Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincanlı varmı aranızda?
BEN HEPİNİZDEN ÖZELLİKLE DE ERZİNCANLILARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM.
SAYGILARIMLA EVREN83
MSN ADRESİMDEN DE ULAŞABİLİRSİNİZ. "davut_sulari83@hotmail.com"
sn.evren83;
öncelikle hosgelmissiniz .
umuyorum yanit alirsiniz sayin Ali Ekber Cicek hakkinda üyelerimizden.Kendisini tekrar rahmetle aniyorum.
Ali Ekber Cicek hocamiz ile ilgili bazi linkler mevcut.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=6521&highlight=Ali+ekber+cicek
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=3181&highlight=Ali+ekber+cicek
umarim birazcikta olsa yardim etmisizdir.
size belirtmek istedigim sey ise:Forumda büyük harflerle yazmak yasaktir.Biliyorum yeni üyesiniz.Forum kurallarini lütfen okuyalim ve dikkat edelim.
iyi forumlar dilerim.
biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
slmm yaww sana yardım ederlerse sendebana yardım edermisinnnn :)
arkadaşa katılıyorum zazalar farklı bir millettir ben erzincan çayırlılıyım
ve zazayım bir çok araştırma yaptım araştırmalara göre zazacanın gramer yapısı ile kürtçenin gramer yapısı farklı bulunmuş yani bizim bildiğimiz gibi ortaklık yok.Kültür yapısına ise hiç değinmeyeceğim.
Ayrıca Üzümlüde pek alevilere rastlanmaz.. zazalar ise daha çok Tercan/Çayrılı ilçelerinde. Bu nedenle böyle bilgi noksanlığı olabilir doğal olarak.
EVET ARKADAŞIM DOĞRU SÖYLÜYO ÜZÜMLÜDE PEK ALEVİ YOK.BEN ERZİNCAN ÇAYIRLI ORTAKÖT(TİVNİK) LİYİM.....
merhaba canlar,
bende erzincanlıyım
(tercan, yaylacık
sayın, metink
öncelikle duyarlılığınızdan ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim forum içinde bana baya yardımınız oldu sağ olun.
ben burdan bütün forumdaki arkadaşlara seselenmek istiyorum, arkadaşlar ben foruma bişeyler eklemek istiyorum nasıl ekleiiyebilirim ve bu eklentilerde sınırlama var mı ?
teşekkürler evren83
demokrat24 20.06.2006, 15:03 merhaba ben oralı degilim ama iyi biliyorum oraları...akdag köyü kelkite bağlıdır arkadaşım... siz akdağlımıısınız? kelkit sınırıda eşekmeydanının ilerisinden başlar birtarafı urumsaraydan başlar ne bileyi kelkitin cogu köyü erzincanın köylerine komşudur...
bi dakika ya erzincanlılar toplanmışta buraya beni çağıran yok arkdaşlar aşkolsun ya koyu erzncanlıyı unutmuşsunuzzz burdaaaaaa
demokrat24 20.06.2006, 15:29 arkadaşlar ayrıca ben erzincan dogumluyum ve erzincanın bilmedigim yeri cok azdır...yüzde yetmişini iyi bilirim ve cogu köyüne gitmişimdi... köyleri hakkında sorusu olanlara yardımcı olabilirim elimden geldigi kadar...cekinmeyin sorun lütfen...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
ama bilmediginiz bir şeyler var... üzümlü karakaya ve bayırbağ ve hatta pişkidağ köyleri dönmedir arkadaşlar... bunlar eskiden alevilerdi ve toplu olarak döndüler... lonanlıdırlar... ama bu ilce ve beldelere bağlı cok alevi köyü var saysam bitiremem belkide...düsünceniz yanlış bence
alevi-kizi24 22.06.2006, 22:50 merhaba ben erzincan kemahliyim konuksever koyunde (
gamarikliyim taniyan bilir
demokrat24 24.06.2006, 13:59 evet biliyorum o köyü... cok güzel bir köy munzur daglarının eteginde kurulmuş bir köy
tercanli 24.06.2006, 14:08 slm kardes ben de erzincanlıyım ama izmirde yasıyorum.tercanlıyım
arkadaslar 2 temmuzda bi etkinlige falan katılcanızmı
arkadaslar ben bir türkmen aşireti olan "lolan" aşiretindenim.aranızda baska lolanlı var mı?
Bu Canda Erzincan'lı
kemaliyede alevi köyleri var mı? bir tanesini bliyorum bizim köyümüz ama başaka köyler varsa msj bekliyorum.
bu arada hemşeri arıyorduk o kadar fazlaki artık kasabalı yakındada köylü ararız...
Sevgiyle Kalın...
ysmn-24- 24.06.2006, 16:42 bende erzincanlıım yaf! hakkaten forum erzincanlı kaynıyomuş.. ne gzl vallahi:)
demokrat24 25.06.2006, 20:47 selam arkadaşım... kemaliyenin köylerini pek bilmem ama benim bildigim bir köy var o köyüde herkesler bilir. türkiye bile biliyor ama ben genede söyleyeyim ocak köyü... helikopter pisti bile var bu köyde.. .her sene anma etkinlikleri yapılır ocak köyünde...
merhaba bende yenı katıldım buraya bende ERZİNCANLIYIM.
slm arkadaşlar ben erdal yeni üye oldum burada erzincanlı olan dostlar varmı bilmek isterim
selam ben erzincanliyim ama ben bu sayfada birsey anlamadim daha yaniyim herkese almanyadan selamlar
arkadaslar bana yazarmisiniz ben birsey anlamadim galiba yeniyim ondan zamanimda yok bakmaya erzincanli ve diger arkadaslara selmalar
bütün erzincanlı canlar hoşgeldiniz erzincandan kucak dolusu sevgiler yolluyorum
selam hemserilerim bu ne ya erzincanlilar sarmis burayi herkese selam
erzincan cayirlili varmi aranizda yoksa karismam bak soyleyim el kaldirin
yagmur_yureklim 02.07.2006, 14:45 olmazmı ya..ben erzincan/iliç/çayli köyündenim..
benim annem erzincanlı iliç ten :)
nesrin yıldıran 02.07.2006, 19:07 slm erdal bende erzincanlıyım
alevi_murat24 02.07.2006, 19:08 Akdağ köyü Gümüşhane / Kelkit'e mi bağlı yoksa Erzincan'a mı ? bile biri varmı.. ya da oralı olan?
...
selam akdag köyü kelkite baglı bildigim kadarıyla
selam akdag köyü kelkite baglı bildigim kadarıyla
Teşekürler bayagı süreden sonra cevaplanmış sorum...
güzel köy ordanmısın yoksa...
alevi_murat24 02.07.2006, 19:20 mertekli ulaya yaklın evet vede gerçektende harika bir köy akrabanız mı var dı merteklide tanıdık çıkarız belki fıratta balık tutmanın zevki başka tabi tarlada pancar çıkarmak bu güzelliklerin içinde
ya erzincan gerçektende güzelllll doyulmayacak kadar hatta şahsen ben doyamadım mmmmm
selam arkadaşlar mertekli köyü ulaya uzak ula erzincanı sivas tarafında merteklii fırattan karşıda ve altın başagın yakınında
selam bende erzincanlı yım üzümlü merkez çay mahallesiii
ama erzincan merkezde geçit beldesinde
nesrin yıldıran 02.07.2006, 19:59 slm arkadaslar bende erzincan mertekli köyündenim
ulalıgenç 02.07.2006, 20:41 Teşekürler bayagı süreden sonra cevaplanmış sorum...
