Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Ağustos Canlı Yayın..
Tüm dostlara merhaba İbo kardeş sanırım bağlantı sorunları yaşıyor bu saate kalmazdı... Ben onun yerine başlayayım gelince sözü sahibine veririz....
Dostlukla türkü tadında kalınnn şimdiden...
puduhepa 14.09.2006, 18:18 ne kadar iyisiniz.bu ne kadar güzel bir duygu böyle.forumu açtım ve kırmızı gül çalıyor.teşekkür ediyorum.mest oldum ta baştan...
Ablacım o sizin iyiliğiniz olsa gerek.. Ben sadece her zaman dinlediğim türkülerden seçim yapmaya çalışıyorum o.. olursa benim seçtiklerime sizin istekleriniz ekleniyor... Arşiv biraz sınırlı kusuruma şimdiden bakmayın...
iyi yayınlar ali can
istek varsa senden mikail aslandan bir ezgi istiyorum
kolay gelsin..
zeynep C. 14.09.2006, 18:28 Abim ben geldim başının belesı..
Abi Arzu'dan Sor beni ya da Kenan Çallı'dan Vay Ömrüme'yi çal bende oturup ağlayayım...
iyi yayınlar ali can
istek varsa senden mikail aslandan bir ezgi istiyorum
kolay gelsin..
İstek tabiki var kardeşş.. İsdediğiniz parçanın bende olması yeterli seçenek yayınlamam için.. :)
Mikail Arslan Heq Şe sizin için geldinnn..
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Abim ben geldim başının belesı..
Abi Arzu'dan Sor beni ya da Kenan Çallı'dan Vay Ömrüme'yi çal bende oturup ağlayayım...
Hoşgeldin kardeşşş... Çalarızzz neden çalmayalımm sıraya aldımm...
zeynep C. 14.09.2006, 18:39 Abim dinliyorum şimdi çok sağol sen bitanesin.
Utanmasam ben daha çok istek istiyecem.
Valla çok yüzssüz oldum.
İyi yayınlar,iyi programlar;Bende sizden Güler Duman'dan bir parça çalmanızı rica ediyorum.Bütün dinleyen canlara gelsin.
İyi yayınlar,iyi programlar;Bende sizden Güler Duman'dan bir parça çalmanızı rica ediyorum.Bütün dinleyen canlara gelsin.
Sewğili kardeşim sizin için Güler Dumandan Başımda Bir Sewda Döner parçasını sıyaya aldım...
Kendim ve sewdam için ise bir Susarak özlüyorum çalmanın vakti geldi gibi...
Ahmet Arslan Susarak Özlüyorum...
Selam abim iyi yayınlar özcan türeden bir türkü calırmısın benim icin şimdiden tesekkürler...
Selam abim iyi yayınlar özcan türeden bir türkü calırmısın benim icin şimdiden tesekkürler...
Özcan Türe Halaylar gelsin sana bu sefer kaan kardeş... Sonrada bir pirocan diyelim...
Sevgi Erkan 14.09.2006, 18:55 Selam Dost,
Bizleri forumda da türkülerle buluşturduğun için teşekkürler emeğine..
Şu an bir türkü seçemedim.Sana bırakıyorum seçimi, bizim (Sevgi&Erkan&Türkü)ve şu an radyoyu dinleyen tüm dostlar için gelsin.
Dostlukla...
içimden geldi, akkuşun gürgenleri peşine abum çok güzel giderdi, mümkünse sana zahmet ali, yoksa da önemli değil, iyi yayınlar
Selam Dost,
Bizleri forumda da türkülerle buluşturduğun için teşekkürler emeğine..
Şu an bir türkü seçemedim.Sana bırakıyorum seçimi, bizim (Sevgi&Erkan&Türkü)ve şu an radyoyu dinleyen tüm dostlar için gelsin.
Dostlukla...
Ablam sağolasınız yüreğinize sağlıkkk.. Erkan abim ve türkü kardeş için gelsin o zaman
Bizar duygu yüklü bir çalışma ama benim çok sewdiğim bir parça...
