Orijinalini görmek için tıklayınız : ozanlarımıza gereken değeri veriyor muyuz???

ayvaz58
14.09.2006, 01:52
evet canlara sizcede ozanlarımıza gereken değeri veriyor muyuz acaba?yada neden hep öldükten sonra değerleniyorlar.bence biraz dikkat etmeliyiz ve elimizde olan bize hizmet veren geriye kalan ozanlarımızın değerlerini bilelim.Mahzuniyi Ali Ekber Çiçeği hiç tanımayanlar vardı öldükten sonra ben çok severdim dediler.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?neden hayattayken değilde öldükten sonra biliniyor değerleri???

ehranerz
22.09.2006, 12:03
ayvaz kardeş ewet haklısın ali ekber çiçek,mahsuni dediğin gibi öldükten sonra adamların akıllarına gelio bence gereken değeri wermiorz

mutlumusuncan
22.09.2006, 12:52
Ölü seven bir toplumuz demek ki.

dicle
24.09.2006, 20:45
sadece ozanlara özgü değil,ne yazıkki her şeyin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz! en yakınımızı, sevdiğimizi, gelip geçen okul yıllarımızı ve OZANLARIMIZI kaybettikten sonra özler olur değerini daha iyi anlarız...

seyhunbey
24.09.2006, 23:15
malesef bazi kişilerin öldukten sonra degerlerini anliyrz aci ama gercek bu '' mahsuni babayi çok özlüyoruz.....

ulupınar
25.09.2006, 00:16
Elbette ozanlara gereken değeri veriyoruz.Nesimi'nin derisini yüzmedik mi,Mansuru dara çekmedik mi,Pir Sultan'ı asmadık mı,12 Eylülde bir çoğunu vatandaşlıktan çıkarmadık mı'MUHLİS Akarsu'yu,Nesimi Çimeni,Hasret Gültekin'i 37 tanesini diri diri yakmadık mı,Ruhi Su'ya tedavi olması için yurtdışı yasağı koyarak ölüme mahkum edip ölümünü 1 gün kala çıkış izni vermedik mi? O Ruhi Su diyorduki ben saz çalmadan duramam ellerim saz çalamıyor bana izin verin tedavi olayım ellerim çalışsın saz çalabileyim.Baba Mahzuni Amerika katil dediğinde karakol bekçilerine dövdürmedik mi,hapislere atmadık mı,sürüm sürüm süründürmedik mi? Bu listeyi daha çok uzatmak mümkün e daha ne yapalım ozanlara kardeşim;artık bunada ozanlara birşey yapmadınız diyenlere yazıklar olsun

HoZaTLi_62
25.09.2006, 10:14
bu sadece sanatçılar için değil.
var olduğunda değil, kaybettiğinde kıymetini anlayan bir toplumuz
acı ama gerçek bu.
ayrıca kaybettiğimizdede bir süreliğine bu kıymeti veriyoruz sonra yine unutuyoruz. saman alevi gibi yani.

soners
28.09.2006, 21:16
evet arkadaslar biz ozanlarımız ölünce degerlerini anlayan bi toplumuz