Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Eylül Canlı Yayın

mescitlibo
18.09.2006, 18:06
Haftanın ilk günü ezgilerimizle sizlerleyiz canlar

Lamekan
18.09.2006, 18:14
Merhaba dostum haftanın ilk gününde de bizleri yanlız bırakmadığın için teşekürler sana....

Senden isteyeceğim parça her fırsatta dinlediğim parça.. Beni anlattığı için ...

Öncelikle sewdama sonrada tüm dostlara gelsin...

Dostça ve türkü tadında kalın tüm dostlar...

Ali_Yolcusu
18.09.2006, 18:28
merhaba mescitlibo yayın iyi gidiyor saolasın

mustafa özarslan - ahu bakışlım ezgisini çalarsan sevinirim abi

bu türkü benden dilek e gitsin...

tokatlı önder
18.09.2006, 18:31
merhaba mescitli ibo bu akşam senden ferhhat tunçtan babam isimli ezgiyi istiyorum çalarsan sevinirim forumdaki tüm canlara gelsin saygılarımla tokatlı önder

ZülfüKakul
18.09.2006, 18:36
Cümle vücud içre baktı. Zatından zatına muhabbet eyledi. Aşka geldi. Ol dem nefesinden nefes verdi... Sual olunmadı: "Buğday mı nefes mi?" diye. Evvel ahir nefesindi... Nefes alındı; la mekandan mekana gelindi. Nefes verildi, alındı, verildi... dembedem... Çünkü her dem bu demdir, dem bu dem. İlk alınandır nefes. Her dem alınıp verilendir nefes. Son verilendir nefes. İlk an, son an "bir nefes"... Hüseyin Albayrak

:001_wub: Ali Rıza :001_wub: ve Hüseyin Albayrak'dan.... Biz Muhammed Ali Diyenlerdeniz isimli deyişi istiyorum mümkünse.... Bütün foruma gelsin :)

sertur
18.09.2006, 18:42
merhaba dostum iyi yayınlar dileyerek başlayayım söze, sözün güzeli kısa ve öz olanmış, Rahmetli ALİ EKBER ÇİÇEK ten haydar haydar adlı semahi türküyü isteyeceğim mümkünse muhabbetle kalın canlar

hediye
18.09.2006, 18:42
mrb, mescitlibo senden Mazlum Çimen'den ekmek, şarap sen ve ben türküsünü istiyorum. Çalarsan çok sevinirm. İyi yayınlar size

Nesimi
18.09.2006, 18:47
Merhaba can iyi yayınlar

Elinde mevcutsa Grup Yorumdan-Sivas parçasını istiyorum. Tüm Alevi canlara ve şehitlerimize armağan olsun...

KomünistAlevi
18.09.2006, 18:49
Selam...

Sevgili Mescitliibo senden bugün Ferhat Tunçtan bir türkü istiycem...

Ama korkma Dersim Yıkılmasın isimli türküyü istemiycem:) Elinde yok bildiğim kadrıyla o türkü...

Neyse lafı fazla uzatmayım...Ferhat Tunçun bir türküsünü çalarsan sevinirim:thumbup1: ...Çalacak olcağın türküde forumdaki Muhammed-Ali yolundan gidenlere gelsin...Ve tabiki tüm Aydın ve Demokrat canlar içinde gelsin....

Birde reklam gibi araya soktuğun Türkülerden biri harika....
Ararsın yar ararsın sende bir gün ararsın isimli türkünün hemen ardından çalan türkü.....Eğer elinde varsa forumda paylaşsan çok iyi olur...:thumbup1: :thumbup1:
Paylaştığın zaman bana özel mesaj atarsanda yine çok iyi olur haberim olsun...

Eğer varsa tabi o türkü elinde...

Sevgiyle Kal...

