Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Anne' arıyor ama..
Alevimen 03.11.2005, 21:43 Merhaba
Biraz evvel baya ilginç bir durum yaşadım. Bi anda telefonum çaldı, baktım.. 'Anne' yazıyor. Annemin diğer odada olduğunu biliyorum dolaysıyla kontur gitmesin diye telefonu açmadan yanına gittim.. Oturma odasına geldim annem boncuklarla uğraşıyor yani elinde telefon yok beni aramıyor. Bi yandan garip garip anneme bakıyorum bir yandan elimdeki telefona tekrar bakıyorum 'Anne arıyor'.. 5-6 saniye sonra durdu. Annemin telefonunu inceledim o saatte bana telefon edilmemiş... Baya ilginç bir durumdu :3D_NG (4)
haha bu nasil oldu ya:))) arastirmadinmi bu nasil oluyor:)))
haydaaaaaa :)))) alevimen sen iyimisin kardes yaa noluyoruzzzz:))))))eminmisinn yanlis falan gormeyesin bak ben korkmaya basladim bileee oyle seyler soylemeeee :((((( ozel bir guc yapiyor deme sakin banaaa acsaydinya telefonuuu nolacak sanki alirdin bi konturrr en azindan kimin aradigini ogrenirdinn..... belki telefon takldi kendisi ariyorr benimki bazen oluyordaaa.... istersen bide sen anneni ara bakalim annenin teli calacakmiii belki ayni numarayii telefoncular dikkatsizlik sonucu iki defa vermislerdirrr ayni numara birde baskasinda vardirr bu ihtimal olamazmi ben olsam simdiyee coktan arasrirmistim yaaa sen ne duruyorsun kim bulsanaaa :)))))
Alevimen 03.11.2005, 22:20 araştırdım hiç bir iz yok.. büyük ihtimal satelit'ten kaynaklanıyor. telefon aramısa daha önce yapılmış aktarmalı gelebilir, yanı sinyal uzaydan gelirken yolda takılmış olabilir nede olsa mantıklı...
bu electronic aletler bir alem yani....
4-5 kac sene once ben yanlis basima odamda oturmus ders calisiyodum. ayni anda music seti ve televizyon acil. hemde yuksek ses bir yanda music bir yandan televizyon programi. ben oturdugum yerden tam olarak 0.5 saniye icinde bagira bagira, salya sumuk agliya agliya kacdim. butun evi ayaga kaldirdim.
galiba sizde bizde oldugu gibe electronik esyalari seven bir hayalet var.
bu electronic aletler bir alem yani....
4-5 kac sene once ben yanlis basima odamda oturmus ders calisiyodum. ayni anda music seti ve televizyon acil. hemde yuksek ses bir yanda music bir yandan televizyon programi. ben oturdugum yerden tam olarak 0.5 saniye icinde bagira bagira, salya sumuk agliya agliya kacdim. butun evi ayaga kaldirdim.
galiba sizde bizde oldugu gibe electronik esyalari seven bir hayalet var.
aman hayalet filan demeyin yeniden bir tartisma baslamasin:)))
ben bu olay basima geldigi zaman halka filmini (the ring) izlemis olsaydim kesin kalpden giderdim. kacamazdim bile kesin oldugum yere pat diye duserdim.
(bilmeyenler icin the ring filimde televizyondan bir hayalet cikiyo..........)
