Ali_Yolcusu
25.08.2006, 03:40
silinmiştir.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüreğimden Kopan Şiirler Ali_Yolcusu 25.08.2006, 03:40 silinmiştir. PirO_62 28.08.2006, 00:35 Yüreğine saglık selim cok guzel olmus sıırler nasıl gormedım ben bunları Şairlik basladı olemı D-e-v-r-i-m 28.08.2006, 01:31 çok güzel şiirler bunlar emeğine ,yüreğine sağlık sendende bunu beklerdim arkadaşım. Rose 28.08.2006, 02:22 canım selimim benim ne güzel şiirler onlar öyle bu yürek neler yaşamış ki bu kadar güzel şiirler dökülmüş ordan. cancan60 28.08.2006, 02:24 Kardeşim çok sağol Paylaşım İçin! Yüreğinden Kopmuş Bu Şiirler Apaçık Belli! yoldas 28.08.2006, 02:30 siirlerini bizimle paylastigin icin tesekürler yüreyine nefesine kalemine kuvvet ha gayret FaLLeN 28.08.2006, 02:35 Gözlerime bak sadece gözlerime Oradan yüreğimi gör, içimi oku Bana sormadan tanı beni Ben anlatmadan anla beni Gözlerime bak sadece gözlerime Onlar anlatır sana beni. Çok güzeldi Selim..yüreğine sağlık...uslüpda güzel... şairlik var içinde..devam et..derin şeyler var şiirlerde.. ZülfüKakul 28.08.2006, 08:22 Canım hepsi çok güzel ama ben senden mutlulkuk üzerine şiirler istiyorum artık :) anladın sen:) gezginn 28.08.2006, 08:26 çok güzel şiir saol Mirioglu 29.08.2006, 00:49 Eline sağlık Selim kardeş :) gözdecst 29.08.2006, 00:54 şiirlerini çok beğendim alıp götürdü vallaa. emeğine sağlıkk LaDY 30.08.2006, 13:36 yüreği güzel selimim, o küçük yüreğin ne kadar hüzün görmüş ki hüznünü o kadar yansıtmış şiirlerine dilerim mevladan hüzün uğramasın artık diyarına her daim mutlu ol emi ablacım, umut ve sevgi asla yalnız bırakmasın seni. yüreğini bizle paylaştığın için sağolasın ablacım türkü yüreklim yüreğine kurban sevgiyle kal Karde 30.08.2006, 15:12 YALAN DÜNYA Bu yüzler gerçek mi o gözler, gülücükler sevgi dolu sözler sahte bakışlar, sahte gülücükler bu yalan dünyada kim gerçek insanlar neden sahte boğulmak üzereyim... insanların sahte bakışlarından sahte gülücüklerinden sahte sözlerinden yeter artık, ya bu sahtelik yok olsun ya da bu beden bu dünyadan göçüp gitsin kimi zamanlar boğazın düğümlenir, hani konuşamazsın istesende içindekileri haykıramazsın kimi zaman kelimeler bile içindekileri anlatmaya yetmez biri çıksın karşıma beni gözlerimden anlasın beni yüreğimle sorgulasın beni ben olduğum için hiçbir çıkar gözetmeksizin yüreğimdeki yangınları sınırsız uçurumları bilsin içinde kaybolduğum duyguları o söylesin benim için o silsin yüreğimden akan gözyaşlarımı o sevsin beni benim yerime ve o anlatsın bana güzelliği, gerçekliği. En derinini açtığın için sağol... Özellikle bu şiir,alıp farklı diyarlara götürdü beni... O kadar güzel anlatmışsın ki;yüreğine,kalemine sağlık... Aydın. 30.08.2006, 21:40 UYUYAMIYORUM Bu gece uyumuyorum, uyuyamıyorum Aklımda geçmiş ve sen Yüreğimde sevgi parçacıkları Düşünmekten uyuyamıyorum Neden geldin aklıma onu da bilmiyorum Ve gün doğuyor, Güneş yeni bir güne umutla bakıyor Yeşerecek olan çiçeklere umut veriyor Kuşlar ise sabahın geldiğini haber ediyor Yepyeni bir gün doğuyor Sonu dünkü gibi olacak olan... Emeğine Yüreğine Saglık selimmm Gercekten cok güzel şiirlerini bu şiirini caldım haberin olsun:D hediye 06.09.2006, 03:24 selim şiirlerin çok güzel olmuşş. bu konuda yetenekli olduğun belli(gerçi ben profesyonel değilim ama) bence bu yeteneğini devam ettirmelisin. şiirlerinde her zaman böyle içtenlik ve samimiyet hakimiyetini korusun. şiirlerinin devamını diliyrmmmm zeynep C. 06.09.2006, 10:07 Güzel yüreğine sağlık.Hepsi çok güzel olmuş.Şiirlerinin devamını bekliyorum. Asli 06.09.2006, 10:11 çok tşk bu güzel şiirleir bizle paylaştığın için Serkan_Devrim 06.09.2006, 13:03 sayın karde ve kaan şiir paylaşımınız için çok teşekkürler ama kişilerin kendi şiirleri için açmış oldukları topikte kendi şiirlerinizi yazmanız topiği açan kişiye haksızlıktır. :) kendi şiirlerinizi ayrı bir topik açarak paylaşabilirsiniz. :) saygı ve sevgilerimle cirkin_05 06.09.2006, 13:41 süperrrrrrrrrrrrrr selim gercekten çook güzel büyük yetenek bende yok valla zeytin 09.09.2006, 03:34 selim harika ötesi bişey olmuş...................tebrikederim hep böle devam et yüreğini soğutma sakın. işte buna iyiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiiiiiiiiiiiiiiiiiii denir...:w00t: Rose 14.09.2006, 02:02 canım selimim ne güzel yazmışsın o yürek gerçek bir sevgiyle sevmiş sanırım yüreğine sağlık canım benim hediye 14.09.2006, 02:06 selim çok güsel yazmışsın. yüreğine sağlık. bence sakın şiir yazmayı bırakma. değerlendir bu yeteneğini!!! nese yeteneğini devam ettirmen dileğiyle.......................... ayvaz58 14.09.2006, 12:11 aslan kardeşim benim ne güzel şiirler bunlar ben bu topiği nasıl kaçırmışım??yüreğine sağlık.bu güzel şiirler için teşekkürler yakışır kardeşime bu güzel şiirler devamını bekliyorum hatta bekliyOruz kardeşim Aydın. 