bayram22
28.08.2006, 21:15
ben bu köylüyüm ama nedense köşen köyü saflarındadolaşıyorum nedenmi buda alevi köyü ve ibadetlere açık canı gönulden herkezi kabul ediyor. ve en önemlisi bu köyün insanlarıinsanlara deger veriyor
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Edirne / Eskikadın köyü bayram22 28.08.2006, 21:15 ben bu köylüyüm ama nedense köşen köyü saflarındadolaşıyorum nedenmi buda alevi köyü ve ibadetlere açık canı gönulden herkezi kabul ediyor. ve en önemlisi bu köyün insanlarıinsanlara deger veriyor ThassosIsland 22.09.2006, 05:33 tercüme edeyım :biggrin: diyorkı ben edirneneye bağlı eskı kadın koyundenım.. ama daha çok köşen köyünde bulunmaktayım... nedenmi? Burasıda Alevi köyü ve ibadetlerine canı gönulden herkesı kabul ediyorlar. ve en önemlisi bu köyün insanları insanlara deger veriyor.. :whistling Umarım yardımcı olabilmişimdir :biggrin: ben bu köylüyüm ama nedense köşen köyü saflarındadolaşıyorum nedenmi buda alevi köyü ve ibadetlere açık canı gönulden herkezi kabul ediyor. ve en önemlisi bu köyün insanlarıinsanlara deger veriyor bayram22 09.02.2007, 22:09 sayın ThassosIsland adlı üye bu açıklamı nerden icap etti bunu okuyan kişiler anlamazmı okan22 01.04.2007, 05:29 yok bayram o anladığına göre elbetteki herkes anlar o münasebetsizliğinden yapmıştır:D ama sende eeskikadına çok haksızlık etmişsin ayrıca eskikadın halkıda çok değerli insanlardır bence köşenden daha çok insana değer verirler |