Lamekan
04.09.2006, 19:50
Lamekandan Seçmeler devam ediyor... Sizin istekleriniz için bu konuyu kullanabilirsiniz...
Türkü tadında kalmanız dileğiyle...
Türkü tadında kalmanız dileğiyle...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 04 Eylül İstek ve görüş Lamekan 04.09.2006, 19:50 Lamekandan Seçmeler devam ediyor... Sizin istekleriniz için bu konuyu kullanabilirsiniz... Türkü tadında kalmanız dileğiyle... Zahir 04.09.2006, 19:57 Değerli Kardeşim; Şöyle güzel bir erzurum türküsü çalarsan sevinirim. Benden tüm forma armağan olsun. İyi yayınlar kolay gele.... ZülfüKakul 04.09.2006, 20:01 zülfü livaneli- yiğidim aslanım... iyi yayınlar turnam 04.09.2006, 20:04 lamekan bugün efkan şeşen'den ölürüz de parçasını istiyorum. iyi yayınlar. ZülfüKakul 04.09.2006, 20:06 Değerli Kardeşim; Şöyle güzel bir erzurum türküsü çalarsan sevinirim. Benden tüm forma armağan olsun. İyi yayınlar kolay gele.... ımmm erzurum deyince... Kırmızı Gül Demet Demet_Yavuz Bingöl Lamekan 04.09.2006, 20:09 Değerli Kardeşim; Şöyle güzel bir erzurum türküsü çalarsan sevinirim. Benden tüm forma armağan olsun. İyi yayınlar kolay gele.... Hilmi Yarayıcı Erzurumdan Çevirdiler Yolumu şimdilik bu ama 3 parça sonrada Erzurum Dağları / O analar o yıllar m. Özarslan / T Talipoğlundan gelecek sayın abim... Erzurum dağları ayrıyetten bende yeri olan bir türkü.. Ben ve sewdama ve tüm dostlara glsin... zülfü livaneli- yiğidim aslanım... iyi yayınlar Sıraya aldımm bunu sonraki parça bu lamekan bugün efkan şeşen'den ölürüz de parçasını istiyorum. iyi yayınlar. Ölürrüzde şu an uzaklarda Mordağların Ardında ben onu çalayım size... Kırmızı Gül Demet Demet_Yavuz Bingöl Aklımda bulunsun bunuda bir ara çalayım... Aze 04.09.2006, 20:14 yayın akışın çok güzel gidiyo cnm benim için susarak özlüyorumu çalabilirmisin......... can85 04.09.2006, 20:15 elin değmişken MİLAİL ASLAN - HAL YAMANO türküsünü çalabilirmisin yada MİKAİL ASLAN ın herhangi bit türküsünü şimdiden teşekkürler hemşo Aydın. 04.09.2006, 20:21 hehe abi basının belası geldi hani benim parcam:D sölemem gerek yok sen biliyon dimi:D bütün foruma gelsin şimdiden tesekürler.. iyi yayınlar ZülfüKakul 04.09.2006, 20:22 elin değmişken MİLAİL ASLAN - HAL YAMANO türküsünü çalabilirmisin yada MİKAİL ASLAN ın herhangi bit türküsünü şimdiden teşekkürler hemşo Heyyy o benim türkümmm :) turnam 04.09.2006, 20:33 peki ben ikinci istekte bulunsam çok mu olur ki:biggrin: ilk isteğim çalındıya o acıdan :whistling umut altınçağdan yitirilen şiiri eğer varsa sevinirim. süper gidiyor yayın... :thumbup1: cagdascetin 04.09.2006, 20:49 Ali abi iyi yayınlar.Abi Nurettin Rençber'den Ayrılık Vakti'ni çalarsan sevinirim.Bende tüm sevdiklerinden uzak olupta yüreklerindekilere dalanlara gelsin abi.