ZülfüKakul
18.09.2006, 19:01
Radyomuza ne olduuuuu:crying: :crying: :crying:

mutlumusuncan
18.09.2006, 19:03
Nilüfer Sarıtaş'tan Tevhid adlı deyişi tüm aleviforum üyelerine armağan ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

Alevimen
18.09.2006, 19:07
Radyomuza ne olduuuuu:crying: :crying: :crying:
Bende merak ettim n'olmuş :1eye:

Lamekan
18.09.2006, 19:10
Teknik arızaya kurban olduk ama düzeldi... Şimdiii..Kaldıgımız yerden devam ediyoz ...

ediyorduk gene gitti sanırım....

KomünistAlevi
18.09.2006, 19:12
Ya Radyo çalışmıyoo...Lütfen düzeltin yaa..

Mescitliibonun benim türküm hakkında ne yorum yaptığını duyamadım...Benim istediğim türküyü paylaşcak mı acaba forumda??

ZülfüKakul
18.09.2006, 19:14
Teknik arızaya kurban olduk ama düzeldi... Şimdiii..Kaldıgımız yerden devam ediyoz ...

ediyorduk gene gitti sanırım....

:D:D:D:D gidiyo gidiyo gitti gibi oldu:D:D:D

Ama benim türküm yarıda kaldı:crying: :crying:

Mademki arşivde özgünden çok türkü var o zaman Aşık Ali Nurşani'den Yabancı türküsünü istiyorum ama varsa Aşık Ali Nurşani yorumuyla :):)

mescitlibo
18.09.2006, 19:15
arkadaşlar kusura bakmayın teknik bir arızadan dolayı sizlerden bir süre ayrı kaldık kaldığımız yerden devam ediyoruz

ZülfüKakul
18.09.2006, 19:33
Ya biri bana şu arada konuşan adamın adresini versin bi koşu dövüp geleyim:cursing:
Kardeşim bi sus bee www ne yani anladık işte sus kesme türküleri allaah allah..
Ordan konuşmak kolay gel bakalım buraya:devil2: :devil2:
Tamam bu korku ona 6 ay yeter:D:D:D:D

Kartopu86
18.09.2006, 19:35
Merhaba can..Bende senden Gaye Aksu'nun ''Sevdan İle'' türküsünü çalarsan çok sevinirim..Sağlıcakla kal...

Aydın.
18.09.2006, 19:39
Selam ibo kardes erdal erzincandan al mendil türküsünü calabilirsen sevinirim formdaki bütün canlara gelsin özellikle benim burada abim dediğim canımdan cok sevdiğim o kutsal insan olan , Lamekan icin gesin şimdiden tesekürler iyi yayınlar...

Lamekan
18.09.2006, 19:48
Ama korkma Dersim Yıkılmasın isimli türküyü istemiycem Elinde yok bildiğim kadrıyla o türkü...

Yılamz Çelik Do E Me Serdino ile başlayalım... Epeydir dinlememiştim...

Neyse lafı fazla uzatmayım...Ferhat Tunçun bir türküsünü çalarsan sevinirim ...Çalacak olcağın türküde forumdaki Muhammed-Ali yolundan gidenlere gelsin...Ve tabiki tüm Aydın ve Demokrat canlar içinde gelsin...

Öncelikle merhaba... İbo kardeş bana devrettiği için ben çalayım isteğini.. Öncelikle Dersim Yıkılmasın gelsin sonrada önderin ferhatt tunç isteği geldin... ...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Selam ibo kardes erdal erzincandan al mendil türküsünü calabilirsen sevinirim formdaki bütün canlara gelsin özellikle benim burada abim dediğim canımdan cok sevdiğim o kutsal insan olan , Lamekan icin gesin şimdiden tesekürler iyi yayınlar...

geçmiş olsun al mendili ben çalarım sana artık.... Tekrardan hoş geldin...

Aydın.
18.09.2006, 19:59
Öncelikle merhaba... İbo kardeş bana devrettiği için ben çalayım isteğini.. Öncelikle Dersim Yıkılmasın gelsin sonrada önderin ferhatt tunç isteği geldin... ...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)

geçmiş olsun al mendili ben çalarım sana artık.... Tekrardan hoş geldin...Tesekkür ederim Abicim iyi yayınlar abi birde benim parcamı rica etsem seni bugun cok rahısız edecem hehe:D:D Birde Dostum pelin icin agirjiyandan helini calarmısın abicim iyi yayınlar türkü tadıyla kal ....

hediye
18.09.2006, 20:03
meraba.Hilmi Yarayıcı'dan Al beni yar türküsünü çalarsınız sevinirm. iii yayınlar size.

Lamekan
18.09.2006, 20:04
Tesekkür ederim Abicim iyi yayınlar abi birde benim parcamı rica etsem seni bugun cok rahısız edecem hehe:D:D Birde Dostum pelin icin agirjiyandan helini calarmısın abicim iyi yayınlar türkü tadıyla kal ....

seni susturmanın kolayını bulduk nasıl olsa kardeş.. Bende bıktıüğım yerde biraz yetki kullanırım olur biter :)

İsteklerin sıraya eklendi.. Dostca türkü tanında kalın...

PirO_62
18.09.2006, 20:07
:D:D İyi yayınlar sevgili Lamekan

Uzun zamandır ugramıyordum bu topıge utandım valla kusuruma bakmayın

İstek hımmm Yok ya

Sıradaki türküler diyelim bütün forum canlarına gelsin Yüreğine saglık

Saygılar

Lamekan
18.09.2006, 20:07
meraba.Hilmi Yarayıcı'dan Al beni yar türküsünü çalarsınız sevinirm. iii yayınlar size.Al beni yar malesef bulamadım şimdilik.. Bulamassamda ben size bir Erzurumdan Çevirdiler Yolumu çalayım şimdilik... Hilmi Yarayıcıdan..

İyi yayınlar sevgili Lamekan

Uzun zamandır ugramıyordum bu topıge utandım valla kusuruma bakmayın

İstek hımmm Yok ya

Sıradaki türküler diyelim bütün forum canlarına gelsin Yüreğine saglık

Saygılar

hoş geldin... Pirocan senin için sıraya ekledim ... Sıraya ekley ekleye 5 oldu şimdilik ... :)

alevi_can35
18.09.2006, 20:09
slm lamekan iyi yayınlar candost hasret gültekin gün olaydı yayınlarsan sevinirim forumdaki tüm canlar için gelsin kolay gelsin

Rose
18.09.2006, 20:10
ali can bende efkan şeşenden- beni bırakma şarkısı varsa onu istiyorum. eğer yoksa ahmet aslandan-susarak şarkısını çalabilirmiisn şimdiden teşekkürler.

Lamekan
18.09.2006, 20:15
slm lamekan iyi yayınlar candost hasret gültekin gün olaydı yayınlarsan sevinirim forumdaki tüm canlar için gelsin kolay gelsin

Sıraya alındı ardeş... Biraz trafik var ama listeye ekledim çalacak..

Bu arada sağolasın.. Sende hoşgeldin.. Muhabbetle kal..

ali can bende efkan şeşenden- beni bırakma şarkısı varsa onu istiyorum. eğer yoksa ahmet aslandan-susarak şarkısını çalabilirmiisn şimdiden teşekkürler.

Valla kardeş.. Ahmet Arslandan benim favori parçamı istemişsin.. Efkan Şeşen diye bir aradım aradıgın ilk parçayı bulamadım..Severek Ahmet Arslan Susarak özlüyorum çalacağım...

Tüm Susarak Özleyenlere gelsin.. Yüreğinizde özlem ve sewda ateşi sönmesin susarak özleyenler.. Özlemeye devam :)

ahmet kaya'dan geçmiyor günler'i çalarsanız sevinirm

Tabiki sayın hediye hanım onuda çalarız.. Sıraya ekledim.. Birazdanda Ahmet Kaya Geçmiyor günler çalacak... sizin için gelsin...

hediye
18.09.2006, 20:16
ahmet kaya'dan geçmiyor günler'i çalarsanız sevinirm

Aydın.
18.09.2006, 20:27
seni susturmanın kolayını bulduk nasıl olsa kardeş.. Bende bıktıüğım yerde biraz yetki kullanırım olur biter :)

İsteklerin sıraya eklendi.. Dostca türkü tanında kalın...

wayy öle abi:sweatdrop tamam bu son isteğim özcan türeden senin icin senin icin parcasını cala bilirmisin tamam abi sustum ben daha iyi yayınlar acanım abim...

