Orijinalini görmek için tıklayınız : kandilli rasathanesine gelen ilginç telefonlar
hasret_eylul 13.09.2006, 12:29 *küstüm çiçeğim kapandı; deprem olacak gibi.. eşyamı topladım istanbulu terk ediyorm..
*evde 10 kalorifer böceği duvara tırmanıyor. deprem geliyor..
*suyum ısındı deprem mi olacak?
*anormal hisler duyuyorum,ateş basıyor, deprem mi olacak?
*richter ölçeğini nerden satın alabilirim?
*sırtımda ve ayağımda ağrı var; deprem olacak..
*wep sitenize bağlanamıyoruz.Bizden birşeymi saklıyorsunuz?
*burnum kanıyor, deprem mi geliyor?
*köpeğim depremden önce havlamıyor acaba anormalmi?
*UFO gördüm, sizde gördünüz mü?
*Ay neden çok kırmızı?
*hava çok sıcak deprem mi oalcak?
*martı ve kargalar çok bağırıyor, deprem olabilirmi?
*sallandık dışarı çıkalım mı?
*bursadayım televizyon çok karlı..bunun anlamı ne?
*küçükçekmece gölü yeşillendi..deprem öncesi yeşeriyor..
*rüyamda gördüm deprem olacak..
*ben kuyumcuyum hassas tartının ibresi anormalleştı..eksileri gösteriyor..deprem habercisi olabilirmi? bugün 20 de daha öncede eksiyi göstermişti ve deprem olmuştu..
*bilgisayarım açılırken titriyor ve değişik sesler çıkarıyor bu bir deprem işaretimi?
evet arkadaşlar buda benim yorumum: ee valla ben dememişmiydim deprem olecek diye..
*küstüm çiçeğim kapandı; deprem olacak gibi.. eşyamı topladım istanbulu terk ediyorm..
*evde 10 kalorifer böceği duvara tırmanıyor. deprem geliyor..
*suyum ısındı deprem mi olacak?
*anormal hisler duyuyorum,ateş basıyor, deprem mi olacak?
*richter ölçeğini nerden satın alabilirim?
*sırtımda ve ayağımda ağrı var; deprem olacak..
*wep sitenize bağlanamıyoruz.Bizden birşeymi saklıyorsunuz?
*burnum kanıyor, deprem mi geliyor?
*köpeğim depremden önce havlamıyor acaba anormalmi?
*UFO gördüm, sizde gördünüz mü?
*Ay neden çok kırmızı?
*hava çok sıcak deprem mi oalcak?
*martı ve kargalar çok bağırıyor, deprem olabilirmi?
*sallandık dışarı çıkalım mı?
*bursadayım televizyon çok karlı..bunun anlamı ne?
*küçükçekmece gölü yeşillendi..deprem öncesi yeşeriyor..
*rüyamda gördüm deprem olacak..
*ben kuyumcuyum hassas tartının ibresi anormalleştı..eksileri gösteriyor..deprem habercisi olabilirmi? bugün 20 de daha öncede eksiyi göstermişti ve deprem olmuştu..
*bilgisayarım açılırken titriyor ve değişik sesler çıkarıyor bu bir deprem işaretimi?
evet arkadaşlar buda benim yorumum: ee valla ben dememişmiydim deprem olecek diye..
teşekürler arkadaşım gerçekten çok komiğiz richter ölçeği bende var he he :):):biggrin:
pastoralsenfoni 13.09.2006, 13:38 :11: bizim köpekte depremden önce havlamadı acaba köpekte sorun mu var?
nesslimm 13.09.2006, 14:06 hey allahım ya millet bitürlü anlamıyo hala bilinmiyo şu depremmm.ısrarla çözmeye çalışıyoz ...
güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık
"bilgisayarım açılırken titriyor ve değişik sesler çıkarıyor bu bir deprem işaretimi?"
