Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 Ağustos İstek

Lamekan
15.09.2006, 16:35
Türküler yüreğimizde yüreğimiz radyomuzda...

Türkü tadında kalmanızı dilerim..

ErDaL24
15.09.2006, 16:45
iyi yayınlar ali

bu günde bir istek isteme hakkımız varsa

sarvet kocakaya dan
zindan

adlı yorumu istiyorum bu yorum forumdaki zindanları yaşayanlara gitsin

Ali_Yolcusu
15.09.2006, 16:45
radyosunu açsın herkes millet.lamekan yayında.saol lamekan bu yayını yaptığın için.

efkan şeşen - yüreğim yangınlarda parçasını çalarsan sevinirim, bu parçayı beni bu sitede tanıyan herkese yolluyorum.

sevgiler lamekan.

zeynep C.
15.09.2006, 16:46
İyi yayınlar abim.
Sibel Pamuk'tan Piroca'ı çalarmısın.

Aydın.
15.09.2006, 16:47
Öncelikle hosgeldin abi seni bu saate aramızda görmek ne güzel Varsa mustafa özarslandan horasan dağını calarmısın abim benden bütün foruma gelsin ve tabiki sanada canım abim iyi yayınlar....

Lamekan
15.09.2006, 16:48
İstekleriniz alınırrr ama olanları çalabilirim... Önce erdallın isteği sonrada ali yolcusununnnn.. Çalamadıklarım için şimdiden kusura bakmayın :)

Aze
15.09.2006, 16:50
iyi yayınlar canımmm

senden benim ve senin için parçamızı istiyorumm

çalarsan sevinirim cnm
iyi yayınlar

ayvaz58
15.09.2006, 16:51
ali abi iyi yayınlar.bende canım dostum kaanıma armut ağacına yaslanmayasını istiyorum abi çalarsan sevinirim iyi yayınlar

Lamekan
15.09.2006, 16:52
iyi yayınlar canımmm

senden benim ve senin için parçamızı istiyorumm

çalarsan sevinirim cnm
iyi yayınlar

Tabiki çalarım sewdam

zeynep C.
15.09.2006, 17:08
Zamanlama süper.isteğimi dinleyebiliyorum.Sağol abim.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Abim Onur Akından Seviyorum Seni ya da Geceyi Sana Yazdım herzamanki gibi benden sana ve ablama gelsin...

Lamekan
15.09.2006, 17:25
Zamanlama süper.isteğimi dinleyebiliyorum.Sağol abim.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Abim Onur Akından Seviyorum Seni ya da Geceyi Sana Yazdım herzamanki gibi benden sana ve ablama gelsin...

Çalarız kardeş neden çalmayalımmmm .... Ama önce özelden bir istekk var onu cevaplayalım..

Aydın.
15.09.2006, 17:31
Abim oğuz aksac tan varsa bircit turnam parcasını calabilirmisin şimdiden tesekürler yoksa eger oyy aman aman :D:D

Lamekan
15.09.2006, 17:36
Abim oğuz aksac tan varsa bircit turnam parcasını calabilirmisin şimdiden tesekürler yoksa eger oyy aman aman :D:D

Bu parça hiç yabancı gelmiyor.. Hangi albümde söylüyor bu parçayıı ki

Salkım söğüt de değil değil mi..

Aydın.
15.09.2006, 17:38
Bu parça hiç yabancı gelmiyor.. Hangi albümde söylüyor bu parçayıı ki

Salkım söğüt de değil değil mi..
Evet abimm ama toprağımda söylüyo abi o türküyü varsa calarsan sevinirim..

Aze
15.09.2006, 17:43
canım Cemil Koçgünden Perişan parçasını da listende bulundurursan sevinirimmmmmmmmmmm diyip isteğimi belirttttimmm :D

yayının çok güzel gidiyor cnm
türkü şöleninde iyi yayınlar dliyorum
emeğine sağlıkk canım
teş

efekaya
15.09.2006, 17:44
iyi yayınlar Lamekan HASRET GÜLTEKİN'den acıyı bal eyledik adlı türküyü istesem çok mu olur senin için :)

şimdiden teşekkürler..