şahan62
18.09.2006, 20:32
sevgi can senden niran ünsal gitme gülümmü
istiyorum
bunu herkese armağan ediyorum

Lamekan
18.09.2006, 20:36
sevgi can senden niran ünsal gitme gülümmü
istiyorum

Öncelikle merhaba sayın şahan.. ibo kardeşimin özgün müzik arşivi azdır. Benim ise az biraz halk müziği az birazda özgün müzik albümüm arşiv olarak var elimde..
Ama elimde numunelikde olsa pop tarzı bişeyler yok diyebilirim.. Bu sebebden isteğinize yer veremiyorum.. Umarım kusura bakmasınız..

ZülfüKakul
18.09.2006, 20:37
sevgiLİ can senden niran ünsal gitme gülümmü
istiyorum

şahan abim sanırım bu şarkı yoktur arşivde :) hem yukarda bi düzeltme yaptımm:)

Ali abi Kızılırmaktı galiba Eğlen yolcum mümkünse :)

opis-01
18.09.2006, 20:41
iyi yayınlar abi mümkünse erol parlaktan ağla sazım adlı türküyü eğer mevcut değilse ahmet kayadan hep sonradan adlı parçayı çalabilir misin??????????

şahan62
18.09.2006, 20:43
kardeşim be size yoluyayım niran ünsal cok güzel yorumluyor bu parcayı ama illada yok derseniz sizden mazlum çimenden feryadı isyanımmı istiyorum umarım bunada yok demesin lamekan kardeş

ZülfüKakul
18.09.2006, 20:47
Ooo Ali Abim harikasın...
:001_wub: Ali'm :001_wub: Rıza'm :001_wub: Ali Rıza'm:001_wub: ve Hüseyin abiden Muhabbet bağında için çok çok çok teşekkür ederimmm:001_wub:

Lamekan
18.09.2006, 20:48
iyi yayınlar abi mümkünse erol parlaktan ağla sazım adlı türküyü eğer mevcut değilse ahmet kayadan hep sonradan adlı parçayı çalabilir misin??????????

evet mevcut sıraya ekledim kardeş... Ahmet kayada mevcut ama erol Parlak iyi olur bencede.. Ahmet kaya çaldık hem..

kardeşim be size yoluyayım niran ünsal cok güzel yorumluyor bu parcayı ama illada yok derseniz sizden mazlum çimenden feryadı isyanımmı istiyorum umarım bunada yok demesin lamekan kardeş

Foruma download müzik bölümümüze ekleyebilirsiniz tek parça halinde bence bir sorun olamaz.. Ama ben dinlemeyeceğim bir parçayı bilgisayarıma yüklemem... Bende olmadığı içinde siz istesenizde ben çalamam... Sizin için gelsin Mazlum Çimen Feryadi İsyanım...

Ooo Ali Abim harikasın...
Ali'm Rıza'm Ali Rıza'm ve Hüseyin abiden Muhabbet bağında için çok çok çok teşekkür ederimmm

Sevilmeyecek bir yorum değilki.. Bende tüm seslendirdikleri deyişleri ve parçaları sewerek dinliyorum... Sen sağol... İmzana yazmışsın kardeş.. Unutturmuyon maşallahh...

opis-01
18.09.2006, 20:51
saol abi çaldığın için

Aydın.
18.09.2006, 20:52
Abicim senden öyle bir türkü istiyorumki tabi calarsan sen seceksin icinde özlem olan sevgi olan göz yası olan bütün hüzünleri barındıran bir türkü olsun abim calırsan sevinirim canım abim senden bana armağan olsun o türküde şimdi diyecen nekadar yüzsüzsün diye:D:D

