cemalagöz
10.09.2006, 15:13
ask narina yanmak nedir?
ille bir mecnun, bir ferhat veya bir kerem olmak mi?
kurban oldugum karacaoglan gibi daldan dala konmak mi?
sizin yorumlarinizi ve yanitlarinizi beklerim bu konuyla ilgili sevgili canlar?
saygilar, ask ile...
seyyah1982
23.01.2007, 19:27
aşk ateşten denizleri mumdan gemilerle aşmaktır..!
aşk narına yanmakta böyle bir şey olsa gerek...
aşk her zaman imkansız olandır..
düşler hayal kurasın ama asla ulaşamazsın işte oldu sana aşk:)
herşey ölecek herşey son bulacak sadece Aşk Baki kalacak...
------------------------------------------------------------
Aşk; Bütün varlıklara nüfuz eden ve onları birbirine bağlayan bir ilkedir. Aşk, asli birliktir, ilahi hüviyetin kendisidir. Bu nedenle, ibadetin en yüksek ve en hakiki konusu; Allah''ın ibadet edildiği en yüksek tezahür "aşk" tır.
*Aşka yemin ederim ki, aşk bütün aşkların sebebidir. Kalpte yer alan aşk olmasaydı, Aşk''a (Allah''a) ibadet edilmezdi.
---------------------------------------------------------------
yunus öldü deyü selam verirler
aşıklar ölmez ölen hayvan imiş...
ölürse yunusun hayvanlığı ölür.. benliği ölür..
Aşk baki kalır..
yaşamın olmazsa olmazı Aşkdır.. Aşk yeniden doğmakdır ölmemecesine..
10000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000
işte başta ki "1" Aşkdır... sağlık dahil herşeyin başı Aşkdır.. Aşk yoksa sağlığın da bir anlamı yok... her nefes bir ızdıraptır...
candost_20
24.01.2007, 11:51
AŞK:1 üzüm tanesini kırk kişiden biri ezerek suyunu içmesi ve otuzdokuzu da mest olmasıdır...
marenostrum23
25.03.2007, 20:32
aşkı bulabilmek için gözler yaterli değil tabii ki...o gönül ki, O görmeden duymadan hissetmeden hiç bir şekilde varlığını kabul edemeyiz. gönülle başlar gönülle biter... unutmayalım ki mecnun'a leyla'nın cazibesi olmamasına rağmen neden leyla için mecnun'a döndüğünü sormuşlar, mecnun'un cevabı ise tam gönülden olmuş; "ben içimdeki leyla'yı sevdim...".
saygıar...
adige_46
07.04.2007, 20:54
Ne garip şeydir hala ruhunu yanında hissetmek onun... Ne acı bir şeydir silinmeyen saçma sapan anılar, sanki tek hazinenmiş gibi hissetmek... Kimsenin bilmediği, anlayamayacağı bir sandık dolusu hazine. Sığınak bazen... Kapalı, karanlık, sonsuza dek mutsuzluk veren ama aynı zamanda huzur bulduğum. Çok tuhaf. Kelimeleri yetiştiremiyorum, hep bir harf eksik kalıyor sanki.
Beni düşündüğünü hissediyorum hala. Ruhunu hissediyorum, acılı ruhu biliyorum; onun acısı benim acımı besliyor, bin misli kanıyor kalbim. Pişman benim gibi ama olmadı işte. Yediremedim. Yediremedi. Yapamadık işte...
Uykusuzum onun gibi, yada hep uykulu. Öyle bir yol ki dönüşü yok.
Duyuyorum... Sesini, gitarının sesini; sonra parmaklarını görüyorum. Umutsuzluğu akıyor parmaklarından tellere, tellerden gözlerinin mavisine sıçrıyor, süzülüp damlıyor içine; ama bir halta da yaramıyor.
Yaramasın dert değil. Ben böyle şizofrenimsi yaşarım yaşamasına da koymasın mavisine kaygısız unutuşları. Avunurum ben ruhu yanımda diye.