Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn 8.0

özgüreren
06.11.2005, 19:27
msn sonunda beklenen 8.0'ıda çıkardı
Evet 8.0 Beta sürümü sunuldu. Yanlız ufak bir problem var. Her hesapla msn 8.0 ile login olunmuyor. Ama problemler çözümleri bulunduklarında problem olurlar değil mi Gerekli Patch'i Ek te verdim. Onu kurduktan sonra çalıştırın sonra msn 8.0 çalıştırın ve hesabınız ile login olup msn 8.0 tadını çıkarın.

http://rapidshare.de/files/7185567/msn_8.0_beta.rar.html

buda yedek link ve direk
http://www.msgshit.com/download/523

not alıntıdır

Alevimen
06.11.2005, 23:47
tabiki login olunmaz çünkü betatester-server üzerinden login olunmaya çalışıyor haliyle betatester olmadığınız için patch sürekli arka planda çalışmalı, patch'ın yaptığı sadece proxy üzerinden login...
MSN 7. sürüm gayet iyi ve kullanışlı, bir kaç hafta sonra zaten resmi siteden yeni sürüm açıklanacaktır.. bu nedenle zahmete girmek istemeyen beklesin..

özgüreren
07.11.2005, 13:42
hoca evet dediğin gibiydi ama pc kapanıp açıldıktan sonra bu sorun olmadı....ama türkçe değil haberiniz olsun..vede tam bilgim yok ama aldığım duyuma göre bu programı sadece ücretli kullanıcılar kulanabilecekmiş.bu bir yandan illegal bir msn ye giriyor..isteyen kullansın veya indirsin fakat kurmak içinde bekleyebilir..bi kenarda beklesin yani:))

cagsaklı_reso
13.12.2005, 23:00
bence 7,5 şimdilik en iyisi. msn 8 için cok erken oldunu düşünüyorum yama programı acık olmadan calışmıyor ve cok fazla yer kaplıyo 18mb kadar. 7,5 en ideal oldugunu düşünüyorum.

Hüseyin69
14.12.2005, 00:01
arkadaslar msn 8 fazla güvenmeyin msn sitesi henüz msn8 ilgili bir haber bile yapmadi fake dedigimi olaylari unutmayin herseye eyvallah tesekürler derseniz sizin zarariniza olur micrsoft veya msn sitesine bakin msn 8 hakinda birseyler varsa alin yoksa almanmis rursmun polanmis türkmüs vsvs yerlerden böyle programlar almayin hem pc nizi isgal eder hemde belkide zararli bir sey olabilir
ben iki ay önce öyle birsey indirdim kaspersky norton pesonal antiviruslar hemen devreye girdi msn8 acmama izin vermediler
benden söylemesi
yinede siz bilirsiniz

meymane_usari
28.02.2006, 07:26
arkadaslar msn 8 fazla güvenmeyin msn sitesi henüz msn8 ilgili bir haber bile yapmadi fake dedigimi olaylari unutmayin herseye eyvallah tesekürler derseniz sizin zarariniza olur micrsoft veya msn sitesine bakin msn 8 hakinda birseyler varsa alin yoksa almanmis rursmun polanmis türkmüs vsvs yerlerden böyle programlar almayin hem pc nizi isgal eder hemde belkide zararli bir sey olabilir
ben iki ay önce öyle birsey indirdim kaspersky norton pesonal antiviruslar hemen devreye girdi msn8 acmama izin vermediler
benden söylemesi
yinede siz bilirsiniz

bence de almayın arkadaşlar msn8.0 ı hacker lar çıkarmış anında msn adresinizi ele geçiriyolar.

bodrum_lu
12.04.2006, 21:13
arkadaşlar zaza alevi arkadaşın dediği gibi güvenmeyin ve hiç indirip yüklemeyin msn 8,0 hackerların yaptığı bir programdır ve bilgisayarınızda ki bilgileri öğrenmek içindir

Alevimen
13.04.2006, 02:35
arkadaşlar zaza alevi arkadaşın dediği gibi güvenmeyin ve hiç indirip yüklemeyin msn 8,0 hackerların yaptığı bir programdır ve bilgisayarınızda ki bilgileri öğrenmek içindir
Microsoft'un Testeri olarak ben MSN'i 8.0 altı aydır kullanıyorum. Zoraki msn 8.0 kullanmak istiyorsanız size davetiye yollayabilirim, özel mesjajla benimle irtibata geçmeniz yeterli.
Ayrıca bu topik çok eski ve zaman aşımına uğradığı için kilitliyorum.
Anlayışınız için teşekkürler.