14.09.2006, 12:17 Bu Gece bu gece susarak konuşmak istiyorum susarak ağlamak ve isyan etmek anlayan çıkar elbet susmanın ne demek olduğunu anlayan çıkar elbet yalnızlığın ne olduğunu bir gece vaktindeyim yine sessiz bir gece umutlarım kan ağlıyor yüreğim parçalanıyor ben ise sükunetler içindeyim yüreğimin pırıltılarında ağlayan umutlarımla başbaşayım bir gece vaktindeyim yine elimde sigara seni düşlüyor ve özlüyorum kendi narımla yanıyorum bu gece dört duvar arasında sıkışmış kalmışım anlamsız karmaşalar içindeyim seni düşlüyor ve özlüyorum gelmeyeceğini bildiğim halde ben seni hala özlüyorum anlamsızdı bekleyişim ama sevdim seni bir kere sen beni sevmesen de öyle bir yürek ki benimkisi sevgiyi çıkarıp atamıyorum sevginin yerine kin koyamıyorum sen beni sevmesen de. Way canım kardeşim sen ne yapmısın böyle tam beni anlatmısı:D bu şiirine el koydum ve caldım hehe yüreğine sağlık elimim cok güzel bir paylasım devamını beklerim... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) [QUOTE=ayvaz58]aslan kardeşim benim ne güzel şiirler bunlar ben bu topiği nasıl kaçırmışım??yüreğine sağlık.bu güzel şiirler için teşekkürler yakışır kardeşime bu güzel şiirler devamını bekliyorum hatta bekliyOruz kardeşim Ayvaz sen neleri kacırdığının farkında değilsin daha:D:D cirkin_05 14.09.2006, 13:14 selim herzamanki gibi çook güzel ağlamamak için zor tuttum kendimi canım yaaa gerçekten çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzeldi:') zeynel_can 14.09.2006, 13:20 paylaşimın icin sagol zeynep C. 14.09.2006, 13:41 Canım çok güzel olmuş.Güzel yüreğine sağlık. Sende şair olma yolunda ilerliyosun:thumbup: :biggrin: :biggrin: :biggrin: özgürf 14.09.2006, 13:56 geceleri susmak yok artık haykır boğazın yırtılasıya gecelere birtek onlar dinler seni birtek onlar olur dertlerine ortak.. özgür 14.09.06 yüreğine sağlık selim güzel olmuş hepsi...saygılar. ayvaz58 14.09.2006, 14:04 [QUOTE=Ali_Yolcusu][COLOR="Blue"]Bu Gece ayvaz sen neleri kacırdığının farkında değilsin daha:D:D kaaaaan sorarım sana daha neleri kaçırdım dostum söyle kaçırmayalım yaw Aydın. 14.09.2006, 15:58 [QUOTE=_KaaN_] kaaaaan sorarım sana daha neleri kaçırdım dostum söyle kaçırmayalım yaw Hehe saka yapıyom ayvazım ne bağırıp kızıyon alala ya:D:D ayvaz58 14.09.2006, 16:36 [QUOTE=ayvaz58] Hehe saka yapıyom ayvazım ne bağırıp kızıyon alala ya:D:D hehehe bende şaka yapıyom yaw bağırmadım.ben bağırsa ooo sen ordan duyarsın:D:D:D zeytin 14.09.2006, 19:39 selim çok güzel olmuş gerçekten yüreğine sağlık senin sayende güzel şiirler okuyoruz.hep devam et olurmu hep yüreğindeki ışığı yüreğimize yolla olurmu. PirO_62 16.09.2006, 01:14 Selimim tekrardan yüreğine saglık çok güzel bir şiir olmuş Paylaşımlara ve şiirlere devam kardeşim unutma sen türkülerimizi söyleyeceksin ;) LaDY 16.09.2006, 20:17 Bu Gece bu gece susarak konuşmak istiyorum susarak ağlamak ve isyan etmek anlayan çıkar elbet susmanın ne demek olduğunu anlayan çıkar elbet yalnızlığın ne olduğunu bir gece vaktindeyim yine sessiz bir gece umutlarım kan ağlıyor yüreğim parçalanıyor ben ise sükunetler içindeyim yüreğimin pırıltılarında ağlayan umutlarımla başbaşayım bir gece vaktindeyim yine elimde sigara seni düşlüyor ve özlüyorum kendi narımla yanıyorum bu gece dört duvar arasında sıkışmış kalmışım anlamsız karmaşalar içindeyim seni düşlüyor ve özlüyorum gelmeyeceğini bildiğim halde ben seni hala özlüyorum anlamsızdı bekleyişim ama sevdim seni bir kere sen beni sevmesen de öyle bir yürek ki benimkisi sevgiyi çıkarıp atamıyorum sevginin yerine kin koyamıyorum sen beni sevmesen de. 01.53 14.09.2006 aa benim gülüm, canım selimim ne güzel yazmışsın:thumbup1: ablacım sevda ve umut yüreğinden eksik olmasın, öyle sevdalar yaşa ki yüreğinde yücelsin, ki sen zaten sevdaların yücesini yaşamışsın, beklemeden sevmek,bir aşkı tek başına omuzlamak offfff offfff:no: ama umutların asla kan ağlamasın. :no: sevdan umudun olsun hep ya da umut sevdan seni seviyoruz ablacım yüreğine sağlık D-e-v-r-i-m 16.09.2006, 20:40 GÖZLERİM Bugün yine ağlıyorum Sen yoksun, kimse yok Ve ben yine ağlıyorum Kan doldu gözlerim Nasır tuttu yüreğim Sen yoksun, kimse yok Ve ben yine ağlıyorum Hani ağladıkça rahatlar ya insan Ben ağladıkça daha çok ağlıyorum Seni düşünüyorum, Ve ben yine ağlıyorum. şiirlerin herbiri ayrı bir güzel ama bu şiir başka geldi bana yüreğine sağlık yazgi84 16.09.2006, 23:09 harikasın....... LaDY 17.09.2006, 11:41 Bu gece de yaktın mı gözlerimi Yalancı gecelerinin esaretinde Bir şeyleri görmemi engellemek için Senden sonra hiçbir şeyi göremeyeceğimi bilerek . . . PirO_62 17.09.2006, 23:09 öyle bir yürek ki benimkisi sevgiyi çıkarıp atamıyorum sevginin yerine kin koyamıyorum sen beni sevmesen de. Evet selim Bu yürek Acıyı görmek istemez sevmiş bir kere Yüreğimi acılardan uzak tutmak Ne kadar zor Sen içimde Yer Tutmuşken Bedenimi Sıkıca Sarmışken Sevmekten vazgecemiyorum Bir yanıma Sızı vermişken........ Aydın. 18.09.2006, 03:31 Sevgi ben kimseye kızamam ki ben kimseye küsemem kırılırım belki ama sonra yinelerim kendimi benim yüreğim sevgiyle dolu öfkeyle değil ki ben kimseyi üzemem ki kimseyi kıramam ki kendimi üzerim belki ama kimseyi kırmam ki benim yüreğim sevgiyle dolu öfkeyle değil ki insanları seviyorum ben beni sevdikleri için değil ki yardım etmeyi seviyorum iyi olmayı seviyorum insan gibi insan olmayı seviyorum karşımdaki insan olsun diye değil ki benim yüreğim sevgiyle dolu öfkeyle değil ki 18.09.2006 03.10 Canım kardesim senin o yüreğine kurban hep böyle sevgiyle dolu ol kin kibir nedir hic bilmesin yüreğin.. o güzel yüreğini bizden eksik etme hic selimim sevgive şiir tadıyla dostum... GamzeM 18.09.2006, 13:49 ya selim ne yaptın sen kardeşim ya öle bunlar çok güsel şiirler...BENMİŞİM şiirin bitirdi beni.çok duygulandım walla bak duygusal kızımdır..emeğine yüreğine kalem tutan ellerine sağlık..yüreğin kocamn sevgilere daima yer versin.... Rose 18.09.2006, 14:30 selimim ya zaten sulu gözün tekiyim ben bide senin duygu yüklü bu güzel şiirlerini okuyunca tüm ağlamak geliyor içimden yüreğine sağlık canım benim ayvaz58 18.09.2006, 15:04 vay yüreği güzel kardeşim ne güzel yazıyor böyle yaw.ağzına yüreğine sağlık kardeşim. pirrsultann 18.09.2006, 17:22 [] bu şiirin beni çok etkiledi selimcim. bütün şiirlerine hayranım zaten bizimle paylaştığın için sağol. eee kimin hemşerisi tabiki güzel olacak şiirleri:biggrin: LaDY 18.09.2006, 20:24 benim yüreğim sevgiyle dolu öfkeyle değil ki işte benim selimim yüreği güzelim. kurban olurum o yüreğe ablacım. her daim sevgiyle kal benmişim fazla iyi davranan davranıpta değerini düşüren benmişim başkasını kendinden çok düşünen düşünüpte kendine yenilen benmişim olaylara duygusal yaklaşan yaklaşıpta yıkılan benmişim yüreği sevgiyle dolan dolupta mutlu olmayan benmişim kendi kendini bitiren benmişim tek düşmanım benmişim hayatla savaşım... ben o sendeki sene kurban olurum selim. canım benim seni bu şiirdeki gibi sitem ettiren ne bilmiyorum ama sen asla değişme ablacım. hep böyle kal. Apaçi 19.09.2006, 00:26 benmişim yüreği sevgiyle dolan dolupta mutlu olmayan benmişim kendi kendini bitiren benmişim tek düşmanım benmişim hayatla savaşım... 18.09.2006 04:57 aynı kültürümün,aynı toprağımın insanı olan hemşehrim selimin bu güzel şiirlerini okurken insanımızla dahada gurur duydum.eline,yüreğine sağlık kardeşim...ışığı,güzellikleri,doğruyu,sevgiyi her zaman yansıtmaya devam edeceğiz...karşı taraftan karanlıklar yansısa bile...yılmayacağız bu yolda...elbet bir gün akan gözyaşlarıyla,yeşerecektir toprağın bağrında saklı kalan umtlar...sevgiyle kal her daim... cirkin_05 20.09.2006, 19:18 Benmişim benmişim fazla iyi davranan davranıpta değerini düşüren benmişim başkasını kendinden çok düşünen düşünüpte kendine yenilen benmişim olaylara duygusal yaklaşan yaklaşıpta yıkılan benmişim yüreği sevgiyle dolan dolupta mutlu olmayan benmişim kendi kendini bitiren benmişim tek düşmanım benmişim hayatla savaşım... 18.09.2006 04:57 selim canım herzamanki gibi çooook güzel şiirlerin ama bence sen yinede iyi olmaktan vazgeçme iyiler herzaman kazanır canım :thumbup1: Aydın. 20.09.2006, 19:31 Benmişim benmişim fazla iyi davranan davranıpta değerini düşüren benmişim başkasını kendinden çok düşünen düşünüpte kendine yenilen benmişim olaylara duygusal yaklaşan yaklaşıpta yıkılan benmişim yüreği sevgiyle dolan dolupta mutlu olmayan benmişim kendi kendini bitiren benmişim tek düşmanım benmişim hayatla savaşım... 