Orijinalini görmek için tıklayınız : 02 Eylül Lamekandan Seçmeler ve Sizin İstekleriniz
Benim seçtiklerim ve sizin isteklerinizden oluşan Lamekandan Seçmeler devam ediyor....
İstekleriniz için bu topingi kullanabilirsinizzzz..
Türkü tadında kalın....
ZülfüKakul 02.09.2006, 22:15 İyi geceler.. İyi yayınlar.
Mümkünse eğer.. Mikail Aslan_Hal Yamano
Teşekkürler şimdiden...
Son Yaprağıydı 02.09.2006, 22:18 Ali'cim varsa Cevdet Bağca'dan "Kırgın" adlı parçasını istiyorum o olmazsa Güler Duman'dan "Öl Deseydin Ölmezmiydim?" adlı türküyü istiyorumm..kırılan kalplere ve forumdaki canlara gelsinn...
kolay gelsin canım...
ben her zamanki gibi grup yorumdan istiyorum hangi parçasını çalarsan çal hepsi çok güzel sana bırakyorum ...
teşekkürler...
şah hatayi deyişlerinden herhangi biri.. eğer mümkünse..:)
saygılar...
kolay gelsin can...
vala işin zor ...:) bende bi ara yerel bi radyo da çalıştım.. herkesi memnun etmek gerçekten çok zor.... yani sana allahtan sabır diliyorum :)
ama yayının gerçekten oturmuş....karakterni kazanmış gibi görünüyor...severek ve beğenerek dinliyorum.....
aynen dewam....
saygılar....
Ali'cim varsa Cevdet Bağca'dan "Kırgın" adlı parçasını istiyorum o olmazsa Güler Duman'dan "Öl Deseydin Ölmezmiydim?" adlı türküyü istiyorumm..kırılan kalplere ve forumdaki canlara gelsinn...
kolay gelsin canım...
Güler Duman Başımda bir sevda döner çalmak istiyorum neden se...
Umarım kabul edersin.. :)
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ben her zamanki gibi grup yorumdan istiyorum hangi parçasını çalarsan çal hepsi çok güzel sana bırakyorum ...
teşekkürler...
Voltada söylenen Türküü ....
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
şah hatayi deyişlerinden herhangi biri.. eğer mümkünse..:)
saygılar...
kolay gelsin can...
vala işin zor ...:) bende bi ara yerel bi radyo da çalıştım.. herkesi memnun etmek gerçekten çok zor.... yani sana allahtan sabır diliyorum :)
ama yayının gerçekten oturmuş....karakterni kazanmış gibi görünüyor...severek ve beğenerek dinliyorum.....
aynen dewam....
saygılar....
Ali Rıza Hüseyin Albayrakkk
Gel Derviş , ve Gel Güzel Yola gidelimm..
bende çok sewerim de...
eyvallah can....yüreğine sağlık...
bende çok severim...
tüylerm diken diken dinliyorum.....
tekrar yüreğine sağlık....
saygılar...
mavimavi 02.09.2006, 22:37 iyi yayınlar ali (galiba). 3-4 gündür radyoyu net dinleyemiyorum. yankılı ve hızlı çalıyor. ne sebep oluyor olabilir. farkındamısınız diye belirtmek istedim.
İyi geceler.. İyi yayınlar.
Mümkünse eğer.. Mikail Aslan_Hal Yamano
Teşekkürler şimdiden...
öncelikle tşekürler... Sizin için sizden gelen mikail Arslan Halyamano...
s-adıgüzel 02.09.2006, 22:47 ali meraba ben sen den aşık gulabiden kalem seni kırarım adlı türküyü rica ediyorum bu parça tüm askerlere ve adıgüzel ailesine ayrıca tüm dostlara gelsin teşekkürler
iyi yayınlar ali (galiba). 3-4 gündür radyoyu net dinleyemiyorum. yankılı ve hızlı çalıyor. ne sebep oluyor olabilir. farkındamısınız diye belirtmek istedim.
