Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Arapgir / Çaybaşı (peküsü) köyü

kayısı
25.08.2006, 01:37
Merhaba arkadaşlar ben Malatya-Arapgir-Çaybaşı(peküsü) köyündenim ne kadar tanıdık çıkacak merak ediyorum komşu köylerden hemşehrilerimi de beklerim..

orak_çekiç
01.12.2006, 22:06
bende malatya arapkir doğumluyum.ve 6 yıl orada yaşadım.

kayısı
01.12.2006, 23:06
bende malatya arapkir doğumluyum.ve 6 yıl orada yaşadım.

Memnun oldum kardeş isim n acaba bakarsın tanıdık çıkarız:thumbup1:

orak_çekiç
02.12.2006, 00:58
malatyaya gitmeyeli yıllar oldu ama görüştüğümüz insanlar var.örneğin halıcılık işiile ilgilenen soyadları BALİ olan sevdiklerimiz var.

bektaşi44
02.12.2006, 17:06
Merhaba arkadaşlar ben Malatya-Arapgir-Çaybaşı(peküsü) köyündenim ne kadar tanıdık çıkacak merak ediyorum komşu köylerden hemşehrilerimi de beklerim..Peküsüyü bilmem ama annem çimenli onların akrabaları var peksüde saygılar...

cnksydn44
19.12.2006, 12:53
dayılarımın soyadı akşahin dedemin lakabı paris hasan

soyadı akkuş olmasın kardeş. Hatta deden benim babamın halasının kocasının kardeşi oluyormuşş. yakın sayılırız :p

bektaşi44
19.12.2006, 19:11
soyadı akkuş olmasın kardeş. Hatta deden benim babamın halasının kocasının kardeşi oluyormuşş. yakın sayılırız :pEvet

cnksydn44
19.12.2006, 21:34
Evet akkuşmuş siz kimlerdensiniz anneme sorayım belki tanıyordur .Bir ihsan dayı diye birinden bahsetti siz onlardanmısınız birde hüseyin amcası var onun hanımıda peküsülüymüş saygılar....

İhsan benim dedemin babası hüseyin de dedem hüseyin soydan derler baba taraftan böyle .. anne taraftan ise hollo oğlu gilin mıstik derler dedeme mustafa eren...

bektaşi44
20.12.2006, 21:47
İhsan benim dedemin babası hüseyin de dedem hüseyin soydan derler baba taraftan böyle .. anne taraftan ise hollo oğlu gilin mıstik derler dedeme mustafa eren...sagol

kayısı
22.12.2006, 01:18
olm gökhan napmışsın bu foruma okuttunmu olm birsürü arapgir peküsü meküsülü çıkmış ii walla hadi bakalım..bu arada bektaşi44 kardeş dedenin lakabı mükemmelmiş acaip ii "paris hasan" hadi görüşmek üzere

Walla kanka sorma sitenin database i çökecek bizim yüzümüzden amma çoğaldık:thumbup: bu arada çimenlileri de seweriz halamın oğlu dime:biggrin: n de olsa komşu köyümüz arada ufak tefek su yüzünden mewzuu çıksa da seweriz:thumbup1: hadi bakalım daha kimler çıkacak bekliyoruz saygılaR....

cnksydn44
16.01.2007, 16:07
pişt millet benim nufus çimende çimenli olmasamda çimenli sayılırım :):):)

internet sayfamız açılmıştır arkadaşlar isteyenler için www.caybasipekusu.com

kayısı
18.01.2007, 01:35
arkadaşlar köyümüzün sitesi hizmete girmiştir herkesi bekleriz http://www.caybasipekusu.com/ illa çaybaşılı olmaya gerek yok tüm malatyalılar tüm alevi canlar dawetlidir:thumbup1:

ehranerz
14.03.2007, 17:08
walla kıskandım şimdi keşke bizimde köyümüzün internet sitesi olsa...iyi walla harbiden peküsülü olmak bir ayrıcalıkmış yaw

kayısı
29.03.2007, 02:41
walla kıskandım şimdi keşke bizimde köyümüzün internet sitesi olsa...iyi walla harbiden peküsülü olmak bir ayrıcalıkmış yaw

ayıpsın başkan sen bizden sayılırsın beklerim yani sitemize senin mp3leri koruz tanıtım amaçlı sitemzise bakarsın meşhur olursun sen de senin o internet efsanelerinden neyin eksik:thumbup1: