mescitlibo
08.09.2006, 18:03
Haftanın son programında sizlerleyiz
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 08 Eylül Canlı Yayın mescitlibo 08.09.2006, 18:03 Haftanın son programında sizlerleyiz puduhepa 08.09.2006, 18:24 bugün evlenecek olan sevgili dostum Apo ve hepimiz içi istiyorum... İlkay Akkaya'Gidemem' yoksa Mustafa Özarslan 'annem'teşekkür ediyorum,iyi yayınlar... Lamekan 08.09.2006, 18:26 Merhaba ibo kardeş... Bu yayında da başarılar şimdiden.. Çalacagın tüm türkülerimizi zevkle dinleyeceğiz... Ama sewdamla benim için bir susarak özlüyorum calarsan sewinirim :) Türkü tadında dostca kal kardeş.... jakelamotta 08.09.2006, 18:28 selam kardeşim. iyi yayınlar cem karacadan namus belasını çalarsan sevinirim.. kolay gesin GamzeM 08.09.2006, 18:41 iyi yayınlar mescitli ibo.ben gamze.yine haftanın son günüde bizlerlesin saol keyifli müzik dinletilerin için.mustafa özarslandan sen giderken parçasını istiyorum çalarsan sevinirm. KomünistAlevi 08.09.2006, 18:50 Sayın Mescitlibo... Senden bugün Ferhat Tunçtan: ''Dersim yıkılmasın'' isimli türküyü istiyorum...Forumdaki tüm demokrat canlara gelsin bu türkü... Sevgi ve saygılarımla... sertur 08.09.2006, 18:54 selam kardeşim mescitlibo iyi yayınlar dilerim, bütün dinleyici arkadaşlar için özlem özdil'den 'yürü be haydar' yayınlarsan sevinirim saygı ve muhabbetle can reyhan22 08.09.2006, 19:01 selam ibo yayın çok iyi gidiyor bizde şirketten arkadaşlarla tolga sağdan dıloyu istiyoruz........ şimdiden teşekkürler.......... ALLI07 08.09.2006, 19:02 İyi yayınlar,iyi programlar Mescitlibo,bende Abidin Biter'den çalmanı rica ediyorum,son parçalarından hangisi olursa olsun farketmez.Bütün dinleyen arkadaşlara gelsin. gizem 08.09.2006, 19:04 iyi yayınlar yayın için teşekkürler hasret kalmıştım türkülere seher yeli nazlı yareyi çalar mısın mümkünse bildiğim kadarıyla güler duman söylüyor veya başka bir türkücümüz seslendiriyor şimdiden teşekkürler aşk-ı muhabbetle aykudgöksun 08.09.2006, 19:05 iyi yayınlar iyi programlar ben deali rıza albayrak&hüseyin albayraktan şah hatayi albümündeki dertlere dermandır aliyi çalarsanız sevinirim...şimdiden teşekkürler Aydın. 08.09.2006, 19:53 bilsem bu istanbul nalaet sehrine neden geldiğimi ibo can:D varsa özcan türeden senin icin türküsünü rica edebilirmiyim şimdiden tesekürler iyi yayınlar... Lamekan 08.09.2006, 20:00 bilsem bu istanbul nalaet sehrine neden geldiğimi ibo can:D varsa özcan türeden senin icin türküsünü rica edebilirmiyim şimdiden tesekürler iyi yayınlar... Doğum konusunda şansımız yokk... Ya savaşacagız yada savaşacagız hayatla mücadeye her zaman devam.... Yayını ben devraldımmm... Sana Özcan türede den Gittin i çalayım... Aydın. 08.09.2006, 20:30 Doğum konusunda şansımız yokk... Ya savaşacagız yada savaşacagız hayatla mücadeye her zaman devam.... Yayını ben devraldımmm... Sana Özcan türede den Gittin i çalayım... Evet abi haklısın cok tesekür ederim abim ama bende birsey calmıyo yaya sadece bendemi bu böyle yoksa yayındamı bir sorun var Lamekan 08.09.2006, 21:15 Evet abi haklısın cok tesekür ederim abim ama bende birsey calmıyo yaya sadece bendemi bu böyle yoksa yayındamı bir sorun var Bu gün benim bağlantı ile ilgili ssorunlarım var. Net bağlandım bir gidip bir geliyor. Sanırım pc nin format canı çekiyor... yener 08.09.2006, 21:28 sevgili lamekan iyi yayınlar senden bir parça istiyorum ama bunu sen belirle arşivindeki çok eski bir parçayı çalmanı istiyorum eski kayıt olsun ama şimdi çaldığın parça da güzel parça buna benzer iyi yayınlar sevgiler turnam 08.09.2006, 21:33 İyi yayınlar, eğer arşivinizde varsa koma dante (Che Guavera için yazılan parçanın tam adını bilmiyorum) çalarsanız sevinirim. Tüm devrimcilere gelsin... Lamekan 08.09.2006, 21:36 sevgili lamekan iyi yayınlar senden bir parça istiyorum ama bunu sen belirle arşivindeki çok eski bir parçayı çalmanı istiyorum eski kayıt olsun ama şimdi çaldığın parça da güzel parça buna benzer iyi yayınlar sevgiler Beğenerek dinlediğim kayıt olarak eski değilse bile orjinal bir kayıt dinleteyim size.. Metin Kemal Kahraman / albüm Yaşlılar Dersim Türküleri Söylüyor / Ez Bi Birinem ve aynı albümden kına gecesi Manilerini dinleteyim ben sewerek dinliyorum. Alıp götürüryor beni bir yerlere... Lamekan 08.09.2006, 21:52 Ben net bağlantı düzeltene kadar radyo yayınından çekiliyorum... Düşe düşe balık gibi oldummm... Verdiğim rahatsızlıkdan dolayı kusura bakmayın.. Saygılar.. ZülfüKakul 09.09.2006, 00:44 Şimdi bir ÖMÜR SÖKEN ne güzel giderdi :) |