18.09.2006 04:57 Kardesim benim yüreğinde iyiliği kardesliğin gücünü hic bir zaman kaybetme... D-e-v-r-i-m 20.09.2006, 19:55 Sevmeyi unutmuş yüreklere, emanet sevdalarımız, Yürekte taşınır sevda acısı,sözcüklere asılı kalmaz Dilde sitem ,yürekte sancı çekilen hasret anlatılamaz... Ancak heşeyin inadına yine severiz biz... Sevmeyi marifet sayan acemi şairleriz biz ... Buda benden sana olsun Selim arkdaşım. Yüreğine sağlık bu güzel işirler için.. stalwart 20.09.2006, 20:57 Benmişim benmişim fazla iyi davranan davranıpta değerini düşüren benmişim başkasını kendinden çok düşünen düşünüpte kendine yenilen benmişim olaylara duygusal yaklaşan yaklaşıpta yıkılan benmişim yüreği sevgiyle dolan dolupta mutlu olmayan benmişim kendi kendini bitiren benmişim tek düşmanım benmişim hayatla savaşım... 18.09.2006 04:57 yüreğine sağlık can üzerine söylenecek söz yok... öykü 21.09.2006, 09:39 kimi zamanlar boğazın düğümlenir, hani konuşamazsın istesende içindekileri haykıramazsın kimi zaman kelimeler bile içindekileri anlatmaya yetmez biri çıksın karşıma beni gözlerimden anlasın beni yüreğimle sorgulasın beni ben olduğum için hiçbir çıkar gözetmeksizin yüreğimdeki yangınları sınırsız uçurumları bilsin içinde kaybolduğum duyguları o söylesin benim için o silsin yüreğimden akan gözyaşlarımı o sevsin beni benim yerime ve o anlatsın bana güzelliği, gerçekliği. biri çıksın karşıma beni yüreğimle sorgulasın......zaten hiçbir çıkar gözetmeden yürekleri sorgulamayı bilmediğimiz için...o birini hep bekleriz... aliyolcusu bu güzel paylaşımın için yüreğine sağlık... sevgiyle kalll......:) baran27 21.09.2006, 23:12 Ali kelimeler bazen o kadar yetersiz kalır ki insan hayatında,içindekileri anlatamazsın.sende ise bu genç yaşına rağmen cümleler o kadar içten,samimi vede güzelki,dizeler bambaşka anlamlar kazanıyor ellerinde...her zaman böyle kal...sevgisiz kalma... Rose 22.09.2006, 14:13 selimim ya niye bu kadar karamsarsın bu can sevgi için umut için yaşasın canım benim cirkin_05 22.09.2006, 15:30 Sigara bir sigara daha söndü ömrümden çalıpta söndü birlikte söneriz der gibiydi ne gariptir ki insan bunları bildiği halde o zıkkımı içmekten vazgeçmiyor ne de olsa yalnız gecelerin tek dostudur sigara varsın ömrümden çalıpta sönsün bu can ne için yaşar ki dert için mi keder için mi ha dertten, kederden ölmüşüm ha sigaradan... 22.09.2006 04.24 canım çook güsel yazıyosun gercekten alevi_can35 23.09.2006, 16:56 Selİm Çok Gzl Şİİrler Bunlar KardeŞİm Özellİkle Gurbet Şİİrİn Çok Begendİm Hepsİ Gzl Ama Gurbetİ Bİ BaŞka Begendİm Ben Saygilarla Selİm Çok Saol YÜregİne SaĞlik HoŞcakal alevi_can35 23.09.2006, 18:49 seni anlıyorum can hem de çok iyi anlıyorum :sad: eyvallah selim beni anladıgını biliyorum candost saolasın yüregi gzl insan nesrin yıldıran 24.09.2006, 00:52 Bu Gece bu gece susarak konuşmak istiyorum susarak ağlamak ve isyan etmek anlayan çıkar elbet susmanın ne demek olduğunu anlayan çıkar elbet yalnızlığın ne olduğunu bir gece vaktindeyim yine sessiz bir gece umutlarım kan ağlıyor yüreğim parçalanıyor ben ise sükunetler içindeyim yüreğimin pırıltılarında ağlayan umutlarımla başbaşayım bir gece vaktindeyim yine elimde sigara seni düşlüyor ve özlüyorum kendi narımla yanıyorum bu gece dört duvar arasında sıkışmış kalmışım anlamsız karmaşalar içindeyim seni düşlüyor ve özlüyorum gelmeyeceğini bildiğim halde ben seni hala özlüyorum anlamsızdı bekleyişim ama sevdim seni bir kere sen beni sevmesen de öyle bir yürek ki benimkisi sevgiyi çıkarıp atamıyorum sevginin yerine kin koyamıyorum sen beni sevmesen de. 01.53 14.09.2006 bunu çok begendim hepsi güzel ama harika valla eline yüegine saglık canım kardesim saol paylaştıgın için serkanbaki 24.09.2006, 06:21 benim yüreğim sevgiyle dolu öfkeyle değil ki selim arkadaşım yüreğine sağlık.umarım yüreğindeki sevgi hiçbir zaman eksilmez,öfkeye de yüreğinde asla yer vermezsin..... PirO_62 27.09.2006, 00:17 Ey sigara, ya sen beni bitireceksin ya da ben seni bu gece ben seni bitiriyorum bakalım sen beni ne zaman bitireceksin ki önemi var mı bilinmez kül olup yanmak mı iyidir yoksa yakıp küle çevirmek mi şimdi ben seni yakıyorum bakalım sen beni ne zaman yakacaksın ki önemi var mı bilinmez 24.09.2006 05.09 İşte bu ya yüreğine saglık selimim Bakalım kim kimi bitirecek dogru diyorsun Paylaşım için teşekkürler Rose 27.09.2006, 00:44 selimim yine ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık canım ardahanli 01.10.2006, 01:16 selim agzina yüregine saglik.cok glüzel Aydın. 01.10.2006, 21:44 Ey sigara, ya sen beni bitireceksin ya da ben seni bu gece ben seni bitiriyorum bakalım sen beni ne zaman bitireceksin ki önemi var mı bilinmez kül olup yanmak mı iyidir yoksa yakıp küle çevirmek mi şimdi ben seni yakıyorum bakalım sen beni ne zaman yakacaksın ki önemi var mı bilinmez 24.09.2006 05.09 selim dostum sigarayı bırakmıstım bu şiirini okdum ve tekrar basladım:D yüreğine sağlık dostun güzel bir paylasım biz onunla basa cıkamayız selimim o bizi bitirecek hehe pelinn_n 02.10.2006, 14:48 selim yüreğine sağlık canım.hepside çok güzel.her zaman yazmaya devam et.. PirO_62 03.10.2006, 02:46 Selimim cok iyi gidiyorsun şiirlerde Yüreğine saglık mükemmel dile getirmissin Yüreğini Hep böyle devam et kardeşim Aydın. 03.10.2006, 07:56 Yıldız Misali bir yalnızlık öyküsüdür, hayatta tek yürek olmak sevilipte , sevgisiz kalmak onca dostun olupta kendini yalnız hissetmek hayatın bir cilvesi olsa gerek mutlu görünüpte mutsuz olmak gökyüzündeki yıldızlar misali uzaktan bakıldığında yalnız görünmeyen fakat yanına yaklaştıkça yalnızlaşan bir yıldız sönmüş bir yıldız gibiyim güneşimi aramaktayım ey güneşim neredesin gel artık aydınlat beni 01.46 03.10.2006 Yüreğine sağlık dostum uzun bir aradan sonra yüreğinin güzeliğini koymusun yine ortaya cok güzel bir paylasım dostum tesekürler... pirrsultann 06.10.2006, 15:35 selim gene döktürüyorsun her zaman söylerim gene söylüyüm şiirlerin mükemmel eline yüreğine sağlık tsira 06.10.2006, 16:57 Selim yüreğine sağlık ne güzel şiirler. DrmdrM 08.10.2006, 15:59 Sevgili Selim,yüreğine sağlık... ........... isyandır elbet... isyandır her haber bülteninde gözümde durduramadığım yaş yada bir türküde bir ağıtında ağzında diş kalmamış ananın... ve bir fotoğrafta, 10 günlük bebeğin ememediği süt ona helal değilse kimseye olmayacak bana da... helal değildir anamın sütü bu isyan bu yürekte olmazsa... benim ne canlarım yanıyor,katlediliyor hergün dost,isyanım susarsa çatlarım... alevi_nafta60 09.10.2006, 00:33 Kendine İyi Bak “Kendine iyi bak” bir "veda" değil "elveda" cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“ “Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben olmayacağım. Kendine iyi bak ve beni düşünme. Çünkü ben de seni düşünmeyeceğim artık. Arama sakın beni, yazma, çünkü ben yazmayacağım. Sil beni yüreğinden, çünkü ben sileceğim. Fakat, yaşanılan, paylaşılan güzel şeyler hatırına sana yürekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha dönmemek üzere gidiyorum.” "Kendine iyi bak. Aramızda geçen herşeye rağmen benden sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim. Aslında bilmem çok önemli değil, iyi olduğunu varsayacağım ben. Seni bir daha asla görmemek üzere gidiyorum ben, seni kendinle başbaşa, yapayalnız bırakıyorum ben. Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra, o yüzden iyi bak diyorum. Aslına bakarsan, çok da fazla umursamıyorum." "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Tutkuyla sevenler, bazen birden fazla söylerler bunu. Çünkü onları ayırmak, eti tırnaktan ayırmak gibidir. Kolay kolay kopamaz onlar, süreç çok acı vericidir, yürek parçalıyıcıdır. Her seferinde azalan umutlarla geri döner ve yine “Kendine İyi Bak” gözleriyle ayrılırlar. Ta ki umut da, sevgi de tükeninceye kadar…Ta ki son elveda mezar sessizliğine bürününceye kadar… Tutkunun ötesinde sevenler, bir kez “Kendine İyi Bak “ derler ve giderler. Onlar eti tırnaktan ayırmak yerine ölümü yeğlerler. Onlar bu acıyı bir kezden fazla kaldıramayacaklarını bilirler. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Bu sözlerin içinde ihanet yok, hiç bir zaman olamaz derler ve giderler. En büyük ihanet değil midir aslında seni seveni, ihtiyacı olanı yüzüstü bırakıp gitmek. "Kendine iyi bak" derler ve giderler. Seni suskunluğa mahkum edip giderler. Seni parçalara ayırıp, en büyük parçayı yanlarına alıp giderler. Seni senden alıp giderler. Daha kötüsü suçlayamazsın onları tüm bunlar için. Kendine iyi bak deyip gidenin geçerli bir nedeni vardır elbet. Suçlatmaz kendini. Savaşmadıkları için kızarsın ama suçlayamazsın. Savaşmışlarsa, yenildikleri için kızarsın ama suçlayamazsın. Yenildiğin için kızarsın ama suçlayamazsın… Ayrılığın kaçınılmazlığına inandırır seni, "kendine iyi bak" derler ve giderler. Elinden umutlarını, düşlerini, sevgilerini alıp giderler. Bir tek anıları bırakırlar geride, bir de hatırladıkça gözyaşlarına boğulasın diye unutulmayan nağmeler. Arkalarına bakmadan çekip giderler eğer yalnız kalmışsan, çünkü insafsızlıklarını görmek istemezler. Herşey o saniye