kachak
08.09.2006, 23:43
konuları okurken dikkat ettimde bi iğdeli unutulmuş galiba :D
bunda ben eklemek istedim
Saygılarımı sunarım.
bunda ben eklemek istedim
Saygılarımı sunarım.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri / İğdeli / Karaözü kachak 08.09.2006, 23:43 konuları okurken dikkat ettimde bi iğdeli unutulmuş galiba :D bunda ben eklemek istedim Saygılarımı sunarım. CaNCa 16.12.2007, 15:34 Merhebalar can, Geçen sene İğdeli köyünüzle ilgili bazı haberler gündeme yansıdı; Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesi İğdeli köyü için. Sarıoğlan kaymakamı muhtara ‘Köye cami isterim diye dilekçe ver. Ben hem köyünün yolunu yapayım, altyapı çalışmalarına yardımcı olayım, hem de camini yapıyım. Böyle demezsen yapmam’ diyor. Köy halkı gelen alevi yetkililere bu olayı anlattıktan sonra herşey açığa çıkıyor. 'Direndik, şimdilik cami yapmaktan vazgeçtiler', demişler. Bunun üzerine bazı alevi kurum yetkilileri bu baskı olayları ile ilgili konuyu anlattıktan sonra; 'Vatandaş ben Aleviyim diyorsa, sen inanç hizmeti götürmek istiyorsan gidin cemevi yapın' diyerek bu cümleyle biten bir basın açıklaması yapıyorlar. Sizin bu olaylardan haberiniz var mı? Ve halen cami yapılması yönünde baskılar yaşıyor musunuz? |