Lamekan
18.09.2006, 20:55
Abicim senden öyle bir türkü istiyorumki tabi calarsan sen seceksin icinde özlem olan sevgi olan göz yası olan bütün hüzünleri barındıran bir türkü olsun abim calırsan sevinirim canım abim senden bana armağan olsun o türküde şimdi diyecen nekadar yüzsüzsün diye:D:D

Mazlum Çimenin arkasından sana istediğin parçayı çalacağım... ... İyi dinle ..

Aydın.
18.09.2006, 21:05
Mazlum Çimenin arkasından sana istediğin parçayı çalacağım... ... İyi dinle ..Tesekkür ederim abim seni cokkkkkkkkkkk seviyorum ya sen birtanesinn

ZülfüKakul
18.09.2006, 21:14
Ooo istekçiler gitmiş yine o zaman ben yerimi alayım..
Immm isteklere gelelim :)
Cengiz Özkan_Üç güzel geliyor_male (inşallah vardır)
Sabahat Akkiraz_Yılgın Adası
Yılmaz Çelikten istiyorum bide oda hangisini varsa...

ımm bide şuan çalan kim acaba KAMİL OLAN KENDİNİ BOŞA YORARMI?

can85
18.09.2006, 21:17
hemşo çaldığın türküler yine güzel..içinden ne geçiyorsa çal benim için..
bu türküyüde forumdaki bütün arkadaşlarıma gelsin ve tokat lılara gelsin :)
ii yayınlar

Lamekan
18.09.2006, 21:24
Ooo istekçiler gitmiş yine o zaman ben yerimi alayım..
Immm isteklere gelelim :)
Cengiz Özkan_Üç güzel geliyor_male (inşallah vardır)
Sabahat Akkiraz_Yılgın Adası
Yılmaz Çelikten istiyorum bide oda hangisini varsa...

ımm bide şuan çalan kim acaba KAMİL OLAN KENDİNİ BOŞA YORARMI?

Hoşgeldin kardeş...

Cengiz özkanla başlayalım Male..

Yılmaz Çelikden İmam Hüseyin zazaca geldin..

Sabahat Akkirazdan Yılgın adası Hangi albümde acaba bende yok gibi de... Birde albümler olarak bakayım belki çıkar..
hemşo çaldığın türküler yine güzel..içinden ne geçiyorsa çal benim için..
bu türküyüde forumdaki bütün arkadaşlarıma gelsin ve tokat lılara gelsin :)
ii yayınlar

senin için Aşık Ali Can yıldırımdan bir Hubyar Semahı çalacağım.. Dostça kal...

ZülfüKakul
18.09.2006, 21:27
Hoşgeldin kardeş...

Cengiz özkanla başlayalım Male..

Yılmaz Çelikden İmam Hüseyin zazaca geldin..

Sabahat Akkirazdan Yılgın adası Hangi albümde acaba bende yok gibi de... Birde albümler olarak bakayım belki çıkar..

senin için Aşık Ali Can yıldırımdan bir Hubyar Semahı çalacağım.. Dostça kal...

şafak söktü albümünde :)

can85
18.09.2006, 21:30
teşekkürler lemekan hemşo...

Aydın.
18.09.2006, 21:45
Selamcanım abim Güler dumandan budevran türküsnü rica etsem yer vere bilirmisin şimdiden cok tesekürler türkü tadıyla kal canım abim iyi yayınlar...

zeynep C.
18.09.2006, 21:47
Abim iyi yayınlar.Grup Kızıl Irmaktan bir türkü çalarsan sevinirim.

Lamekan
18.09.2006, 22:02
Selamcanım abim Güler dumandan budevran türküsnü rica etsem yer vere bilirmisin şimdiden cok tesekürler türkü tadıyla kal canım abim iyi yayınlar...

