Lamekan
29.08.2006, 18:05
Merhaba dostlar benim seçimlerime sizde isteklerinizle eşlik etmek isterseniz işte buyrun bu toping sizin....
Türkü tadında kalın..
Türkü tadında kalın..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 29 Ağustos istek Lamekan 29.08.2006, 18:05 Merhaba dostlar benim seçimlerime sizde isteklerinizle eşlik etmek isterseniz işte buyrun bu toping sizin.... Türkü tadında kalın.. sertur 29.08.2006, 18:21 selam ve muhabbetle sevgili lamekan, sıradaki parçayı bütün mazlumlara armağan ediyorum seninde dediğin gibi, türkü tadında mutluluklar diliyorum saygılarımla... can85 29.08.2006, 18:24 teşekkürler lamekan...sıradaki türkü bütün canlara gelsin.. Lamekan 29.08.2006, 18:41 sanırım anonslarla ilgili bir sorunum var dostlar buradan söyleyim o zaman.. Dinleyen dinleyemeyen tüm dostlara gelsin tüm güzel türkülerimiz..... sevilkipirti 29.08.2006, 19:40 Bütün stresim yorgunluğum gitti walla. Sırada ne varsa hepsi bana gelsin:) Ben bencil bir insanım:) DiLannn 29.08.2006, 19:41 Lemakan senle bi sorunum yok ayrica ben ozel mesaj gonderemiyorum.. Lamekan 29.08.2006, 19:51 Lemakan senle bi sorunum yok ayrica ben ozel mesaj gonderemiyorum.. yeni üyemiz oldugunuz için 7 gün boyunca chat ve özel mesaj sistemini kullanamaya hak kazanamıyorsunuz... Benim kızdıgım notta bir başka arkadaşın konısunun işgal edilmesidir... Bunun dışında size karşı bir tavrım olmaz zaten... Bu arada aşağıdaki linkdeki konuyu bir tarayın istediğiniz bir kaç parçayı bulabilirsinizzz... http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=6533&highlight=Lamekandan+Se%E7meler Saygılar... FaLLeN 29.08.2006, 19:54 dostum kolay gelsin..emeğine sağlık kızılırmak-işte gidiyorum çeşmi siyahım çalarsan çok sevinirim.. Bütün forumdaki canlara gelsin.... sevilkipirti 29.08.2006, 20:00 Oğuz Aksaç "Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum" var mıdır acaba??? Lamekan 29.08.2006, 20:02 dostum kolay gelsin..emeğine sağlık kızılırmak-işte gidiyorum çeşmi siyahım çalarsan çok sevinirim.. Bütün forumdaki canlara gelsin.... Sağolasın Cem slisteye bir adet Ceşmi Siyahım ekledim.. Kızılırmakdan ben dinlememiştim bende de yok sanırım.. Kardeş Türküler, Edip Akbayram veya Mahsuni Babadan gelecek artık şansına hangisi çıkarsa.... DiLannn 29.08.2006, 20:03 ya ben 5 aydir buraya uyeyim ne alak 7 gun degil ki 5 aydir hala yazamiorum ozel mesaj felan?:(..kac kere mail yolladim bu konuda bilgi almak icin ama kimse tinlamadi.. Lamekan 29.08.2006, 20:04 Oğuz Aksaç "Ceylan Gözlerine Kurban Olduğum" var mıdır acaba??? eklendi ceşmi siyahımdan sonra gelecek. Gerçi Salkım söğüt 4 Albümünden Oguz Akşaç dan halayları listeye almıştım ama ikisinide dinlerizzz.... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ya ben 5 aydir buraya uyeyim ne alak 7 gun degil ki 5 aydir hala yazamiorum ozel mesaj felan?:(..kac kere mail yolladim bu konuda bilgi almak icin ama kimse tinlamadi.. 5 lık üyesiniz ama sistemin sizi kayıtlı kullanıcılar sınıfına alması için 3 mesaj yazmış olmanız ve 7 günlük sürenin geçmiş olması gerekir... B son yazdıgınız mesaj 3 mesajınız oldugu için şimdi bakarsanız özel mesaj yazabildiğinizi göreceksiniz.... Diğer konuda yazdıklarım vardı derseniz onları konuyla alakalı olmadıgı için silmiştim.... Saygılar... Lamekan 29.08.2006, 20:21 Arkadaşlar bir soru Şu anda 41 kişi online ve hız 24 Kb olarak görülüyor. Server 72 kişilk ama ben merak ediyorum sesde kesilme yada gel gitler oluşuyormu... ? Bu arada tüm dostlara bizi dinleyyen her kese teşekürler.. Bunları anons yaparak söylemek isterdim ama benim mikrofon sesimi beğenmiyor sanırım :) Türkü tadında kalın. İsteklerinizi elimde oldugunca cevaplandıracagım ... Saygılar... cagdascetin 29.08.2006, 20:31 Arkadaşlar bir soru Şu anda 41 kişi online ve hız 24 Kb olarak görülüyor. Server 72 kişilk ama ben merak ediyorum sesde kesilme yada gel gitler oluşuyormu... ? Bu arada tüm dostlara bizi dinleyyen her kese teşekürler.. Bunları anons yaparak söylemek isterdim ama benim mikrofon sesimi beğenmiyor sanırım :) Türkü tadında kalın. İsteklerinizi elimde oldugunca cevaplandıracagım ... Saygılar... Sn. Lamekan bir kesilme olmadı şuana kadar. Kardeş Türküler'den-Fadike adlı parçayı çalarsanız sevinirim. İyi yayınlar. Lamekan 29.08.2006, 20:35 Çağdaş kardeş, Fadike ekledim listeye bir kaç parça sonra çalacak... Şunun için sordum bir bakıyorum 42 kişi bir bakıyorum 37 kişi .. yoksa dedim 5 canımıza yer bulamıyormuyuz... Merak ettim... cagdascetin 29.08.2006, 20:37 Çağdaş kardeş, Fadike ekledim listeye bir kaç parça sonra çalacak... Şunun için sordum bir bakıyorum 42 kişi bir bakıyorum 37 kişi .. yoksa dedim 5 canımıza yer bulamıyormuyuz... Merak ettim... Önceden kesilme çok oluyodu ama bugün kesilme olmadı bugün güzel bir gün.