İyi yayınlar. aysun_05 04.09.2006, 20:51 ali abi slm deniz koydum adını çalarsan sevinirim :) saol Rose 04.09.2006, 20:51 efkan şeşenden beni bırakma şarkısı varsa yayınlarmısınız. Lamekan 04.09.2006, 21:07 yayın akışın çok güzel gidiyo cnm benim için susarak özlüyorumu çalabilirmisin......... Tabiki çalarım canım benimm yaa... Demek yayını dinleyebilmek için akşam nete geldin... sein için defalarca çalarımmm Susarak özlüyorummm... Hemde kendim için... zeynep C. 04.09.2006, 21:19 Heyyy o benim türkümmm :) yaaaa ağlarım valla o benim türkümmmm.Yok yok o hepimizin olsun. Abim iyi yayınlar süpersin valla.Ben yine bir Abdullah Papur türküsü istiyorum.Dertliyim iyice dertleneyim. Lamekan 04.09.2006, 21:23 Kaanna Armut ağacına yaslanmayasın Özlemme ve cana Hal yamano Ya isteklerinize yetişemedimmm ... Sewdamla konuşmaya dalmışımm pardonnn .... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Ali abi iyi yayınlar.Abi Nurettin Rençber'den Ayrılık Vakti'ni çalarsan sevinirim.Bende tüm sevdiklerinden uzak olupta yüreklerindekilere dalanlara gelsin abi.İyi yayınlar. Can senin için gelsin ayrılık vakti ... Geç oldu az ama idare ettt... :) Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) yaaaa ağlarım valla o benim türkümmmm.Yok yok o hepimizin olsun. Abim iyi yayınlar süpersin valla.Ben yine bir Abdullah Papur türküsü istiyorum.Dertliyim iyice dertleneyim. İstek çalacak kimse kalmadııı.. çogu çıkmışşş forumdan sanada benden gelsin güzel bir türkü kardeş.... zeynep C. 04.09.2006, 21:31 Sağol abim yav seni çok seviyorum.Bugün keyfin yerindedir. Aydın. 04.09.2006, 21:33 abi seni seviyorum ben yaa bide digeri dün bulamadıgınıda calabilirmisin:D tesekkür ederim abim zeynep C. 04.09.2006, 21:38 Abim yayın kesildi.Pardon abi ya sazan gibi atlıyom yayın geldi kusurumu bağışla. ZülfüKakul 04.09.2006, 21:40 yayına ne olduuuuuuuuu:( Lamekan 04.09.2006, 21:41 Burası türkiye bağlantım koptu... şimdi glebildimmm :) soylu83 04.09.2006, 21:53 merhb bizim içinde sabahat akkirazdan ceylan gözlerine kurban olduğumu çalarmısınız teşkrlr zeynep C. 04.09.2006, 21:59 Abim ya ben bide Onur Akından bir türkü istesem ayıp olurmu.Çok oldum gibi.Kızma valla bugün ben coştum ondan. ZülfüKakul 04.09.2006, 22:00 Neden kimse istekde bulunmuyor... Vallahi Ali abi beni terlikle kovalayacak.. Ihımm ıhım... Kendim için....Tolga Çandar_Baydiğin başında-Mevlam bir çok dert vermiş.... Zeynep Abla için... Hüseyin Alirıza Albayrak.. Gel güzel yola gidelim adı güzel alim ile Senin için.... Sabahat Akkiraz_Lamekan Imm bide naz abla için Grup Yorumdan Dağların Kızı Aze ne zaman dinlesem aklıma o geliyo... Haa yoksa sende forumda var :D Bütün foruma gelsin :) Lamekan 04.09.2006, 22:01 Abim ya ben bide Onur Akından bir türkü istesem ayıp olurmu.Çok oldum gibi.Kızma valla bugün ben coştum ondan. İki duaz imam daha var sırada sonrasıdaonur akın gelecekk.. Bende hanfi si olacagını seçeyim bu arada... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Neden kimse istekde bulunmuyor... Vallahi Ali abi beni terlikle kovalayacak.. Ihımm ıhım... Kendim için....Tolga Çandar_Baydiğin başında-Mevlam bir çok dert vermiş.... Zeynep Abla için... Hüseyin Alirıza Albayrak.. Gel güzel yola gidelim adı güzel alim ile Senin için.... Sabahat Akkiraz_Lamekan Imm bide naz abla için Grup Yorumdan Dağların Kızı Aze ne zaman dinlesem aklıma o geliyo... Haa yoksa sende forumda var :D Bütün foruma gelsin :) Tolga çandar dan emin değilim bakmam lazımmm... Diğerleri var olmaz mı... Aze yi bu arada Kızılırmak söylüyordu gibi... İstek istemeyen dostlar yerine sizler bolca istiyonuz sağolun :) şimdi baktımm tolga çandar bildiğim kadarıyla eğe türküleri söylüuordu... Sana cengiz Özkandan Beydagının Başı Kardır Borandır çalayım... istediğin mevcut değilll ... diğerleri sıraya ekledimmm .... Kendim ve Azem adına teşekürü borç bilirim.... zeynep C. 04.09.2006, 22:05 Abim bize iyi dayanıyon valla ben ve özlemcim burayı işgal ettik.Sen bütün türkülerini bizim için çal. ZülfüKakul 04.09.2006, 22:06 Tolga çandar dan emin değilim bakmam lazımmm... Diğerleri var olmaz mı... Aze yi bu arada Kızılırmak söylüyordu gibi... İstek istemeyen dostlar yerine sizler bolca istiyonuz sağolun :) Imm şeyy evet ben karıştırdım,nasıl yaptım bunu taz kızacak şimdi:p :taz: :taz: :taz: ZülfüKakul 04.09.2006, 22:23 Cengiz Özkan türküsü çok güzeldi Ali abi... Forumda mevcutmu acaba... Imm şeyy buda Tolga Çandarr...Mevlam birçok dert vermiş...:001_wub: :001_wub: :001_wub: http://rapidshare.de/files/31962118/Tolga__andar_-_03_-_Baydi_in_Ba__nda_-_Mevlam_Bir__ok_Dert_Vermi_.mp3 zeynep C. 04.09.2006, 22:25 Kimse istemiyo.ben isteyeyim bir erzincan türküsü bütün erzincanlılara vee benim incitaneme ( aze ) gelsin şuan dinleyemiyo ama olsun. Lamekan 04.09.2006, 22:37 Cengiz Özkan türküsü çok güzeldi Ali abi... Forumda mevcutmu acaba... Imm şeyy buda Tolga Çandarr...Mevlam birçok dert vermiş...:001_wub: :001_wub: :001_wub: http://rapidshare.de/files/31962118/Tolga__andar_-_03_-_Baydi_in_Ba__nda_-_Mevlam_Bir__ok_Dert_Vermi_.mp3 teşekürler kardeşşş.. çalalım o zaman ... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) merhb bizim içinde sabahat akkirazdan ceylan gözlerine kurban olduğumu çalarmısınız teşkrlr Geliyor sıırada tabiki çalarızz.. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Kimse istemiyo.ben isteyeyim bir erzincan türküsü bütün erzincanlılara vee benim incitaneme ( aze ) gelsin şuan dinleyemiyo ama olsun. erzurumdan erzincana yol Gider... gelsin.. ZülfüKakul 04.09.2006, 22:40 Off türküye bak tolga baba söylüyo okan abi çalıyo... Okan murat abi bende yetişecem çalacağım senin gibi bağlamayı :) zeynep C. 04.09.2006, 22:41 Sağol abim.Bizi hiç kırmıyosun.Kahrımı çekiyosun.Ben isteğimide dinleyip yatayım yarın dershaneye gidecem uykusuz kalmayayım.Sana iyi yayınlar abim. ZülfüKakul 04.09.2006, 22:43 türküm kesildiiiiiiiii:34: :34: :34: soylu83 04.09.2006, 22:45 tekrar teşkrlr emeğinize ve yüreğinize sağlık Lamekan 04.09.2006, 22:47 Sağol abim.Bizi hiç kırmıyosun.Kahrımı çekiyosun.Ben isteğimide dinleyip yatayım yarın dershaneye gidecem uykusuz kalmayayım.Sana iyi yayınlar abim. iii geceler kardeşşşşş.... Evet özlemmm güzel yorum muşşş.. Dur birde ilyas sallman yorumu olması lazımdı bunun bulabilirsem listelerimde çalayım.... Asli 04.09.2006, 23:24 abi ii akşamlar senden bir ay doğar parçasını istiyorum ii yayınlar jakelamotta 04.09.2006, 23:26 33 kurşun çalman mümkünmü mavimavi 04.09.2006, 23:35 merhaba. yayını yankılı dinliyrm. belki kulaklıkla ilgilidir. teşekkürler, iyi yayınlar Lamekan 04.09.2006, 23:35 33 kurşun çalman mümkünmü Tabiki mümkün çalıyor şimdi.. Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) merhaba. yayını yankılı dinliyrm. belki kulaklıkla ilgilidir. teşekkürler, iyi yayınlar kulaklıkla dinliyorsanız ve bilgisayarınızın ses ayarlarından mikrofonu kapatmanızı ve gereksiz olan ses efekleriniz iptal etmenizi önere bilirim.. çünkü geçenki şikaytiniz üzerinede araştırdm.. Hatta kendimde kontrol ettim dediğiniz yankı nede yok bir kaç kişiye daha sordumm onlardada yokdu.. Sağgılar.... Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) abi ii akşamlar senden bir ay doğar parçasını istiyorum ii yayınlar geliyor kardeşşşş kimden istersin yazmamışsın.. bende ilk önce cengiz özkandan sonrada nurettin rençberden ilerleyen saatlerde çalacagımm.. puduhepa 04.09.2006, 23:40 sevgili Lamekan,kolay gelsin.Hüseyin Turan 'Beyaz Giyme',yoksa elinizde Nurettin Rençber 'Eski Yara'.mümkünse.forumdaki arkadaşlara ve ben ve 'O'na.. teşekkür ederim... mavimavi 04.09.2006, 23:43 onur akını net dinliyrm(1 şey yapmadım ama). teşekkürler, iyi yayınlar Lamekan 04.09.2006, 23:56 onur akını net dinliyrm(1 şey yapmadım ama). teşekkürler, iyi yayınlar bende birşey yapmadımsayın mavi mavi.. bence mikrofunu kapatmayı bir deneyin.. benim mikrofın katılı olunca oluyor öyle sorunlar.. rockçı turna 05.09.2006, 00:10 slm lamekan. muharrem temiz den bir deyiş calabilirsen sevinirim. kolay gelsin;) Lamekan 05.09.2006, 00:37 slm lamekan. muharrem temiz den bir deyiş calabilirsen sevinirim. kolay gelsin;) dostum umarım çaldıgım parçayı beğenişsindir... sevgili Lamekan,kolay gelsin.Hüseyin Turan 'Beyaz Giyme',yoksa elinizde Nurettin Rençber 'Eski Yara'.mümkünse.forumdaki arkadaşlara ve ben ve 'O'na.. teşekkür ederim... ablacım bu seferlik borcum olsun benim ydek cdler kayıp isteğini yarın çalayım... bu gecede bu gemi ufakdan yol almaya hazırlaıyor... dilinizden türküler yüreğinizden türkü sıcaklığı eksik olmasın... Tüm bizi dinleyen dinleyemyen dostlar için gelsin son parçalar... ve tabiki sewdam geldin... Canım sewdama... Ahmet arslanla başlayacagımmm.. tüm dostlara ii geceler... |