Lamekan
15.09.2006, 17:55
canım Cemil Koçgünden Perişan parçasını da listende bulundurursan sevinirimmmmmmmmmmm diyip isteğimi belirttttimmm :D

yayının çok güzel gidiyor cnm
türkü şöleninde iyi yayınlar dliyorum
emeğine sağlıkk canım
teş

Tabiki canım şimdi listeye aldımmm çalar birazdan... Yayın yok aslında sadece türküler var.. Varsa bir güzellik oda türkülerin güzelliğidir...

Birde senin....
iyi yayınlar Lamekan HASRET GÜLTEKİN'den acıyı bal eyledik adlı türküyü istesem çok mu olur senin için :)

şimdiden teşekkürler..

Şu an bakıyorum ama bulamadımm gibi .. Bulamassamda H. Gültekinden bir parça çalacağım sizin için...

Çok olmazz

zeynep C.
15.09.2006, 17:59
Abi biliyorum çok oluyorum ama Güler Dumandan bir türkü çalarsan sevinirim.

Aydın.
15.09.2006, 18:09
Merhaba abiciğim belki yüzsüzlük yapıyorum ama Abiddin biterden mercan dağları veya baska birtürküsünü yayınlarsan sevinirim seni caok seviyorom iyi yayınlar canım abimm bu türkü senle sewdanada gelsin abim...

Lamekan
15.09.2006, 18:12
Yayın İbo kardeşde saat onun saati.. saat 8 den sonra görüşürüzz buralarda olursanız dostlar dostca ve türkü tadında kalın..

opis-01
15.09.2006, 18:50
iii yayınlar kardeş her zaman ki isteğim özlem özdil den sürgünü çalarsan çok sevinirim iyi yayınlar.....

BİR İSMİM HAYDARDIR BİR İSMİM ALİ

opis-01
15.09.2006, 19:08
saol kardeş çaldığım için emeğine sağlık

Lamekan
15.09.2006, 19:24
kardeşşş yüreğine sağlık yayın her zamanki gibi çok güzell.. Bu arada anonslarda sesin çok az geliyor kardeş .....

Senden sewdam ve kendim için ve tüm bizleri dinleyen dostlar için Ahmet Arslan Susarak özlüyorum parçasını isteyeceğim..

Dostlukla ve muhabbetle kalman dileğiğle....

ayvaz58
15.09.2006, 19:27
slm mescitli ibo iyi yayınlar grup yorumdan gelki şafaklar tutuşsun parçasını istiyorum eğer arşivinde yoksa başka bir yorumdan parça çalarsan sevinirim iyi yayınlar tüm aleviforuma gelsin

alevi_can35
15.09.2006, 19:36
slm mescitliibo iiyi yayınlar candost

tokatlı önder
15.09.2006, 20:27
slm dost akşam isteğimi can çaldı iletmişsin ona saol bugünde senden ahmet kayadan kendine iyi bak türküsünü istiyorum forumdaki tüm arkadaşlar için istiyorum saygılarımla
saol dost süpersin

s-adıgüzel
15.09.2006, 20:46
meraba ali iyi yayınlar diliyorum sana

gulsum_58
15.09.2006, 21:03
merhaba LAMEKAN yayın çok güzel gidiyor ben yeni katıldım aranıza grup yorumdan CEMOyu çalarsan sevinirim iyi yayınlar

rinda
15.09.2006, 21:09
hayatımda duyduğum en ilginç parça yada konuşma diyim...kim olduğunu öğrenebilirmiyiz?

tokatlı önder
15.09.2006, 21:09
ya süper bu ya teşekkürler

Lamekan
15.09.2006, 21:26
merhaba LAMEKAN yayın çok güzel gidiyor ben yeni katıldım aranıza grup yorumdan CEMOyu çalarsan sevinirim iyi yayınlar

Evet isteklerini sanırım aksattım özürrr.. Listeye alıyorum istekleriizi... Cemo gelecekkk.. Bu arada hoş geldiniz...

hayatımda duyduğum en ilginç parça yada konuşma diyim...kim olduğunu öğrenebilirmiyiz?

Tabiki Özay Gönlüme ait bir çalışmaydı... Cemodan sonra başka bir pparçasını çalarımmm .. Gerçekden güzell .. Denizli ağzı ile konuşması ayrı bir güzellik katıyor...

ZülfüKakul
15.09.2006, 21:50
Merhaba Ali abi :)Canlarım ciğerlerimden istiyorum...

:001_wub: Ali Rıza:001_wub: - Hüseyin Albayrak... Muhabbet bağında

Lamekan
15.09.2006, 21:57
Merhaba Ali abi :)Canlarım ciğerlerimden istiyorum...