Evet doğru kelkite bağlı..Benim Akdağdan çok tanıdığım var:)
alevi_murat24 02.07.2006, 23:52 Teşekürler bayagı süreden sonra cevaplanmış sorum...
birşey degil ben üzümlülüyüm(cimin)
yagmur_yureklim 03.07.2006, 22:47 benim annem erzincanlı iliç ten :)
benimde babam erzincan iliç-çaylı köyü:komik
Merhaba dostlar ben yeni üye oldum
ne mutlu ki bizimde forumumuz var
hemserilerimin bu kadar cok olmasi ne kadar
güzel bir duygu gerci ayrimcilik yapmak istemem ama bende
Erzincan`liyim Cayirli merkezden
ne güzel ya
herkes burda
bende Gırmanalıyım
Ağılözü yeni adı
Engincan 05.07.2006, 11:24 slm bende erzincan/iliç/çobanlı köyündenm:bitmisbu:
erzincanlı24 06.07.2006, 00:08 olmazmı kardeş erzincan iliç büyükgümüşlü köyü
Engincan 06.07.2006, 12:53 olmazmı kardeş erzincan iliç büyükgümüşlü köyü
bzm komsular war ordan sen kmlerdensn:D
Selam Erzincanlı dostlar
Babaannem Erzincanlı'dır, merkeze bağlı eski adı Brastik (doğru mu telaffuz ediyorum bilmiyorum) yeni adı Çatalören bu köyden olan var mı içinizde? Ya da tanıyan bilen var mı?
Bu yazın gelmeye çok niyetlendim ama izin yetersiz kaldı, Allah kısmet ederse seneye kesin gelip görmeyi istiyorum kanımın kaynadığı bu memleketi..
Selamlar, sevgiler
ulalıgenç 06.07.2006, 17:15 Selam Erzincanlı dostlar
Babaannem Erzincanlı'dır, merkeze bağlı eski adı Brastik (doğru mu telaffuz ediyorum bilmiyorum) yeni adı Çatalören bu köyden olan var mı içinizde? Ya da tanıyan bilen var mı?
Bu yazın gelmeye çok niyetlendim ama izin yetersiz kaldı, Allah kısmet ederse seneye kesin gelip görmeyi istiyorum kanımın kaynadığı bu memleketi..
Selamlar, sevgiler
Benim annem iyi bilir o köyü..Senin Babaannen kimlerden biliyor musun?
...:):D
demokrat24 06.07.2006, 20:43 merhaba çatalören köyünü biliyorum.. eski adı sürbahandır... güzel bir köy... çağlayana giderken yoldan sapıp gidiyorsunuz...
arda1000ay 06.07.2006, 22:51 Erzincanlıyım Çok Heyecanlıyım:) Selam Olsun Herkese
kemah maksutuşağı köyünden varmı aranızda?
nerde bu hemsolar.....babacnlar erzincanlı olanlar ve digerleri buyrun msn [email]
e adresinizi özel mesajla isteyen kisiye iletebilirsiniz
burasi bugday meydani degil
canerzincan
No PaSaRaN 07.07.2006, 20:15 Merhaba Canlar
Bende Erzıncanın Cayırlı ılcesı Bogazlı koyundenım :)
Erzincanlı üyeler rekor kırıyor...:yamukgul:
Hemşolarım hoşgeldiniz...
can erzincan'ım benim
ama dostlar bu tatlı rakabet iyi de sakın ileri gitmeyelim.
bu arada ben gazi mah. oturuyorum. orada ki sivaslı dostlar bu forumu öğrenip üye olmaya kalkarsa biz erzincanlılar sadece azınlık olarak kalırız forum da..
çünkü gazi mahallesine küçük sivas demek yanlış olmaz...
vayyyyyyy beeeeeeee:) rekora gidiyoruz yuppiiii:)
vayyyyyyy beeeeeeee:) rekora gidiyoruz yuppiiii:)
valla küçük bir erzincan yarattık burda:)
Merhaba,
Aranıza yeni bir Erzincan lı daha katıldı :)
turabibaba 09.07.2006, 02:19 KardeŞ Merhaba Ben Erzİncan Tercanliyim
zeynep C. 11.07.2006, 18:06 merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende erzincan tercanlıyım ne güzel ya hemşerilerimi görmek beni çok mutlu ediyo.
valla küçük bir erzincan yarattık burda:)
Ben muhtarliga adayim :D:lol:
bu arada aramiza katilan tum Erzincan'li canlara selam olsun, hos geldiniz, sefalar getirdiniz :thumbup1:
alevi dergahı 11.07.2006, 18:18 tercanlı hemşeriyiz seninle.hangi köyü acaba
zeynep C. 11.07.2006, 18:20 pelegöz sen hangi köydensin
renas_pardi 11.07.2006, 19:27 evt erdal kardeş haklısın kürtçe genel isim. zazaca .kırmançi ve sorani lehçeleridir.bu arada ben de erzincan tercan.
Hormek84 12.07.2006, 09:16 Selam dostlar bende Erzincan Refahiyeliyim. Gittikçe çoğalıyoruz. forumun adını değiştirsekmi acaba :biggrin: . tabiyki şaka
erzincanlilar baya varmis ya... iyi iyi.. bende erzincanliyim sütpinar eski adi ekirek köyü merkeze bagli dörtyolla 20km... ve kemah/sürek köyünden
alevi-kizi24 12.07.2006, 17:47 Selam Erzincanlı dostlar
Selamlar, sevgiler
mrb can benim kuzenler de brastikli iyi bilirim :)) omrumu yediler brastikliler :)
:) Kardeşlerim bende Erzincan Beşsaray köyündenim.Belki çoğunuz burası neresi diyecek en iyisi en yakın yeri söyliym ULA...
aşk-ı muhabbetle...
mrb can benim kuzenler de brastikli iyi bilirim :)) omrumu yediler brastikliler :)
Merhaba, babaannemin ilk evliliğinden üç oğlu var bu köyde, ikisi Almanya'da biri hala orada yaşıyor, soyadları Doğan, tanır mısın?
merhaba çatalören köyünü biliyorum.. eski adı sürbahandır... güzel bir köy... çağlayana giderken yoldan sapıp gidiyorsunuz...
Çağlayana yakın olduğunu duymuştum ama ben hiç gitmedim, merkeze çok yakın bildiğim kadarıyla, babaannem asıl Dersim'den oraya evlenip gelmiş, asıl soyadı Ovacıklı, 1945'lerde de eşini kaybettikten sonra Ankara'ya göç etmiş, sonra burada dedemle evlenmiş..
Bu köyün eski adının Brastik olduğunu biliyordum..
