Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdiği tarafından reddedilen bir erkek ne yapmalı?

astare
16.09.2006, 14:52
sevdiğim kişi dünyayı başıma yıktı. şu an düşünmüyorum dedi. ne yapıcam şaşırdım kaldım. o gündenberi ruh gibiyim :no:
ne yapıcam ben.

o günden sonra 3 gündür görmüyorum ve bir süre daha görmek istemiyorum. veya hiç mi görmemeli unutmalımıyım. yoksa bir süre sonra yaklaşımında nasıl bir değişim olacak diye konuşmaya devam mı etsem. şaştım kaldım. ısrar edip rahatsız etmekte istemiyorum.

meryem demir
16.09.2006, 15:06
red edilen erkek direk intihar etsin.
En azından erkek nüfusu azalmış olur.:)

astare
16.09.2006, 15:07

olur nereyi tavsiye edersin:yaw2

can85
16.09.2006, 15:09

abla verdiğin morale bak..tövbe tövbe yine rtük tarafından kesintiye uğradın..
ama ne yalan söleyim haksızda değilsin bencede bi kız beni sevdiğim halde reddederse direk atarım kendimi bizim evin 5. katından :D :D :D
beklemem yane oyumuda bu yönde kullandım.

meryem demir
16.09.2006, 15:12
bizim evinn çatısı daha uygun 7 kattan attınmı keidini yaşamak gibi bir şansın yok.Bizzat kendi gözlerimle görmem lazım, sevgili dost eller ve Cano kardeş

astare
16.09.2006, 15:14
valla zaten ruhtuk, ceset olucaz sayenizde... birazdan yenikapıya inicem ordan denize atlarım artık...:(

can85
16.09.2006, 15:15
he he he yenikapı da meyhane var be :) :) git balık la bi büyük rakı iç ondan sonra atla aşağıya denize :D :D benide çağır dost eller az sonra sana bir takım tavsiyelerde bulunacam benimle iletişime geç..:)

meryem demir
16.09.2006, 15:16
valla zaten ruhtuk ceset olucaz sayenizde... birazdan yenikapıya inicem ordan denize atlarım artık...:(
hani olurda cesaret edemezsen en yakın net cafeye git ordan mesaj gönder, gelir arkadan tekmiği geçiririm valla:)
yanıma canıda alırım belki onun canıda intihar etmek isterse onuda aradan çıkarmış olurum:) kızmıyon dim can

astare
16.09.2006, 15:18
nerden çıktınız siz be...
ben biraz rahatlarım diye yazdım dalga geçiyolar yaw.

can85
16.09.2006, 15:18
offf offf bende diyodum biri beni kaza ile denize itseydi :) :) :)
ne güsel olurdu be yüzmede bilmiyom boğulurdum :) :)

KomünistAlevi
16.09.2006, 15:20
Selam...

Terkedilen erkek veya reddedilen erkek önündeki maçlara(Yeni Kızlara)bakmalı diye düşünüyorum...

Gerçi Hakka çok şükür daha reddedilmedim nasıl bir duygu olduğunu pek bilmem:thumbup1: :thumbup1: Kahrolsun Kadın Faşizmi...

Sevgiyle Kalın Canolar...

ErDaL24
16.09.2006, 15:21
gemileri yakanlar karaya yakınsa kurtulur lakin denizin ortasında yakarsa başka gemi bulamaz

hehheh yine döktürdüm

astare
16.09.2006, 15:23
Selam...

Terkedilen erkek veya reddedilen erkek önündeki maçlara(Yeni Kızlara)bakmalı diye düşünüyorum...

Gerçi Hakka çok şükür daha reddedilmedim nasıl bir duygu olduğunu pek bilmem:thumbup1: :thumbup1: Kahrolsun Kadın Faşizmi...

Sevgiyle Kalın Canolar...

komunist kardeş neyseki sen diğerlerinden daha mantıklı çıktın... yau ne yeni maçı 20 senede topu topu iki kere aşık oldum ben. her güzele aşık olmam anlayacağın. önce aşık olmam lazım.... yani işim zor benim:bitmisbu:
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
gemileri yakanlar karaya yakınsa kurtulur lakin denizin ortasında yakarsa başka gemi bulamaz

hehheh yine döktürdüm

biraz açsan şu sözleri...:confused1

meryem demir
16.09.2006, 15:25
nerden çıktınız siz be...
ben biraz rahatlarım diye yazdım dalga geçiyolar yaw.
halla kim dalga geçiyor be. ben geçmiyom canda dalga geçmiyor dimi can:)
dalga geçmiyosun dimi ikimiz adına yanıtladım

sertur
16.09.2006, 15:26
ya benimsin ya toprağın he he :)

meryem demir
16.09.2006, 15:26
tüh ya sizin yüzünüzden yemeği yaktım. Can ve dosteller intihara gidecekseniz cidden banada haber verin, eşim gelmeden uzamam lazım evden ve bu dünyadan

Kemal
16.09.2006, 15:36
sevdiğim kişi dünyayı başıma yıktı. şu an düşünmüyorum dedi. ne yapıcam şaşırdım kaldım. 1 haftadır ruh gibiyim :no:
ne yapıcam ben.

o günden sonra 3 gündür görmüyorum ve bir süre daha görmek istemiyorum. veya hiç mi görmemeli unutmalımıyım. yoksa bir süre sonra yaklaşımında nasıl bir değişim olacak diye konuşmaya devam mı etsem. şaştım kaldım. ısrar edip rahatsız etmekte istemiyorum.

Boşuna uğraşma istesen de unutamazsın. Büyük ihtimalle depresyonun eşiğindesindir zaten. Bu durumda iken kafanı bu düşüncelerden arındırmaya çalışmak daha kötü sonuçlar doğuracaktır.
Kendini bir bataklığa saplanmış farzet. Kurtulmaya çalıştıkça daha fazla dibe çökersin...