ay annecim ne guzel unutlusdum o filmi simdi yeniden hatirladim bana yine uyku yok bu gece
Alevimen 03.11.2005, 22:47 :3D_NG (3) dediğin gibi teknik arızalardan nedeniyle böyle olaylar oluyor :3D_NG (23 herhalde, gaiba :sasirdi:
not: tam bu mesajı yazarken bu seferde SMS geldi, henüz bakmadım kimden olduğunu :)
:3D_NG (3) dediğin gibi teknik arızalardan nedeniyle böyle olaylar oluyor :3D_NG (23 herhalde, gaiba :sasirdi:
not: tam bu mesajı yazarken bu seferde SMS geldi, henüz bakmadım kimden olduğunu :)
anaaaaaaaaaaaaaaaaa:3D_NG (5)
hayaletler sana mesaj atiyo.:3D_NG:
Alevimen 03.11.2005, 22:57 anaaaaaaaaaaaaaaaaa:3D_NG (5)
hayaletler sana mesaj atiyo.:3D_NG:
:36_1_6:
bir arkadaş yazmış :3D_NG (4)
Bir Zeynep 03.11.2005, 23:02 haha cok tuaf bi durum ama bence de satelit ten mi artik baska neden den mi bilmiyom ama seneler önce bana da tuaf bisey oldu, is yerinde calisiyodum (maaza da) cep telefonum tabiki büro odasinda cantamin icinde, maazada tek ben ve bayan patronum var. Ablam beni aramis ve bir erkek cikmis telefonuma. Kiz kalpten gitmis az kalsin, vay buda kim diye. Hemen geldi yanima dedi "sen demin nerdeydin kiz? Telefonuna cikan da kimdi? Döverim haaaaa" "Sen ne diyon ya, kesinlikle olamaz olmazda yani dedim. Ablam telini gösterdi bana ve aranmis numeralar altinda gercekten benim no kayaitliydi. Gittim büroya baktim cebime ne bi telefon aramasini cevaplamis, ne kacirmis im. Ablam bana inandimi inanmadimi orasini bilmem, ama Allah var yukarda o biliyo dedim. Öylece kaldi bitti. Hala sasiyorum olaya. Sendede sanirim öyle bisey olmustur Alevimen dostum, takma kafani. Hatlar mi yanlis yönlendiriliyo ne? Aklim ermiyo vallaha ama ben o an tele cikardim vallaha. madem anneni önünde gördün ve cebin hala caliyodu, niye cikmadin? Bos ver parayi o an yaaaa, gidecegi bi kac cent. Böylece, yani bu bilomeceyle bak kac tane akil "yoruyorsun" can korkutuyorsun ;) haha.... saka saka dostum saka yaptim sadece, estafurrullah.
Alevimen 03.11.2005, 23:28 vallaha ama ben o an tele cikardim vallaha. madem anneni önünde gördün ve cebin hala caliyodu, niye cikmadin?
tam gelen görüşmeyi kabul edecektim kesildi, nalet alet durdu hemen. zaten işim gereği baya bir malzeme odamda var hepsi elektronik ve GPS sistemi ile çalışan aletler.. telefon ederken bağlantı zor kurabiliyorum ve biraz evvel 2-3 tuaf sms'ler gelmeye başladı, kimden geldiği belli deyil pek iyide okunmuyor ama 'reklam' mesajlarına benziyor.
Bir an evvel odadaki malzemeleri uygun bir yere taşımalıyım yoksa elektro-smog'a kurban olacağım :yanbakan:
eee hepiniz bisey yasamissiniz yaw, bana hic denk gelmiyo. acep neden???
hic raslamadim böle seylere ama teknik ariza diim bari...
sonunda buldum!!!!
ama sms hakkinda. bi program var baska numaradan "kurban" a sms yollama die. hic denemedim sahsen.
mesela: 3 kisi düsünelim A,B,C
A=sakaci
B=kullanilan num
C=kurban
programda A kendisini kayitliyor ve yükleme isi bitince B nin cepnum. C ye sms yolluyor.
eger C de Bnin numarasi varsa Bnin gönderdigini saniyor.
ilginc bisey bence
alevimen annenin tellefonda bluetooth varmi eyer varsa onu kapat,
cunku bazi sivri zekalar bluetooth'u acik olan insanlarin telefonlarini bluetootlu bilgisayar kullanarak hack yapabiliyorlar. birisi annenin telefonun hack yapmis olabilir. sonrada seni isletmis.