Ben de aradabir yayının kalitesini kontrol için yayını dinliyorum.. Biraz geriden gelmesinin dışında arada pek belli olmayan dalgalanma oluyor hız konusunda ise pek hızlı gelmedi bana ama yayın hakkında taknik bilgisi olan arkadaşlara bu konuda danışacagımm...
Saygılar.....
ali meraba ben sen den aşık gulabiden kalem seni kırarım adlı türküyü rica ediyorum bu parça tüm askerlere ve adıgüzel ailesine ayrıca tüm dostlara gelsin teşekkürler
Ahanda sana gelsin kuzennnn Kalem seni kırarım..Ama gülabiden mi Ali kızıltuganmı pek emin değilim.. Çalarken emin olacagım :)
hasret gültekin bağlama resitali ( telli turnam ) eğer mümkünse tabi...
bişe sorcam..bi üye sadece 1 istek yapablir die kural varmı ??
saygılar..
aynen dewam.. harika...
ZülfüKakul 02.09.2006, 22:52 öncelikle tşekürler... Sizin için sizden gelen mikail Arslan Halyamano...
Teşekkürler...
Dayee hal yamanoo..:thumbup1:
İstekler bölümünde istek sayısına sınır yada kural yokkk.. Ama çalan arkadaş varsa çalar yoksa es geçebilir diye bir kural varr :)
benden tarkan isteyen olursa osada çalmam mesela :)
s-adıgüzel 02.09.2006, 22:55 teşekkür ederim ali sağol bir tane daha isteme hakkım var mı eğer varsa güler duman dan yolcuyum bu dağlarda adlı türküyü sizin evdekilere gelsin herkese selam
lamekan hemşo mümkünse senden oğuz aksaç dan bir seher vaktinde türküsünü çalmanı istiyorumm..şimdiden teşekkürler..ii yayınlar
lamekan hemşo mümkünse senden oğuz aksaç dan bir seher vaktinde türküsünü çalmanı istiyorumm..şimdiden teşekkürler..ii yayınlar
ben sandık sandıga dayalıyı çalacakdım ama senin isteğini alayım öne ...
teşekkür ederim hemşo...oğuz aksaç ın hangi türküsünü çalarsan yine sevinirimm..
sevgili can....
bu ece ki son isteğim :)
ali ekber çiçek derdim çoktur hangisine yanayım...
çalarsan çok mutlu olcam....
dinleyip kendimden geçeyim....
saygılar..
zeynep C. 02.09.2006, 23:23 İiyi yayınlar abim.Arzudan Sor Beni'yi çalarsan sevinirim.Eğer yoksa sana bırakıyorum uygun gördüğünü çalarsın.
ya o zaman cevdet bağca dan herhangi şarkı olsun....
saygılar...
kendimden geçmek istiom :)
şimdiden çok teşekkürler...
iyi yayınlar, bende şükriye tutkundan hastane önünde incir ağacı adlı parçayı istiyorum, tüm on line üyeler için.
ya o zaman cevdet bağca dan herhangi şarkı olsun....
saygılar...
kendimden geçmek istiom :)
şimdiden çok teşekkürler...
2 de iki gidiyordun ama olmayanları iyi buluyorsun... Cevdet bağca baktım listemde hiç yokk...
Sana güzel br türkü bulurummm..:)
iyi yayınlar, bende şükriye tutkundan hastane önünde incir ağacı adlı parçayı istiyorum, tüm on line üyeler için.
Servet kocakaya nın arkasından geliyor... Hatane Önünde incir ağacı biraz farklı bir yorum ama bence güzel olmuş...
ya o zamn şah hatayi deyişlernden olsun ne olursa olsun yaaa :)
saygılar....
İiyi yayınlar abim.Arzudan Sor Beni'yi çalarsan sevinirim.Eğer yoksa sana bırakıyorum uygun gördüğünü çalarsın.
