okan02
18.09.2006, 18:47
sayin alevi forum yüneticileri benim mesajlarim niye yayinlanmiyor size bir kac kez bildirsim ancak olumlu yada olumsuz bir cevap vermediniz lütfen bana yardimci olursaniz sevinirim
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : mesaj okan02 18.09.2006, 18:47 sayin alevi forum yüneticileri benim mesajlarim niye yayinlanmiyor size bir kac kez bildirsim ancak olumlu yada olumsuz bir cevap vermediniz lütfen bana yardimci olursaniz sevinirim MetinK 18.09.2006, 18:58 sayin alevi forum yüneticileri benim mesajlarim niye yayinlanmiyor size bir kac kez bildirsim ancak olumlu yada olumsuz bir cevap vermediniz lütfen bana yardimci olursaniz sevinirim Gördügünüz gibi yayinlaniyor ama filtreden gecirildikten sonra.Bir türlü denetim sekli.Adaptasyon sürecinizde oldugunuz icin.Dört sefer ayni mesaji yayinlarsaniz - bunun gibi mesela:) - yayinlanmaz.Sadece biri isleme girer ve digerleri silinmek zorundadir.Bu yüzden ayni mesaji ve soruyu tekrarlamayin. Iyi forumlar Alevimen 18.09.2006, 18:58 edit: ah metin abi daha çabuk cevaplamış, sağolsun :wink: mesela topik seçiminizden olabilir. topik başlığını 'mesaj' olarak adlandırılan topikler genelde bu topiğiniz gibi narkozdan sonra kazanda kendisini bulur. acil şifalar.. MetinK 18.09.2006, 19:04 edit: ah metin abi daha çabuk cevaplamış, sağolsun :wink: mesela topik seçiminizden olabilir. topik başlığını 'mesaj' olarak adlandırılan topikler genelde bu topiğiniz gibi narkozdan sonra kazanda kendisini bulur. acil şifalar.. Bende Adaptasyonla ilgili topigin linkini almaya gitmistim.Gerek kalmamis. Konu yerine ulasmis zaten.:) |