Orijinalini görmek için tıklayınız : Detayla BoĞuŞurken ÖzÜ KaÇirmayalim

Seyduna
25.08.2006, 12:02
Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir.

Arkasındaki iki büyük çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve
içinde ne olduğunu sorar .

Juan, "Yalnızca kum" diye yanıt verince polis, "Aç bakalım çantaları" der.

Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen kumdan başka birşey bulamaz çantada ! Bununla yetinmeyen polis, gece yarısına kadar kumu her tür tahlilden geçirtir ancak saf kumdan başka birşey yoktur!

Polis, çantalarını Juan'a geri verir ve sınırdan geçmesine izin verir.
Ertesi gün Juan Motosikletinin arkasında iki büyük çantayla tekrar sınırda belirir. Polis Juan'ı gene durdurur, didik didik arar, birşey bulamaz ve Juan'ı serbest bırakmak zorunda kalır.

Bu olay, polis emekli olana dek yıllarca devam eder !

Bir gün emekli polis Meksika'da bir barda otururken Juan'ın içeri girdiğini görür ve derhal yakasına yapışır;
"Senin yıllardır birşeyler kaçırdığından eminim. Çıldıracağım. Geceleri uyku uyuyamıyordum senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçırdığını. Aramızda kalacağından emin olabilirsin."

Juan gülümseyerek yanıtlar, "Motosiklet"

pastoralsenfoni
25.08.2006, 13:05
çok hoş yazılar.motosiklet i öyle bir yöntemle kaçırmak da aklın güzel bir ürünü.

deryaa
25.08.2006, 13:12
Teşekkürler,
Bu arada küvetle ilgili olanı okurken ilk tıpası geldi aklıma, demek ki problem yok....

Rose
25.08.2006, 13:45
güzel paylaşım özellikle küvetle ilgili olana çok güldüm

Seyduna
26.08.2006, 21:23
Teşekkürler,
Bu arada küvetle ilgili olanı okurken ilk tıpası geldi aklıma, demek ki problem yok....

Benim aklima eglmemisti ne yalan soliim:blushing:

balabanlı zaza
28.08.2006, 16:04
hikayelerin ikiside güzel. motorsikleti kaçıran baya akıllıymış

boranjudge
29.08.2006, 11:24
polislerden kurtulma yöntemleri zaten sınırlar aşılmadan eylem gerçekleşmez özgürlük senin ve çevrenin birlikte hazırlayıp kendi önüne koyduğunuz çitlerin arkasındadır (düşüncesel)olarak sen bu çitleri aşarsan "eylem gerçekleşir" kimse kimsenin yaratıcılığını hesap edemez "eylem öğretiyor" kitabı.
saygılar