Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat Merkezden Manzaralar
gokhandogan33 21.08.2006, 13:48 Tokat misali.... 1-Tarihi ali paşa camisii...
2-Merkezdeki ali paşa hamamı...
3-Behzat saat kulsei...
4-Merkez Taşhan....
5-Gök mederse..(Bu gün müzedir..)
6-Yazma atölyesi..
7--Yüksek kahve...(Saat kulesine bakıyor!!)
Tüm Tokatlı canlar hasretinizi giderin memleketinizle...
Baka kalırım giden babam'ın ardından...Tokat misali...sevgi ve saygılarımla...
sudenurok 23.08.2006, 21:25 gökhan burda arkadaşlarla paylaştığın için sağol buraları daha bugün gördüm ama burda görmekte çok hoş tekrar sağol hemşom
Memleket isterim Tokat misali
Yeşili olsun,kırı olsun,kar'ı olsun
Ballıcası, gıj gıjı Niksarı,Turhalı
Bir de taşlıçiftliği olsun.
Tokat yıllarımı bir hatırlıyorum da
Geceleri boş sokaklar
Issız kaldırımlar dolu sokak lambaları
Bir şey aynı gece vakti de
Tarih kokuyor buram buram
Behzat,saat kulesi,Ali paşası
Alıp kötürüyor beni Latifoğlu
Kırkgızlar,Mevlevihane
Sanırsın ki Tokatta doğmuşum
Ne edecük ,kurban kesscük,yiyecük
Hayat misalidir Turhal yolu
Akar Yeşilırmak Kelkit boyunca
Güzel memleket doğrusu
Tokat bir de;
Ah bizim eller
Vardır oralarında
Ay sonlarında köylerinden dolmuşlarla gelip
Maaş çekmek isteyen amcaları,nineleri,dedeleri
Ziraat bankaları(Köylü milletin efendisidir!)
Güzel memleket doğrusu meydanıyla
Pervanesiyle,hatuniyesiyle
Sevdiğime ne kadar benzedin biliyonmu
Ah Tokat Tokat Tokat
31 Ocak(Gökhan Doğan)
Ah sevdiğim ah Gençlik alından öper gider Tıpkı Tokat misali……Köylü milletin tek efendisidir!
Ne edecük ,kurban kesscük,yiyecük
Hayat misalidir Turhal yolu
Akar Yeşilırmak Kelkit boyunca
Güzel memleket doğrusuöncelikle cok tesekkürler Öznur Can,
Turhal deme yaaa cok özledim memleketimi :(
memeleketm güzel memleketim bnm canım bitanem aşkım memleketim TOKAT ım seni s seviyom be TOKAT ....
rose kardeş emeğin için teşekkürler...
kaya_can 04.11.2006, 20:08 tokatın başka güzel manzaraları var yine ellerine sağlık dostum
stalwart 04.11.2006, 20:31 evet, özledik tokatımızı,, teşekkürler rose...
musa1985 04.11.2006, 23:34 sal hemşo güzel memlektim turhalımı özledim
vay vay demek kutsal topraklardan bir ben değilmişim.
tokattayım tokatlıyım. selamlar
musa1985 06.11.2006, 12:27 turhal gidek loooooo
canım memleketim ne kadar da güzel görünüyor...
paylaşımın sağol canım ,bu şiirin o kişiye ait olduğuna emin misiniz bu bizim bi hoca vardı emin ulu(allahın kulu derdi kendine)onun şiirine benziyor...
ablacım bilmiyorum ona ait mi kendisi verdi bende koydum konuyu açarken ama araştırayım yanlış olmasın emeğe saygı
uysalengin 11.11.2006, 02:56 arkadaşlar emin hocamın o şiire benzer bir şiirini duymuştum omu değilmi bilmiyorum ama bu şiiri ondan duydum diye hatırlıyorum
uysalengin 11.11.2006, 03:04 arkadaşlar emin hocayı gop tanmıtanıyorsunuz gerçi adam çok sosyal bir kişi. bu şiirin kime ait olduğunuda öğrendiğinde bizimle paylaşırsan seviniriz rose kardeş. ben okumaya başladığımda ilk emin hocam aklıma geldi tam o adamın tarzı
candost_20 11.11.2006, 09:15 uzun zamandır gidemediğim memleketim özlem dolusun...tşk hemşom paylaşımın için.
Hasret giderdik fotoğraflarla saol öznur.
