izmirksk
19.09.2006, 14:18
arkadaşlar şu âna kadar o kadar güzel ingilizce kaynaklı paylaşımlarda
bulundum ki (üye olduğum 40 ı aşkın forumun türkçe forumlarında) ve hepsinde karşıma şu sorun çıktı..bunun türkçesi yokmu ingilizce bilmiyoruz vs..
bende sizlerle bir dosyayı paylaşayım..
bu dosya kelime ezberlemek üzerine kurulmuş.ben bundan faydalanamadım
çünkü ben ingilizceyi öğrendiğimde bununla tanıştım..ama ingilizce bilmeyenlere faydalı olur..eğlenceli bir şey..kelimelerinizi geliştirebilirsiniz..hemde eğlenerek ..görsel anlatımla süslenmiş..tabiki ingilizce sadece kelimeler değil,
gramer-phrasal verb ler vs..yani öğrenecek çok şey var..ama kelime ezberiniz
olursa ilk ve en önemli adımı atmış olursunuz..
dosya sillinmeden hemen bilgisayarınıza yükleyin..unutmayın
dosyayı yükledikten sonra karşınıza 5 program çıkacak..herbirini kullanabilirsiniz..(kurmak için ınstall a basın.)rastgele basıp programı kaldırmayın..(zaman zaman demo halinde oluyor.öyle ise haber verin..)
ingilizce bilmeyen arkadaşlar, hadi buyrun...
lütfen bakın ve kullanın..sizleride ielride ingilizce konularında ve ingilizce tartışma forumlarında görmek isteriz..
buyrun......http://rapidshare.de/files/27264740/...mlar_.rar.html
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
demo görürseniz diğerini
companinon 1 sağlam ve faydalı..diğerleride çok işinize yarar..
bulundum ki (üye olduğum 40 ı aşkın forumun türkçe forumlarında) ve hepsinde karşıma şu sorun çıktı..bunun türkçesi yokmu ingilizce bilmiyoruz vs..
bende sizlerle bir dosyayı paylaşayım..
bu dosya kelime ezberlemek üzerine kurulmuş.ben bundan faydalanamadım
çünkü ben ingilizceyi öğrendiğimde bununla tanıştım..ama ingilizce bilmeyenlere faydalı olur..eğlenceli bir şey..kelimelerinizi geliştirebilirsiniz..hemde eğlenerek ..görsel anlatımla süslenmiş..tabiki ingilizce sadece kelimeler değil,
gramer-phrasal verb ler vs..yani öğrenecek çok şey var..ama kelime ezberiniz
olursa ilk ve en önemli adımı atmış olursunuz..
dosya sillinmeden hemen bilgisayarınıza yükleyin..unutmayın
dosyayı yükledikten sonra karşınıza 5 program çıkacak..herbirini kullanabilirsiniz..(kurmak için ınstall a basın.)rastgele basıp programı kaldırmayın..(zaman zaman demo halinde oluyor.öyle ise haber verin..)
ingilizce bilmeyen arkadaşlar, hadi buyrun...
lütfen bakın ve kullanın..sizleride ielride ingilizce konularında ve ingilizce tartışma forumlarında görmek isteriz..
buyrun......http://rapidshare.de/files/27264740/...mlar_.rar.html
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
demo görürseniz diğerini
companinon 1 sağlam ve faydalı..diğerleride çok işinize yarar..