Benim önerim :

Seni meşgul edecek bir şeylerle uğraş. Arkadaşlarınla sinemaya git, tavla oyna, okey oyna, futbol oyna...
Ama ne yaparsan yap yalnız kalma... :)

hem daha yaşın yirmi bir, bu gibi şeyleri kolay atlatırsın merak etme :)
sadece biraz zamana ihtiyacın var....

KomünistAlevi
16.09.2006, 15:38
komunist kardeş neyseki sen diğerlerinden daha mantıklı çıktın... yau ne yeni maçı 20 senede topu topu iki kere aşık oldum ben. her güzele aşık olmam anlayacağın. önce aşık olmam lazım.... yani işim zor benim:bitmisbu:
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)

biraz açsan şu sözleri...:confused1
Selam...

Ozaman Hak sana yardımcı olsun...

Sevgiyle Kal Abi..

astare
16.09.2006, 15:44
Boşuna uğraşma istesen de unutamazsın. Büyük ihtimalle depresyonun eşiğindesindir zaten. Bu durumda iken kafanı bu düşüncelerden arındırmaya çalışmak daha kötü sonuçlar doğuracaktır.
Kendini bir bataklığa saplanmış farzet. Kurtulmaya çalıştıkça daha fazla dibe çökersin...

Benim önerim :

Seni meşgul edecek bir şeylerle uğraş. Arkadaşlarınla sinemaya git, tavla oyna, okey oyna, futbol oyna...
Ama ne yaparsan yap yalnız kalma... :)

hem daha yaşın yirmi bir, bu gibi şeyleri kolay atlatırsın merak etme :)
sadece biraz zamana ihtiyacın var....

evet bende yalnız kalmamaya çalışıyorum da işyerinde daha kötü oluyorum. unutamayacağımıda biliyorum. 10 yıl önceden tanıdığım biri 10 senedir görmemiştim ama 1-2 aydır önce uzaktan gördüm sonra aynı otobüse falan binince konuşma fırsatım oldu. 10 yıl öncesine göre dahada fazla sevdiğimi farkettim. ama on yıl önce konuşmazken bile kaçamak bakışlar atan kız şimdi niye böyle oldu anlamadım.
yaşım 21 değil kayıt yaparken yanlış girmişim. 80 doğumluyum. yani çocukta değiliz etkisi daha fazla oluyo.
acaba çok mu acele teklif ettim. onu bir iki arkadaşı bekliyodu onun için çok ani sordum. bir ara kahvaltı yapar konuşuruz dedi ama belkide kırılmıyım diye öyle dedi.:no:

ALLI07
16.09.2006, 15:49
Sabredip,zamana bırak...zaman her şeyin ilacıdır.Her su birikintisine yüz vermedik,sevgi gemimizi yüzdüreceğimiz geniş bir okyanus aradık.

özgürf
16.09.2006, 15:49
bizim evinn çatısı daha uygun 7 kattan attınmı keidini yaşamak gibi bir şansın yok.Bizzat kendi gözlerimle görmem lazım, sevgili dost eller ve Cano kardeş

ana abla sen bizi öldürecen:D:D

bence reddedilen erkek saygı duyup unutmalı şahsen ben öyle yapıyorum:D

astare
16.09.2006, 15:50
Sabredip,zamana bırak...zaman her şeyin ilacıdır.Her su birikintisine yüz vermedik,sevgi gemimizi yüzdüreceğimiz geniş bir okyanus aradık.

sağol ali! meryem demir ve can85 ten sonra moralimi biraz düzelttiniz sağolun... kemal`e de teşekkürler..

meryem demir
16.09.2006, 15:52
ana abla sen bizi öldürecen:D:D

bence reddedilen erkek saygı duyup unutmalı şahsen ben öyle yapıyorum:D
ben değil siz kendi kendinizi öldüreceksinizi. bu yaştan sonra mapusane köşelerinde çürümeye hiç niyetim yok. Ben sadece teşvik ederim. hepsi bu:)
sağol ali! meryem demir ve can85 ten sonra moralimi biraz düzelttiniz sağolun... kemal`e de teşekkürler..
dosteller tamam sen intihar etme olurmu. şimdi ben böle diyince moralin düzeldimi??? yooo düzelmedi
nerden bilek senin yaralı olduğunu, amaç ölesine muhabbetti, yoksa ben delimiyim (evet deliyim) ki sana gel bizim evin 7, katından aşağı at diyim.
Hem, aşk dediğin zaten ayrılınca acı veriyor, kıymet bildiriyorsa, o zaman aşkını onsuz da olsa sen yaşamaya devam et. en azından yeni birini bulana kadar avuntu olur

Canan58
16.09.2006, 15:56
Erkekler için hiç fark etmez onlar acı duymaz kii çünkü duygu denilen şey onlarda çok azdır...Hiç merak etmeyin terk edilince yada red edilince 2 dakika geçmez telefonlarında yedekte mutlaka birileri bulunur...Çabuk unuturlar onlara birşey olmazz ...

astare
16.09.2006, 15:57
meryem hanım lütfen bu konuya yazmayında birde sizle uğraşmıyım...
Erkekler için hiç fark etmez onlar acı duymaz kii çünkü duygu denilen şey onlarda çok azdır...Hiç merak etmeyin terk edilince yada red edilince 2 dakika geçmez telefonlarında yedekte mutlaka birileri bulunur...Çabuk unuturlar onlara birşey olmazz ...

aha bir dertlide burda.... hep onlar duygulu hep biz duygusuz. duygu sadece ağlamakla olmuyo hanfendi siz hergün ağlıyosunuz bizim de içimizden kan gidiyo.:thumbdown

özgürf
16.09.2006, 15:59
ana burası ne oldu böle ablalarım herkezi bir tutmayın benim gibi sadık olanlarda var.. erkekler nerdesiniz zorla intihara sürükleniyoruz:D:D:D

lion12
16.09.2006, 16:00
Şimdi bu ilişkinin boyutuna da bağlıdır tam olarak bilemem kişiden kişiye göre de değişir ama şahsen ben hayır cevabı alsaydım da unuturdum ve normal ilişkiye de devam ederdim yani konuşuyorsam konuşurum yoksa yok.Çünkü kabul etmek zorunda değil karşınızdaki bayan.

