Lamekan
30.08.2006, 15:03
merhaba arkadaşlar... Benim seçtiklerim sizin isteklerinizden oluşacak olan bir yayınımızda daha merhaba..
türkü tadında ve dostca kalın....
türkü tadında ve dostca kalın....
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 Ağustos İstek ve Değerlendirme. Lamekandan Seçmeler Lamekan 30.08.2006, 15:03 merhaba arkadaşlar... Benim seçtiklerim sizin isteklerinizden oluşacak olan bir yayınımızda daha merhaba.. türkü tadında ve dostca kalın.... Hayal@ 30.08.2006, 15:12 merhaba ali..sonunda başlamış radyo yayının (: çok sevindim.. eğer çalabilirsen mustafa özarslandan bir parça çal bana (: benle birlikte "can dostum"a canım ciğerim naz'a gelsin.. Naz'ım dertli ve elimden bişi gelmiyor.. ben gelene kadar türküler eşlik etsin ona.. sonra ben varım yanında.. kuzenim herşeyim esene gelsin.. sana ve sewdana gelsin.. onuruma piroma gelsin.. bir de erhana gelsin.. hepinizi çok seviyorum.. iyi yayınlar.. ..kalbinizden güneşi eksik etmeyin..siz söndürseniz de sevdikleriniz yakar unutmayın.. Lamekan 30.08.2006, 15:19 Öncelikle merhaba kayıp. Sonunda dönebildin demek ..... Hoş geldinnnn.... kalabalık ve gönülde ağır yer kaplayan dostları saymışsın bir Mustafa Özarslan türküsü yetecekmi.:) Tüm Güzel türküler doslara gelsin ve teşekürlerrr ... eğer çalabilirsen mustafa özarslandan bir parça çal bana (: Albüm Beyhude / Bu Senede Böyloldu Bir Emekçi türküsü.. Bu seneyi özetler yıkıntılar ve çöküntülerle geçen bir seneyi... Üzülme doktor hanımmm... selva 30.08.2006, 15:22 istekte bulunmuycam çünkü çaldığın parçalar gerçektende çok güzel Lamekan 30.08.2006, 15:45 istekte bulunmuycam çünkü çaldığın parçalar gerçektende çok güzel Aslında özel bir çaba harcamıyorum. Güzel olan kültürümüz ve bize armaganı olan güzel türkülerimiz.... Teşekürlerr... Aze 30.08.2006, 15:53 canım benim benim için ahmet arslandan susarak özlüyorum parçasını çalabilirmisin bir daha benden sana gelsin canım iyi yayınlar...... Lamekan 30.08.2006, 16:00 canım benim benim için ahmet arslandan susarak özlüyorum parçasını çalabilirmisin bir daha benden sana gelsin canım iyi yayınlar...... Tabiki çalarım canım... Sevdiğim bir parça ve özlem ve hasretleri çok güzel dile getiriyor.... teşekürler canım. Bak çalıyor bile... Benden de sana gelsin... . reyhan22 30.08.2006, 16:00 Canım alicim yayında başarılar canım şimdi senden bişey isteyecem Ahmet Arslan susarak özlüyorum..... sana Aze'ne bana ve canoma gelsin ayrıca tüm sevip özleyenlere..... Lamekan 30.08.2006, 16:03 Canım alicim yayında başarılar canım şimdi senden bişey isteyecem Ahmet Arslan susarak özlüyorum..... sana Aze'ne bana ve canoma gelsin ayrıca tüm sevip özleyenlere..... gerçekden kalbin çok temizmiş reyhan sırada ne çalacağımı çok ii bilmişsin. Ahmet Arslann Susarak özlüyorum .... reyhan22 30.08.2006, 16:06 temizdir tabii bide onur akın cal ardından geceyi sana yazdım tam olsun.... Sevgi Erkan 30.08.2006, 16:08 Lamekan Dost, Sana kolaylıklar diliyorum. Türküleri dinlemekteyim. Sıradakini sen seç ve Erkan a gönderelim.Zira bugün çalışanlar arasında. Sevgiler. Erkan Sevgi 30.08.2006, 16:15 Lamekan Dost, Sana kolaylıklar diliyorum. Türküleri dinlemekteyim. Sıradakini sen seç ve Erkan a gönderelim.Zira bugün çalışanlar arasında. Sevgiler. Teşekkürler dostlarım :) Lamekan yayın harika gidiyor yüreğine sağlık... Lamekan 30.08.2006, 16:22 Sevgi ve Erkan ablam ve abimiz.. Yüreği güzel dostlarrr... teşekürler... ben siz güzel dostlara gelsin, Kazım Koyuncu Gelevera Deresi.... Onur Akınla birlikte... ZülfüKakul 30.08.2006, 16:23 Merhabalar... Ben de radyoyu dinliyorum şuan ve istekte bulanayım :) Mustafa Özarslan'dan Erzurum Dağları veya Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden.. Yüreği olan, onu kullanabilen, sevmeyi, saymayı bilen herkese gelsin... İyi yayınlar :) Lamekan 30.08.2006, 16:35 sayın Özlem kral iki güzel seçimmm.. listemden ileri sıralara doğru alıyorum ve O analar Oyıllar / Erzurum dağları .... Erkan Sevgi 30.08.2006, 16:48 dost mest ettin beni valla... ne iş kaldı ne güç... sağolasın... Aze 