İşte kardeşim listemde sıkışmış bir köşeye buldummm.. Arzu Sor beni...
iyi dinlemeler...
ya o zamn şah hatayi deyişlernden olsun ne olursa olsun yaaa :)
saygılar....
güzel seçim...
Yilmaz_Can 03.09.2006, 00:10 Merhaba Alim Siradaki Parca tum forumdaki canlara..Yilmaz abilerinden gelsin
Ayrica ozel olarak sana ve sevdana gelsin..
zeynep C. 03.09.2006, 00:12 Abim radyoyu geç açtım çaldınmı bilmiyorum ama.Sibel Pamuktan Pirocan ı çalarmısın.benden nesrin ablama gelsin.Arzu içinde sağol.
eyvallah can abi eyvallah.....
can cana can cana....
saygılar...
aynen dewam.....
iyi askamlar ali abim mustafaözarslandan armut ağacına yaslanmayasını calarmısın şimdiden tesekürler bütün foruma gelsin..
iyi askamlar ali abim mustafaözarslandan armut ağacına yaslanmayasını calarmısın şimdiden tesekürler bütün foruma gelsin..
Kaan açılışı sen istiyorsun diye onla yaptımm.. Şimdi sıraya attımmm...
Tanımadım Ten
Pirocan
ve Armut Ağacına yaslanmayasın
gelecek..
Dinle bu seferde çalmadın deme :)
can abim...:)
mazlum çimenden herhangi bir parça olabilirmi :)
saygılar....
şimdiden teşkrler...
aynen dewam..... can cana can cana...
zeynep C. 03.09.2006, 00:32 Abi teşekkür ederim.
abi sonunda caldıra bildim ya:D cok tesekür ederim aliabicim.. iyi yayınlar
Kaan açılışı sen istiyorsun diye onla yaptımm.. Şimdi sıraya attımmm...
Tanımadım Ten
Pirocan
ve Armut Ağacına yaslanmayasın
gelecek..
Dinle bu seferde çalmadın deme :)
abi basından dinleyemedim tekrar cakdıgın icin cok tesekür ederim canım abimsin benim..
ali abi tükettin beni bu negüzl türküler yaa böyle..
vala abi beni de yıktın burda..
kendmden geçecem diodum geçtim vala....
çok saol çook ...
ilknur_23 03.09.2006, 01:03 iyi geceleriniz olsun tüm forumdakiler için özellikle kendim için abidin biterden türkü gözlümü çalarmısın lütfen.
emeğine saglık diyorum ve iyi yayınlar diliyorum tabüüü
rockçı turna 03.09.2006, 01:10 lamekan slm dostum;) uzun zamandır girmiyordum foruma görüsemiyorduk,iysindir umarım... senden ali murtaza dede den ben dedem ali gördüm deyişini istiyorum. eger o yoksa mustafa özarslan ın son albümünden boz atlı hızır (cd versiyonu) ı isteyebilirmiyim...
allahhhh ali can dede nin hubyar semahı cıktı. bunun üstüne de cok ii gider. ellerin dert görmesin.kolay gelsin:)
iyi geceleriniz olsun tüm forumdakiler için özellikle kendim için abidin biterden türkü gözlümü çalarmısın lütfen.
emeğine saglık diyorum ve iyi yayınlar diliyorum tabüüü
evet sıraya girdi şimdi çalacak...
sağolun
vay vay ....eridim burda ....yüreğine sağlık can abi yüreğne....
lamekan slm dostum;) uzun zamandır girmiyordum foruma görüsemiyorduk,iysindir umarım... senden ali murtaza dede den ben dedem ali gördüm deyişini istiyorum. eger o yoksa mustafa özarslan ın son albümünden boz atlı hızır (cd versiyonu) ı isteyebilirmiyim...
allahhhh ali can dede nin hubyar semahı cıktı. bunun üstüne de cok ii gider. ellerin dert görmesin.kolay gelsin:)
Dostum merhaba uzun zamandır görünmüyordun... hubyar semahını çalarken aklımdan geçtin.. İmzasında kullanmıştı nerede kayıplarda dedim.. Baktım istek istemişsin.. Bozatlı hızır benden gelsin sana Cd extra sını istemiysun sanırım...