ALLI07
16.09.2006, 16:03
Kerem dağları deldi de,aslı ne yaptı?Mecnun çöllerde gezdl de,leyla ne yaptı?

özgürf
16.09.2006, 16:05

helal be yürü arkandayım:D

astare
16.09.2006, 16:07
Kerem dağları deldi de, aslı ne yaptı? Mecnun çöllerde gezdi de, leyla ne yaptı?

kim tutar seni be...:thumbup1:

can85
16.09.2006, 16:08
Erkeğin kalbi mezar gibidir bir giren bi daha çıkmaz
Kızın kalbi bakkal gibidir giren çıkan belli değildir.

en beğendiğim sözlerdir..

Canan58
16.09.2006, 16:10

Nemi yaptılar; Kereme en büyük sevgiyi verip dağları delme gücünü ona kazandırdı ;
Mecnun da kafayı yedi aşkından leylanın sevgisi çok geldi herhalde...:wink: :wink: :wink:

astare
16.09.2006, 16:10
Şimdi bu ilişkinin boyutuna da bağlıdır tam olarak bilemem kişiden kişiye göre de değişir ama şahsen ben hayır cevabı alsaydım da unuturdum ve normal ilişkiye de devam ederdim yani konuşuyorsam konuşurum yoksa yok.Çünkü kabul etmek zorunda değil karşınızdaki bayan.

bende bir süre görmeyip sonra yine merabalaşmayı düşünüyorum. belki fikrini yavaş yavaş değiştiririm dimi! :rolleyes: :)

Canan58
16.09.2006, 16:11

Can sana gerçekten inanmıyorum ne kadar ağır bir kelime bu bayanlara bunu nasıl layık görürsün ...Senin etrafındaki tüm bayanlar içinde geçerliyse yazık sana...

astare
16.09.2006, 16:13

yanlış sözler bence:wacko: .. çok hoppala kızlar olduğu gibi daldan dala erkeklerde vardır.

can85
16.09.2006, 16:15
bu sözler bana ait değildir..ben alıntı yaptım bi yerden..:):)
niye üstüme yürüyorsun alla alla ya git bu sözleri söyleyenin üstüne yürü..:):)
aha değişiyom

erkeğin kalbi bakkal gibidir giren çıkan belli değildir.
kızın kalbi mezar gibidir giren bi daha çıkmaz.

özgürf
16.09.2006, 16:17
gitmeyin arkadaşımın üstüne beh:D:D neyse konuyu fazla dağıtmayalım yoksa akıbeti diğerleri gibi olucak KAZAN.

SivanA SimyacI
16.09.2006, 16:17
UNUTMALI tabiki de

astare
16.09.2006, 16:19
Unutmalı diyenlerin hiçbirinin hayatta bir kere bile aşık olduğunu zannetmiyorum... laf olsun torba dolsun diye unutun diyolar. hadi sen aşkını unutta göreyim kolaymıymış. peh peh..

Canan58
16.09.2006, 16:21
bu sözler bana ait değildir..ben alıntı yaptım bi yerden..:):)
niye üstüme yürüyorsun alla alla ya git bu sözleri söyleyenin üstüne yürü..:):)
aha değişiyom

erkeğin kalbi bakkal gibidir giren çıkan belli değildir.
kızın kalbi mezar gibidir giren bi daha çıkmaz.

Sözlerin sana ait olmadığını biliyoruz sonuçta begenmişsin ve onaylamışsın kötü olan bu ...
Neyse sende gönlü bakkal gibi olan kızlarla işin olmasın ama kız arkadaş olmadan ne yaparsın bilmem ...
Bayanları bu türlü yeren sözleri beğenmen gerçekten acı aslında bu sözlerin ağırlığının farkındamısın bilmem...
Aslında sende çok iyi biliyorsun ki bayanlar hayatlarına aldıkları insanları çok düşünür ve zorlanırlar kolay kolay güvenemezler ama erkeklerin tam tersi kız olsunda ne olursa olsun 1 gün biriyle 2 gün başka biriyle oooooooo fazlası göz çıkarmaz dimi ??

Neyse konuya başka yorum yapmayacağım .

can85
16.09.2006, 16:22
canan58 bnmde elbet onayladığım tarafları var o cümlemin günümüz kızlarına çok dikkat ediniz lütfen sonra eminimki sözlerim hak vereceksiniz ellerinde cep telefonları ile daha 15-16-17 yaşında sevgili olmayı adet edinen ne biliiyim saçma sapan yerlere giden bulaşan kızlara dikkat ediniz...

saygılar

Kartopu86
16.09.2006, 16:24
Seni sevse zaten terketmezdi.Tek taraflı sevgide süremeyeceğine göre saygı duyup unutmalı derim...

ALLI07
16.09.2006, 16:27
Unutmalı diyenlerin hiçbirinin hayatta bir kere bile aşık olduğunu zannetmiyorum... laf olsun torba dolsun diye unutun diyolar. hadi sen aşkını unutta göreyim kolaymıymış. peh peh..
Gölgeyi takip et !!!Nasıl derim? Kime derim?Sen var iken o yerde Gerçek sensin alemde Ben senin bir Gölgenim...

barabar
16.09.2006, 16:29
unutması zor olur ama unuturum...salla derim sana kız mı yok ne uğraşıyon derim öyle kendimi avuturum

astare
16.09.2006, 16:32
Gölgeyi takip et !!!Nasıl derim? Kime derim?Sen var iken o yerde Gerçek sensin alemde Ben senin bir Gölgenim...

ali kardeş süpersin valla. gölgesi olmam lazım dimi?:komik :001_tt1:
sen bi deryasın sağol!:thumbup1:

Kartopu86
16.09.2006, 16:40

:ohmy: :ohmy: Kesinlikle katılmıyorum...Çok ağır bir suçlama herşey insanlar için bayanı erkeği olmaz bunun....