orada bitsin, kapansın bu sayfa isterler. "Bitti" diyemedikleri için, "kendine iyi bak" derler. "Kırıldım ve affedemiyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. "Seni istemiyorum artık, hayatımdan çıkaracağım ama bil ki hiç unutmayacağım" diyemedikleri için kendine iyi bak derler. "Biliyorum çok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum" diyemedikleri için "kendine iyi bak" derler. Vicdanlarını rahatlatmak için kendine iyi bak derler, çünkü o kan uzun süre akacaktır ve o yara asla kapanmayacaktır, bilirler. "Kendine iyi bak" bir noktadır çoğu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansın isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki ışık, dudağımdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatıma renk katan, sen yüreğimdeki çarpıntı, sen hayatımdaki neşesin. Sen yolumu aydınlatan, sen dert ortağım, sen gönül yoldaşım, sen bir tanesin. "Kendine iyi bak" deme bana. Nokta koyma. Keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler, keşke affedebilsen beni, keşke ben de affedebilsem… Keşke döndürebilsek zamanı geriye. Keşke bugünkü aklımızla yaşasak herşeyi baştan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı? Sen eksikken, ben nasıl tam olurum? Senden kalan boşluğu kimlerle doldururum? Savaşsak, aramıza giren şeytanla olmaz mı? Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı, hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanırdı? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek değerler vardı? Hani en büyük zaferler, en kanlı savaşların ardından kazanılırdı? Bunların hepsi yalan mı? Sahiden..., gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı?………. Peki o zaman... Senin istediğin gibi olsun... Öyleyse...Sen de "Kendine İyi Bak." "Kendine Iyi Bak" derler, kurşunu kafana sıkıp giderler. PirO_62 13.10.2006, 16:44 isyanınız neyedir, kimedir dosta mı , sevgiliye mi yoksa kendinize mi Değilmi selim Neye isyan ettiğimizi Bile bilmeden Yaşıyoruz Dosta Sevgiliye derken Aslında Kendimize zarar veriyoruz :(:( Yüreğine sağlık Rose 13.10.2006, 16:52 ben buraya uğramayalı ne şiirler yazmışsın selimim yüreğine sağlık arkadaşım ardahanli 14.10.2006, 13:21 [QUOTE=Ali_Yolcusu;260697][COLOR="Blue"] Yalnızlık Yalnızlığım yoldaş olmuş bana Kederlerim gardaş Hergün biraz daha eksiliyorum Sensizleşip kendimi kaybediyorum selim, kardesim eline yüregine saglik. cok güzel yazmissin.devamini beklerim Aydın. 14.10.2006, 13:51 Yalnızlık Yalnızlığım yoldaş olmuş bana Kederlerim gardaş Hergün biraz daha eksiliyorum Sensizleşip kendimi kaybediyorum Sevginin en güzel yerinde yakamozlarda aradım seni umudun bittiği yerde sevdim ve öyle istedim seni sevgim, sevdam boşaydı sensizlikti gerçek olan senle olmak bir hayal idi yalnızlıktı bana kalan bitmiş bir cümlenin son kelimesiydin noktası eksik bir cümle bugün o noktayı koyuyorum bir daha silmemek üzere 02.21 14.10.2006 hehe aslan dostum yine döktürmüsün özlemiştim şiirlerine yüreğine sağlık dostum ama yanlızlık bana ait öle hemen sahiplenme:) orhan07 15.10.2006, 18:45 yüreğine sağlık D-e-v-r-i-m 15.10.2006, 22:51 Selim kardeşim her geçen gün daha bir güzel oluyor şiirler daha bir usatca sen gerçekten yüreğinden kopanları yazıyorsun yüreği güzel arkadaşım kolaygelsin dilerim bu şiir konusunda yolun açık olsun... pelinn_n 16.10.2006, 11:44 Yalnızlığım yoldaş olmuş bana Kederlerim gardaş Hergün biraz daha eksiliyorum Sensizleşip kendimi kaybediyorum selim diğer şiirlerin gibi bu da çok güzel...bu dörtlük çok etkiledi benı.yüreğine sağlık canım £LİF 16.10.2006, 12:01 yüreğine emeğine sağLık Lazoşa_62 16.10.2006, 12:09 Ali yolcusu Can yoldaşım siyasi kadar duygusallığımda var.Şiir sanki benim genel duygusallığımı ve beni anlatıyor.Yüregine sağlık,yazanparmakların dert görmesin... LaDY 18.10.2006, 01:15 Yalnızlık Yalnızlığım yoldaş olmuş bana Kederlerim gardaş Hergün biraz daha eksiliyorum Sensizleşip kendimi kaybediyorum Sevginin en güzel yerinde yakamozlarda aradım seni umudun bittiği yerde sevdim ve öyle istedim seni sevgim, sevdam boşaydı sensizlikti gerçek olan senle olmak bir hayal idi yalnızlıktı bana kalan bitmiş bir cümlenin son kelimesiydin noktası eksik bir cümle bugün o noktayı koyuyorum bir daha silmemek üzere 02.21 14.10.2006 sevdalar asla boşuna değildir ablacım, umut her zaman olsun yüreğinde sevdan umut olsun, güzel yüreğini kimseler üzemesin bitanem. sen hep mutlu ol kurban olduğum arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler, sizlerin