İyi yayınlar.Kolay gelsin ve teşekürler. sevilkipirti 29.08.2006, 20:43 Yayın çok güzel gidiyor ama maalesef gitmem lazım. Benim türkümü çaldığın için teşekkür ederim:) İyi yayınlar... Lamekan 29.08.2006, 21:00 bende az bir süreliğine hazır listemle baş başa bırakıyorum sizleri... gece gidebildiğim yere kadar gideceğim... Sizden gelen istekleri bura oldugum andan itibaren cevaplandıracagım.. Ama dediğim gibi şimdilik gitmeliyim. Türküleriizle türkü tadında kalın.. Seçdiğim tüm türküler dostlar için... Aysu_Can 29.08.2006, 21:21 Sevgili Alim secmis oldugun deyis ve turkulerin hepside birbirinden guzel yuregine emegine saglik..:walkman: turnam 29.08.2006, 21:41 lamekan program hakika gidiyor ard arda çok güzel türküler çıkıyor. emeğine sağlık. bende grup yorum'dan davet'i istiyorum. emperyalizm karşıtı olan herekese gelsin... muhammetali 29.08.2006, 21:53 saygilar sevgiler tüm canlara lemekana tesekürler benim de istegim mühür gözlüm Nesat Ertastan olursa sevinirim iyi yayinlar tüm canlara mutluluk saglik dileklerimi sunarim INSANLIK ÖLDÜ KATILI MENFAAT Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) :boat: saygilar sevgiler tüm canlara lemekana tesekürler benim de istegim mühür gözlüm Nesat Ertastan olursa sevinirim iyi yayinlar tüm canlara mutluluk saglik dileklerimi sunarim INSANLIK ÖLDÜ KATILI MENFAAT Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) :boat: saygilar sevgiler tüm canlara lemekana tesekürler benim de istegim mühür gözlüm Nesat Ertastan olursa sevinirim iyi yayinlar tüm canlara mutluluk saglik dileklerimi sunarim INSANLIK ÖLDÜ KATILI MENFAAT yener 29.08.2006, 22:47 çok güzel bi türkü ömrüm çaldığın için teşekkürler benden de tüm Özarslan hayranlarına gelsin sevgiyle kalın.... KomünistAlevi 29.08.2006, 23:14 Ferhat Tunç'tan:'Dersim Yıkılmasın yada Selda Bağcandan:'Uğurlar olsun..Çalarsananız süper olur... Sevgiler... Lamekan 29.08.2006, 23:37 lamekan program hakika gidiyor ard arda çok güzel türküler çıkıyor. emeğine sağlık. bende grup yorum'dan davet'i istiyorum. emperyalizm karşıtı olan herekese gelsin... biraz geç oldu amaisteğinizi yayınlıyorumm... Ferhat Tunç'tan:'Dersim Yıkılmasın yada Selda Bağcandan:'Uğurlar olsun..Çalarsananız süper olur... Sevgiler... Diyelim dersim yıkılmasın ve çalalım tabiki... KomünistAlevi 30.08.2006, 00:25 Ellerine sağlık sayın Lamekan abi yoldaş...Ev halkı coştu valla şu an Ferhat Tunçtan Niceleri ateş adlı türküde....Sonuna kadar açtım sesini:)....Dersim yıkılmasın içinde teşekkür ederiz... Eywallah.... Lamekan 30.08.2006, 00:37 İşte Naro Hozat Hızır Bakır benden size gelsin o zaman.... Dostca dostlukla türkü taadında kalın... Lamekan 30.08.2006, 01:43 Dostlar ben gider malüm sabaha işvar... Son üç parça Zülfü livaneli Böledir Bizim Sewdamış Ahmet Aslan Susarak özlüyorum ve tabiki Meso olacak.. Türkü tadında dostca ve muhabbetle kalın.. Tüm dostlara teşekürler duyan duyamayan... Siya Saperen 30.08.2006, 01:43 Abi merhaba; Eğer mümkünse ben de ''Dilbera Dersim'' i dinlemek istiyorum. Emeğine sağlık. Kolay gelsin... Lamekan 30.08.2006, 01:49 Tabi mümkün Kanatların Gölgesinde kardeşim benim... Mikail Arslandan Sılbera Dersime araya monte edeceğim. İki meso yorumunun arasında olacak... İyi geceler kardeş.... Alevimen 30.08.2006, 01:53 ilyas salman var mıydı.. teşekkürler Lamekan 30.08.2006, 02:03 ilyas salman var mıydı.. teşekkürler Olmaz olurmu ? Bu yayın bu gece bitmezz gibime geliyo... :) Sanada bir ilyas Salman çalayım Erhan ... İlyas Salmanın İlk Albümünden Aman Doktur.. özgürf 30.08.2006, 10:50 teşemdi teşekkürler bu türkü ziyafeti için... |