FaLLeN
16.09.2006, 18:15
sevdiğim kişi dünyayı başıma yıktı. şu an düşünmüyorum dedi. ne yapıcam şaşırdım kaldım. o gündenberi ruh gibiyim :no:
ne yapıcam ben.

Sevgili astare

Kendine biraz dışardan bak..

Bir su olsan şekeri eritir sahiplenirsin

Peki bir yağ damlası suda ne yapar..

Sen şeker olanla uğraş

Hiçte kafana takmaa..hiç sorun edecek bişi deil bence hayatına girmeyenin hayatında yeri olmaz..hayatına değer biç..sen onu terk etmedin ama hayatının onu terk etmesi için zorlaa...beyin onu ister kapl artık vazçeger.kalpteki sütunlar kırılırsa istersen canını verceğin birisi olsun..kalp artık istemez onu..

Takma bence..sende eriyen şekerini bul..hayatını yaşaa...

Onu unutmak silmek senin terk etmendir..

eminim unutcaksın..rahat ol. kimleri unutmadıkki...

astare
16.09.2006, 18:19
ilgin için teşekkürler fallen!

gönül ferman dinlese anında unutucamda... çok zor.... içimden bi ses pes etme diyor... artık onu istediğimi bildiğine göre top onda bakalım ne yapacak pas mı verecek yoksa çalıma mı kalkacak.. ona göre tamam veya devam diyeceğim...
tora hezkon necla....

Rose
16.09.2006, 18:22
ya unut gitsin başka kızmı yok. anlayacağın kısaca seni istemiyorum demiş bundan sonra ısrar etmenin anlamı yok.

astare
16.09.2006, 18:36
ya unut gitsin başka kızmı yok. anlayacağın kısaca seni istemiyorum demiş bundan sonra ısrar etmenin anlamı yok.

alla alla ya! benden kimseye zarar gelmez hele ona hiç gelmez siz niye bu kadar meraklısınız hemen kararı verdiniz be:cursing: bizim bi umudumuz var belki:sad:

FaLLeN
16.09.2006, 18:48

bu kadar açık ve net.. işte...:thumbup1: :thumbup1:

MeRaLiNa
16.09.2006, 18:52
dünyada kiz mi yok sana, bir baskasini bulursun..... bir baskasini buluncada saten bu seni red eden kiz sadece ani olarak kalir..........

zorlamanin israr etmenin hic bir anlami yok..... cünki bayanlari israr ve zorlama simartir..... ama ilgisiz gibi durunca, neden bana ilgisiz diye morali bozulur ve hatta bazilari ilgini tekrar cekmek icin cabalar.....

astare
16.09.2006, 18:58
zorlamanin israr etmenin hic bir anlami yok..... cünki bayanlari israr ve zorlama simartir..... ama ilgisiz gibi durunca, neden bana ilgisiz diye morali bozulur ve hatta bazilari ilgini tekrar cekmek icin cabalar.....

işte bende yukarda bunu demeye çalıştım 1-2 hafta görmeyecem. sonra ilk gördüğümde nasıl bi yaklaşımı olucak merak ediyorum. acaba gelip 2 haftadır yoksun merak ettim mi diyecek yoksa hiçbişey olmamış gibimi davranıcak. ona görede karar vericem.

sağol meral kardeşim.. düşünceni paylaştığın için.
diğer konuda seni rencide etmek istememiştim. sadece muziplik yapmak istedim...kusuruma bakma

MeRaLiNa
16.09.2006, 19:19
işte bende yukarda bunu demeye çalıştım 1-2 hafta görmeyecem. sonra ilk gördüğümde nasıl bi yaklaşımı olucak merak ediyorum. acaba gelip 2 haftadır yoksun merak ettim mi diyecek yoksa hiçbişey olmamış gibimi davranıcak. ona görede karar vericem.

sağol meral kardeşim.. düşünceni paylaştığın için.
diğer konuda seni rencide etmek istememiştim. sadece muziplik yapmak istedim...kusuruma bakma

aslinda böyle konularda, yani insanlarin özel hayatlariyla ilgili söyle böyle diye yazmayi pek sevmiyorum, cünki ikiniz arasindaki durumu sadece senin yazdigin kadariyla biliyorum..... eger ben senin yerinde olsaydim kabullenir ve hayatima devam ederdim, sonucta ask karsilikli olunca güzel, ne demis Nazim, sen elmayi seviyorsun diye, elmada seni sevmek zorundami?..... kizin tavri incitmeden kibarca sana karsi ask anlaminda birsey hissetmiyorum olmus... zorla hic bir sey yapilamaz demi?.... iki hafta sonra nasil bir yaklasimi olacak bilemem... ama büyük bir ihtimalle ilgisiz..... (bu sadece tahmin dedim gibi ben sizin hakkiniz hic birsey bilmiyorum, ve kendim nasil yapardim ona göre cevap yeriyorum)... zorlamaman ve hayatina devam etmen gerekir bence.... cünki zorlama ya simartir ==> böyle simariklari salla gitsin, yada kizi bunaltir ==> böylece sana bir arkadas olarak verdigi degeride kaybedebilirsin.....

o yüzden hayatina devam et, yeni birisini bulunca unutursun

diger konuya gelince: önemli degil, sende kusura bakma :) galiba türkceyi düzeltmen gerek:yamukgul:

nesslimm
16.09.2006, 19:51
bitmesini istediği için bitirmiştir zaten.istemediği biriyle insan neden devam etmek istesin ki ona ümit versin.eğer seninle olmak isterse zaten zamanı gelince gene beraber olursunuz.ama sakın ısrar etme bence.bıkkınlıktan başka bişey vermio.seni özlemesine izin ver.ve neden senden ayrıldığını bide onu düşün belki o senin kadar sevmiyodur?
ama olmıcak bidaha die de karalar bağlama insan neleri unutuyo ki şimdi çok üzülürsün ama insan sonrasında ister istemez unutuyo işte...

