Lamekan
19.09.2006, 18:17
İbo can ile türkülerize başlıyoruz.. Türküler susmasın...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Ağustos İstek.. Lamekan 19.09.2006, 18:17 İbo can ile türkülerize başlıyoruz.. Türküler susmasın... can85 19.09.2006, 18:21 susmasın tabii ki türküler..sıradaki türkü forumdaki bütün arkadaşlara gelsin...ii yayınlar. yener 19.09.2006, 18:54 iyi yayınlar musa eroğlundan yare gidem türküsünü çalarsan sevinirim sevgiyle kalın astare_dersim 19.09.2006, 19:52 ben mümkünse grup yorumdan özlemi istiyorum ii yayınlar Lamekan 19.09.2006, 19:54 Yayın sanırım bana geçti.. Tüm dostlara merhaba.. Yener kardeş burada yok ama isteğini sıraya aldım.. Astere dersim yorumdan özlem malesef şu an için yok.. Ama güzel bir yorum parçası sana çalacagım.. ZülfüKakul 19.09.2006, 20:09 Yayında sorunmu var ses bende bi garip geliyo:sas Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) hehh düzeldi umarım gitmez.. Azrail 19.09.2006, 20:18 iyi yayınlar tüm canlara Mahsuni Serif'ten bir türkü istiyorum, kolay gelsin tesekkürler gulsum_58 19.09.2006, 20:35 ii yayınlarrr lamekan gulsum_58 ben ahmet kaya şiire gazele calarmısın iii yayınlarr... Zahir 19.09.2006, 20:37 Sevgili Lamekan; Bu akşam bana efkarlı ama iyi efkarlı bir türkü çalabilirmisin? Hatta beni ağlatmaya gayret et... Böyle bir türkü kime armağan edilir bilmiyorum... Her halde ağlamak isteyenlere... Hadi bakalım kolay gele, iyi yayınlar... Lamekan 19.09.2006, 20:38 ii yayınlarrr lamekan gulsum_58 ben ahmet kaya şiire gazele calarmısın iii yayınlarr... Tabiki neden olmasınnn...... şimdi geliyor... Bu arada olgun kardeşime de duaz yolladık mahsuni babadan.. Lamekan 19.09.2006, 20:48 Sevgili Lamekan; Bu akşam bana efkarlı ama iyi efkarlı bir türkü çalabilirmisin? Hatta beni ağlatmaya gayret et... Böyle bir türkü kime armağan edilir bilmiyorum... Her halde ağlamak isteyenlere... Hadi bakalım kolay gele, iyi yayınlar... Sevgili zahir ne çalsam diye düşünüyorum sizin için... Bir erzrum dağlarımı desemmm, bir barak mı çalsammm ... Bir ay doğar ilk akşamdan gecedennn çalayım size... arkasından da bir mustafa gelsinn Zahir 19.09.2006, 20:52 Bir ay doğar ilk akşamdan gecedennn Harikasın....Tam benlik parça çaldın... Erzurumdan kucak dolusu sevgiler gönderiyorum sana...içinde hüzün var ona göre... ağlatmasın senide??? turnam 19.09.2006, 20:54 merhaba , birkaç isteğim var çalarsan sevinirim ; abidin biter'den mercan dağlarını umut altınçağdan yitirilen grup yorum haklıyız kazanacağız ve tabii ahmet aslandan susarak özlüyorum İyi yayınlar... nesrin yıldıran 19.09.2006, 20:57 slm ali iyi yayınlar ben umut altınçağdan bir türkü istiyrm çalarsan sevinirim saol şimdiden Azrail 19.09.2006, 20:59 tsk ederim canım abim büyük bir zevkle dinledim Lamekan 19.09.2006, 21:06 merhaba , birkaç isteğim var çalarsan sevinirim ; abidin biter'den mercan dağlarını umut altınçağdan yitirilen grup yorum haklıyız kazanacağız ve tabii ahmet aslandan susarak özlüyorum İyi yayınlar... Ahmet arslanla başlyalımmm ... Olanları çalacağım saygılar... slm ali iyi yayınlar ben umut altınçağdan bir türkü istiyrm çalarsan sevinirim saol şimdiden Neden olmasınnn .... gulsum_58 19.09.2006, 