Mustafa özarslan yorumuyla Erzurum dağları ve Tayfun Talipoğlunun şiiri... O anala O Yıllar..
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
içimden geldi, akkuşun gürgenleri peşine abum çok güzel giderdi, mümkünse sana zahmet ali, yoksa da önemli değil, iyi yayınlar
Akkuşun Gürgenleriyle başlayalım Abum kayıplarda nereye attım acaba bulursam arkasına bağlayacağım...
ZülfüKakul 14.09.2006, 19:14 Merhabalar... İşte geldim burdayım :):):) Forum radyosunu bırakamıyorum bi türlü :)
Ali abi bu akşam benden çekeceğin var bi ben bi zeynep :)
ıhımm ıhmmm ilk istediğim umarım vardır..
Hüseyin -Ali Rıza Albayrak_Mecma-ül Bahreyn
Yilmaz_Can 14.09.2006, 19:18 Merhaba Alim bir turku calabilirsen foruma ve chattaki canlarima gelsin basarilar dilerim...
Merhabalar... İşte geldim burdayım :):):) Forum radyosunu bırakamıyorum bi türlü :)
Ali abi bu akşam benden çekeceğin var bi ben bi zeynep :)
ıhımm ıhmmm ilk istediğim umarım vardır..
Hüseyin -Ali Rıza Albayrak_Mecma-ül Bahreyn
Sen dün kayıplardaydın buralarda olmana rağmen beni yalancı çıkardın alacağın olsun bakimmm..istekleriniz bende olduğu sıra başım gözüm üzerine....
Ali Rıza Hüseyin Albayrak kuzenlerden isteğini aldım sıraya...
Selam abicim yarın aramızdan ayrılacak olan arkadasımız gizem icin ugurlama türküsünü calırmısın şimdiden tesekürler
Merhaba Alim bir turku calabilirsen foruma ve chattaki canlarima gelsin basarilar dilerim...
Abi sanada güzel bir parça çalacağım.. Sen ve chatdeki dostlara ... Ali rıza hüseyin Albayrakdan sonra çalacakkk...
bi türkü acıklı olsun abisi hani ayrılanlar için benden formdakilere :D
zeynep C. 14.09.2006, 19:28 Abim yanlış hatırlamıyosam Grup Munzurun İbrahime Ağıt valla özlem doğru demiş bir ben bier o...
Selam abicim yarın aramızdan ayrılacak olan arkadasımız gizem icin ugurlama türküsünü calırmısın şimdiden tesekürler
çalalım da nereye gidiyor... Gittiği yerde medeniyet vardır elbett... Gidişler olmasa gelmelerdeki sewinç olmazdı... Eminim deli kız fazla ayrı kalamaz bizden...
bi türkü acıklı olsun abisi hani ayrılanlar için benden formdakilere :D
Ölen ölür dostlar, Düşmanlar kalan sağlar BİZİMDİR...
bu pek uymadı günün anlam ve önemine..
Dediğim gibi gidişler olmasa gelmelerin anlamı kalmazzzz...
Abim yanlış hatırlamıyosam Grup Munzurun İbrahime Ağıt valla özlem doğru demiş bir ben bier o...
Yanlış hatırlamıyorsun kardeş... Munzur İbrahime Ağıt sıraya aldımmm
Gizemede Armut Ağacını çalayım Uğurlamayı beğenmezse ::)
tokatlı önder 14.09.2006, 19:35 selam dost radyonuzun bağımlısı oldum valla süpersiniz bugün sizden
ilkay akkayadan adıyaman (heveslik eyledim)türküsünü istiyorum forumdaki bütün arkadaşlara gelsin
ZülfüKakul 14.09.2006, 19:37 Yaa ama olmazki armut ağacı olmasın o çok hüzünlüü:crying: :crying: :crying:
Onun yerine bi erisin dağların karı alalım bide ateş-i aşkına :)
selam dost radyonuzun bağımlısı oldum valla süpersiniz bugün sizden
ilkay akkayadan adıyaman (heveslik eyledim)türküsünü istiyorum forumdaki bütün arkadaşlara gelsin
Dün istediniz bende yok bu parça... Var yada tam yerini bulamıyorum..