Alevimen 04.11.2005, 14:30 yok yahu hack mack alakasız :)
arada sırada böyle teknik arızalar oluyor, arama yaparsınız bağlanamaz satelit'te tıkanıyor ve saatler veya dakikalar sonra satelitten verileri gönderiliyor..
benimde basima böyle bir olay gelmisti bir gün yatiyordum bir cocuk aglamasi beni uyandirdi oturma odasindan bir cocuk aglamasi geliyor oysa bizim evde cocuk falan yok cok korktum ve elime bir bicak aldim ve oturma odasina dogru gittim sesler iyice yaklasiyordu bir an hayal olabilecegini düsündüm ama hayir sesler oldukca gercekti iceri yavasca girdim ve birde ne göreyim biri televizyonu acmis bir film var ama esim isteydi onu aradim acik unutup gitmistir diye ama öyle olmamis ve bu konuyu biraz arastirdim ve daha önce o evde oturanlar cocuklarini kaybetmisler ve cocuk bulunamamis ve söylentiye göre bu cocuk´un ruhu her zaman o evde yasiyomus ama bizim bundan haberimiz yoktu ondan sonra televizyonu kapatip odama yatmaya gittigimde birde ne göreyim cocuk yatigimda yatiyor tam ordan kacmaya hazirlaniyordumki annem beni sesledi kalk oglum ise gec kaldin diyor hepsi rüyaymis meger heehhehehehehe
Bir Zeynep 04.11.2005, 18:57 hehehhe ay allah senide güldürsün hemi dost!!! Hic de gülesim yoktu....
ama elime bir bicak aldim insan hemen eline bicak alimi yaw? Hele hele de bi cocugun sesini duyyince?????
özgüreren 06.11.2005, 00:47 tel nosuna baktınızmı peki..mesela 0312 1235678 annenin teli 0212 12345678 de sizi arasa anne diye yazıyor..cepteli o şelkilde algılıyor..umarım yarıdmcı oldum
benimde basima böyle bir olay gelmisti bir gün yatiyordum bir cocuk aglamasi beni uyandirdi oturma odasindan bir cocuk aglamasi geliyor oysa bizim evde cocuk falan yok cok korktum ve elime bir bicak aldim ve oturma odasina dogru gittim sesler iyice yaklasiyordu bir an hayal olabilecegini düsündüm ama hayir sesler oldukca gercekti iceri yavasca girdim ve birde ne göreyim biri televizyonu acmis bir film var ama esim isteydi onu aradim acik unutup gitmistir diye ama öyle olmamis ve bu konuyu biraz arastirdim ve daha önce o evde oturanlar cocuklarini kaybetmisler ve cocuk bulunamamis ve söylentiye göre bu cocuk´un ruhu her zaman o evde yasiyomus ama bizim bundan haberimiz yoktu ondan sonra televizyonu kapatip odama yatmaya gittigimde birde ne göreyim cocuk yatigimda yatiyor tam ordan kacmaya hazirlaniyordumki annem beni sesledi kalk oglum ise gec kaldin diyor hepsi rüyaymis meger heehhehehehehe
allah sizi napsin yaa mesaji okurken kalbim duracaktii insn onceden soylemezmi ruya oldugunuu yaaaaa siz beni kalptenmi gotureceksinizzzzzzzzzz....................:)))
izmirksk 07.11.2005, 13:48 sıla bende kendimi kaptırmıştım:3D_NG: rüyadan tunçla beraber uyandım:3D_NG:
tunç arkadaş hoşsohbet birine benziyor
browsboy 19.11.2005, 17:47 ya bırakalım bu hayalet ruh davalarını... bunlar elektronik cihazlar.. çok normal seyler olur yanii.. madem öyleydi açsaydın telefonu dimi__(:
hasanerdogan 19.11.2005, 17:56 yok yok kesin cinlerdir
hasanerdogan 19.11.2005, 17:57 Bazen elektronik eşyalarınböyle azizlikleri oluyor
Alevimen 19.11.2005, 18:31 arkadaşlar demek sizde anladınız elektornik eşyaları biz daha önce bilmiyorduk bu aletleri aydınatıcı yorumlarınız için teşekkürler :3D_NG (7) topikte sadece bir iki mesajı okumayın isterseniz birdaha tüm mesajları okuyup öyle cevaplarınızı hazırlayın, eğer yazacağınız cevap daha önce farklı kelimelerlede yazılmışsa tekrarlamayın forumdaki düzen için daha sağlıklı olacaktır. :3D_NG (4)
|