Sevgiler
denizbalasar 20.07.2006, 22:44 eee burda bitane 19luk erzincanlı vardırr :)
gunesligun 20.07.2006, 22:46 erzincan çayırlıyım canlar
slm arkadaşlar, bu sayfada olmak büyük bir mutluluk
daglarkızı 25.07.2006, 19:28 Merhaba formda yeniyim ama hiç yabancılık çekmiyicem gibi gözüküyor baya bi erzincanlı varmış.TÜm dostlara saygılar
zeynep C. 26.07.2006, 19:51 Merhaba formda yeniyim ama hiç yabancılık çekmiyicem gibi gözüküyor baya bi erzincanlı varmış.TÜm dostlara saygılar
aramıza hoşgeldin...
iliç li seyhun iliç kurucay yalin göze eski adi ( kınana ) yakin köylü arkadaşlar eklesinler [email]
seyhun kardes kendini sokakta sandin galiba
kisisel özel vs gibi mail, adres, tlf vs kisiye özel bilgiler
forumumuzda alenen yayinlamak kurallarimizin disindadir
hüseyin69
sansalı_uğur 20.08.2006, 00:41 herkese selam bende sansa´dan uğur sizleri tanıdığıma sevindim
selam erdal kardes ve burdakiler conputerim bozuk oldugu icin giremiyordum herkese kucak dolusu sevgiler ben de erzincanliyim cayirli ilcesinin buyuk gelengec koyundenim simdi ise malesef memleketimden cok uzakda almanyanin frankfurt sehrinde yasiyorum sizleri gormek cok guzel selamlarimla umut
meraba canlar bende erzincanlıyım. erzincan çayırlı gülebağdı. ya burda hiç gülebağdılı göremedm.
denizçokuzak 31.08.2006, 22:52 erzincan,çağlatyan eski adı cencige 8 yıldfır gidemiyorum çok özledim
aramıza yeni katılan tüm hemşolarıma hoşgeldiniz diyorum..
+1 daha
bende Erzincanlıyım Yalınca köylüyüm.
KIZIL_GUNES 01.09.2006, 18:09 bende bendeeee.... :)
merhaba olmazmı erzincanlı hiç sorumu ben yeni üye oldum daha yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum ortama hem bu ilk mesajım tüm canlara selamlarımı iletiyorum
laevimen sen erzincanın neresindensin ayrıca bu konuda dahaçok bilgi ye ihtiyacımız olduğu kesin ben tercanlıyım köyüm hovuk yeni adı gökçe
teverdar 01.09.2006, 21:55 erzincan tercanlıyım
mrb. bende bu gün katıldım aranıza. tercan tepebaşındanım. ama gitmek hiç kısmet olmadı :((((
bende erzincan'inin kemah ilcesinin salamat koyundenim
arkadaşlar hepimiz kardeşiz ben de erzincanlıyım köprü başı köyü
muammer24 06.09.2006, 17:11 MERHABA ARKADASLAR BENDE YENİ ÜYEYİM ERZİNCAN / REFHİYE - ÇIRAGEDİĞİ KÖYÜNDEYİM
[piiip piiiip]
büyük harf le yorum yazmayin
[piiip piiiip ]
yani adresler verilmez ikincisi
hüseyin69
öncellikle armıza hosgeldiniz canlar istemediğiniz kadar erzincanlı var burada bende erzincan tercanlıyım iyi vakitler gecirmeniz dileğiyle kendinize iyi bakın hemsomlarım....
merhaba bozağalı abim bende bozağa`lıyım sizinle tanışmak isterim selamlar cemmo
seyhunbey 28.09.2006, 00:33 olmz olurmu yaaa işte karşinda :)
erzincan_kızı 28.09.2006, 12:04 tabikide aleviler adına bir site olurda erzincanlı olmazmı:)
Adem YAVUZ 28.09.2006, 19:10 merhaba bozağalı abim bende bozağa`lıyım sizinle tanışmak isterim selamlar cemmo
Benimle mi abi?
Ama sen beni tanıyon ki
:sas
:clown:
:biggrin:
selam adas ben hem erzincan hemde istanbulda oyuran biriyim erzincan refahıye ilcesinden belki ilk etapta refahıyede alevi pek bulunmaz dusunen cok olacaktır ama refahiyenın köylerinde bayagı bir alevi var benim dogdugum koy gibi
gunes_87 30.09.2006, 22:44 bende erzzincanlıyım hemde aşağı kartallıdanım...çayırlı aşağıkartallı yane
benim anne tarafım erzincanlı ..merkez köylerindenler, ..bu arada ben erzincanlıları daha çok severim gerçi tunceli diyince de (kahretsin)karizma konusuyor ama :)
anne tarafım erzincana bağlı gümüştarla(yeni adı)köyünden.
oraya çayırlıya bağlı karataş köyünden göç etmişler.
Benimde dedemler Tercandan Sivasa göçmüşler.. Zerikanlılar..
Tercanda Çayırlıdaki Zerikanlılar bana ulaşırsa çok sevinirim..
Hüseyin69 30.10.2006, 23:41 biri bana yardım etsin64 tane (n)harfi
slmm yaww sana yardım ederlerse sendebana yardım edermisinnnn :)
güzel kardesim mesajini yeni yüz tane (n)harfi yazmis olsaydin
belki forummuzun kirliligine sebep verdiginden dolayi ödüle aday olmaya
hak kazanacaktin
malesef 64 tane yazmissin bundan sonra dikkat et,
harfleri uzatma aksi takdirde yaptirim kacinilmaz
simdi düzeltmek zorundayim
slm ben leyla 32 yaşındayım sivas yıldızeli nallı köyündenim,ankarada yaşamaktayım bende buraya üye odum ama ilk defa katılıyorum.Bakalım nekadar başarılı olacağım :001_rolle
seyhunbey 31.10.2006, 09:53 erzincanimm canim benim canim benimm :))iliç yalingözeköyü eski adi( kinana) :)
Zaza_024 31.10.2006, 19:31 herkese selamlar.. ben de erzincan- çayırlı- yukarı kartallı köyündenim.. tüm hemşerilerime saygılar..:cool:
merhaba bende erzincan tercan lıyım
tüm dostlara selam olsun bende erzincanlıyım kemah beşikli köyünden eski ismi ardos
arkadaslar beni unutmayın ben de erzincanliyim, kemah yagca köyündenimm
yeni gelen tüm hemşolara selam :)
yeni gelen hemsolar hosgeldiniz:)
erdal kOsem 01.11.2006, 18:35 yeni arkadaslara hemserilere selam
yeni gelen dostlara selam
selam bende yeni üyeyim erzincan üzümlü kadağanlıyım- altınaşak
alevi_murat24 15.11.2006, 21:44 yeni gelen hemşeriler hoş geldiniz bize neşe verdiniz
selam bende yeni üyeyim erzincan üzümlü kadağanlıyım- altınaşak
selam hemşo bende büyükköylüuüm altınbaşak biliyorum..