Tabi isteyebilirsin Kaancım bende bulabilirsem çalarım tabiki...

Abim iyi yayınlar.Grup Kızıl Irmaktan bir türkü çalarsan sevinirim.

Kızılırmakdan gelsin kardeş.. Ablacığın için sewdam için yani...
Azeee

zeynep C.
18.09.2006, 22:13
Abim müthiş bir seçim çok mutlu oldum sağollll.
Benden canımm ablama...
İki gündür istek istemiyodum bu hepsine bedel...

Ali_Yolcusu
18.09.2006, 22:41
sevgiler lamekan

kızılırmak - ay karanlık gecede vurdular beni türküsünü çalar mısın :32:

ZülfüKakul
18.09.2006, 22:46
Yahu ben çizime öyle bir dalmışımki gece yarısı sandım daha erkenmiş :)
Imm .. Nurettin abiden iki eser istiyorum... Paşanın türküsü ve Kara gül :):)
"Kara gül" Alevimenin rütbesinede görmüştüm bunu ve resimdede var..
O zaman Piro_62 ve Alevimen'e gelsin :):)
Paşanın türküsüde hepimize gelsin :):):)

zeynep C.
18.09.2006, 22:51
Abim Mikail Aslan Hal Yamano
Bayanın söylediği Meso vardı ya o
Arzudan bir türkü
çok oldu ama...çalarmısın.

foodal
18.09.2006, 22:58
LAMEKAN CANNNNN....

Grup yorumdan ÖZLEM... kendim için:001_wub:

teşekkürler

aleviforuma iyi türkü dinlemeler...:walkman:

ZülfüKakul
18.09.2006, 22:59
LAMEKAN CANNNNN....

Grup yorumdan ÖZLEM... kendim için:001_wub:

teşekkürler

aleviforuma iyi türkü dinlemeler...:walkman:

bide benim için olsunnn:)

foodal
18.09.2006, 23:04
bide benim için olsunnn:)

tamam adaşım tüm ÖZLEM lere ve özlem çekenlerre:thumbup1:

zeynep C.
18.09.2006, 23:07
tamam adaşım tüm ÖZLEM lere ve özlem çekenlerre:thumbup1:

Abla özlem çekenlerede gelsin dedin yaaaa ozaman bana da gelsin.Ablam kabul ediyonrmusun gelsin mi bana daÇok severim bu şarkıyı.:biggrin: :biggrin:

foodal
18.09.2006, 23:11
Abla özlem çekenlerede gelsin dedin yaaaa ozaman bana da gelsin.Ablam kabul ediyonrmusun gelsin mi bana daÇok severim bu şarkıyı.:biggrin: :biggrin:

gelsin canım tüm herkese gelsin, herkes birşeylere özlem duyuyordur, yeterki Lamekan Can çalsın... e hadiiii nerde :whistling

ZülfüKakul
18.09.2006, 23:23
Ali abi gelmezse yakarız burayı:devil2: :devil2:

:scooter: :scooter: :scooter: :shuriken: :ninja: :gun_banda :gun_banda :taz: :2guns: :2guns: :tank:

Lamekan
18.09.2006, 23:26
Bende yokki çalayyımm. Bne yayını devrettim..Can kardeşe kolay gelsin...

ZülfüKakul
18.09.2006, 23:28
Bende yokki çalayyımm. Bne yayını devrettim..Can kardeşe kolay gelsin...

Öyle kaçmak yok :):D:D:D:devil2: :devil2: :devil2: :devil2:

Biz türkülerimizi istiyoruz öyle değilmi özlem abla ve zeynep :)

Alevi_can sıra sendemi geç abi yerine geç,geç:devil2:

alevi_can35
18.09.2006, 23:33
saolasın candost gzl yayının için teşkler grup yorumdan özlem birazdan gelecek arkadaşlar sakin olun yanan canlarımız yeter fazlası yanmasın tşkler

zeynep C.
18.09.2006, 23:36
Öyle kaçmak yok :):D:D:D:devil2: :devil2: :devil2: :devil2:

Biz türkülerimizi istiyoruz öyle değilmi özlem abla ve zeynep :)

Alevi_can sıra sendemi geç abi yerine geç,geç:devil2:

Evet özloş katılıyorum sana biz türkülerimizi istiyozzz.Birazdan çalacakmışsın şimdiden sağol.
Ali abim sende sağol biliyorum sende olsaydı hemen çalardın.

