Sercii-Sergenn
14.09.2006, 20:30
canlar ne olur bana yardım edin acele lazım bu halay
mustafa özarslan erzurumdan erzincana yol gider
mustafa özarslan erzurumdan erzincana yol gider
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar lütfen çok lazım Sercii-Sergenn 14.09.2006, 20:30 canlar ne olur bana yardım edin acele lazım bu halay mustafa özarslan erzurumdan erzincana yol gider PirO_62 15.09.2006, 02:31 Sevgili Arkadasım Acaba neden geldı topık kazana Konu acarken dıkkat edılmesı gereken bır kural özellıkle istekler topıgınde İçeriksiz konu baslıgı Buna dıkkat etmemız Lazım. İstegini Baslıkta yazarsan görüntü kirliliğini önlemiş oluruz (Acil Bakın,Önemli,Çok Lazım) Gibi kelimeler acaba baslıkta nasıl duruyor bir bakmanızı öneririm Saygılar Alevimen 15.09.2006, 02:37 Sevgili Arkadasım Acaba neden geldı topık kazana Konu acarken dıkkat edılmesı gereken bır kural özellıkle istekler topıgınde İçeriksiz konu baslıgı Buna dıkkat etmemız Lazım. İstegini Baslıkta yazarsan görüntü kirliliğini önlemiş oluruz (Acil Bakın,Önemli,Çok Lazım) Gibi kelimeler acaba baslıkta nasıl duruyor bir bakmanızı öneririm Saygılar kısıtlı ve dar düşünceli olunca böyle oluyor :wink: aliihsan06 15.09.2006, 16:39 canlar ne olur bana yardım edin acele lazım bu halay mustafa özarslan erzurumdan erzincana yol gider buyur kardeş işte link: http://rapidshare.de/files/33206572/GRUP__I__-_13_-_HALAY_POTPOR_.mp3.html |