alevi58
29.10.2005, 00:45
Arkadaşlar o bölüm şu anda çok karışık şehir şehir ayrılırsa çok daha kolay kullanışlı ve güzel olur. Admin arkadaşlara tavsiyemdir. Ne derler bilemem artık.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi köylerine şehir şehir başlık açılsın alevi58 29.10.2005, 00:45 Arkadaşlar o bölüm şu anda çok karışık şehir şehir ayrılırsa çok daha kolay kullanışlı ve güzel olur. Admin arkadaşlara tavsiyemdir. Ne derler bilemem artık. Alevimen 29.10.2005, 01:04 mantıklı bir öneri teşekkürler. Vilayet sayısı 80'nı geçmiş şimdi her il için ayrı bir alt forum olursa liste baya uzayacak ama bu listeyi küçültüp sadece alevilerin çoğunlukla yaşadığı illeri sıralamak tabiiki en mantıklısıdır. sanırım yakında sözkonusu güncellemeyi görebiliriz.. onurtt 29.10.2005, 01:10 bence de doğru bir köyden açıldı söz mesela Erzurumda bir köy konu nerelere geldi çıkamıyoruz benim de olumsuz katkılarımla... tunc2 29.10.2005, 01:14 mantıklı bir öneri teşekkürler. Vilayet sayısı 80'nı geçmiş şimdi her il için ayrı bir alt forum olursa liste baya uzayacak ama bu listeyi küçültüp sadece alevilerin çoğunlukla yaşadığı illeri sıralamak tabiiki en mantıklısıdır. sanırım yakında sözkonusu güncellemeyi görebiliriz.. dostum güzel söylüyosunda baksana bu sitede ögrendim trabzomda bile alevi varmis nasil ayramayizki her ilde azcok var biraz karisik is bos ver gitsin gittigi yere kadar ama söyle yapabiliriz gölge bölge ic anadolu ege alevileri diye ozaman 7 baslikta toplamis oluruz nasil ama akil akil gel koluma takil Alevimen 29.10.2005, 01:17 dostum güzel söylüyosunda baksana bu sitede ögrendim trabzomda bile alevi varmis nasil ayramayizki her ilde azcok var biraz karisik is bos ver gitsin gittigi yere kadar ama söyle yapabiliriz gölge bölge ic anadolu ege alevileri diye ozaman 7 baslikta toplamis oluruz nasil ama akil akil gel koluma takil buda güzel bir düşünce öyle veya benzer bir düzen haline getirmek istiyorum.. Ceyhun 29.10.2005, 11:00 Çok Alevi köyü olan şehirler belli. Tunceli, Sivas, Çorum, Erzincan, Tokat, Malatya için ayrı bölümler oluşturulsun. Diğerleri de coğrafi bölgelere göre toplansın bence. Bu şehirleri belirlemede "Canlar hangi memleketli?" anketinden yararlanılabilir. tunc2 29.10.2005, 15:37 Çok Alevi köyü olan şehirler belli. Tunceli, Sivas, Çorum, Erzincan, Tokat, Malatya için ayrı bölümler oluşturulsun. Diğerleri de coğrafi bölgelere göre toplansın bence. Bu şehirleri belirlemede "Canlar hangi memleketli?" anketinden yararlanılabilir. hadi yaaa arkadas olmaz öyle yaaa biz neyiz bizimde bir köyümüz var hemde erzurumda ozaman bizde isteriz dedimya en iyisi gölge bölge yediye ayirmak rockçı turna 29.10.2005, 17:12 hadi yaaa arkadas olmaz öyle yaaa biz neyiz bizimde bir köyümüz var hemde erzurumda ozaman bizde isteriz dedimya en iyisi gölge bölge yediye ayirmak katılıyorum arkadasa, bende gümüşhane liyim şiran ve kelkit te azımsanmayacak kadar alevi köyleri var fakat dısarıdan pek bilinmedii için arada kaynıyor:3D_NG (7) 'canlar hangi memleketli' baslıgında oy kullanmadım mesela... bence de ii bir yöntem bulmalıyız. kızılırmak77 30.10.2005, 22:50 canlar bence bundan önemlisi batıda ve orta anadoluda kültürel anlamda asimile olmakta olan köylerimize sahip çıkalım.Geçen yıl İzmir Bayındırdaki Yakapınar köyüne Kaymakamın cami yaptırmasına köylünün tavırlı direnişi karşısında köye cem evi yapıldı.Şehirciliği bırakalım ve kültürümüzü asimile etmekten kurtaralım rockçı turna 30.10.2005, 23:25 canlar bence bundan önemlisi batıda ve orta anadoluda kültürel anlamda asimile olmakta olan köylerimize sahip çıkalım.Geçen yıl İzmir Bayındırdaki Yakapınar köyüne Kaymakamın cami yaptırmasına köylünün tavırlı direnişi karşısında köye cem evi yapıldı.Şehirciliği bırakalım ve kültürümüzü asimile etmekten kurtaralım dostum kesinlikle katılıyorum... benim söyledigim işin sakasıydı:) cok önemli bir konuya degindin,sagolasın; şehirciligi bırakalım!:3D_NG (22 candost 17.11.2005, 18:29 bencede haklisin her ili yazip altina da kim neresinden hangi koyunden not dusebilirler bence cok daha faydali olur yonetici arkadaslar ilgilenirlerse cok guzel olur Alevimen 08.12.2005, 04:57 sözkonusu kategoriye çeki düzen vermeye gayret gösterdim umarım yerinde bir karardı.. Lamekan 09.12.2005, 02:54 Valla ilk girince bir yadırgadım ama birkaç girişden sonra alıştım emeğine sağlık güzel olmuşş... Hacibektasli 14.12.2005, 15:58 Bence Hacibektas icinde ayri bir Bölüm acilsa iyi olur nede olsa Pirimizin Topragi.Yani Merkez sayilir. |