Ciminli Erdal 16.11.2006, 19:25 merhaba arkadaslar bende ciminliyim,annem gadaganli:thumbup1:
alevi_murat24 16.11.2006, 19:33 merhaba arkadaslar bende ciminliyim,annem gadaganli:thumbup1:
sen kimlerdensin ciminden. yoksa agacıkgildenmi
sen kimlerdensin ciminden. yoksa agacıkgildenmi
murat ben sana dedim akraba çıkacaz galib agacıklar bizim köylü ben tanıyorum:)
alevi_murat24 16.11.2006, 19:40 [QUOTE=ErDaL24;289349]murat ben sana dedim akraba çıkacaz galib agacıklar bizim köylü ben tanıyorum:)[/QUOTE
olabilir. ama üzümlüde herkes birbirini lakapları vardır bizmki veli onbaşıgil. anne tarafını ki agacıkgil derler. ama sanmıyorum oralarda olacagını
alevi_murat24 16.11.2006, 19:46 merhaba arkadaslar bende ciminliyim,annem gadaganli:thumbup1:
senden yanıt alamadık . vermekmi istemiyorsun galiba . neyse biz buralardayız verirsen tanı yalım hemşeri olarak belki akrabadada cıka biliriz
ewet herkesin bi lakabı var bizim oralardada
Ciminli Erdal 18.11.2006, 12:54 sen kimlerdensin ciminden. yoksa agacıkgildenmi
evet agacıkgildenim:w00t:
ya sen?
Ciminli Erdal 18.11.2006, 15:43 selam bende yeni üyeyim erzincan üzümlü kadağanlıyım- altınaşak
oguzalp ailesini tanirmisin?
alevi_murat24 18.11.2006, 16:09 merhaba arkadaslar bende ciminliyim,annem gadaganli:thumbup1:
sen tanımadın ama ben seni tanıdım erdal abi ben babamın adı ali annemin adı kibriye tanıdınmı
Ciminli Erdal 18.11.2006, 16:24 sen tanımadın ama ben seni tanıdım erdal abi ben babamın adı ali annemin adı kibriye tanıdınmı
canim benim,evet tahmin ettmistim,cok sevindim
ama ben sana sms yazamiyorum nedense.
nasl olacak bu is??
alevi_murat24 18.11.2006, 16:27 canim benim,evet tahmin ettmistim,cok sevindim
nasl olacak bu is??
sen özel mesajözelligini aç o zaman . sms yi tastikli üyeler kullana biliyor. nikinin yanında kırmızı kurdele olanlar. sen özel mesajını aç .
Ciminli Erdal 18.11.2006, 16:30 o nerde ki?
Ciminli Erdal 18.11.2006, 16:33 yetkim bulunmuyormus!!
alevi_murat24 18.11.2006, 16:33 o nerde ki?
kontrol panelinden gir ve oradanda teknik ayarlar var oraya gir ve e mail&özel mesajlar yazıyor . oradan ayarını ypa bilirsin
Ciminli Erdal 18.11.2006, 16:35 hele bi dene oluyormu?
alevi_murat24 18.11.2006, 16:39 yok açılmamış bir dakika bekle
Ciminli Erdal 18.11.2006, 16:55 Bos ver kafani fazla yorma.acilir elbet.artik görüsürüz.
Ise gitmem lazim.
Beni taniyan herkese selamimi söyle.Sizi cok seviyorum.
Ciminli Erdal 18.11.2006, 19:14 Murat burdamisun?
slm ben erzincan tercan gökçe köyündenim
Ciminli Erdal 19.11.2006, 15:01 slm ben erzincan tercan gökçe köyündenim
selam isik,
dün gece tv de Tercani ve köylerini gösterdiler,cok güzeldi
teyyy duman beni almaya :) burada erzincanlıdan çok ne var
teyyy duman beni almaya :) burada erzincanlıdan çok ne var
:stuart: :wink: :stuart:
Erzincanlı çok, ama forum sayesinde dünyanın neresinde olursak olalım, biraradayız... Bizleri bu noktada birleştiren herkesin emeğine, yüreğine sağlık...
:106:
bozalcan 21.11.2006, 10:26 erzincan tercan karaçayır köyündenim şuanda antalyada bulunuyorum tüm erzincanlılara ve tüm canlara selam olsun
yeni gelen canlar hoş geldiniz..
alevi_murat24 22.11.2006, 15:27 yeni gelen hemşerilerim hoş geldiniz sefa getirdiniz...
Nazmiyeefe 22.11.2006, 17:57 Merhaba
Bende Erzincan - çayırlı - gelinpınarlıyım .
Tüm erzincanlı canlara selam olsun .
reikim45 23.11.2006, 00:00 Erzincanlıyım Bbamın ve Annemin Memleketi 17 yaşında gittigim erzincanıma 5 yıl kalabildim üzülerek söylüyorum 25 senedir Manisada oturuyorum.Erzincan Mıgısı Yeni adı yalınca olan köyüme selam olsun.....
Gençligimin geçtigi güzel Erzincanda yaşamak kalan ömrümü orada geçirmek isterdim.Ama o kadar yabancılaştıkki oralara yıllardır gitmedik kimsemiz yok ...Bir dayım var köyde onunlada iletşimimiz kesildi.
:stuart: :stuart:
alevi_murat24 23.11.2006, 00:06 Erzincanlıyım Bbamın ve Annemin Memleketi 17 yaşında gittigim erzincanıma 5 yıl kalabildim üzülerek söylüyorum 25 senedir Manisada oturuyorum.Erzincan Mıgısı Yeni adı yalınca olan köyüme selam olsun.....
Gençligimin geçtigi güzel Erzincanda yaşamak kalan ömrümü orada geçirmek isterdim.Ama o kadar yabancılaştıkki oralara yıllardır gitmedik kimsemiz yok ...Bir dayım var köyde onunlada iletşimimiz kesildi.
:stuart: :stuart:
hoş geldin aramıza abla yalıncayı biliyorum demek oralısın ne kötü insanın memleketinden uzak bir yerde yaşaması. gelemdigin için sen de arrık erzincan resimleri topiginden hasret gider. inşallah erzincana gelip giderebilirsin. iyi forumlar...
tunceli didem 26.11.2006, 01:51 selam bende erzincan dogumluyum yeni koy
selam bende erzincan dogumluyum yeni koy
hoşgeldin sevgili can
arkdaşlar köleyirinzi belirtirken ilçe adlarınıda yazarsanız iletişim daha kolay olur...
Mehmet Ali 24 27.11.2006, 23:35 Merhaba bende yeni üyeyim ve Erzincan Kemah'lıyım... :)
alevi_murat24 27.11.2006, 23:38 selam bende erzincan dogumluyum yeni koy
Merhaba bende yeni üyeyim ve Erzincan Kemah'lıyım... :)
erzincan refahıye ciragedik köyundenim
hoş geldinz canlar . formda iyi vakit geçirmeniz dilegiyle..
erzincan refahıye ciragedik köyundenim
muammer24 28.11.2006, 08:57 erzincan refahıye ciragedik köyundenim
bende bende bende :001_tt1: :lol:
anne tarafaım erzincan-gümüştarla köyünden...oraya çayırlıya bağlı karataş köyünden gelmişler...yani sürgün edilmişler...
erzincanlı 28.11.2006, 19:19 erzinca refahiyeliyim ama şu anda istanbuldayım
erzincanliyam 28.11.2006, 19:30 Merhaba bende yeni üyeyim ve Erzincan Kemah'lıyım... :)
Dostum Kemahın hangi köyündensin?