Taşına toprağına kurban olduğum memleket...
paylasım ıcın cok saol kardeş.Fotograflarla bir başka guzel benim memleketım
diablo21 30.11.2006, 13:08 Bir baskadır benım memleketım.cok ozledım.Emegıne saglık.
uysalengin 08.12.2006, 05:28 arkadaşlar elinde başka fotoğraf olan varsa paylaşsa çok mutlu oluruz şöyle gümenek fotoğrafları falan:)
dj osman 08.12.2006, 10:41 işte benim güzel memleketim kurban olayım sana
çeşm-i naz 08.12.2006, 10:55 pek fazla orda kalıp yaşama şansım olmasa her sene gittiğim de başka bir huzur bulduğum yer memleketim babamın ve annemim gençliklerini geçirdikleri yerleri gezerek bana anlatmaları çok hoşuma giderdi özellikle turhal kalesi,ballıca mağarası,turhal merkez çok güzel yerler keşke oralarda yaşabilseydikk saol öznur
deniz olmak 08.12.2006, 11:00 Uzakta fazla anlamıyoruz ama fotoğrafları görünce bişeyler depreşiyor,ne de olsa bizaman kendimizin ve geçmişte büyüklerimizin yaşadığı emek verdiği topraklar...yokluk ve yoksulluk bir gün yaşanmaz olursa, oralar da buluşmak ümüdiyle
paylaşımın için saol rose..ayyy memleketimi ösledim ben ya :( şimdi orda olmak wardı..
musa1985 08.12.2006, 11:29 taokat gibi memleket var mı yawww hulya sen hangi ilçedensin
mutlumusuncan 08.12.2006, 13:23 Emeğin için teşekkürler Rose can çorbada benim de tuzum olsun dedim. Görüntüler benim köyüme çok yakın bir yerden Reşadiyeliler bilir.
Tokat/Reşadiye/Zinav Gölü'nden görüntüler
uysalengin 19.12.2006, 03:00 ya memleketimin reşadiyesi turhalı almusu her köşesi bir başka güzel
Gerçekten de Tokat'ın her yeri ayrı bir güzelliğe sahip.
_ernesto_ 06.01.2007, 14:21 tokatlı hemşerilerimize biraz tokat resimleri gönderelim demi
tokartı öyle uzaktan sevmek bence yanlış arkadaşlar
tokata gelin ve nasıl yaşanamayacak bir şehir olduğunu kendi gözlerinizle görün
tokartı öyle uzaktan sevmek bence yanlış arkadaşlar
Sevgili dostum ne demek istediğini açarsan tam anlamış olacağım havasımı, suyumu, toprağımı, insanlarımı kötü olan .
Yada geçim sıkıntısı, işsizlikmi. Eğerki geçim sıkıntısı işsizlikse, bu sorun hemen hemen anadolunun her ilinin sorunu. Yaşam daha bi zor sanayisi olmayan anadolu illerinde. Evet biz sadece sayılı gün görüyoruz oraları. Ama güzelliklerinide bi anda silip atmamamız gerekir diye düşünüyorum.
Selamlar...
Gümüşkaşlı 17.01.2007, 20:54 tokartı öyle uzaktan sevmek bence yanlış arkadaşlar
selam arkadaşım dediklerine saygı gösteriyorum hakta veriyorum doğrudur büyük şehirler göre değrlendirirsen haklısın diyebilirim ama bu senin düşüncen ben tokatlı olarak memleketimizi sadece güzellikleri ile sevmemeliyiz sıkıntıları ve zorlukları ilede sevmeliyiz .bu benim düşüncem.bu arada büyük şehirlerdede yaşamak hiçde kolay değil.ama memletinde öle değil işte az da olsa bişekilde bulup kazanıp geçine bilirsini ama büyük şehirlerde böle değil açta kalabilirsin buradalarda hayat pağalılğı diye bişi vardır.başaran barınır. başaramayan barınamaz büyükşehirlerde.
teşekür ederiz kardeşim merkeze gidesim geldi bu sefer merkezden köye gidecem tren çok sallıyo
resimler icin cok tesekkürler
musa1985 12.07.2007, 17:57 resimler icin cok tesekkürler
evet çok güzel resimler teşekkürler
iMMoRTaL 30.07.2007, 00:44 tokatlı arkadaşlara slm olsun...
güzel memlketimizden hoş manzaralar bir kaç fotoğrafta benim elimde var kısa zamanda sizlerle paylaşıcam.....
iMMoRTaL 30.07.2007, 00:46 tokartı öyle uzaktan sevmek bence yanlış arkadaşlar
yazını açarsan daha iyi anlaşılacaksın arkadaş ben tokat lıyım 23 senedir burda yaşıyorum yaşanmayacak derken ne demek istedin..?
tarsus_33 29.01.2008, 15:46 SELM SEVGİLİ TOKATLI CANLAR 48.PİYADE EĞİTİM ALAYINDA ASKERLİK GÖREVİMİİİ YAPTIMMM...TOKATI İYİ BİLİRİMMM...mersinli alevi türkmenn[tahtacı] saygılar sunarım
bolatbaba 29.01.2008, 20:11 resimler için emek verenlere teşekkürler özlemişiz tokat ve niksarımızı
Sevinc_25 29.01.2008, 20:27 İlk kez görüyorum desem yeridir ama mükemmel güzel bi şehire benziyor resimlerde anlatmaya çalışmış o güzelligi.
çirkin_kral60 29.01.2008, 22:06 paylaşım için teşekkürler hemşo....^^ güzel resimler
|