yorumu bana moral veriyor ve benim yazma hevesimde artıyor çok sağolun. " beni sizler yarattınız" gibi bişey olmuş hehehe :lol: :lol: :lol: yüreğin dert görmesin ablacım LaDY 18.10.2006, 01:53 :blushing: :blushing: :blushing: beni sizler yarattınız :p aç kapıyı selimim, çiçekçi geldi. çiçekleri eve yolladık :lol::lol::lol: gurbuz 18.10.2006, 11:55 yüreğine sağlık can şiirlerin için tşk ler DrmdrM 18.10.2006, 14:12 bu gece susarak konuşmak istiyorum susarak ağlamak ve isyan etmek anlayan çıkar elbet susmanın ne demek olduğunu burayı çok beğendim,şiirlere devam... Aze 18.10.2006, 14:23 bitmiş bir cümlenin son kelimesiydin noktası eksik bir cümle bugün o noktayı koyuyorum bir daha silmemek üzere önceden hep derdim hayatımda nokta koyamadığım tek cümlesin diye ama şimdi seni noktalıyorum hemde başlamayacak cümle ile.... emeğine sağlık çok güzel yazmışsun bende ufak bir ekleme yapmak istedim kusura bakma iznin olmadan yazdım umutla kal... D-e-v-r-i-m 29.10.2006, 13:43 YAĞMUR seni ve sensizliği anlatmaya kelimeler yetmiyordu artık gün geçtikçe yüreğim kabarıyor hazinem daralıyordu ve bilinmeyen diyarlara doğru yol alıyordun sen... Demek artık yazmıyorsun, bu senin yazamayan halin mi? Selim Kısakandım seni. Bir gidiş ancak bukadar yalın ve bukadar derinsesizlikte anlatılabilir. Gidişler ve vedalar hep incitir yüreğimi senin bizden hiç gitmemen dileğiyle. O bir Militan beste_279 04.11.2006, 15:01 selim gerçekten çokk güzel şiirler yaıyosun:) Rose 04.11.2006, 15:19 Bu sefer yaramı ben açtım Fazla değer verdim Kendimi yaraladım Fazla sevdim Kendimden eksildim ... selim canım kardeşim çok güzel yazmışsın yine bu dizelere bayıldım dilek001 04.11.2006, 17:06 Selim şiirlerinin hepsi birbirinden güsel! Ama nie şiirlerinde karamsarlık, hüzün, üzüntü hakim anlamadım. Sanırım fazla söylenecek bişi yok. Sen anladın zaten:) Şiirlerinin devam etmesi dileğiyle..... Rüzgarınoğlu 13.11.2006, 17:46 Adı Ne Olsun Gece adımı soruyor Bilmiyorum İçimdeki çocuk çaresiz İstiyorum ki Anıları bir ucundan yakalayalım Ateşe verelim sokakları Avucumuzda sönsün En kayıp kentin ışığı bile Azad edelim Ökselere tutulmuş yürekleri Türkü olsun,çığlık olsun Bir acı şarap olsun dilimizde Hasreti genzi yakan Kızıl karanfillerle süsleyelim hatıraları Yitirdiklerimizin de sesi olsun Resimlerini yapalım gökyüzüne Denizler kucak açsın Maviye hasret Işığını çoktandır kaybetmiş yıldızlara Bir dilek ağacı olalım Baharın dallarında asılı duran Tomurcuklar sarsın etrafını Rüzgardan sorsun herkes Boynu bükük çiçeklerin çaresizliğini Yeşerecekse umudun kollarında yeşersin Bİr nehrin saçlarına takılıp Sabahın serinliğini taşısın Dağların ardında saklı sürgün kentlere Karanlığın içine hapsolmuş Uçurumlara ses olsun Yelkovan çiçekleri yol göstersin Sevdaya davetli sarhoş yüreklere Adını biz koyalım bu gecenin Bulutsuz günlere rehber olsun Adı ne olursa olsun Ama bir yanı hep hüzün koksun Elif ibşiroğlu bir yanı hep hüzün koksun diyordu ya,belkide yaşamın gerçekliğiydi hüzün.hüzün olmasa mutluluğun anlamı kalırmıydı.mutlu olabilirmiydik?hayat hep mutluluk dalgalarını sana göndersin. Kartopu86 15.11.2006, 00:50 Müzik müzik olmasaydı ne yapardık dertlerimizi kim anlardı duygularımızı kim en iyi yansıtabilirdi yüreklerimizi kim okşardı damarlarımızdaki kana sevgiyi kim aşılardı yalnız gecelerimize kim eşlik ederdi ruhumuzu kim okşardı bizi bizden kim alırdı ve bizi bize getiren... dost acılarına sevgili yaralarına anne, baba hasretine kim merhem sürerdi sen mi ben mi o mu yoksa müzik mi... Ali_Yolcusu and emotion Production Canımmmm sen bitanesinnnn..... Kartopu86 15.11.2006, 00:53 Suskun İçine karanlıklar basar birden Bir umut diye elini uzatırsın Elin boşta kalır ya hani İşte o zaman Bir kül gibi dağılmaya başlarsın Bir kül gibi, Yavaş yavaş toz olur Ve yok olmaya başlarsın Delice susmaya başlarsın İçindeki çığlıkları Bir tek sen duyarsın Ve sen hisserdisin Ne duyan olur ne de gören... :36_1_44: :36_1_44: :36_1_44: Canımmm yüreğine ve eline sağlıkkkk.. aslına bakarsannn hımmm sende çok emotionsun bee :) :) egmor 15.11.2006, 01:52 Selim kardeş yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın. Umarım devamı gelir.:thumbup1: Bir Küçükdalyanlı olarak gurur duydum... bolşevik 19.11.2006, 23:59 maviliğin kirlendiği hayallerin bozulduğu yalnızlığın hüküm sürdüğü yaşamlarda, tertemiz kalabildiğin müddetçe mutlu ve hayallerinle yaşa çünkü sana da böylesi yakışır - hevallere- bolşevik 