Mehmet Ali 24 28.11.2006, 22:29 Kutluova köyü abi... (eski adı SALAMAT'mış galiba) 17yaşında ve daha önce yurtdışında olduğum için emin değilim... fakat şimdiki adı KUTLUOVA ondan eminim :)
:ilgili: sendemi kemahlısın abi? hangi köyünden?
erzincan refahiye ilçesi gülensu köyündenim
doğma büyüme istanbul orası ayrı:001_rolle
erzincanliyam 29.11.2006, 23:49 Kutluova köyü abi... (eski adı SALAMAT'mış galiba) 17yaşında ve daha önce yurtdışında olduğum için emin değilim... fakat şimdiki adı KUTLUOVA ondan eminim :)
:ilgili: sendemi kemahlısın abi? hangi köyünden?
Anladım dostum.ben Cebesoyluyum.bizim koyumuz Kemaha bağlı ama Kemah bize bayaa uzak,Erzincanla koyumuzun uzaklığı 17 km,sızın koyden tanıdıklarım var sanırım sen tanımazsın.
bende erzincan refahıye ciragedik köyundenim
diren_24 02.12.2006, 12:55 selam mıllet nbr hemsolar ben ıstanbuldan foruma katılıyorum kartaldan butun arkadaslara sevgıler
alevi_murat24 02.12.2006, 12:58 selam mıllet nbr hemsolar ben ıstanbuldan foruma katılıyorum kartaldan butun arkadaslara sevgıler
hoş geldin hemşerim ..
saniyeefe 02.12.2006, 17:26 Merhaba Canlar bende Çayırlı - Gelinpınar köyündenim .
Tüm Erzincan Canlarına selam olsun .
Kucak dolusu sevgiler .
ehranerz 02.12.2006, 17:33 slm canlar bende çayırlı,yeşilyakalıyım
hoşgeldiniz erzincanlı hemşerilerim
pınargümüş 04.12.2006, 19:12 mrb canlar. hepinize selamlar. bende refahiye-eskikonaklıyım. :biggrin:
alevi_murat24 04.12.2006, 19:16 Merhaba Canlar bende Çayırlı - Gelinpınar köyündenim .
Kucak dolusu sevgiler .
slm canlar bende çayırlı,yeşilyakalıyım
mrb canlar. hepinize selamlar. bende refahiye-yeniyurt(eskikonak)lıyım. :biggrin:
hoşgeldiniz forumda iyi vakşit geçirmeniz dilegiyle..
gulenyuz 04.12.2006, 22:03 merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum erzincanlı değilim ama erzincanlıları çok severim herkese selam
yani erdalcım ne diyim ben sana ya ben seni tanımadan öncemi ne sadece bir merhaba yazmışım ama en koyu erzincanlı olduğumu söylemeden geçmişim nasıl atladıysam artık
ah erzincanım ah erdal şimdi şömine kafe yada esentepe yada kellede (erkeklerin lakaplandırması) olmak vardı değilmi
ben çok özlemişim memleketimi yaaa
erdalcım hem okula hemde erzincana gidelim ya şimdi okul yıllarını yaşamak vardı ya erzncanda....
canim benim,evet tahmin ettmistim,cok sevindim
nasl olacak bu is??
erdalcıım dün az kaldı akraba çıkıyoduk ve babamlara söyledim çok sevindiler
çakmakları biliriz dediler
ama ben seni hatırlayamadım yaaaaa:biggrin:
alevi_murat24 05.12.2006, 18:07 erdalcıım dün az kaldı akraba çıkıyoduk ve babamlara söyledim çok sevindiler
çakmakları biliriz dediler
ama ben seni hatırlayamadım yaaaaa:biggrin:
slm aze erdal benim dayımın oglu. çakmakları nerden tanıyorsun .
aslinda 1.Mayis da 2007 yada 2008 de dünyanin bütün erzincanlilari toplansa cok güzel olur hehehe... avrupa, amerika, türkiyeden sadece bi kac gün icin herkes erzincana gelse ozaman erzincanin nüfüs su günlere 150.000 - 300.000 daha cok olur.. munzur festival gibi bi eylence yapsak .. cok güzel olur..ama bu sadece bir hayal heralde ...
alevi_murat24 05.12.2006, 18:15 aslinda 1.Mayis da 2007 yada 2008 de dünyanin bütün erzincanlilari toplansa cok güzel olur hehehe... avrupa, amerika, türkiyeden sadece bi kac gün icin herkes erzincana gelse ozaman erzincanin nüfüs su günlere 150.000 - 300.000 daha cok olur.. munzur festival gibi bi eylence yapsak .. cok güzel olur..ama bu sadece bir hayal heralde ...
düşüncen güzel zaten erzincanda bir kaç festival yapılıyor. bunların en güzeli erzincan alevi kültür festivali bu seneki çok güeldi mesela erzincan ovasında ki deyişler türküler sazların yankısını duymak çok güzeldi halal aklımda inşallah seneye dahada güzel bir fetivalla olacak..
araknafobia 05.12.2006, 18:46 foruma yeni üyeyim..alevilikle öğreneceğim çok şey var bellii.tabi bende aleviyim bu arada ve erzincan rehahiye....denim ... :D
slm aze erdal benim dayımın oglu. çakmakları nerden tanıyorsun .
slm murat
bende mertekli köyündeyim çakmaklıların olduğu gibi
alevi_murat24 06.12.2006, 10:41 slm murat
bende mertekli köyündeyim çakmaklıların olduğu gibi
senin merteklili oldugnu biliyorum. çakmakları nereden biliyon diye merak etdim ciminli erdalın nikindende anlaşıldıgı gibi üzümlülü (ciminli) merkezden belkide soyadı benzerliginden olabilir neyse artık iyi günler..
düşüncen güzel zaten erzincanda bir kaç festival yapılıyor. bunların en güzeli erzincan alevi kültür festivali bu seneki çok güeldi mesela erzincan ovasında ki deyişler türküler sazların yankısını duymak çok güzeldi halal aklımda inşallah seneye dahada güzel bir fetivalla olacak..
Evet geçen seneki kültür festivaline bende katılmıştım ve gerçekden de güzeldi... Ama belediyenin düzenlediği ve aynı haftaya denk etirilen bakırcılar ve süt ürünleri gibi bir festival koyması zihniyetin bizlere ve etkinliklerimize bakış açısını göstermektedir...
reyhan22 06.12.2006, 21:05 forumu erzincanlılar basmış ben kaçayım en iyisimi :lol::lol:
alevi_murat24 06.12.2006, 21:12 Evet geçen seneki kültür festivaline bende katılmıştım ve gerçekden de güzeldi... Ama belediyenin düzenlediği ve aynı haftaya denk etirilen bakırcılar ve süt ürünleri gibi bir festival koyması zihniyetin bizlere ve etkinliklerimize bakış açısını göstermektedir...