Balta
16.09.2006, 20:05
Bu erkek olmanın verdiği bir ayrıcalık değildir o nedenle terkedilen kadın yada erkek olarak düşünmek bana biraz yanlış geldi.

O nedenle istemeyen birinin kararına saygı duymak gerekir. Her insanı beğenme ve redetme hakkı vardır. Ve bu hak insan olan herkesin normal hakkıdır kadın yada erkek olarak değil insan olarak bu hakka saygı duymak lazım.

Ve artık bittiğini kabul edip kendine ve karşısındakine saygı duymak zorundadır.

ZülfüKakul
16.09.2006, 20:20
Sadece SUSMALI...

Lamekan
16.09.2006, 20:22
Zamane sevgileri yüzeysel olduğu için insanların umutması yada bırakması kolay oluyor.. Sewgi dedikleri hele çift arasında karşılıklı çıkar ilişkisi ise dahada kolay oluyor bu zamanda...

Bir erkek olarak ğer ki sewdam sewdiğim insan senle olmuyor derse hatayı kendimde ararım ve bir dahada ona bu yönde birşey sormam... Zaten ilişkimiz yüzeysel ve günübirlik bir ilişki olmadığı için kendi adıma sewdamın böyle birşey söleyeceeğinide düşünmüyorum.. Ha başka nedenlerden söylersede saygı duymak zorundayım..

Evet unutamıyorum yapamıyorum diyenlerde olacaktır.. Bu o kişinin acizliğidir bence.. Kendisini biryerle ait hissetmek isteyen yada birilerinin kendine ait oldgunu bilmek isteyen bir zihniyetin ürünüdür unutamamak.. Eğerki arada gerçekden karşılıklı bir sewgi yoksa hatırlamak yaşatmaya çalışmak abeste iştiğaldir..

Unutmak zor olabilir ama unutamayanlar geçmişini, bu gününü ve yarınını yaşayamayazlar...

astare
17.09.2006, 17:32
Sadece SUSMALI...

evet susmalıyım.... ama bu susuş çok acı verici malesef. yinede SUSMALIYIM... susmak belkide en güçlü haykırışım olacak.
ilgine teşekkür ederim.

Evet unutamıyorum yapamıyorum diyenlerde olacaktır.. Bu o kişinin acizliğidir bence.. Kendisini biryerle ait hissetmek isteyen yada birilerinin kendine ait oldgunu bilmek isteyen bir zihniyetin ürünüdür unutamamak.. Eğerki arada gerçekden karşılıklı bir sewgi yoksa hatırlamak yaşatmaya çalışmak abeste iştiğaldir..

evet acizim:ehyani :S :gosterge :uzgunsok:

Bu erkek olmanın verdiği bir ayrıcalık değildir o nedenle terkedilen kadın yada erkek olarak düşünmek bana biraz yanlış geldi.

O nedenle istemeyen birinin kararına saygı duymak gerekir. Her insanı beğenme ve redetme hakkı vardır. Ve bu hak insan olan herkesin normal hakkıdır kadın yada erkek olarak değil insan olarak bu hakka saygı duymak lazım.

Ve artık bittiğini kabul edip kendine ve karşısındakine saygı duymak zorundadır.

konuyu öyle açtım kimin kimi reddettiği çokta önemli değil tabiki. ama toplumumuzda teklif etmek erkeğe verilmiş bir vazife gibi... kızın teklif etmesi daha çok hafiflik olarak algılanır.

abicim saygı duyuyorum zaten, ben bu zor durumumu birazda rahatlamak için paylaşmak istedim. hayatımda çok daha zor anlarım oldu ama hiç bir zaman kendimi bu kadar kötü hissetmedim. aşk için yaş dökeceksin deseler gülerdim "ben mi?" derdim belkide. ama son altı ayda iki kez yürekten gelerek ağladım. diğeri başka bir meseledendi çok yıpranmıştım... ama bu bana çok büyük bir darbe oldu... neyse çok uzattım sizide boş meselemle rahatsız ediyorum..

Rose
18.09.2006, 12:23
alla alla ya! benden kimseye zarar gelmez hele ona hiç gelmez siz niye bu kadar meraklısınız hemen kararı verdiniz be:cursing: bizim bi umudumuz var belki:sad:

o zaamn bu topiği niye açtın can bizim fikrimizi sormak için değil mi bende fikrimi söyledim.

ZülfüKakul
18.09.2006, 12:27
evet susmalıyım.... ama bu susuş çok acı verici malesef. yinede SUSMALIYIM... susmak belkide en güçlü haykırışım olacak.
ilgine teşekkür ederim.

evet acizim:ehyani :S :gosterge :uzgunsok:

konuyu öyle açtım kimin kimi reddettiği çokta önemli değil tabiki. ama toplumumuzda teklif etmek erkeğe verilmiş bir vazife gibi... kızın teklif etmesi daha çok hafiflik olarak algılanır.

abicim saygı duyuyorum zaten, ben bu zor durumumu birazda rahatlamak için paylaşmak istedim. hayatımda çok daha zor anlarım oldu ama hiç bir zaman kendimi bu kadar kötü hissetmedim. aşk için yaş dökeceksin deseler gülerdim "ben mi?" derdim belkide. ama son altı ayda iki kez yürekten gelerek ağladım. diğeri başka bir meseledendi çok yıpranmıştım... ama bu bana çok büyük bir darbe oldu... neyse çok uzattım sizide boş meselemle rahatsız ediyorum..

Aşkın elinden deli divane olma arkadaşım... O senin elinden deli divane olsun...
Seni terkeden birine söyleyecek söz yoktur.. Her bitiş bi başlangıç değilmidir..
Seni terkeden birini hala ona verdiğin değeri hakettiğine inanıyorsan sözüm yoktur..