ZülfüKakul
18.09.2006, 23:37
saolasın candost gzl yayının için teşkler grup yorumdan özlem birazdan gelecek arkadaşlar sakin olun yanan canlarımız yeter fazlası yanmasın tşkler

aa daha isteklerimiz vardı ama :) nurettin abiden diğer sayfada yazıyor :)

Ali_Yolcusu
18.09.2006, 23:39
sevgiler;

kızılırmak - ay karanlık gecede vurdular beni türküsünü çalar mısın :32:

alevi_can35
18.09.2006, 23:48
aa daha isteklerimiz vardı ama :) nurettin abiden diğer sayfada yazıyor :)
arkadaşlar grup yorumdan özlem bulamdım özür dilerim başka isteginizi yayınlayım saygılar

ZülfüKakul
18.09.2006, 23:51
arkadaşlar grup yorumdan özlem bulamdım özür dilerim başka isteginizi yayınlayım saygılar

Allahh yandı gülüm keten helva :devil2: :devil2: :devil2: Bende yakacak birini arıyorum geç şöyle geç, geç:devil2: :devil2:

Sen ne seçeceğini bilirsin daha önce dinlemiştim yayınını sana güveniyorum :) İyi yayınlar :innocent: :innocent:

alevi_can35
19.09.2006, 00:04
Allahh yandı gülüm keten helva :devil2: :devil2: :devil2: Bende yakacak birini arıyorum geç şöyle geç, geç:devil2: :devil2:

Sen ne seçeceğini bilirsin daha önce dinlemiştim yayınını sana güveniyorum :) İyi yayınlar :innocent: :innocent:

tşkrler candost türkülerimiz sıra ile geliyo saygılar

Ali_Yolcusu
19.09.2006, 00:08
sevgiler alevi can

nurettin rençber - yalnızlığa seranat parçasını çalar mısın

zeynep C.
19.09.2006, 00:12
Abi yayın çok güzel gidiyo valla isteğe gerek yok sağol...

alevi_can35
19.09.2006, 00:18

tşkrler candost türkülerimiz sıra ile geliyo saygılar

ZülfüKakul
19.09.2006, 00:25
Bi kaç tane isteğim olacak senden çalarsan sevinirim Alevi_can
Yavuz Bingöl_Gönül Çalamazsan
Kıvırcık Ali_Kaşın Mihrabımdır...
Ne olur yok demeee:crying: :crying: :crying:
Paşa'nın türküsü için çok çok teşekkürlerrr:rolleyes:

alevi_can35
19.09.2006, 00:51
Bi kaç tane isteğim olacak senden çalarsan sevinirim Alevi_can
Yavuz Bingöl_Gönül Çalamazsan
Kıvırcık Ali_Kaşın Mihrabımdır...
Ne olur yok demeee:crying: :crying: :crying:
Paşa'nın türküsü için çok çok teşekkürlerrr:rolleyes:

kıvırcık alinin bütün parçalrı var ama öle bi parçasını bulamadım kusura bakma üzgünüm

Ali_Yolcusu
19.09.2006, 00:53
abi benim isteklere ne oluyor :) hiç çalmıyo yaw :p

alevi_can35
19.09.2006, 01:21
abi benim isteklere ne oluyor :) hiç çalmıyo yaw :p
candost nurettin rençberden o parçayı bulamadım kusra bakma başka çalayım sana

alevi_can35
19.09.2006, 02:26
bu geceda yayınımızın sonuna geldik canlar türkülerle dostça kalın hoşcakalın eyvallah