunca ''O bir sırdır'' deyince şüphelenmeye başladım...Yazıktırki sayın Karayalçın ve Deniz Baykal çekişmesi yüzünden Ankarayı Akp'ye kaptırdık..ARtık ne kadar övünsler azdır..Fatma o bahsetmiş olduğun onkoloji hastanesinin hemen hemen 500 metre ilerisinde 2000 kişil bir cami var..Bu adamlar ne yapmak istiyor anlamıyorumkii..Madem para var kasada versene öğrenciye..Öğrencileri paso muhabbetine soyup bitireceğine birazda şerefin varsa halk için oraya geldiğini ispatlasana..Büyük büyük parklar, havuzlar,camiler, vadiler yaptım yaygarası yapıcağına doğal gazı,suyu ucuzlatsana..AKP ve yandaşlarına düzenlemiş oldukları şenliklere milyarla para aktmakta..Ama nedense aklina hiç gelmiyor hizmet etmek..Tabi onun hizmet anlayışı böyle.Yazık çok yazık
izmirksk
28.10.2005, 21:24
alevilerden nefret eden bu adamı hiç sevmedim.
Yakapınarlı
01.11.2005, 15:41
küçükken hatırlıyorum da istanbulda cemevi yıkılacaktı.bunu isteyende o zamanın belediye başkanı tayyip erdoğandı.alevilik hakkında yada cemevleri hakkında fazla bilgim olmamasına rağmen düşman olmuştum.bu herife:)))
bu kişinin alevileri sevip sevmemesi veya r.t.e ın alevileri sevmemesi önemli değil.önemli olan yapılan icraatların herhangi bir topluluğa (en geniş anlamda)mesafesidir.bahçeye cami yaptırıyorsan cemevi de, kilise de, sinagog da vs yaptırmalısın.tabii bu durumda şöyle bir soru ile çıkacaklar karşımıza; bahsettiğiniz ibadethanelerin kullanım sıklığı çok az caminin ise öyle değil.evet çok yerinde bir soru ama o zaman biz de diyeceğiz ki;sizin uyguladığınız demokrasi çoğulcu demokrasidir, din gibi insanların hassas olduğu konularda çoğulcu demokrasi değil tüm insanların ortak payda da birleştiği bir demokrasi uygulanmalıdır.
sözün kısası kamu kuruluşları bireylerin veya siyasi ideolojilerin oyun parkı değildir.devlet her kesimden vatandaşına eşit mesafede olmalıdır.
sözün kısasının kısası ''laiklik''.
özgüreren
07.11.2005, 14:31
bu adamın işi bu:))nerden oy alacaksa ona yöneliyor sizler sanmayın alevilerin oyunu almadı..ben Ankara'da yaşıyorum gören göz klavuz istemez..ama nasıl aldı diyeceksiniz gerçi herkse biliyor ama yinede söyleyim..bir çuval patates bir çuval prinç yarım ton kömür vs vs..ama ilerisini düşünmüyorlar oy veren insanlar onlarda haksız değil aslında..insanların yoksulluğundan faydalanıyorlar..ülkemizde budenli yoksulluk olmasaydı bunlar mümkünmü belediye başkanı veya iktidar sahibi olacak mümkün değil...saygılar
insanları en iyi kandırma yoludur din somurusu maşallah zatlar iyide beçeriyorlar
oraya cem evi yapılacak dense türkiyedeki islamcı geçinen ulamaların tepkisi ne olurdu açaba..?