Orijinalini görmek için tıklayınız : türkü yarışmaları

ErDaL24
04.11.2005, 15:05
arkadaşlar malum bazı türk kanallarında türkülelimiz sermaynin daha çok kar etmesi için gençlerimiz kullanılarak yarıştırılıyor ben buna çok karşıyım o türküleri yazan ozanlarımızın eminimki mezarlarında kemikleri sızlıyordur sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz ....???

Canan
04.11.2005, 16:42
kanallarin amaclari kotu olsa bile olaya birde su yonden bakmalisin
biz artik unutulmus bir toplum olmak istemiyoruz. gerci islerine geldiginde bizi hatirliyolar isleri bitince biz yine yokuz.

tamam kanallar oylarla falan baya cepilerini dolduruyo ama bu sayede bizlerde hem turlulerimizi tanitiyoruz hemde sevdiriyoruz. ben sahsen son 1 senedir turlu dinlemeye basladim, ve benim gorusumde bu tur programlar bana turkulerimizi sevdirmekde buyuk rol oynadilar.

televizyon kanallari her zaman boyledir onlarin tek amaclari mazeme bulup reytinleri arttirmakdir. yani bizlere kaslen yapilan bir saygisizlik degildir bence. onlar manketleri ve popcularida bu sekil kullaniyorlar. fakat bizim bir avantagimiz var turku programlari magazin programlarindan daha duzeyli.

turkulerimizi televizyonda gormet beni sevindiriyo ama dogruya dogru gonul isterki turkuler yarisma formatinda degilde basga tur eglence programlarinda yer alsa.

Lamekan
25.11.2005, 07:47
canan kardeş bu kanllardan türküleri sevmene üzüldüm.. türküler bizim kültürümüz ve sermaye bunu bir sömürü amacı olarak kullanıyor tek tesellisi ise tültürümüzü kendi insanlarımıza sevdirmemize yardım etmesi.....

sonuç olarak malesef seninle aynı görüşteyim ama bu son yarışmadıkilerin seslerinin o kadar ii olduguna katılmıyorum açıkcası.... umarım birilerini türkülerden sogutmazlar.....