30.08.2006, 16:59 canımın içi can suyum benim için yine Ahmet Arslandan "Tanımadığım Teni " çalaarmısın iyi yayınlar canım emeğine sağlık zeynep C. 30.08.2006, 16:59 İyi yayınlar abim.Abdullah Papurdan bir türkü istiyorum.forum üyelerine gelsin. Bir Zeynep 30.08.2006, 17:03 canim hemsom, yüregine saglik. güzel bi yayin, hepsi nerdeyse kürtce ve ben bi söz bile anlamiyom ama yinede cok hos sagolasin :)) Lamekan 30.08.2006, 17:05 canımın içi can suyum benim için yine Ahmet Arslandan "Tanımadığım Teni " çalaarmısın iyi yayınlar canım emeğine sağlık Yanlınca senin için geliyor o zaman Azem Tanımadıgım Tennn.. Canıma can katanım İyi yayınlar abim.Abdullah Papurdan bir türkü istiyorum.forum üyelerine gelsin. Zeynep kardeşim Abdullah papurdan Sana geliyor sevdiğim bir türküsü. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) canim hemsom, yüregine saglik. güzel bi yayin, hepsi nerdeyse kürtce ve ben bi söz bile anlamiyom ama yinede cok hos sagolasin :)) Zeyno kardeşş son iki çaldıgım zazacaydı ondan öncede bir kürtçe çaldım şivan perverden.. Aslını istersen bende pek anlamıyorum ama tınıları beni çekiyor.. Onun içinde arayıp türçlerini buluyorum.. Gerçekden güzeller ..... zeynep C. 30.08.2006, 17:12 Abim sağol... Lamekan 30.08.2006, 18:11 Ahmet Arslan Susarak Özlüyorum ve Tanımadıgım Tenle bu günlük yayından çekiliyorum. Yayın saatinin asıl sahibi olan ibo arkadaşımızla türkü tadında devam etmenizi dilerim.... Son iki parçam sewdama gelsin... Öncelikle ve tüm dostlara... Lamekan 30.08.2006, 21:47 konu tekrar kullanıma açılmıştır arkadaşlar istek ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.. türkü tadında kalın.. Saygılı 30.08.2006, 23:02 iyi akşamlar aşık gülabiden bir parça tüm alevforum üyelerine.. iyi yayınlar Lamekan 30.08.2006, 23:13 iyi akşamlar aşık gülabiden bir parça tüm alevforum üyelerine.. iyi yayınlar Alevi Nefesleri Albümünden Gelin ey canlar...Sizden tüm dpstlarımıza gelsin o zaman.. ZülfüKakul 31.08.2006, 00:08 Merhaba Ali abi konunun tekrar açılması güzel.. Hemen bir kaç istekte bulunayım.. Sabahat Akkiraz_Lamekan Erdal Erzincan_Al Mendil Aşık Mahzuni Şerif_Seher Vakti Evinize Ahmet Aslan_Gulbang yada Sewda Saye Çok mu oldu ne olsun bi tane bile çalsan teşekkürlerim senin yine :) İyi yayınlar, kolay gelsin. Lamekan 31.08.2006, 00:16 Merhaba Ali abi konunun tekrar açılması güzel.. Hemen bir kaç istekte bulunayım.. Sabahat Akkiraz_Lamekan Erdal Erzincan_Al Mendil Aşık Mahzuni Şerif_Seher Vakti Evinize Ahmet Aslan_Gulbang yada Sewda Saye Çok mu oldu ne olsun bi tane bile çalsan teşekkürlerim senin yine :) İyi yayınlar, kolay gelsin. Yok çok olmadı kardeş :) Pek istek isteyn bulamıyorum. Hepside mevcut. Bunları çalıyım ve yatayım artıkk.. 30 kişi dinliyor radyoyu ama istek yapmıyorlar akşamdan beri.. :) Aslında bölesi daha rahat çaktırma kardeş... Bu türkülerden sonra bu gemi limandan demir alır artık.. Malüm yarına iş var bizi bekleyen.. Tüm dostlar türkü adında kalınnn.. ZülfüKakul 31.08.2006, 00:19 Acaba KARADAĞIN BOZ YILANI adlı türküyü istesemmi diye düşündüm ama tam o sırada çaldı :) Sevindim vallahi :) İyi geceler şimdiden,teşekkürler. Lamekan 31.08.2006, 00:25 Acaba KARADAĞIN BOZ YILANI adlı türküyü istesemmi diye düşündüm ama tam o sırada çaldı :) Sevindim vallahi :) İyi geceler şimdiden,teşekkürler. Tamda yaptıgım liste son parçaya gelmişti.. iyi oldu senin hazır liste :) Kardeş mahsuni babadan isteğini bulamadım bende. Diğer hepsini ekledim. Bunlar bitsin bende ufakdan kaçayım.. Tüm dostlaraa şimdiden ii geceler ve teşekürler... FaLLeN 31.08.2006, 00:34 kolay gelsin dostum...iyi yayınlar..emeğin için teşekkürler.. senden isteğim..aklına ilk gelen.. herkese gelsin. iyi geceler.. Lamekan 31.08.2006, 00:37 kolay gelsin dostum...iyi yayınlar..emeğin için teşekkürler.. senden isteğim..aklına ilk gelen.. herkese gelsin. iyi geceler.. her zamanki gibi cem tam yatmaya niyetlendiğim anda sen ve isteğin çıkıyor karşıma:) Sen ve benim için gelsin o zaman tanımadıgım ten... Bu gün bizim için istenmişti bidaha çalayım ..... |