Canlar Gözümüzü Açmak Vakti Geldi..sivasta Milleti Ayaklandiranda Maraşta Insanlari Ayaklandiranda Gazi Olaylarinda Kahvehaneyi Tarayanda Bizi Yillarca Birbirimize Düşman Olarak Gösterende Diş Güçlerdir.nice Cia Ajanlari ülkücülere Seminer Verdiler.alevi Ocaklarinda Demeç Verdiler..onlar Hep Bizi Birbirimize Düşürmeye çalişiyor...
Alevi Sünni Kardeştir Ayrim Yapan Kalleştir.
izmirksk
04.11.2005, 21:34
bu ne iştir maraş olaylarını gerçekleştiren ve daha sonra suçunu itiraf edenler aftan yararlandıktan sonra meclise kadar gittiler.
tavrınızı hiç hoş bulmadım.sivas ta kameralar çekmiştir herşeyi ve bu görüntüler kimlerin yaptığını göstermiştir.
arkadaş biz aptal değiliz .
Kardeş Estağfurullah Biz Sana Aptalsin Demedik..ama Halki Galeyana Getiren 12 Eylül öncesi Insanlari Kirdiran Pkk'yi Besleyen Amerikadir..sen Imamlik Yapan Ne Kadar Gizli Servis Ajani Var Biliyormusun?
izmirksk
04.11.2005, 21:55
bu son dedikleriniz doğru onlara bir şey demiyorum ama ülkücüler ,ülkücü katillere sahip çıktı.onları kahramanlaştırdı.
eğer katliam yapanları dışlasalardı zaten diyecek bir şeyim olmazdı saygı duyardım hatta.
izmirksk
05.11.2005, 19:23
moderatör arkadaşlar bu konuyu kitleyebilir mi?
gereksiz ve lüzumsuz sözlerle bezenmiş .ayrıca konuyu açan kişi forumdan banlanmış.bu tip konular başka sayfalarda tartışıldığı için kitlenirse iyi olur kanaatindeyim.
karar sizin tabi