21:08 eevvettt lamekan cok tessekur ederımm bı turku daha istesem cok olurmuyumm eger musaıtsen cevdet bagca dan sana olan sevdamdandır bılesınn calarmısınn:? adarr 19.09.2006, 21:19 selam iyi yayınlar ağrı dağın eteğini isityorum bennnn, funda Lamekan 19.09.2006, 21:20 eevvettt lamekan cok tessekur ederımm bı turku daha istesem cok olurmuyumm eger musaıtsen cevdet bagca dan sana olan sevdamdandır bılesınn calarmısınn:? istediğiniz parça cevdet bağcadan var.. Bir dinlemek için bulmuştumm ama arebesk vari söleyişinden bğenmemiştim.. Ben aynı parçayı size Acıya gülmek parçasını Seyduna Türkülerden çalacağım.. Bu arada Turnam umut altınçağ ve yorum seçimlerini değiştirdimm bu kadarıda benden olsun.. Bu gece sevgili adarr isimli kullanıcımız köylüm akrabam içinde bir parça çalacağım.. Bende olmadıgını söyledim oda yolladı.. :) Sağolsun Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) selam iyi yayınlar ağrı dağın eteğini isityorum bennnn, funda Tabiki zevkle ne demek... tokatlı önder 19.09.2006, 21:24 slm lamekan senden bu akşamki isteğim erdal erzincandan dilim isimli türkü çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder gulsum_58 19.09.2006, 21:25 tessekkur ederımm yaa gercektenn lamekan:D walla Lamekan 19.09.2006, 21:32 slm lamekan senden bu akşamki isteğim erdal erzincandan dilim isimli türkü çalarsan sevinirim saygılarımla tokatlı önder Tabiki çalarızz... Ya gözlerim beni yanıltmıyormuş 65 kişi online olarak radyoda gördüm gerçekden mutlu oldum.. Tüm dostlara teşekürler.. Türkü tadında kalın... Aydın. 19.09.2006, 21:33 Selam abiciğim iyi yayılar abi agrejyandan helini biricik dostum peline ve benim parcamı bütün foruma chette bulunan bütün dostlara özelliklede senin icin gelsin calırsan sevinirim şimdiden tesekürler iyi yayınlar abicim... gulsum_58 19.09.2006, 21:35 lamekan grup yorumdan cemo yu caldınmı yenı geldım işten caldıysan duymadım ondan calmadıysan calarmısın ZülfüKakul 19.09.2006, 21:37 Merhabalar Ali Abi, Nasılsın.. Bu gece 3 istediğim var.. :sas Türkülü Yürekler_Dost Cengiz Özkan_Üç Güzel Geliyor(Male) Ali Ekber Çiçek_Benden Selam Söyle O Güzel Şaha.. Teşekkürler şimdiden :) İyi yayınlar.... GamzeM 19.09.2006, 21:44 iyi akşamlar lamekan iyi yayınlar.mustafa özarslandan sen giderken parçasını çalar mısın cahhetki arkadaşlarıma canlarıma ve chat odasının bitanesi kaana gelsin. Lamekan 19.09.2006, 21:50 Merhabalar Ali Abi, Nasılsın.. Bu gece 3 istediğim var.. :sas Türkülü Yürekler_Dost Cengiz Özkan_Üç Güzel Geliyor(Male) Ali Ekber Çiçek_Benden Selam Söyle O Güzel Şaha.. Teşekkürler şimdiden :) İyi yayınlar.... Türkülü yürekler duzaimam Cengiz özkan Male Ali ekberden isteğinibulamadım ali rıza hüseyin Albayrak Gel Derviş gelsin sana yi akşamlar lamekan iyi yayınlar.mustafa özarslandan sen giderken parçasını çalar mısın cahhetki arkadaşlarıma canlarıma ve chat odasının bitanesi kaana gelsin. Sıraya eklendi... ZülfüKakul 19.09.2006, 21:54 Türkülü yürekler duzaimam Cengiz özkan Male Ali ekberden isteğinibulamadım ali rıza hüseyin Albayrak Gel Derviş gelsin sana Sıraya eklendi... Ali abim dost başkayı ama :) Sözleri şöyle olmalıydı... Bülbül konupta ne yapsın dalı dal olmayınca.. Ama