Yaa ama olmazki armut ağacı olmasın o çok hüzünlüü
Onun yerine bi erisin dağların karı alalım bide ateş-i aşkına
Anlaşılan bu gün formundasın.. Dünde acı kahır türküleri istiyordun... Mimkünse isteklerinizde sanatcı adı yazın arkadaşlar.. Aklıma bir sürü sanatçı geliyorrr.. Ayrıca bulma açısından kolaylık oluyor.. Özlem kardeş bu yazdıklarını yazıyorum benim pc bende böyle bişeyler yok diyor.. Ama oldugunu biliyorum..
çalalım da nereye gidiyor... Gittiği yerde medeniyet vardır elbett... Gidişler olmasa gelmelerdeki sewinç olmazdı... Eminim deli kız fazla ayrı kalamaz bizden...
Ölen ölür dostlar, Düşmanlar kalan sağlar BİZİMDİR...
bu pek uymadı günün anlam ve önemine..
Dediğim gibi gidişler olmasa gelmelerin anlamı kalmazzzz...
Yanlış hatırlamıyorsun kardeş... Munzur İbrahime Ağıt sıraya aldımmm
Gizemede Armut Ağacını çalayım Uğurlamayı beğenmezse ::)
Abim 3 ay gelmiyecekmiş daha okula gidecekmiş özleyecez vallah bugun bütün türküler benden gizeme gitsin ...
Sıaradaki türkü Armut Ağacı...
tokatlı önder 14.09.2006, 19:56 madem adıyaman yok ozaman şifa istememi dinleyelim ilkay akkayadan eğer oda yoksa zülfü livaneliden karlıkayında olabilir saygılarımla şimdiden saol
madem adıyaman yok ozaman şifa istememi dinleyelim ilkay akkayadan eğer oda yoksa zülfü livaneliden karlıkayında olabilir saygılarımla şimdiden saol
İkisini birden sıraya aldımmm .. Biraz sonra arka arkaya çalarlar..
ZülfüKakul 14.09.2006, 19:58 armut ağacı varsa ben kaçayım gelirim sonra..
armut ağacı varsa ben kaçayım gelirim sonra..
Türküden kaçanıda ilk dea görüyorumm.. Hadi ben söylesem armut Ağacını kaçmanı anlayabilirim ama Zara söylüyor ... Bu deyişi....
ZülfüKakul 14.09.2006, 20:02 Türküden kaçanıda ilk dea görüyorumm.. Hadi ben söylesem armut Ağacını kaçmanı anlayabilirim ama Zara söylüyor ... Bu deyişi....
Aaa mustafa değilmiş... :):D:D:D yok abi abi ya mustafa öyle bi okuyorki :crying: :crying: :crying:
zeynep C. 14.09.2006, 20:10 Abim Yıldız Tilbe'den Sunam ' çalarsan çook sevinirim.
Canacanmistik ablama gelsin.
Abim Yıldız Tilbe'den Sunam ' çalarsan çook sevinirim.
Canacanmistik ablama gelsin.
Yıldız tilbe ilginç bir kişilik ama onun söylediği parçalar benim müzik kriterlerimi içermediği için ben dinlemiyorum maleseff.. Bende mevcut değil... kardeş...
Bu arada Bjk penaltı kaçırdı...
senden bi isteğim olacak.
elgajiye ve acıya gülmek çalarsan çok çok mutlu edersin kardeşinii..
şte buyur kardeş... çalıyor..
abicim senden bir uzun hava isteği istesem calırmısın canacanmistik ablam icin gelsin ve benim parcamı calarmısn abimm türkü tadıyla kal hep seni seviyorum şimdiden tesekürler....
abicim senden bir uzun hava isteği istesem calırmısın canacanmistik ablam icin gelsin ve benim parcamı calarmısn abimm türkü tadıyla kal hep seni seviyorum şimdiden tesekürler....
Ben çalıyorumm umarımm özlem kaçmazzz.. :)
birdal can 14.09.2006, 20:42 emre saltıktan gozee
ali abi yayın çok güzel gidiyor hani dünden borçlu kalmıştın ya.kızılırmaktan ah sensiz yada gidememi çalacaktın.çalarsan sevinirim iyi yayınlar
ali abi yayın çok güzel gidiyor hani dünden borçlu kalmıştın ya.kızılırmaktan ah sensiz yada gidememi çalacaktın.çalarsan sevinirim iyi yayınlar
İkisini birden sıraya aldımmm kardeş... bu arada birdal içinde Goze gelsinn
birdal can 14.09.2006, 20:47 emre saltık
yıkıntılar içindeyim bekleme yar ben gelemem
nesrin yıldıran 14.09.2006, 20:47 slm ali sibel pamuktan rirocan çalarsan çok mutlu edersin bu arada harikasın çok güzel türküler çalıyrsn saol iyi yayınlar
slm ali sibel pamuktan rirocan çalarsan çok mutlu edersin bu arada harikasın çok güzel türküler çalıyrsn saol iyi yayınlar
Sibe Pamukdan pirocan sıraya eklendi... Güzel seçimmm..
birdal can 14.09.2006, 20:51 cihan çelikten dağlar
ali abim mustafa özaslandan beyhudee
çok teşekkür abiii
İkisini birden sıraya aldımmm kardeş... bu arada birdal içinde Goze gelsinn
abi sağol körün istediği bi göz allah verdi lens walla.hemde ikisi birden sağol iyi yayınlar
Arşivinizde varsa Nathalie Cardone - Hasta Siempre Commandante (Che Guevara) çalarsanız sevinirim.
İyi yayınlar.
nesrin yıldıran 14.09.2006, 21:00 ali saol çaldığın için bir türkü daha isteyecem yüzsüzlük olmazsa hüseyin turandan ah le yar çok saol
birdal can 14.09.2006, 21:00 sebahat akkiraz
cansın aliiii
tokatlı önder 14.09.2006, 21:05 ya biliyorum çok oldum ama eğer arşivinde varsa mahsuni şeriften değme tabip(yaralarım)ı istiyorum saolasın
Arşivinizde varsa Nathalie Cardone - Hasta Siempre Commandante (Che Guevara) çalarsanız sevinirim.
İyi yayınlar.
Maleseff...
ali saol çaldığın için bir türkü daha isteyecem yüzsüzlük olmazsa hüseyin turandan ah le yar çok saol
olmazzz.. Merak etmeyin.. Örnek mi bakın konuya yazanlar genelde sabit.. :)
alevi_can35 14.09.2006, 21:07 slm candost lamekan iiyi yayınlar bu gzl yayın için tşkler candost
birdal can 14.09.2006, 21:11 aşık veysel
uzun ince bir yoldayımm
Maleseff...
olmazzz.. Merak etmeyin.. Örnek mi bakın konuya yazanlar genelde sabit.. :)
önder o parçayı arayıp durdum listemde.. Oldgunu biliyorum ama bulamıyorum.. Albüm ismini verirsen belki bulabilirim...
Bu arada sana bir uzun hava gelsin Mahsuni babadan...
tokatlı önder 14.09.2006, 21:16 valla bende bilmiyomki hangi albümde olduğunu neyse canın saolsun başka bişey çal kafana göre türkülerin hepsi güzel
teşekkür ederim saol
türkü_nehri 14.09.2006, 21:22 iyi yayınlar bende yüreğimden geçen bir türküyü rica etsem çalarmısınız.Erdal Erzincan ve Tülay Kaya'nın birlikte seslendirdiği Esti Seher Yeli türküsü burdan tüm canlara gelsin.(Tülay Kaya'nın albümünde yer alıyo)Şimdiden teşekkür edrim.