:001_wub: Ali Rıza:001_wub: - Hüseyin Albayrak... Muhabbet bağında

Albayrak Kuzenlerden sana gelsin o zaman Muhabbet Bağında...

Benim favorim Gel Güzel ...

zeynep C.
15.09.2006, 22:11
Abi ben yine geldim...Daha çok gelicem gibi.Abdullah Papur'dan Tapardım Anam çalarmısın.

:blushing: :blushing: :blushing:
utandım valla bak yine istiyom.

Nesimi
15.09.2006, 22:13
Selam can

Grup Yorumdan Xernepeş parçasını istiyorum mevcutsa. Tüm forum halkına gelsin. Sevgiler Lamekan

ayvaz58
15.09.2006, 22:14
ali abi iyi yaınlar varsa engin nurşaniden adına çızık çektim parçasını istiyorum.yoksada farketmez

Lamekan
15.09.2006, 22:22
Abi ben yine geldim...Daha çok gelicem gibi.Abdullah Papur'dan Tapardım Anam çalarmısın.

:blushing: :blushing: :blushing:
utandım valla bak yine istiyom.

hoş geldin her zaman bekleriz kardeş.... Seni için apdullah papur çalalım tabiki...

Selam can

Grup Yorumdan Xernepeş parçasını istiyorum mevcutsa. Tüm forum halkına gelsin. Sevgiler Lamekan

Tabik idostum zevkle yorumdan xernepeş gelsin...

ali abi iyi yaınlar varsa engin nurşaniden adına çızık çektim parçasını istiyorum.yoksada farketmez

malefes kardeş... Sıradan devam edecezz..

tokatlı önder
15.09.2006, 22:33
dost selam ben gene geldim senden bi isteğim daha olacak aşık gülabiden kalem seni parça parça kırarım türküsünü istiyorum tabi varsa arşivinde eğer yoksa umut altınçağdan mevsimsiz karda olabilir saygılarımla
dost selam ben gene geldim senden bi isteğim daha olacak aşık gülabiden kalem seni parça parça kırarım türküsünü istiyorum tabi varsa arşivinde eğer yoksa umut altınçağdan mevsimsiz karda olabilir saygılarımla

zeynep C.
15.09.2006, 22:38
Abim Mikail Aslan Hal Yamano çalarmısın.

Lamekan
15.09.2006, 22:44

sen istek sağlam olsun diye iki defa yazmışsın :) Bende sağlam olsun diye iki isteğinide çalayım o zaman :)

İyi dinlemler...

Tabiki kardeş buyurr senin için gelsin de.. Halin neden yaman bakim ... pırıl pırıl bir gençsin daha :)

ZülfüKakul
15.09.2006, 22:47

Zeynep bak kardeşimsin bişi demiyorum:D:D:D ama o benim türkümmmm:)

zeynep C.
15.09.2006, 22:48
Abim yayın okadar güzelki istek istemeye bile gerek yok aslında.
hal yamano çünkü öss ile başım belada.Bak abim istek istemiycem dedim ama ben hiç istemeden durabilirmiyim...Seni yanlız bırakırmıyım...
Zeynep bak kardeşimsin bişi demiyorum:D:D:D ama o benim türkümmmm:)

yaaa sende canımsın ama o türkü benim...
Yok canım kavgaya gerek yok ben seninle paylaşırım türkümü.
Bak başkasıyla paylaşmam ama sana özel yaaa.

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

tokatlı önder
15.09.2006, 22:52
saol dost süpersin ya

ZülfüKakul
15.09.2006, 22:56
:001_wub: AliRıza:001_wub: - Hüseyin Albayrak--Dertlere Dermandır Ali

Başında bi amcanın söylediği kısım 1940 dersim kaydıdır...

Tüm dersimli arkadaşlar için gelsin...

Lamekan
16.09.2006, 00:24
Arkadaşlar hepinize ii geler ben yatar.. kendinize çok iibakın türkü tadında kalın...

alevi_can35
16.09.2006, 00:55
slm türkü dostları lamekan ne gzl yayını için tşkler isteklerinizle ben devam ediyorum tşkler

suskun
16.09.2006, 03:04
kardeş Mustafa Özaslandan Beyhudeyi çalarmısın sağlıcakla kal iyi geceler