buda harika BİZ ÇEKERİZ İMAMLARIN YASINI :thumbup1: Ama buda harikaa... :001_wub: Ali'm:001_wub: Rıza'm:001_wub: Ali Rıza'm mı:001_wub: söyleyecek ee tabi Hüseyin abide var:) ayvaz58 19.09.2006, 21:55 ali abiiiimm iyi yayınlar abi ne güzel gidiyor yayın yüreğina sağlık ne güzel parçalar böyle.eğer varsa ali ekber erenden ankara adı karayı çalar mısın abi.iyi yayınlar ZülfüKakul 19.09.2006, 21:57 Hayırrrrrrr bu Cengiz Özkan değil.......:crying: :crying: :crying: :crying: Kim bu yahu:crying: :crying: Cengiz abim daha gzel söylüyorr...... Onu istiyorum lütfenn:crying: :crying: Lamekan 19.09.2006, 22:06 Selam abiciğim iyi yayılar abi agrejyandan helini biricik dostum peline ve benim parcamı bütün foruma chette bulunan bütün dostlara özelliklede senin icin gelsin calırsan sevinirim şimdiden tesekürler iyi yayınlar abicim... Araya kaynamış kaan sonradan gördüm.. Calarız tabiki.. Hayırrrrrrr bu Cengiz Özkan değil....... Kim bu yahu Cengiz abim daha gzel söylüyorr...... Onu istiyorum lütfenn biliyomm yeniden çalacam.. Male yazdım bu çıktı.. düzeltecemm.. ali abiiiimm iyi yayınlar abi ne güzel gidiyor yayın yüreğina sağlık ne güzel parçalar böyle.eğer varsa ali ekber erenden ankara adı karayı çalar mısın abi.iyi yayınlar ÇAlarız kardeş... Özlem kardeşin isteklerini yerine getirebilirsekk çalarız :) Rose 19.09.2006, 22:09 ali bende mahsuni şeriften sarhoş şarkısını istiyorum yayınlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Lamekan 19.09.2006, 22:11 ali bende mahsuni şeriften sarhoş şarkısını istiyorum yayınlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Sıraya aldımm çalacağımmmm ... ZülfüKakul 19.09.2006, 22:17 İşte ses bu yaaa :):) Cengiz Abim harikasın :):) Ali abi teşekkürler tamam bu türkü bana 3 ay yeter:D ayvaz58 19.09.2006, 22:23 çok sağol ali abi bu güzel türkü için iyi yayınlar zeynep C. 19.09.2006, 22:26 İyi yayınlar abim. Onur Akından Seviyorum Seni'yi canım nesrin ablama gelsin. Seviyorum Seni ablam...Abi mutlaka çal. Azrail 19.09.2006, 22:27 Ali Abi Mahzuni Baba için birkez daha tesekkürler, han sarhoş hancı sarhoş :) Rose 19.09.2006, 22:27 teşekkürler ali abi yayınladığın için büyük bir zevkle dinliyorum Lamekan 19.09.2006, 22:32 İyi yayınlar abim. Onur Akından Seviyorum Seni'yi canım nesrin ablama gelsin. Seviyorum Seni ablam...Abi mutlaka çal. nı-urettin rençberiin arkasından çalacak hayırdır kardeşş... zeynep C. 19.09.2006, 22:41 nı-urettin rençberiin arkasından çalacak hayırdır kardeşş... Sağol abim. Ablama bir jest yapayım dedim ondan. Abim sen yine bir türkü seç sen ve incitaneme gelsin ( aze'ye )... Rose 19.09.2006, 22:41 ali abi bi istek daha isteye bilirmiyim eğer elinde varsa seyfi yerlikayadan- seni düşünürüm şarksını istiyorum yoksa nurettin rençberden yanarım adlı şarkıyı yayınlaman mümkün mü? iyi yayınlar Lamekan 19.09.2006, 22:45 ali abi bi istek daha isteye bilirmiyim eğer elinde varsa seyfi yerlikayadan- seni düşünürüm şarksını istiyorum yoksa nurettin rençberden yanarım adlı şarkıyı yayınlaman mümkün mü? iyi yayınlar Evet varmış çalarız var ise... can85 19.09.2006, 22:45 selam lamekan hemşo..senden bi ricam olacak mümkünse mikail aslan - elgajiye türküsünü çalabilirmisiniz..