tokatlı önder 14.09.2006, 21:28 dost bide annem için bi istek isteyecem senden kime kin ettin türküsünü istiyorum artık kimden çalarsan kabulümdür saygılar
birdal can 14.09.2006, 21:31 arzu
kömür gözlüm
iyi yayınlar bende yüreğimden geçen bir türküyü rica etsem çalarmısınız.Erdal Erzincan ve Tülay Kaya'nın birlikte seslendirdiği Esti Seher Yeli türküsü burdan tüm canlara gelsin.(Tülay Kaya'nın albümünde yer alıyo)Şimdiden teşekkür edrim.
Tülay Kaya nın albümü yok ama aynı parça Mustafa özarslan ve Kel hüseyin versiyonu var birisini çalacağım sizin için...
dost bide annem için bi istek isteyecem senden kime kin ettin türküsünü istiyorum artık kimden çalarsan kabulümdür saygılar
Tabiki bu güzel türküler bizi bu günümüze getiren analarımız için gelsin...
arzu
kömür gözlüm
Arzudan Halaylar senin için gelsin...
türkü_nehri 14.09.2006, 21:36 Teşekkür ediyorum lamekan yüreğine emeğine sağlık.ALbüm değilde sadece o türküyü erdal erzincan ve tülay kaya yorumuyla burdan sana ulaştırmak isterim.
abi ali askerden BEKLE YİĞİT parçasını çalrsan sevinirim.iyi yayınlar
peki umut altınçağ'dan Merdana mına var mı?
Teşekkür ediyorum lamekan yüreğine emeğine sağlık.ALbüm değilde sadece o türküyü erdal erzincan ve tülay kaya yorumuyla burdan sana ulaştırmak isterim.
Tabiki upload edip download bölümüne ekleyin ben oradan alırım.. :)
abi ali askerden BEKLE YİĞİT parçasını çalrsan sevinirim.iyi yayınlar
Bekle yiğit sana gelsin..
peki umut altınçağ'dan Merdana mına var mı?
mut altınçağ da size gelsin...
Merdamına : Sebebim olanada gelsin bu arada....
türkü_nehri 14.09.2006, 21:51 sevgili lamekan Pınar Sağ'ın albümünden BUNDAN SONRA adlı türküsünü tüm canlara dinletme imkanın varmı acaba.
Selam abim arif sağdan sazdan bir insan olmaya geldim türküsü varsa calarmısın canım dostum ayvazıma gelsin...
iyi yayınlar;) eğer mümkünse Kardeş Türkülerden Çeşm-i Siyahımı çalabilirmisiniz:)
Selam abim arif sağdan sazdan bir insan olmaya geldim türküsü varsa calarmısın canım dostum ayvazıma gelsin...
kaancım var ama ses kalitesi pek ii değil.. Gende çalayımm...
iyi yayınlar;) eğer mümkünse Kardeş Türkülerden Çeşm-i Siyahımı çalabilirmisiniz
Tabiki mümkün.. Bgst den eksiğimiz bulunmazz... Hardasan albümü dahil her albümünü zevkle dinlerim...
Vizontele filim müziklerinden Çeşmi Siyahım..
Cok Tesekkür ederim abim Seni seviyorum hep türkü tadıylakal iyi geceler ve iyi yayınlar abicim...
Mükemmel abi nesi iyi değil
çok sağol lamekan
ben artık bu radyonun devamlı bi dinleyicisi oldum sayılır. Burdaki parçalar yeterli oluyo r gerçektende.
iyi yayınlar tekrardan.
ah kurban olduğum çok sağol bu güzel türkü için.yaw ben kaçırdım ama olsun be dostum sağol
ah kurban olduğum çok sağol bu güzel türkü için.yaw ben kaçırdım ama olsun be dostum sağol
Sende sağol ayvazım.. Ali abim türkü tadıyla kal canım abim iyi geceler sevi seviyorum ..
Birazda benim seçtiklerimle devam edelim.. Bu gün istek bayağı fazlaydı...
