Orijinalini görmek için tıklayınız : Havalar soğudu (Orta avrupada). Klima'yı kaldıralım mı?

Alevimen
01.09.2006, 00:47
Merhabalar :sook

Türkiye halen çok sıcak fakat isviçrede 1 aydır 25 derecenin üstüne çıkılmıyor.. havalar o kadar aşırı bunaltıcı deyil artık..

Sizce forumun üst tarafında bulunan klimayı sökelim mi? Belki yerine başka birşey asarız...?

Ali_Yolcusu
01.09.2006, 01:06
bence onun yerine kalorifer koyalım , canlar üşümesin :)

PirO_62
01.09.2006, 01:17
heheheh bence sokmeyelım cunku daha nasıl calısıyor ogrenemedım
Dugmesı yok :D:D:D

hehehhe neyse yaaa evet ıstanbulda 1-2 gundur havalar serın yagmur bıle yagıyor cok guzel yagıyor
Zaten forum baslı basına bana bır rahatlama Huzur verıyor artık sokelım ama yerıne bır sey koymak lazım ama bence havalar soguyacagına gore artık oraya bır sey neydı o teknolojıye uyalım Ufo herhalde adı ondan takalım heheheh

sertur
01.09.2006, 08:29
evet aleviforumun kliması bildiğimiz klimalardan değil, manevi olarak insanları rahatlatan bir klima,çok sıkıldığım anlarda bile, forumu açtığımda kendimi başka dünyalarda buluyorum, her türlü bıkkınlığa,strese, bunalıma,depresyona,ümitsizliğe,iyi gelen bir klimamız var ilaç gibi klimamız sökülmesin ayrıca klimaların ısıtıcı etkiside var, biraz fazla elektrik tüketiyor ama olsun yeri gelir serinletir yeri gelir ısıtır.''klima sökülmesin'' saygılar:) :biggrin:

Kemal
01.09.2006, 09:19
her ne kadar klimanın kaldırılmasından yana olsam da, üçüncü seçeneği görünce muzipliğim tuttu yine, dayanamadım oraya kullandım oyumu :D

puduhepa
01.09.2006, 09:44
yaşadığım kent itibariyle düşünürsem(ki burası Mersin) bencilce olacak ama kapatmayalım şimdilik idare ediyor...üşüyenlere selam olsun:)))

selva
01.09.2006, 09:50
zaten çok sağlıklı bir alet değil klima .Elektrik parasıda bayağı yüklü geliyor.Söküp atalım daha önce klimamı varmışta insanlar serinliyormuş bizde biraz pişelim ne olcak.

Kemal
01.09.2006, 09:58
aslında şimdi düşündüm de "bizim emektar"a forumdaki sıcak tartışmaları soğutucu bir anlam da yükleyebiliriz
m e c a z i olarak... :yamukgul:

Umudum_Sende
01.09.2006, 11:35
abi bence klimayı sökelim onun yerine şöyle büyükçe bi pencere koyalım doğal yoldan havamızı alalım anlıycanız.... saygılar

http://img333.imageshack.us/img333/3561/kardelensurmexk4.jpg (http://imageshack.us)

ahada bu olabilir...:)

tamerx
01.09.2006, 11:37
benim kemiklerim sizliyor..bir kalorifer taktiralim.

hasret_eylul
01.09.2006, 12:15
bence klimaya karanfiler takarak süsleyelim.. onca emeğinden sonra hakkettiğini düşünüyorum...

selva
01.09.2006, 13:31
arkadaşlar başta espri ile yaklaştım ama erhan çok önemli bir konuya küresel soğumaya parmak basmış ve bunu espriyle dile getirmiş.dünya belli periyotlarla küresel ısınma ve soğumaya giriyor bu çok doğal fakat doğanın dengesini öyle bir bozdukki bu konuda ters giden bir şeyler var.Denizlerimiz kirleniyor ormanlarımız yanıyor .Yalnız bizim ülkemiz değil dünya teknoloji toprak paylaşımı adına hızla yok edilmeye devam ediliyor.Şu bu ırktan mezhepten olmayı bir anlıkta olsa bırakalım geleceklerimize çocuklarımıza nasıl bir dünya bırakıyoruz bir düşünelim.Acaba soyumuz tıpkı amerikan sinemasında bilimkurgu filmlerinden gösterilen mutanglarmı olucak.ben günümü yaşarım gelecekten banane diyenlere zaten söylüyecek hiç bir şeyim yok .

PirO_62
01.09.2006, 18:48
Heheh valla klimanın yerıne Ufodan vazgecelım En Uygunu Soba olur Herhalde Odun Kömür Sobası Elektrik Derdi olmaz

Heheheh Yakacak olarak Kazana gıden topıklerı kullanırız ;)

Onlar bızeee ooooooo ne kac kıs yeter valla :D::D:D

Karde
01.09.2006, 18:59
Aslında kaldırsak fena olmaz,küresel ısınma,ozon tabakası derken iyice soğuyacak havalar... Biz daha da üşümeye başlayacağız... Geleceğe tıpkı kimilerinde olan donuk duygular ve ifadeler gibi,soğuk yaşanamaz bir dünya bırakacağız,bu gidişle...

sertur
04.09.2006, 15:16
ankette kalkmalı diyenler çoğunlukta ama kalkarsa yeri ne ne gelecek önemli olan o değilmi? Yada yeri boş mu kalacak vida izleri falan

selva
04.09.2006, 15:21
sertur ankette kalkmalı diyenler çoğunlukta ama kalkarsa yeri ne ne gelecek önemli olan o değilmi? Yada yeri boş mu kalacak vida izleri falan
01.09.2006 16:59

onlar alçı ile doldurulurda omuzlarda bıraktığı ağrı uzun süre geçmiyor sertur kardeş ben burdan alçı ve boyayı gönderirim size:thumbup1:

ErDaL24
04.09.2006, 15:26
ben kömür sobası koyulsun diyorum hem üstünde çay kaynatırız,patates haşlarız,kestane çizeriz :):):):):):):)

selva
04.09.2006, 15:31
erdal en sağlıklısıda kömür sobası hem bir sürü işe yarıyor.Çay demlenir,kestane pişirilir tıpkı senin dediğin gibi birde kuzine sobaysa fırınında sıcak sıcak börek bile pişiririz.

hasret_eylul
04.09.2006, 15:32
Heheh valla klimanın yerıne Ufodan vazgecelım En Uygunu Soba olur Herhalde Odun Kömür Sobası Elektrik Derdi olmaz

Heheheh Yakacak olarak Kazana gıden topıklerı kullanırız ;)

Onlar bızeee ooooooo ne kac kıs yeter valla :D::D:D

çok iyi bir fikir vallahi piro artık yakma işlemini sen yaparsın nede olsa kazanlık olan topikleri iyi biliyon...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ben kömür sobası koyulsun diyorum hem üstünde çay kaynatırız,patates haşlarız,kestane çizeriz :):):):):):):)

erdal can sende çay yaparsın artık kestana çizersin bize ohh negüzel...

ecem_m
04.09.2006, 17:02
klimayı sökelim bence kalorifer koyalım oraya ısınmak için!!!:)...:D

ErDaL24
05.09.2006, 13:38
erdal can sende çay yaparsın artık kestana çizersin bize ohh negüzel...

sizin canınız sagolsun kestane kebap beleşi sevap...:biggrin: :biggrin: