songülll
29.08.2006, 18:17
Merhabalarrrrrrrrr
Bizim köyden birileri var mıdır acaba diye yazıyorumm. Varmı dır???
Bizim köyden birileri var mıdır acaba diye yazıyorumm. Varmı dır???
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Turhal / Hasanlı Köyü songülll 29.08.2006, 18:17 Merhabalarrrrrrrrr Bizim köyden birileri var mıdır acaba diye yazıyorumm. Varmı dır??? Lamekan 29.08.2006, 18:21 Hasanlı neresi ben pek bilmesemde turhalın köylerini.. eski adımı yeni adımı acaba.. songülll 29.08.2006, 18:43 Eski ve yeni adıda bu Sen hangi köydensin??? Lamekan 29.08.2006, 18:45 Eski ve yeni adıda bu Sen hangi köydensin??? Bizim köy Ağcaşar.. Dediğim gibi pek kalmadıgım için köylerin hepsini bilemiyorummm... Bizimkilere sormam lazım:) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Lamekan..sana selam..cok guzel parcalar calisiorsun..bu parcalari bana msn den gonderebilirmisin rica etsem hemso:) Müzik konusundaki görüşlerinizi bu günün konusu olan http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=17967 isteklerinizle dile getirebilirsiniz... Yayınladıgım seçmelerin bir çogu forumda paylaşıma atmıştım... Lamekan 29.08.2006, 19:08 Bu konuyu kirletmey hakkınız yokkk... kendi köyünüzün konusunda başkaları başka konular konuşsa sizin hozunuzamı giderdi. kendinizden başkalarınada saygılı olun... İstediğiniz yerden bulabilirsiniz. Kimseye bişey satmıyoruzzz... zatennn... Konuya erşiminiz tarafımdan engellenmiştir... Konu geçici süreyle kapatılıp sizin gereksiz mesajlarınızdan temizlendikden sonra açılacaktırrrrr... Verdiğim linlke yazınnn.. Sölediklerimi yapsaydınız tepkide almazdınız... songülll 30.08.2006, 08:56 Ağcaşar köyünü duymuştum ailemden her ne kadar gitmesem de :) umutdurmuş60 30.08.2006, 10:51 ben sizin köyü biliyom bizim mahalledende var sizin köylü..köyun yolunu bile biliyom:) songülll 30.08.2006, 13:57 Sonunda bizim köyüde bilen birini buldum ya çok mutluyum :) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) sen köyün yolunu biliyorsun da ben bilmiyorum :) |