Orijinalini görmek için tıklayınız : Online rekorumuz

onurtt
31.10.2005, 13:31
Online rekorumuz: 302 Üye ile (19.04.2005 Saat 23:03) gerçekleşmiştir.

Benim aklım uzunca bir zamandır bu 302 kişinin online olduğu günde..Genel olarak forumda online görünenler üyelerden çok misafir sonuçta kim o gün sitedeydi tahmin etmek çok güç , ancak 302 kişi yanlışlık mı var acaba biraz fazla gibi?

Alevimen
31.10.2005, 13:46
o veri doğru ama 302 kişi arasında en az 300 robot vardı, o tarihde muhtemelen google'nin indeksine alındık ve google aleviforum'u çabuk endekslemek için çok örümcek yolladı onlarda sayfaları taradılar google'e alındık..
şimdi ise forumda devamlı en az 1 google arama motoru geziyor yeni mesajları endeksliyor.. o nedenle 302 rekorunu birdaha zor kırarız :)

gulizar
31.10.2005, 14:06
o veri doğru ama 302 kişi arasında en az 300 robot vardı, o tarihde muhtemelen google'nin indeksine alındık ve google aleviforum'u çabuk endekslemek için çok örümcek yolladı onlarda sayfaları taradılar google'e alındık..
şimdi ise forumda devamlı en az 1 google arama motoru geziyor yeni mesajları endeksliyor.. o nedenle 302 rekorunu birdaha zor kırarız :)

ya alevimen ne demek bu anlamadim,sürekli konrtrol mu ediliyor aleviforum?
ne anlama geliyor yani?:garibbak:

Alevimen
31.10.2005, 14:51
buna kontrol ediliyor, endeksleniyor diye bilirsiniz. google, yahoo, msn gibi büyük arama motorları sıkça ziyaret edilen bol sayfalı olan siteleri/forumları daima ziyaret eder her değişikliği kayıt eder, kayıt eder ki arama motorlarında biri birşey aradığında sonuç bulsun diye.
internet arama motoru sistemi budur, ne kadar çok arama motoru aleviforumu gezde o kadar iyidir.

izmirksk
31.10.2005, 15:48
valla şizofrenlerin tümden ziyaret edeceği gün (teşkilatlarını büyütmüşlerse) oy patlaması yapabiliriz.
tabi bu işin şakası.
sonuçta alevimen in dediği gibi üye kaygısı gütmeden, kaliteli kişilerle yola devam etmeliyiz.

Canan
31.10.2005, 21:50
neden su anki online rekorunu silmiyoruz ve yeniden bir rekor kirmaya calismiyoruz???
madem su anki rekor gercegi yansitmiyosa ve bir daha bu rekor kirilamiyilcaksa neden hala bu rekor sayiyoruz?

(moderaturlerin isine karismak istemiyorum, yanlis anlasilmasin yanlizca fikrimi soyluyorum:)

Alevimen
31.10.2005, 22:32
neden su anki online rekorunu silmiyoruz ve yeniden bir rekor kirmaya calismiyoruz???
madem su anki rekor gercegi yansitmiyosa ve bir daha bu rekor kirilamiyilcaksa neden hala bu rekor sayiyoruz?

(moderaturlerin isine karismak istemiyorum, yanlis anlasilmasin yanlizca fikrimi soyluyorum:)
evet Canan aslında haksız sayılmazsın arada baya zaman geçti yeni rekor istiyoruz hepbirlikte :3D_NG (29
sözkonusu ayarı bulursam resetlemeye çalışacağım :3D_NG (27

onurtt
31.10.2005, 22:37
yani rekor dopingli testler positif çıktı bu durumda...