şimdiden teşekkürler bu türkü bütün forumdaki arkadaşlara gelsin. PirO_62 19.09.2006, 22:47 heheh ben geldim İyi Yayınlar Ben Yine istek istemiyeceğim Ali Abimiz Biliyor zaten Beni görünce aklına geliyor Önce dj mize sonra bütün canlara gelsin Lamekan 19.09.2006, 22:52 selam lamekan hemşo..senden bi ricam olacak mümkünse mikail aslan - elgajiye türküsünü çalabilirmisiniz..şimdiden teşekkürler bu türkü bütün forumdaki arkadaşlara gelsin. Çalarız kardeş.. Halyamanoda benden olsun.. Rose hattlar karıştı isteğini tekrar çalacam... Piroyada çalacağımız parça belli zaten.. :) can85 19.09.2006, 22:57 eyvallah saolsın bende çok oldum her akşam her akşam istek yapıyom he he he :) :) :) elgaziye elgaziye derdo derdo süperr yaaff çok seviyom ben bunu.. türkü_nehri 19.09.2006, 22:58 Bu sıcak ortamda bende yüreğimin sesini bir istek türküyle duyurmak isterim.Yüreği güzel lamekan rica etsem Oğuz Aksaçtan AĞLATMA GELEM türküsünü çalarmısın.Tüm canlara gelsin. HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR Lamekan 19.09.2006, 23:11 Bu sıcak ortamda bende yüreğimin sesini bir istek türküyle duyurmak isterim.Yüreği güzel lamekan rica etsem Oğuz Aksaçtan AĞLATMA GELEM türküsünü çalarmısın.Tüm canlara gelsin. HeR tÜrKü BiR yÜrEğİn SeSiDiR ne demek karddeş sıraya aldım çalar birazdan.. Bende bu Gülcihan Koç geyik türküsüne takıldım.. Kaasetler dönemindee çok dinlerdim.. bu ggün naci sağolsun mp3 olarak bulmamı sağladı.. Bu gün 4 dür çalıyom umarım bıkmamışsınızdır.. tey tey tey .... Nesimi 19.09.2006, 23:15 Merhaba dost. Grup kutupYıldızından - Osmanın türküsünü çalarsan çok sevinirim. elinde yoksa forumda bir arkadaş eklemişti. iyi yayınlar can Lamekan 19.09.2006, 23:22 Merhaba dost. Grup kutupYıldızından - Osmanın türküsünü çalarsan çok sevinirim. elinde yoksa forumda bir arkadaş eklemişti. iyi yayınlar can şu an bulamadım ama can da vardır.. Yayını ona devrettim.. Onunla türkülerimiz çağlamaya devam edecek.. Dostca türkü tadında kalın... ercandost 19.09.2006, 23:25 Sevgili Lamekan dost birbiri ardına yine çok güzel parçalar çalıyosun çok teşekkürler,yüreğine ellerine sağlık.Sıradaki parça da benden tüm canlara ve bize bu emeği veren Lamekan dosta gelsin saygı ve sevgilerimle.. alevi_can35 19.09.2006, 23:26 slm candostlar türkülerle lamekan nın dedigi gibi çaglamaya devam ediyoruz lamekan na gzl yayını için tşkler Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) Merhaba dost. Grup kutupYıldızından - Osmanın türküsünü çalarsan çok sevinirim. elinde yoksa forumda bir arkadaş eklemişti. iyi yayınlar can candost kutup yıldızından osman parçasını bulamdım başka bi parçasını senin için çalayım saygılar ZülfüKakul 19.09.2006, 23:52 Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit....... Sağol Alevi_can :) alevi_can35 19.09.2006, 23:57 Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit....... Sağol Alevi_can :) sende saol candost türkülerle kal siliye 19.09.2006, 23:57 Yine sadece Aleviforum radyosunu dinliyorum ve yayın yine çok güzel can. Bi de Allahtan mıdır nedir tam isteyeceğim bakıyorum en fazla 2 dk sonra isteyeceğim kişiden bi parça;))))) İlkay ı istemek için girdim konuya ama;) alevi_can35 