onların yüzümüze gülüp arkadan kin kustuklarını herkes biliyor ama onlara bu festival bir ders oldu ben ogun geç geldim bisikletle stadyuma gelirken sazın sesi erzincanın her yerinde duyuluyordu inşallah seneye daha güzel olması dilegiyle olacagındanda ümitliyim..yakında bakırını çanagını alıp başka bir yere gidecekler
alevi_murat24 06.12.2006, 21:14 forumu erzincanlılar basmış ben kaçayım en iyisimi :lol::lol:
ya işte alevi kelimesinin geçtigi heryerde bir erzincan duragı bulunur ne yaıkki. şu an durdugun durak gibi . reyhan artık teslim ol erzincanlılardan kaçış yok.:p
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum erzincanlı değilim ama erzincanlıları çok severim herkese selam
erzincan tercanlıyım
reyhan22 06.12.2006, 21:16 ya işte alevi kelimesinin geçtigi heryerde bir erzincan duragı bulunur ne yaıkki. şu an durdugun durak gibi . reyhan artık teslim ol erzincanlılardan kaçış yok.:p
teslimiyetmi asla ölene kadar malatya bayrağını taşıyacağım :surrender :surrender :lol:
alevi_murat24 06.12.2006, 21:23 teslimiyetmi asla ölene kadar malatya bayrağını taşıyacağım :surrender :surrender :lol:
malatyaı bırakma ama erzincanlılardan da kurtulmak bir okadr zor :p :surrender
erzincanliyam 06.12.2006, 21:24 Eskiden Malatya Erzincana baglıymış bunu yazayım dedım.Erzincan nereye bağlı derseniz direk Allaha bağlıymış:))) Malatyalı arkadaslar kızmazlar sanırım şakadan,Erzincan cok guzel bir şehirdir bizim memleketimiz oldugu icin degil ama şuda bir gercekki doğunun parisi Malatya...
reyhan22 06.12.2006, 21:27 Eskiden Malatya Erzincana baglıymış bunu yazayım dedım.Erzincan nereye bağlı derseniz direk Allaha bağlıymış:))) Malatyalı arkadaslar kızmazlar sanırım şakadan,Erzincan cok guzel bir şehirdir bizim memleketimiz oldugu icin degil ama şuda bir gercekki doğunun parisi Malatya...
bak gordunmu murat ogren ogren bunları dogunun parisi malatya hehehe malatya malatya bulunmaz eşin :lol:
alevi_murat24 06.12.2006, 21:31 bak gordunmu murat ogren ogren bunları dogunun parisi malatya hehehe malatya malatya bulunmaz eşin :lol:
biz malatyayı kötülemedik ki sana chat anlatık direk degil am dolaylı yoldan malatyayla baglarımız var demiştim . hemşerim malatya dogunu parisi demiş dogrudur ben bir şey diyemem görmedim ya ondan . ama malatyanın insanı çok iyi olduklarını söyleye bilirim askerde arkadaşlarım vardı.
reyhan22 06.12.2006, 21:32 biz malatyayı kötülemedik ki sana chat anlatık direk degil am dolaylı yoldan malatyayla baglarımız var demiştim . hemşerim malatya dogunu parisi demiş dogrudur ben bir şey diyemem görmedim ya ondan . ama malatyanın insanı çok iyi olduklarını söyleye bilirim askerde arkadaşlarım vardı.
tamam tamam ok bısey demedık yaff ne kızıyon
galıba tum erzıncanlılar uzerıme saldıracaklar bırazdan
kaçsammı ne yapsam....:lol:
cemmustu 06.12.2006, 21:34 bence hemen kaç :):):)
alevi_murat24 06.12.2006, 21:35 tamam tamam ok bısey demedık yaff ne kızıyon
galıba tum erzıncanlılar uzerıme saldıracaklar bırazdan
kaçsammı ne yapsam....:lol:
yok canım ne kızması biz erzincanlılar saldırgan degiliz kaçma kaçma biz dostuz :biggrin: :surrender
reyhan22 06.12.2006, 21:37 yok canım ne kızması biz erzincanlılar saldırgan degiliz kaçma kaçma biz dostuz :biggrin: :surrender
emınmısın bak yukarıdan hemen kaç dıyorlar :D
selam uzaylı (pardon ne dedim ben) selam erzincanlı ben dostum :surrender :p
cemmustu 06.12.2006, 21:41 emınmısın bak yukarıdan hemen kaç dıyorlar :D
selam uzaylı (pardon ne dedim ben) selam erzincanlı ben dostum :surrender :p
biri benimi çağırdı :):):) (uzaylı)
reyhan22 06.12.2006, 21:43 biri benimi çağırdı :):):) (uzaylı)
isim vermemiştim ama sende gel
ben dostum :surrender
cemmustu 06.12.2006, 21:49 isim vermemiştim ama sende gel
ben dostum :surrender
vallahi ne malatya ne erzincan hiç farketmez can olsun bizden olsun bizdende olmasa insan olsun
ama yinede erzincan :):):)
reyhan22 06.12.2006, 21:58 vallahi ne malatya ne erzincan hiç farketmez can olsun bizden olsun bizdende olmasa insan olsun
ama yinede erzincan :):):)
kovulmadan önceki son msjım lagaluga oldu burası kusura bakmayın
evet insan olsun ama yinede malatya :p
arkadaşlar reyhan istedigi kadar konuşsun o eninde sonunda bizim oralı olcek
bu bir vatanıi görev oldu artık hehheheheehehhe:)
reyhan22 07.12.2006, 14:53 arkadaşlar reyhan istedigi kadar konuşsun o eninde sonunda bizim oralı olcek
bu bir vatanıi görev oldu artık hehheheheehehhe:)
çok beklersiniz ben malatyalıyım sizde malatyalı olmayında :p:p
çok beklersiniz ben malatyalıyım sizde malatyalı olmayında :p:p
biz erzincalılar her zaman uzlaşmacıyız:thumbup1: malatyada güzide bir şehrimiz :biggrin: hehehehehehe çok politikoldu yaaaa:p
reyhan22 07.12.2006, 14:59 biz erzincalılar her zaman uzlaşmacıyız:thumbup1: malatyada güzide bir şehrimiz :biggrin: hehehehehehe çok politikoldu yaaaa:p
sen polıtakıcı ol bence yakışır sana maaşta iyi.....
alevi_murat24 07.12.2006, 15:10 biz erzincalılar her zaman uzlaşmacıyız:thumbup1: malatyada güzide bir şehrimiz :biggrin: hehehehehehe çok politikoldu yaaaa:p
evet erdal reyhan tuturmuş malatya malatya anlaşılan biz reyhanı erzincanlı yapamayacagız en iyisi seni politikacı yapalım malatyayı başkent ilan ettirelimde bagri. reyhan ben dünde demiştim biz dostuz:surrender
reyhan22 07.12.2006, 15:16 evet erdal reyhan tuturmuş malatya malatya anlaşılan biz reyhanı erzincanlı yapamayacagız en iyisi seni politikacı yapalım malatyayı başkent ilan ettirelimde bagri. reyhan ben dünde demiştim biz dostuz:surrender
bende demiştim murat slm uzaylı ay pardon erzincanlı ben dostum :surrender
alevi_murat24 07.12.2006, 15:20 bende demiştim murat slm uzaylı ay pardon erzincanlı ben dostum :surrender
ya gördünmü dost olduk işte dost olmasak daha bir sürü erzincanlı ile laf yetiştirmek zorunda kalacatın vallaha. pardona gerek yok canım aa. ne de olsa herkesin bir kendi dünyası var benim dünyamda erzincan şu an bana uzaylı diye bilirsin:001_tt2:
bozalcan 07.12.2006, 15:57 Aman Benİ Unutmayin Tercan KaraÇay KÖyÜndenİm.Şuanda Antalyada YaŞiyorum Ve Antalyada KÜÇÜk Bİr Erzİncan KurulmuŞ.o Kadar Çok Erzİncanli Varkİ Burada!