Yazık yaa..monitörü titreyen arıyor desene..off çok zorr...
kandilli depre-osyan lara girenler hastanesi.....:):):):):
kandilli depre-osyan lara girenler hastanesi.....:):):):):
bence hiç komik deildi çok saçma bunlar :001_tt2:
hhehheh şaka sağol paylaşım için hasret güzeldi
Ama Erdal ın espirisi iğrençti :devil2: :devil2: :devil2:
Erdal Sosyal Kelebekten Selamlar :innocent: :clover:
Erdal Sosyal Kelebekten Selamlar :
igrenç selamın alındı piro :biggrin: :devil2:
hasret_eylul 13.09.2006, 15:04 bence hiç komik deildi çok saçma bunlar :001_tt2:
hhehheh şaka sağol paylaşım için hasret güzeldi
Erdal Sosyal Kelebekten Selamlar :innocent: :clover:
he hee sen önce kapı aç ondan sonra da şakaydı de hehh hehhh
BZM otoparktaki köperler sürekli havlıyor acaba deprem mi olacak..
birde alt kattaki komşumuzun çocuğu sürekli altına kaçırıyor yine mi deprem olacak sayın ahmet mete ışıkara :D :D
SivanA SimyacI 13.09.2006, 18:02 *wep sitenize bağlanamıyoruz.Bizden birşeymi saklıyorsunuz?
SÜPERDİ :D
pastoralsenfoni 13.09.2006, 19:50 BZM otoparktaki köperler sürekli havlıyor acaba deprem mi olacak..
birde alt kattaki komşumuzun çocuğu sürekli altına kaçırıyor yine mi deprem olacak sayın ahmet mete ışıkara :D :D
can mükemmel dokundurtmuşsun evde kahkahalara boğuldum.:3:
Gülseren58 13.09.2006, 20:26 Bir de şu var. Adamın biri meteorolojiye telefon açıyor ve diyor ki " bu havalar niye bu kadar sıcak kardeşim, siz ne yapıyorsunuz orda?" Memur şaşırıyor, kem küm cevap vermeye çalışıyor ama bizimkini ikna edemiyor. Adam, memura "şu an hava kaç derece?" diye soruyor, memur "34 derece beyefendi" diyince "Hah işte Allah belanızı versin" deyip telefonu kapatıyor.
hasret_eylul 13.09.2006, 20:30 Bir de şu var. Adamın biri meteorolojiye telefon açıyor ve diyor ki " bu havalar niye bu kadar sıcak kardeşim, siz ne yapıyorsunuz orda?" Memur şaşırıyor, kem küm cevap vermeye çalışıyor ama bizimkini ikna edemiyor. Adam, memura "şu an hava kaç derece?" diye soruyor, memur "34 derece beyefendi" diyince "Hah işte Allah belanızı versin" deyip telefonu kapatıyor.
valla gülseren can bende bunu bi yerlerde duymuştum sanki ama.. işte ne yaparsın yurdum insanı...
Ey türk milleti kafayı yemiyeniniz kalmadımı??? Hepimiz uçmuş Allah yardımcımız olsun...
Ne kadar birtaraflarımızı yırtsak ne yapsak ne etsek deprem öncesi belirtileri birtürlü saptayıp önlemimizi alamayacağız bu birgerçek ...Öğrenirizde bayağı zaman geçer 100 yılın falan teknolojinin bayağı gelişmesi lazım eh bizde bunu zor görürüz herhalde...
Saol kardeşim paylaşımın için...
zeynep C. 14.09.2006, 10:03 Paylaşım güzel sağol.
Acınacak haldeyiz valla.
İnsanlar hala bilinçli değil.
Durumumuz vahim yaaa.
Paylasımın icin tesekürler hasret güzeldi...
Kartopu86 14.09.2006, 18:28 Yaff çok güseldi güldüm walla...ee yani yurdum insanının soruları işte walla annemde o zamanlar ay çok kırmızı deprem mi olacak ne derdi..Aklıma geldikçe gülüyorum:001_tongu :001_tongu
gercekten insanların depreme ne kadar taktıklarını gosteriyor ama bir seyi bir türlü anlamıyorlar eger gerekli olan onlemleri alırsak cok bir az hasarla kurtulacagımızı
karyelist 17.09.2006, 11:38 güsel sözler allah yardımcısı olsun orda çalışanların :)
Herseyi abartip yuzumuze gozumuze bulastiriyoruz, koskoca profosoru, Ahmet Mete Isikara yi yilin en seksi erkegi seciyorsak bu telefonlari da acanlara pek sasmamak lazim.
*richter ölçeğini nerden satın alabilirim?:):)
süper valla...:)
Bu konunun aslı var tabii afetlere karşı önlem alınmadığından insanlarda nereye hangi soruyu soracaklarını şaşırmış her önüne gelenden nem kapıyolar
çok güldüm yawwww paylaştığın için tşkler can valla halaa gülüyommm:lol:
|