19.09.2006, 23:58 Yine sadece Aleviforum radyosunu dinliyorum ve yayın yine çok güzel can. Bi de Allahtan mıdır nedir tam isteyeceğim bakıyorum en fazla 2 dk sonra isteyeceğim kişiden bi parça;))))) İlkay ı istemek için girdim konuya ama;) saolasın candost başka iste tabi senden önce ben çalmassam:)) Canan58 20.09.2006, 00:20 Selam kardeş iyi yayınlar diliyorum benim için Ali Asker den Şu Metrisin Önünü çalarmısın mümkünse teşekkür ederim... rinda 20.09.2006, 00:29 merhaba varsa bende rojin'den el olmuşum parçasını isteyim... çalarsan sevinirim ve uyurum artık:) sana kolay gelsin ve herkese iyi geceler... alevi_can35 20.09.2006, 00:29 Selam kardeş iyi yayınlar diliyorum benim için Ali Asker den Şu Metrisin Önünü çalarmısın mümkünse teşekkür ederim... ali asker metrisin önü senin için geliyor candost türkülerle kal siliye 20.09.2006, 00:31 Bende sen çalmadan isteyeyim o zaman:) Umut Altınçağ - Ülke Ol çalabilirmisin şimdiden teşekkür ederim. Canan58 20.09.2006, 00:33 ali asker metrisin önü senin için geliyor candost türkülerle kal Çok teşekkür ederim...Tam karar vermekte güçlük çekiyordum Gaybana Geceleri mi istesem diye bugün şanslıyım kalbime göre çaldın onu dinliyorum şimdi....Saolasın...İnşallah yarın sabah ve tüm gün bu şansım devam eder İhtiyacım var çünkü :) alevi_can35 20.09.2006, 00:38 Çok teşekkür ederim...Tam karar vermekte güçlük çekiyordum Gaybana Geceleri mi istesem diye bugün şanslıyım kalbime göre çaldın onu dinliyorum şimdi....Saolasın...İnşallah yarın sabah ve tüm gün bu şansım devam eder İhtiyacım var çünkü :) inşallah şans hep seninle olur candost umarım istedigini elde edersin saygılarla siliye 20.09.2006, 01:23 ya benim istek kaynadımı acaba bir önceki sayfadaydı ama:) alevi_can35 20.09.2006, 01:24 ya benim istek kaynadımı acaba bir önceki sayfadaydı ama:) görmedim özür dilerim şimdi bakıyorum hemen oparça yok özür dilerim mevsimsiz kar senin için geliyor candost siliye 20.09.2006, 01:34 önemli değil teşekkürler Umut Altınçağ olsunda parçası farketmez;) tekrardan teşekkürler alevi_can35 20.09.2006, 01:35 türkü dostları yolculumuzun sonlarına geldik abidin biter mercan dagları edip akbayram gittin gideli kubat gesi bağları suavi bilmelisin son parçarım türkülerle kalın hoşcakalın tşkler saygılarımla Alevimen 20.09.2006, 01:38 İbo can ile türkülerize başlıyoruz.. Türküler susmasın... kankacım 19 ağustos da ne :) :devil2: alo bizim dünyada 9. aydayız yani eylülde :w00t: Geçen bende bir konuda birşey ters hatırlamıştım ona nispet olsun, yakalandın. :turned: ZülfüKakul 20.09.2006, 10:18 kankacım 19 ağustos da ne :) :devil2: alo bizim dünyada 9. aydayız yani eylülde :w00t: Geçen bende bir konuda birşey ters hatırlamıştım ona nispet olsun, yakalandın. :turned: 19 Ağustos :D:D:D:D Vallahi bravo nasıl gözümden kaçmış:) Ali abim buraya gel Eylüldeyiz :) Lamekan 20.09.2006, 17:57 kankacım 19 ağustos da ne :) :devil2: alo bizim dünyada 9. aydayız yani eylülde :w00t: Geçen bende bir konuda birşey ters hatırlamıştım ona nispet olsun, yakalandın. :turned: Konuyu açarken bende eylüldemiyiz diye düşünmüştüm ama baktım hava sıcak vegüneşli Ağustosdan devam etmişim... Yakalayan sağolsun :) Ödeştik :) |