26.11.2006, 12:04 büyürken sessizlik büyürken grilik ve büyürken hasret uzaklardan gelen kuşların kanat seslerini duyacaksın! ve neden bilmeyeceksin ama yaptıklarından utanacaksın ez_u_te 01.12.2006, 23:40 zaman herşeye ilaç derler iyi yapmışın zamana bırakmakla fakat çokta salma kendini tamam mı selim Rüzgarınoğlu 04.12.2006, 22:14 ÜŞÜYORUM... Perde arkası hayatlarda Her yeninin bir eskisi yaşanır aslında Piyanoda kırık bir ses ağlıyor Hasretin salkım saçak bedenime dolanıyor Sensiz geçen her günü günden saymadım Efkarımdan geceler mi suçlu Renksiz sitemler yollama bana Başımda duran bu kadar sevda dinmiyor Yağmurun gidecek yeri yok, neden Üşüyorum ne olur, sarıl bana fatma özkul... EylemQ 04.12.2006, 22:27 YALAN DÜNYA Bu yüzler gerçek mi o gözler, gülücükler sevgi dolu sözler sahte bakışlar, sahte gülücükler bu yalan dünyada kim gerçek insanlar neden sahte boğulmak üzereyim... insanların sahte bakışlarından sahte gülücüklerinden sahte sözlerinden yeter artık, ya bu sahtelik yok olsun ya da bu beden bu dünyadan göçüp gitsin kimi zamanlar boğazın düğümlenir, hani konuşamazsın istesende içindekileri haykıramazsın kimi zaman kelimeler bile içindekileri anlatmaya yetmez biri çıksın karşıma beni gözlerimden anlasın beni yüreğimle sorgulasın beni ben olduğum için hiçbir çıkar gözetmeksizin yüreğimdeki yangınları sınırsız uçurumları bilsin içinde kaybolduğum duyguları o söylesin benim için o silsin yüreğimden akan gözyaşlarımı o sevsin beni benim yerime ve o anlatsın bana güzelliği, gerçekliği. *************************** özlüyorum baba seni. geçse de bitse şu gurbet Bitse artık şu ayrılık Baba özlemiyle yaşıyorum canımı yakıyor yalnızlık Birgün elbet biter bu gurbet İşte o zaman başlar ebediyet Bende babamı çok sewdim SELİM Yoldaş... We çokk özledimm... Ona şiirler, yazılar yazmak, onu doyasıya anlatmak, anlatırken ağlamak, ağlarken haykırmak istiyorum hasretimi... Ama olmuyor, yapamıyorum... Acımdan susuyorum... Sustukça onun yokluğu hasreti bir yangın yeri gibi akıyor yüreğime... Yüreğinden kalemine düşen emeklerin mutlak hakettiği yeri bulacaktır Selim ... Yolun açık olsun arkadaş... satı 04.12.2006, 23:11 Şiir yüreğin resmidir.Selim güzel yüreğini bu kadar güzel resmetme becerini tebrik ederim. cirkin_05 07.12.2006, 20:42 selimcim herzamanki gibi döktürmüşsünn süper şiirler canım benim Nazmiyeefe 07.12.2006, 22:19 YALAN DÜNYA Bu yüzler gerçek mi o gözler, gülücükler sevgi dolu sözler sahte bakışlar, sahte gülücükler bu yalan dünyada kim gerçek insanlar neden sahte boğulmak üzereyim... insanların sahte bakışlarından sahte gülücüklerinden sahte sözlerinden yeter artık, ya bu sahtelik yok olsun ya da bu beden bu dünyadan göçüp gitsin kimi zamanlar boğazın düğümlenir, hani konuşamazsın istesende içindekileri haykıramazsın kimi zaman kelimeler bile içindekileri anlatmaya yetmez biri çıksın karşıma beni gözlerimden anlasın beni yüreğimle sorgulasın beni ben olduğum için hiçbir çıkar gözetmeksizin yüreğimdeki yangınları sınırsız uçurumları bilsin içinde kaybolduğum duyguları o söylesin benim için o silsin yüreğimden akan gözyaşlarımı o sevsin beni benim yerime ve o anlatsın bana güzelliği, gerçekliği. *************************** [/COLOR] Eline sğlık çok güzel olmuş SANKİ BENİ BANA ANLATMIŞ Sanki beni anlatıyor şiirler Sanki beni yazmışlar kalemlerden damlayan mürekkeple Sanki beni haykırmışlar dizelerin arasından Bana yapılan kötülükleri yanlışları yalanları riyaları Sanki beni cımbızla çekmişler hayatın içinden Sanki büyütecin altına koyup kocaman etmişler beni Sanki ağaçtan koparılmış meyve gibi sanki yüzlere çiçek arasından alınmış gül gibi sanki avcının sürüde vurduğu ceylan gibi Beni bulmuşlar anlatmışlar Yüreğimi kalbimi ciğerimi Taaa kaşlarımın ortasıdan vurmuşler beynimi Diline sağlık be arkadaşım Mürekkebine sağlık be kalemim Benim içimi kabarttın Sağol 7/12/2006 22:20 Nazmiye EFE cirkin_05 29.12.2006, 14:50 bakmayın bana öyle dertliyim yerden göğe sonbaharda düşen yaprak gibi yavaş yavaş usulca düşüyorum yere bakmayın bana öyle keder doldu içim yine akıntıya kapılan bir çocuk gibi ağlaya ağlaya gidiyorum bir bilinmeyene... gçok güzel olmuş emeğine sağlık canım arkadaşım:36_1_55: efekaya 04.01.2007, 03:58 Bilmiyorum/ Bir gün istiyorum/ Hiç bitmeyecek olan, Çocukların aç kalmadığı bir gün/ Anaların , İç geçirerek Fotoğraflara bakmadığı , Ve ateşlerde yanmadığı bir gün / Varmıdır öyle bir bün bilmiyorum Yada geleceğini…../ efekaya-0354/041207 |