gulenyuz 07.12.2006, 16:21 erzincan tercanlıyım
merhaba benim tercanlı ve cayırlı arkadaşlarım var onları çok seviyorum kültürlerine çok bağlılar bu yüzden bende erzincanlılara karşı bi sempati oluştu galiba :biggrin:
aman allahım neler duyuyorum erdalllll demek sen memleketini değiştin malatyalı olcaksan kardeş çık bizim topikten yaaa valla olmuyooo ama burası has be has erzincanlıların topiğiiii :)
aman allahım neler duyuyorum erdalllll demek sen memleketini değiştin malatyalı olcaksan kardeş çık bizim topikten yaaa valla olmuyooo ama burası has be has erzincanlıların topiğiiii :)
yok yaaa naz nerden çıkarıyon ölene kadar erzingalıyız sadece transfer yapmaya çalışoyoz :) sende hemen satıyon adamı heeee
reyhan22 07.12.2006, 16:29 aman allahım neler duyuyorum erdalllll demek sen memleketini değiştin malatyalı olcaksan kardeş çık bizim topikten yaaa valla olmuyooo ama burası has be has erzincanlıların topiğiiii :)
evet naz bi eğilim var erdalda ama biz onu aramıza alırmıyız bilmiyoruz.....alalımmı naz sence :p
ya reyhom ya alın ya gelin diyeyim ben
ama bir şekilde bir orta yol bulun kardeşşş yani olmuyo böyle köprünün ortası bize uymuyooo amaaa
ya reyhom ya alın ya gelin diyeyim ben
ama bir şekilde bir orta yol bulun kardeşşş yani olmuyo böyle köprünün ortası bize uymuyooo amaaa
tamam ben iki şehiride birlerştiriyroum erzilatya
ooooo erdalcım ya oldumu bak ben dönerim yurdumdan nede değişime uğrarrım haberin olsun ben erzincanlıyım hakkını vere vere hemde
sende karar ver alıyozmu reyhomu gidiyonmuuuu :)
reyhan22 07.12.2006, 16:45 ooooo erdalcım ya oldumu bak ben dönerim yurdumdan nede değişime uğrarrım haberin olsun ben erzincanlıyım hakkını vere vere hemde
naz sende hemen gectın kardeşinden he kızdım şimdi kimden yanasın sen
ooooo erdalcım ya oldumu bak ben dönerim yurdumdan nede değişime uğrarrım haberin olsun ben erzincanlıyım hakkını vere vere hemde
valla başlık parası çok karar veremiyorum :)
alevi_murat24 07.12.2006, 16:45 evet naz bi eğilim var erdalda ama biz onu aramıza alırmıyız bilmiyoruz.....alalımmı naz sence :p
reyhan hatırlatayım ardalda üzümlülü içinden olmasada üzümlülü (ciminli) biz memleketlerimize baglıyız. erdalı alırmısınız diye degil acaba denesek malatyalı olurmu. ama bir yolu var. erdalın malatyalı olması için . nasrettin hocaya sormuşlar nerelisin hocam hocada daha evlenmedim demiş. şu anki durum
naz sende hemen gectın kardeşinden he kızdım şimdi kimden yanasın sen
tabeee kide sen cnm :stuart:
sorulurmuuuuu aaaa yanee
ama kararverin
reyhan22 07.12.2006, 16:47 reyhan hatırlatayım ardalda üzümlülü içinden olmasada üzümlülü (ciminli) biz memleketlerimize baglıyız. erdalı alırmısınız diye degil acaba denesek malatyalı olurmu. ama bir yolu var. erdalın malatyalı olması için . nasrettin hocaya sormuşlar nerelisin hocam hocada daha evlenmedim demiş. şu anki durum
bende onu dıyorum ıste murat :lol:
valla fena sıkıştırdınız benı kenara ben en iyisimi kaçayım :p
reyhan22 07.12.2006, 16:49 tabeee kide sen cnm :stuart:
sorulurmuuuuu aaaa yanee
ama kararverin
valalhı nazım ben özümden geçmem değişmem yane :)
bir an okul arkadaşını seçicen die çok korktum nazlım :crying:
Nazmiyeefe 07.12.2006, 17:49 Merhaba Canlar bende Çayırlı - Gelinpınar köyündenim .
Kucak dolusu sevgiler .
Merhaba Aaaa çok geç gördüm seni . Hoşgeldin kardeşim . Seni kucaklıyorum ................
:D
evet arkadaşlar biz alevilerde bu ayrımlar yoktur her yaratılan varlık yaratandan geldiğine göre ayrımlar neden
bende erzincan lıyım tercana bağlı hovuk köyündenim
otlukbeli boğazlıdan olan yok mu
dilan_HB 10.12.2006, 21:43 bende erzincanliyim
memnun oldum hemsoo
baris1976 11.12.2006, 12:35 merhabalar bende erzincan tercan çadırkaya (pekeriş) liyim
bütün hemşerilerime selamlar
biz bizi bildikten sonra ne önemi var şuralı yada buralı olmanın. gelin canlar bir olalım burda sizinle paylaşmak istediğim bir konu var önümüzde kurban bayramı var şimdiden kurban kesenlrin kurbanlarını allah kabul etsin benim söylemek istediğim şey ise şu biz daha önce kurban derilerini THY ye bağışlıyorduk ve buraya bağışladığımız derilerin geliri iyi yerlere aktarılıyordu ama artık diyanetede aktarılıyor eğer mümkünse kurban derilerini cem evlerine bağışlayınız artık .teşekkürler umarım dikkate alırsınız
reikim45 20.12.2006, 13:01 Sevgilerimle Alevi marat 24 inşallah bir gün giderim diye düşünüyorum reikim45
canerxxx 20.12.2006, 13:46 valla bende erzincanlıyım aşağı avşenli:D yeni adı ile aşağı kartalı köyü:D
Tanerxxx 24.12.2006, 22:20 ERZİNCANLI OLMAZMI YA BENDE ERZİNCALIYIM
canerxxx 25.12.2006, 21:24 ERZİNCANLI OLMAZMI YA BENDE ERZİNCALIYIM
ha biz ikizi ona göre:D Tanerxxx canerxxx :D
canerxxx 25.12.2006, 21:31 Bende erzincanlıyım Erzincanın Çayırlı İlçesinin AŞŞAĞI KARTALLI KÖYÜNDENİM TÜM ERZİNCANLILARA SELAM...
kimlerdensin bende aşağı avşenliyim yeni isimini sevmediğimden avşen diyom :d
Tanerxxx 27.12.2006, 20:39 VAY VAY BENİM KARDEŞİME BAK YENİ İSMİNİ BEĞENMEMİŞ:)
Serkan_Devrim 27.12.2006, 20:41 VAY VAY BENİM KARDEŞİME BAK YENİ İSMİNİ BEĞENMEMİŞ:)tamamen büyük harfle yazmak ve tamamen renkli yazmak yasaktır. rica ediyorum düzeltin.
sercan1903 28.12.2006, 01:00 Arkadaşlar bende Erzincan-Refahiye-Gemecik Köyünden (Kızıldağın Eteğinden) Selam olsun herkese...
selam ben de çayırlı ilçesi yeşilyaka köyündenim (şebge yani)
alevimen arkadaşıma katılmıyorum. zazaca da kürtçenin değişik bir şivesidir çok ortak kelimeleri vardır fakat vurgularda gırtlak biraz daha yumuşatılarak kelimeler söylenir. arapça ile farsça da olduğu gibi.