AleviGenç
18.09.2006, 13:08
Bu gün'e kadar hiç red edilmedim...

sertur
18.09.2006, 13:15

vay be çok şanssızmışsınsın sende:stuart:

AleviGenç
18.09.2006, 13:20
vay be çok şanssızmışsınsın sende:stuart:

Neden abi :scared: :laugh:

hatice keleş
18.09.2006, 16:54
intiharla herşey bitseydi o zaman herkez intihar ederdi

MetinK
19.09.2006, 10:44
birazdan yenikapıya inicem ordan denize atlarım artık.

Orasi kirlidir.Bence akinti olan bir yer daha uygun.Suyu temiz.Hem vucut bakteri kapmamis olur.:D :D
Bogaz Köprüsünün manzarasi da güzel sonra...
Peh...

MeRaLiNa
19.09.2006, 10:52

vayyyy havan batsin:D:D

sertur
19.09.2006, 10:57
Neden abi :scared: :laugh:

reddedilmek, insana dopingtir, hiç reddelilmemek insanı şımartarak bazı duyguların değerini gizleyebilir,saygılar

mawzer
19.09.2006, 10:57

sizi kınım:D kınım:D kınıyorum meryem abla :p :p

giden gider kalan sağlar bizimdir....:devil2:

Umudum_Sende
19.09.2006, 11:02
valla önce sevenlerin ayrılmamasını dilerim.
ama olduya şartlar bunu gerektirdi bi ayrılma oldu ilişkinin boyutuna göre iki tarafta bir birine saygı duyar bi daha görüşmemek üzere ayrılırlar...

bu arada eski aştan dost olmaz... yalan bu.......

şimdi olayı farklı düşünürsek mesela kız kendi istegi dışında ( ailevi ) ki sorunlar yüzünden ayrılmak istediğini söyledi ve gerçekten yaşanan aşkta büyük ise bence ondan asla vazgeçmiyecegini göstermek gerekir...

herşeye ragmen bütün herşey denendikten sonra bi sonuç çıkmazsa kızı kaçırmak lazım.... ben öle yapıcam.... biraz kopuk oldu ama neyse saygılar...

lion12
21.09.2006, 14:28

Sevgili dostum hayatta zaten herkese aşık olunmaz bu bir.İkincisi ise çok sevdiğim ve de uğruna hayatta durduğum bir aşkım var Allah'a şükür.Üçüncüsü ise ben aşkı unutmak kolay demedim.Ben tam aksine dedim ki eğer HAYIR yanıtı alırsanız unutmak lazım dedim.Bilmem anlatabildim mi?Eğer karşı taraf size hayır dedi ise zaten aşk yok demektir.Soruyu lütfen iyi bir anlayın önce,sonra bana cevap verin...Saygılar!

yağ_MuR
23.09.2006, 02:13
ben saygı duymalı dedim... kesinlikle peşine düşmemeli bence o zmn karşıdaki dahada itici gelio çünkü insana...

yusufçukgecegez
23.09.2006, 03:35
tek diyebileceğim teslim ol.ne yaklaş ne kaç.herşeyi oluruna bırak.aşk insanın içindedir.birisi gelip ateşi alevlendirir,sen yanarsın,yakıt bittimi sönersin.sonra bir başkası yakar aynı alevi.ömür böyle geçip gider.hiç kendini sıkmaya gerek yok.herşey oluruna.

ThassosIsland
23.09.2006, 03:46
evsiz kalmis kedi gibidir reddedilen erkek. ne yapacagini, nereye gidecegini bilemez bir turlu. hele hele arkasindan uzun zaman kostugu, uzun zamandir istedigi birisi tarafindan reddedildiyse uzun bir zaman hayatina giren insanlarda onu reddeden "asil" kisiyi arar, bir turlu duzen tutturamaz. reddedilen erkeklerin yakin arkadaslarina da acimak gerekir, cunku gunlerce onlar da reddedilmenin yasini tutmak zorundadirlar.

Sevgili Aleviforum uyelerı bu durumda ne yapılır :)

-reddeden kızın telefonu, bilinmeyen numaradan defalarca aranır
-reddeden kızın, bütün arkadasları kötülenir
-reddeden kızın, kız arkadaşlarına asılma durumları başlar
-reddeden kızın, yonja ya da benzeri sitelerdeki hesaplarına naylon hesaplardan deneme mesajları atılır
-reddeden kız hakkında tanıdık tanımadık herkese sövülür
-reddeden kızı çileden çıkarttıktan sonra triplere son verilir
:)

astare
23.09.2006, 17:30
Orasi kirlidir.Bence akinti olan bir yer daha uygun.Suyu temiz.Hem vucut bakteri kapmamis olur.:D :D
Bogaz Köprüsünün manzarasi da güzel sonra...
Peh...

yok öyle bi niyetim de konuya ilk yazan densizler moralimi bozmuştu onlara tepki için öyle dedim...
eksik aklımı henüz toptan yitirmedim (aqle xuyo kem kokra vind nikerdo :komik)

neyse ilk şoku atlattık zaten... olsada olur olmasada diyecez. benim gibisini nerden bulacak ki. o yansın banane:001_tt2:

SivanA SimyacI
25.09.2006, 08:12
Unutmak bu kadar mı KOLAY?Unutulmuyor unutulmazki yüreğin sahibi unutulmazki uykusuz gecelerin sebebi unutulmazki her gördüğünüzde seyre daldığınız gözler UNUTMAK kolay değil canlar,Onu Unuttum demek bile hatırladığınıza işarettir.Evet belki doğrusu UNUT GİTSİN ama öyle kolay olmuyor...

gul75
26.09.2006, 00:28
bence aranızda ki ilişki bu duruma neden geldı ona bakman gerek demek bır yerde ters gıden bırsey var bence zamna bırakmak gerek

meryem demir
26.09.2006, 00:33
sizi kınım:D kınım:D kınıyorum meryem abla :p :p

giden gider kalan sağlar bizimdir....:devil2:

ya kalan sağlar ayakbağı oluyorsa :)

nesly
26.09.2006, 13:46
Sevdiği tarafından reddedilen bir erkek ne yapmalı??????