Dostca türkü tadıda kal fazla özletme ...
rockçı turna 03.09.2006, 01:18 Dostum merhaba uzun zamandır görünmüyordun... hubyar semahını çalarken aklımdan geçtin.. İmzasında kullanmıştı nerede kayıplarda dedim.. Baktım istek istemişsin.. Bozatlı hızır benden gelsin sana Cd extra sını istemiysun sanırım...
Dostca türkü tadıda kal fazla özletme ...
eyw. dostum... erki türkiye de. bir gün bulusucaz sanırım mercan sen ben ve erki: sarıyer börekçisinde börek yiyecez:) bu arada cd ekstra versiyonunu istiyorum:) kal sağlıcakla.
bide mazlumçimen çalarsan ben biterim burda...:)
yüreğne sağlık can abi...
ilknur_23 03.09.2006, 01:21 tşkler
bide mazlumçimen çalarsan ben biterim burda...:)
yüreğne sağlık can abi...
Çalarız kardeş ondan kolay ne var... Ekmek Şarap Sen ve ben ... İi dinlemer.
Ama önce cevdet bağca bilesin..
aaaaaaa.... cevdet bağca varmış abi ya....az önce yok dedin...
tamam ben servis dışı oldum abi....:)
yüreğne sağlık ....
ben dağıldım abi.....:)
gerçekten temiz yüreğne sağlık....
can la aşk la kal abicim....
Daha dur mavzer ben daha özel favori türkülerime başlamadım... daha gece yeni başlıyorrrr....
Cevdet bağca yorumuyla bilesin yorumu yoktu istedin diye buldum... Aslını istersen yorumu şimdiye adar dinlemediğim için pek üzüldüm diyemem... O parçanın farklı bir yorumu vardı onu bulayım bir dinle..
ali abi bak türküleri dinleyecem diye uyuyamıyom:D bir insan ömrünü neye vermeli parcası varsa yer verebilirmisin abimm yüreğine sağlık sen bitanesin abimm iyiyayınlar..
ali abi bak türküleri dinleyecem diye uyuyamıyom:D bir insan ömrünü neye vermeli parcası varsa yer verebilirmisin abimm yüreğine sağlık sen bitanesin abimm iyiyayınlar..
uykusuz kalma kardeş... Ben her akşam 9 dan sonra buralardayım evde oldugum sürece...
Zülfü livaneliden bir insan ömrünü neye vermeli vardı ama şu an nerede pek bilemiyorum. Bir bakındım bulamadım.. Borcum olsun:)
Böyledir bizim sewdamız gelsin sana şimdilik...
Bende birazdan kaçmalıyım... Yarın tüm pazarı uyuyarak geçirmek istemiyorum :)
uykusuz kalma kardeş... Ben her akşam 9 dan sonra buralardayım evde oldugum sürece...
Zülfü livaneliden bir insan ömrünü neye vermeli vardı ama şu an nerede pek bilemiyorum. Bir bakındım bulamadım.. Borcum olsun:)
Böyledir bizim sewdamız gelsin sana şimdilik...
Bende birazdan kaçmalıyım... Yarın tüm pazarı uyuyarak geçirmek istemiyorum :)
Tamam abim canın sağolsun ama bak isterim ha:D kendinize iyi bakın herkese iyi geceler... sevgiyle vehep türkülerle kalın..
sevgili arkadaşım yayın kesik kesik geliyor
sizden (abidin biterden )mercan dağlarını istiyorum
bütün alevi forumuna istiyorum sağlıcakla kalın
|