MarineEngineer
01.11.2005, 00:37
SLM ARKADAŞLAR BURDA HER KONUYU KONUŞUP TARTIŞIYOZ HERŞEY ÇOK GÜZEL.çÜNKÜ BİZLER AYNI TÜRKÜYÜ SÖYLEYİP,AYNI SEMAHI DÖNÜYORUZ GELİN BURDAN KENDİ İNSANLARIMIZA DA DESTEK OLALIM; * YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİMİZ VARSA HEP BERABER YARDIM EDELİM; * iŞ ARAYAN VEYA İŞÇİ ARAYAN ARKADAŞLARIMIZA BURDAN SESLENELİM; * ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ARKADAŞLARA BURDAN REHBER OLALIM; * STAJ ARAYAN ARKADAŞLARA YOL GÖSTERLİM(Herkes bulunduu irtibat halinde olduu kişilerle görüşür,belkide sizin ewin yanındaki bir şirkette staj yapar...) * MARUZ KALDIIMIZ HAKSIZLIKLARIN MUCADELİSİNİ BURDAN HEP BERABER VERELİM.(Unutmayalımki birlikten kuvvet doar) * BİR YERDE SEMAH VARSA HEP BERABER DÖNELİM. * BİR YERDE MUTLULUK VE ÜZÜNTÜ VARSA HEP BERABER PAYLAŞALIM.HERKESİN GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERECEİNE İNANIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... " GELİN CANLAR BİR OLALIM..."
Yakapınarlı
01.11.2005, 12:23
çok güzel bir konuya değinmişsin teşekkürler.
ben hissadiyorum ki bu forumda çok güzel şeyler başaracağız.birlikten kuvvet doğar demişler.hepimiz birbirimizden uzak yerlerde olsak hatta hiç görüşemesek bile düşüncelerimizi burada paylaşmak yakınımızda olan canlarla birşeyler paylaşmak çok güzel.umuyorum ki bu dileğin ileride bu forumda gerçekleşecek
MarineEngineer
01.11.2005, 23:45
...inşallah fatma, yorumun için teşekkür ederim umarım herkes senin gibi düşünür.Umarım herkese faydalı olur.Bizler belki mesafe olarak birbirimizden uzağız ama bi o kadar da birbirimize yakınız aynı türküyü dinletikten sonra mesafelerin bi önemi yok...
SLM ARKADAŞLAR BURDA HER KONUYU KONUŞUP TARTIŞIYOZ HERŞEY ÇOK GÜZEL.çÜNKÜ BİZLER AYNI TÜRKÜYÜ SÖYLEYİP,AYNI SEMAHI DÖNÜYORUZ GELİN BURDAN KENDİ İNSANLARIMIZA DA DESTEK OLALIM; * YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİMİZ VARSA HEP BERABER YARDIM EDELİM; * iŞ ARAYAN VEYA İŞÇİ ARAYAN ARKADAŞLARIMIZA BURDAN SESLENELİM; * ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ARKADAŞLARA BURDAN REHBER OLALIM; * STAJ ARAYAN ARKADAŞLARA YOL GÖSTERLİM(Herkes bulunduu irtibat halinde olduu kişilerle görüşür,belkide sizin ewin yanındaki bir şirkette staj yapar...) * MARUZ KALDIIMIZ HAKSIZLIKLARIN MUCADELİSİNİ BURDAN HEP BERABER VERELİM.(Unutmayalımki birlikten kuvvet doar) * BİR YERDE SEMAH VARSA HEP BERABER DÖNELİM. * BİR YERDE MUTLULUK VE ÜZÜNTÜ VARSA HEP BERABER PAYLAŞALIM.HERKESİN GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERECEİNE İNANIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... " GELİN CANLAR BİR OLALIM..."
çok güzel düşünmüşsün arkadaşım birlikten kuvvet doğar gerçekten burda sadece yazılanları okumakla ve cevap vermekle kalmayalım yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza destek olalım. Ben varım
fatmada benim gibi düşünmüş ben fatmanın yazdıklarını okumadan cevapladım aynı olmuş fatma kopya çekmedim valla demekki aynı şeyleri düşünen arkadaşlar bir aradayız bu çok güzel
MarineEngineer
04.11.2005, 00:50
işte aysun bizler rastlantılar ve kazalar sonucu aynı şeyleri düşündümüzü anlıyoruz.Artık bilinçli hareket etmenin zamanı geldi.Umarım dediin gibi olur sadece mesajla kalmaz ve birbirimize yardımcı oluruz...
ozgurgunler
15.10.2006, 13:41
dayanışmanın artık somut adımlarla yaratılması gerekmektedir. çünkü özellikle büyük kentlere okumak için gelen bir çok arkadaşımız zorluk çekmektedir. tanıdıklarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ya ulaşamadıklarımız ne olacak. duyuyoruz ki kimi aleviler muhtaçlıktan dolayı gericilerin hakim olduğu yurtlarda kalıyorlarmış ve onların kurallarına uymak zorundalarmış. bu konuda bir dayanışma yaratılırsa ben üzerime düşeni yapmaya hazırım
ZülfüKakul
15.10.2006, 14:42
Mevcut topik---->http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=17990
Gülseren58
15.10.2006, 15:40
SLM ARKADAŞLAR BURDA HER KONUYU KONUŞUP TARTIŞIYOZ HERŞEY ÇOK GÜZEL.çÜNKÜ BİZLER AYNI TÜRKÜYÜ SÖYLEYİP,AYNI SEMAHI DÖNÜYORUZ GELİN BURDAN KENDİ İNSANLARIMIZA DA DESTEK OLALIM; * YARDIMA MUHTAÇ KARDEŞLERİMİZ VARSA HEP BERABER YARDIM EDELİM; * iŞ ARAYAN VEYA İŞÇİ ARAYAN ARKADAŞLARIMIZA BURDAN SESLENELİM; * ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ARKADAŞLARA BURDAN REHBER OLALIM; * STAJ ARAYAN ARKADAŞLARA YOL GÖSTERLİM(Herkes bulunduu irtibat halinde olduu kişilerle görüşür,belkide sizin ewin yanındaki bir şirkette staj yapar...) * MARUZ KALDIIMIZ HAKSIZLIKLARIN MUCADELİSİNİ BURDAN HEP BERABER VERELİM.(Unutmayalımki birlikten kuvvet doar) * BİR YERDE SEMAH VARSA HEP BERABER DÖNELİM. * BİR YERDE MUTLULUK VE ÜZÜNTÜ VARSA HEP BERABER PAYLAŞALIM.HERKESİN GEREKLİ HASSASİYETİ GÖSTERECEİNE İNANIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... " GELİN CANLAR BİR
OLALIM..."
Sn.MarineEngineer,
İnternet koşullarında forumlarda büyük harfle yazmak, söyleyediğiniz şeyi karşınızdakine bağırarak söylemek anlamına gelir ki, bu nedenle büyük harfle yazmak diğer forumlarda olduğu gibi Aleviforum'da da yasaktır.
Ayrıca bir başlık açmadan önce aynı başlığın daha önce açılmış olabileceğini hesaplayarak arama yaptıktan sonra gerekliyse konu açmanız, forumda kirliliğin oluşmasını önleyecektir.
Bu konuya aşağıdaki adresten devam edebilirsiniz.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=17990
Forum Kurallarına bir kez göz atmanızı öneririm.