Hıııımmmmmmm düşündürücü gözükse de yine de bence en akıllıcası,

:mad: aaaaamaaaaan bende sana bayılmıyorum zaten :mad: deyip yoluna devam etmektir...:lol:

selva
26.09.2006, 13:57
arkadaşım hiç kimse unutulmaz değil sende unutursun. önemli olan bu devreyi en zararsız biçimde atlatman.kendine hemen bir aktivite bul ne bileyim mesela spora başla ve bence üstüne düşme seni istemediğine göre zaten birbirinize uygun değilsinizdir. mert ve gururlu ol peşine sakın düşme. o istiyorsa zaten seni baştan arar bulur

meryem demir
26.09.2006, 15:14
arkadaşım hiç kimse unutulmaz değil sende unutursun. önemli olan bu devreyi en zararsız biçimde atlatman.kendine hemen bir aktivite bul ne bileyim mesela spora başla ve bence üstüne düşme seni istemediğine göre zaten birbirinize uygun değilsinizdir. mert ve gururlu ol peşine sakın düşme. o istiyorsa zaten seni baştan arar bulur

Ya uyumak için yatağa girdiği zaman, aklını yüreğini nereye bırakacak:))

selva
26.09.2006, 15:50
meryem valla o kadarını bilmem istiyorsa cebine koysun sabah uyandığında bulması daha kolay olur sağda solda aramak zorunda kalmaz bacım

gercege_huu
08.10.2006, 18:01
bencede saygı duyup unutmalıdır eğer insanda bittiyse zaten ne yaparsan yap geri eskisi gibi olmaz hiç 1 şey. o yüzden suyun akışına bırakmalıdır hayatı eger çaba gösterip tekrar barışmayı saglarsanız içinizde kuşku ile dolaşırsınız ve olmayacak şey buuu karşılıklı güven ve sadakat olmadıktan sonra o ilişkinin hiç 1 mantığı kalmıyor benim düşüncem buu

bektaşi44
18.02.2007, 10:26
aşk savaştır aynı ortamdaysanız sende onun canını yak umursama yokmuş gibi davran başkalarıyla ilgilen bak işe yarayacak saygılar...

hevall
18.02.2007, 11:11
Her şeyde vardır bir hayır
bu şiarla
unut saygı göster derim

Westside
18.02.2007, 11:21
Aslında ben ısrar ederim ama diger iliskileri bilmem gerek:)

seyhunbey
18.02.2007, 11:26
Sevene sevme demem seven sever saten :)

Gidene Gitme demem giden gider saten o beni kaybetmiş olur ben onu değil :thumbup1:

ufku
18.02.2007, 11:40
yav ne intahar et nede iç oh ne güzel bir dert ten kurtulmuşsun rahatla şöyle bi sır üstü uzan aç türkü dinle kendine gelirsin

destiny
18.02.2007, 11:59
Bir ilşkiyi zorlamak olmaz üzücü bir olay arkadaşım ama unutmaktan başka çare yok.Eğer ki seni gerçekten seviyorsa bırakmazdı yada bırakmak zorunda kaldı onu bilemm ama eğer ki kıs istemiyorsa yapacak bişi yok ilşki zorla yaşanamaz.Allah yardımcın olsun

gamzelım
18.02.2007, 12:08
Bazen Cok Özlersİno Uzaktakİ İnsani,bİrİlerİne Anlatmaya Kalkarsin Anlayamaz.cok İnsan Çikar KaeŞina Kalbİne Gİrmel İÇİn Ama Sen Kabullenemezsİn Onlari.Çevren Nekadar Kalabalik Olsada Sen Onu Özler Yalniz Onubeklersİn.sonra YavaŞ YavaŞ Kabullenİrsİn Onsuz YaŞamaya AliŞirsin Belkİde.ama Asla VazgeÇemezsİn Ondan ÖmrÜn Beklemekle GeÇse Bİle................................

destiny
18.02.2007, 12:12
bence nekadar zorda olsa eninde sonunda unutulacak çünki hayatına birileri girecek belki evlenecek ve onu unutacak yada unutmaktan başka çare yok

vitamin
18.02.2007, 15:49
yaşadığım nu duyguyu ama ınsan az çok anlıyor karsındakının ona karsı duygularını hani söylerken bi hayır benim için süpriz olmamıştı ama ben içimdekini çıkarmak için söylemiştim karşılık beklemeden
eğer onu hissediyorsam karşımdakiyle paylaşmam gerek söylemedikten sonra içtew yaşamanın anlamı yoktur tek kişilik değildir aşk
tabi duruma bağlı karşındakinin hayır demesi sadece sana ilgi duymamasından olmayabilir
mesela benim de üzerinde çok durdugum tanıma olayı karşımdakinin ne kadar seversem sevim tam anlamıyla onu tanımadan sırf sevdiğim için beraberlik yaşamam.
sırf sevgiyle olmuyor sevgi herşeyi aşmıyor bi süre sonra aşk nefrete dönüşebilir tanıma aşaması o yuzden önemlidir birbirini tanımadan olmaz sadece hoşlanma yada sevgiyle...
karşındakine zaman vermek gerek onun dışında en lanet edilen laftır sanırım ^^seni arkadaş olarak görüyorum gerçi açıldıktan sonra arkadaşlık kalmayacak son bi kez duymak da kötü :)^^
hiç begenmıyorda olabılır yanı duruma göre hareket lazım
ama onun yanında da sevgi emek ister fedakarlık ister sade seni seviyorumla olmaz bu işler sevgini göstereceksin elinden geleni yapcaksın onu rahatısz etmeden kalbini kazanmaya çalışcaksın yinede bişeyler olmuyorsa yaşananlar için teşekkür edip arkanı dönüp gideceksin arkanda yalnızlığın hınzır uğultusu üzerinde demir bi ağırlık içinde yalnız kopan fırtınalar boğazında yutkunamayacağın bir yumrukla....yolun açık olsun

