Orijinalini görmek için tıklayınız : özellikle Yöneticilerin Dikkatine!

lostsoul
05.11.2005, 10:48
Ben bu sitede yenive kitap bölümünde çok güzel arkadaşlar birbirlerine kitap öneriyorlar ama çoğunun elinde önerilen kitaplar yok .Benim sorumda burada olacak arkadaşların önerdiği kitapların bir kısmı bende e-book şeklinde var.bunları yayınlamam da bir sakınca var mı? yoksa bu kitapları paylaşmaktan zevk duyarım.

İnsanların biraz daha aydınlatmak benim içn büyük bir kazançtır

Alevimen
05.11.2005, 15:55
Ben bu sitede yenive kitap bölümünde çok güzel arkadaşlar birbirlerine kitap öneriyorlar ama çoğunun elinde önerilen kitaplar yok .Benim sorumda burada olacak arkadaşların önerdiği kitapların bir kısmı bende e-book şeklinde var.bunları yayınlamam da bir sakınca var mı? yoksa bu kitapları paylaşmaktan zevk duyarım.

İnsanların biraz daha aydınlatmak benim içn büyük bir kazançtır Genel olarak beğendiğiniz yazarların kitaplarını SATIN ALMANIZI tavsiye ediyorum (bu benim şahsi görüşüm), tabiki mümkünat varsa. Sözkonusu kitaplar her yerde talep edilemiyor mesela avrupada/amerika'da yaşayan aleviler için ciddi bir sorundur festivaller dışında alevilik içerikli kitapları bulmak nerdeyse imkansız.
bu forumda mp3 dağıtılmasını'da tam olarak tasvip etmiyoruz ama Türkiye genelinde korkunç bir alışkanlık haline gelmiş. Kitapları e-book şekline foruma yerleştirmek istiyorsanız lütfen kısa bir araştırma yapip nerden tehmin edildiğinide not ederseniz hoşgörülü davranacağımızdan emin olabilirsiniz.

lostsoul
05.11.2005, 16:52
ya nereden temşn edildiğini bulamam sanırım bende netten buluyorum ama özellikle yalnış anlışılmasın şu anda hayatta olmayan insanların kitabları ve klasikleşmiş bizim için yararlı kitapları yayınlıyorum.

Şu konuda bende çok dikkatliyimdir kitabın sabihi yaşıyor ise sonuçta o kitabiın satışıyla geçimini sağlıyor ama şu anda hayatta değilse mirasçılarını , yayın şirketlerine vermeye gerek yok parayı. Zaten u yayınlama da bu kitapların tamamını okuyabileceklerini sanmıyorum arkadaşların çünkü bilgisayar başında okumak zor ama ellerinde bulunması ve merak ettikleri yerleri , önemli yerleri okuması için yararlı olur.Ayrıca bir yazı ve ya makale türü bir yazı yazarken şahsen bunlar işime çok yarıyor onun için ellerinde bulunması iyi olur.