konu kapattırmak çok mu kolay acaba? sevmediğiniz bir konuda görüşler tartışılırken o ortamda huzursuzluk çıkarıp konuyu nkapattırmayı tercih edenler niye bukadar çok..?hazımsızlık mı acaba diye düşünüyor insan:garibbak:
doğrular bazen evrensel değil kişiseldir unutmayalım...
ZülfüKakul
08.09.2006, 16:11
konu kapattırmak çok mu kolay acaba? sevmediğiniz bir konuda görüşler tartışılırken o ortamda huzursuzluk çıkarıp konuyu nkapattırmayı tercih edenler niye bukadar çok..?hazımsızlık mı acaba diye düşünüyor insan:garibbak:
Ben kimsenin konu kapattırmak için bi gayreti olduğunu sanmıyorum...
Eğer konunun içeriğinde bi sorun yoksa.. Bazı üyeler kapattırmak için çaba harcıyorsa uyarı alır ve msjları silinir.. Ama konuya birşey olmaz.. Kaldığı yerden tartışılmaya devam eder..
Eğer herhangi ki konu kapatılmışsa bununla ilgili sorunuz varsa mod.lara bildirip cevap alabilirsiniz..
Ayrıca yönetimden kimsenin o tarz konu kapatmak için yapılan küçük oyunlara geleceğini sanmıyorum...
Bi haksızlık olduğunu düşünmüyorum ben... Ki yokda zaten....
eger böyle yapan arkdaşlar varsa forumdaki bu birlik beraberlik ortamına saygısızlık oldugu için çok ayıp ediyordurki...böyle birinin oldugunu hiç sanmıyorum..
Hüseyin69
09.09.2006, 01:58
1-konu:konuya benzer varsa,
kirlilik olmamasio icin kalitenin üstünlügünü korumak icin kapatilir
2-konu: eger irkcilik,cinsellik, ahlak kurallarina aykiri icerik tasiyorsa kapatilir
3-konu: özelde alevilik olsada genelde sosyal siyasal ve kültürel gelismelerle foruma uygun olmayan topic veya baslik acilirsa kapatilir
4-konu :kisisel sürtüsmelerden baslayip hakarete sövgüye kadar gidiyorsa konu kapatilir .
5-konu: eger gereksiz luzumzus ise kapatilir
6-konu:kurallara uygun degilse kapatilir.
konu kapatilma sebepleri örneklerle uzatilabilir,
simdilik alti madde yeterlidir.
ayrica sizin su anda acmis oldugunuz konu,
bu alti maddenin besinci maddesi kategorisine giriyor
>>>kazan>>>
Alevimen
09.09.2006, 02:11
referans olarak örnek topik gösterseydi belki birşeyler daha ilave edebilirdik böylece bu topiğinde yeride doğru oldu