destiny
18.02.2007, 17:40
sevgi emek ister fedakarlık ister sade seni seviyorumla olmaz bu işler sevgini göstereceksin elinden geleni yapcaksın onu rahatısz etmeden kalbini kazanmaya çalışcaksın yinede bişeyler olmuyorsa yaşananlar için teşekkür edip arkanı dönüp gideceksin arkanda yalnızlığın hınzır uğultusu üzerinde demir bi ağırlık içinde yalnız kopan fırtınalar boğazında yutkunamayacağın bir yumrukla....yolun açık olsun
çok güsel açıklamışsın arkadaşım burada sevgi emek ister emek olmadan sevgi yaşanmaz olmaz..

vitamin
18.02.2007, 18:06
sevgi emek ister fedakarlık ister sade seni seviyorumla olmaz bu işler sevgini göstereceksin elinden geleni yapcaksın onu rahatısz etmeden kalbini kazanmaya çalışcaksın yinede bişeyler olmuyorsa yaşananlar için teşekkür edip arkanı dönüp gideceksin arkanda yalnızlığın hınzır uğultusu üzerinde demir bi ağırlık içinde yalnız kopan fırtınalar boğazında yutkunamayacağın bir yumrukla....yolun açık olsun
çok güsel açıklamışsın arkadaşım burada sevgi emek ister emek olmadan sevgi yaşanmaz olmaz..

emeksiz olmaz sevginin büyüklüğünü karşındakine hissetirebılırsen belkı aradakı duvarları yıkabılırsın ama sans bıraz sevgı aslında cogu zaman karsındakının kalbını kazanmak ıcın bısey yapmana gerek yok senın davranılarından fıkırlerınden samımıyetınden etkılenıp asık olan bıle olur
reddedıldıgınde ıse kızmamalısın kın nefrete kapılmamalısın bız bırını sevdık dıye karsımızdakı de bızı sevmeye mecbur degıldır;)ama saygı duymaya mecburdur
aşkta çoğu zaman 1ler iş yapar 2llere gecmek zordur duvarları yıkmak kolay olmuyor ben anladimki aşkta kaçan kovalanıyor sevsende pek üstüne düşmeyecen sevgını gostercen emek vercen kalp kazanmak ıcın elinden geleni sadece AŞK için yapcan ama fazlasını da yapmayacan kız olsun erkek olsun insan şımarıyor:)

Alevv
19.02.2007, 11:44
şu an düşünmüyorum demiş bence sende üsteleme oluruna bırak olursa olur olmazsa olmaz zaten sen sevgini göstermeye çalışsanda bişey değişiceni sanmam eğer o da isteseydi şu an düşünmüyorum demezdi heralde bu kelimeyi söylediğine göre istemiyo demektir acı ama gerçek...:001_unsur
umarım senin için hayırlısı olur can ne diyim:)

gülin
19.02.2007, 12:05
ne yapıcam ben.

Bence hemen pes etme .Aslında sevdiğin insan sana açık kapı bırakmış sanki şuan düşünmediğini söylemiş bence size ilgisi olabilir .... Biraz düşünmesi için onu bir süre yanlız bırakmalısın tabi bu süre zarfında sizde kendinizi yiyip bitirmeyin umarım cevap olumlu olur sizde bu durumdan biran önce kurtulursunuz....üzülmeyin:)

ibo(arguvan)
19.02.2007, 12:38
unutmamalı zaten seviiyorsa unutamazya çürüyüp gider işte tek bildiğim birdaha gelmeyecektir giden seni senin gibi düşünmeyecekti ama sen ömrünün sonunda kabahati kendinde bulmamak için olsa hiç vazgeçme sevmekten sevilirken sevmek çok kolay mühim olan o sevmeden onu sevmektir her aşkda bir taraf daha fazla sever bu sayede yürür ilişkiler insan kendini önemsese ve sevse kimseye aşık olaz zaten. birde kendini saklamalısın geceleri türkü dinlemekten insanı koyar hastaneye. kiseler duymaz ve anlamaz senin aşkını senin duyup anladığın kadar yalnız senin kulaklarında çınlar kalbinin sessizliği sakın paylaşma aşkını kimseyle anlayan kesinlikle olmaz herkez kendi aşkını çok büyük görür çünkü sessizlik ve kalbinde yaşatabilmek öneli gelmesini beklemeden gideni kimse bilmesin sadece duvarlara ağla birgün onlarda sana dökecektir rutubetini ama giden asla vermiyecektir sevgisini

ni_u
01.03.2007, 04:20
bir çok insan belki bu acıyı kolay kolay unutamaz..

zaman herşeyin bazen ilacı oluyor..
tabiki bazı insanları için zaman ters şekilde yanıt verebilir..
hatta işin boyutunu kaçırıp canına yada karşıdakine zarar verebilir.
tabiki çok hassan insan oğlu bu tür olayları biraz daha geniş ve dokunaklı kurmalı bağını olaylara.
yoksa olacakların hesabını ileride acı şekilde verebilir...

sevgiler...

Gülom
01.03.2007, 04:27
Tabiki sevginin ne kadar olmasida onemli, ama her seven kabul edilecek diye bir kural yok. Bir donem sonra normal bir arkadas olur. Ve kim bilir, gelecegin ne gedirecegini bilemesin. Tabi bu ilk karar kesin degil anlaminda degil. Ama zamanla karsidaki insanda sevgi hisedebilir, etmesede en azindan arkadasligin bozulmamis olur.

Saygilarimla

seyyah1982
06.03.2007, 17:42
onu iyice unutup yeni aşklara yelken açmalı...

sivasli_sevgi
06.03.2007, 17:48
her duygu karsılıklı olmaya bılır can o yuzden kendını herseye alıstırman gerek