Bakalımbenim seçtiklerimde beğnilecek mi ?
Dostca dostlukla kalın dostlar.. Bu gecede ben gider.. son parçamız Oğuz Aksaçdan halaylar olacakk.. Sonra Can kardeşe yayını devredeğim...
Türkülerimiz hiç susmasın .... türkü tadında kalın dostlar...
alevi_can35 14.09.2006, 23:14 tüm candostlara slm türkülerle yolculugumuz devam ediyor isteklerinizle tekrar beraberiz lamekana bu gzl yayını için tşkler
ZülfüKakul 14.09.2006, 23:21 Arkdaşlar bu gece size katılamıyorum...
Sadece Hüseyin ve Ali Rıza Albayrak ziyafeti var bizim evde:)
İyi geceler
alevi can gene ben geldim mazlum çimenden feryadı isyanım varsa chat odasındaki arkadaşalara gelsin ve sana gelsin iyi yayınlar
alevi_can35 15.09.2006, 00:22 şimdi türkün geliyor ayvazz bendende sana geldin candost
Merhaba canlar bugün yaralıyım ninem öldü benim acılı birşeyler çalın derdime ortak olsun Hoşçakalın Allah size ve sevdiklerinize uzun mutlu ömürler versinn:bitmisbu: :bitmisbu: :bitmisbu:
alevi_can35 15.09.2006, 00:32 başın saolsun candost yatıgı yer nur olsun bu gece bütün parçalar sana gelsin çok üzüldüm ölüm bizler için var yoldaş yarının ne olacagını kimse bilmez allahtan ailene ve yakınlarınıza sabır diliyorum başınız saolsun
başın saolsun candost yatıgı yer nur olsun bu gece bütün parçalar sana gelsin çok üzüldüm ölüm bizler için var yoldaş yarının ne olacagını kimse bilmez allahtan ailene ve yakınlarınıza sabır diliyorum başınız saolsun
Sağol canım kardeşim :bitmisbu:
Bir Zeynep 15.09.2006, 00:38 siradaki türküyü ngin nursani söylüyo.. bilemezsin yazi kisi, gelemezsin ona karsiiii.. off off gecenin bu saatinde efkarlandiriyon beni hemso can.. benden tüm efkarlilara gelsin..
karagözlüm sana simdi ne desem yalan olur ..
sevgiler saygilar.
alevi_can35 15.09.2006, 00:42 eyvallah candost saolasın
iyi geceler iyi yayınlar alevi can hakan yeşilyurtan acıya gülmek parçasını çalarsanız sevinirim şimdiden çok tşkler,
alevi can çok güzel türküler çalıyorsun uykum geldi ama bırakıp gidemiyorum eline yüreğine sağlık çok tşkler.
alevi_can35 15.09.2006, 01:13 tşkler saolasın candost
İlkay akkaya dan bir parça çalabilirmisin candost şimdi ayırt edemiyorum hangisini isteyeyim hepsini çok seviyorum ;)
alevi_can35 15.09.2006, 02:28 tabiki candost şimdi senin için geliyor ilkay akkaya
gerçekten teşekkürler İlkay ın Yine albümünden en sevdiğim parçalarından
tekrar sağol;)
alevi_can35 15.09.2006, 03:07 candostlar son istekleriniz varsa alabilirim size veda etmek zorundayım ilginiz için tşkler türkülerle kalın hoşçkalın
yayın yine çok güzeldi isteğe gerek kalmıyoki benim açımdan;)
alevi_can35 15.09.2006, 03:13 tşkler candost cuma gecesi yani bu gece sabaha kadar yayında olacagım sizin isteklerinizle birlikte herkese hayırlı sabahlar diliyorum tşkler
Bir Zeynep 15.09.2006, 11:59 yüregine saglik alevi can dostum ben dün aksam yazarken hemsom lamekanda sandim yayin, meger sana devretmis mis.. tesekkür ederim, güzel bir yayindi. yüregine saglik.
saygilar.
|