Tanerxxx 30.12.2006, 07:35 serkan özür bilmiyodum bundan sonra böyle yazarım
zamane24 02.01.2007, 14:19 ERZİNCAN --- REFAHİYE --- (KOÇGİR)yeni adıyla GÜMÜŞAKAR
aleviboy 02.01.2007, 20:23 erzincan-refahiye-karayaprak arkadaşlar bende ve yeni katıldım forma ve çok mutluyum.
annem erzincan'a bağlı gümüştarla köyünden.çayırlıya bağlı karataş köyünden gitmişler oraya.
sidarta54 02.01.2007, 21:00 erzincan çayırlıya bağlı eski adı mırcıga yeni adı sırataş köyündeniz
erzincan tercana bağlı kötür köyündeniz yeni adı bağpınar
arkadaşlar bende kuruçaylıyım
mehmetalhas 26.01.2007, 21:41 slm arkadaşlar ben erdal yeni üye oldum burada erzincanlı olan dostlar varmı bilmek isterim
bende yenim can tanişalimi?
musa canpolat 27.01.2007, 09:29 merhaba erzincanlılar tercan yaylacık köyündeyim görüşelim
musa canpolat 27.01.2007, 10:41 merhaba canlar ben ÜRYAN HIZIR ocağındayım benim atalari tunceli peltek zevye köyünde yaşamişlar burda göç başlamış tercan yaylacığa köyüne bağlı bir kaç isim deyişdırmiş sarı kışla cınar diye bilinir bu köyde ÜRYAN HIZIR ailesi yaşamakda bizler burda 8 koşağa ayit dedelerimizi nerde olduklarını ismen biliyoruz tabi bilmediklerimizde vardır burda yazmamın amamcı bu konuda bilgisi olanlarda ulaşmak olmalıdır köyümüzde bize celebiler derler akrabalarımız cevre köyler dağılmışlar
Bende varım Erzincan yalınca köyünden ve Erzincanı çok seviyorum
sevgili hakan nasılsın bu arada site için yapmış olduğun katkılardan ötürü candan kutlar başarılarının devam etmesini temenni ederim.Herkese selam has astokomlu
yagmur12 29.01.2007, 09:23 Merhaba bende yeni üye oldum ve Erzincan'lıyım. :)
slm yagmur, erzincanin neresindensin
teynarane 29.01.2007, 11:33 dersım bolgesinin erzıngan vilayetinin tercan kazasının aslançayır mezrasındann...
merhaba ben elif bende erzincanlıyım şengül köylüyüm
MeRaLLaReM 29.01.2007, 15:57 Selammmm
ben Tercanlı'yım
ve
bu başlıkda yok ama gidişatında var belirteyim zazayım
:)
slm arkadaşlar ben erzin tercan balyayla köyünden bi tanıdığımı arıyorum soyadı yıldız eğer yardım ederseniz sevinirim
Selammmm
ben Tercanlı'yım
ve
bu başlıkda yok ama gidişatında var belirteyim zazayım
:)
Selam bende tercanlıyım bende zazayım
aslında şengül köyünün eski adı var kürt kaçakları belki bilirsiniz ben oralıyım
aranızda kürt kaçaklarından olan varsa tanışmak isterim.
elif ben
ayarslanhan 03.02.2007, 19:13 erzincanlı değilim ama orada kısa bir süre öğretmenlik yaptım. yeşilyaka-verimli köylerini biliyorum.
meymanali 03.02.2007, 19:52 Selam TÜM Hemşolar tekrar hoşgelmişler... gerçi bende yeni yeniyim ama :) olsun hepimiz birbirimizi bulduk sayılır inanıyorumki daha biçok canlar aramıza katılacaktır.
ZaZa canlar sizlerde herama peripiya keşekemi :)
ben A.çamurdere den.
dilberaerzingan 06.02.2007, 17:48 Verinlide babamda ögretmenlik yapmisti tabi seneler önce ama o köyü cok seviyorum.
erzincanin sansa köyünden.kimler var tüm erzincanlilara selam olsun tabi alevi forumda olan larada selamlar
:3D_NG (24 :3D_NG (24
merhaba benim annem sansalı araplar derler akdemirlerden siz kimlerdensiniz
ben elif
slm arkadaslar baktım burda cok erzincanlı var yalnız kalmayım dedım.bende erzincan tercan-sengül köyünden.eskı adı kürtkacagı....
merhaba abi benim babam kürt kaçaklarından güneş ailesi belki tanırsın
boruk sülalesi
ben elif
bAgcılAr_cArsı 07.02.2007, 11:41 bende ERZİNCAN-TERCAN-MANTARLI Köyündenim varsa koylum tanısmak isterim...
tercanlı24 07.02.2007, 23:46 selam dost bende erzincan tercanlıyım
slm arkadaşlar ben bu sitede pek aktif degilim ama gelin bir olalım eger aydın adnan menders üniversitesinde okuyan varsa bana ulasın lutfen!
Hiç başımızdan eksik olmayan gök yüzüne, günü karanlık saatlerine, ara sıra kopsada fırtınalara, birgün buluşacağz denizlere,neler olacağını bilmesekte geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe,tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara, DENİZLERE,YUSUFLARA, HÜSEYİNLERE, ERNESTO CHE GUEVARA'YA,yollara, yolculuklara, sevgilere, sevişmelere,üşürken ısınmalara, herşeyden sıcak annelere, bablara ve tadını bütün bunlardan alan hayata,türkülere ve şarkılara kendi sıcaklığımı gönderiyorum.
maillerinizi bekliyorum
huseyinyaprak 09.02.2007, 21:31 selamlar canlar Erzincan \ Refahiye \ Gemecikkoyu
www.gemecikkoyu.com
merhaba bende
ERZİNCAN/ÇAYIRLI/ORTAKÖY'lüyüm
hayatmda iki kere gittim ama olsn erzincanlı sayılr heralde yinede inş bu sene ziyarete gidicem
dangerous_sedat 11.02.2007, 02:23 tüm alevi dostlarıma içtenlikle selamlar.ERZİNCAN_ ÜZMLÜYE BAĞLI ALTINBAŞAK
ozanlı_ozan 11.02.2007, 13:14 almazmı be bıra ayıp kena tu 24 24 24 24
CaN_HaSaN 11.02.2007, 17:26 Merhaba dostum ben erzincan refahiye'liyim orçul yöresi.... bende senin gibi yeniyim :D
Sevgi_2420 11.02.2007, 22:04 Merhaba bende taşı topragı sert insanı mert 24 ayar Erzincan Tercanlıyım
candeniz 13.02.2007, 01:51 aslında şengül köyünün eski adı var kürt kaçakları belki bilirsiniz ben oralıyım
aranızda kürt kaçaklarından olan varsa tanışmak isterim.
elif ben
slm elif bende sengulluyum kimlerdensin..bu arada bende elıf
|