aksiyon27man
20.09.2006, 04:23
benim düşüncemde hz ali mecid de olduruldu namaz kılarken ve oguları hasan ve huseyin ondan sonra namaz kıldılar ve kerbelda bile kılp katedildilerr bizim başımız kurana baglı sonra peyganbere baglı ve hz ali deriz bizi onar boyle sogutmaya calıyorlarrr ve bizde onların oyunlarına gelip kanıyoruzz
bizde onların oyunlarına gelip kanıyoruzz
biz...
kac kisisisiniz veya kimler adina yaziyorsunuz bilmiyorum ama henüz yeni bir üyesiniz.Tekil sekilde:)...
Size önerim konu acmadan önce biraz aleviforum.com u tanimaya calisin.
Yazmak istediginiz düsünceyle ilgili bölüm ve konular büyük ihtimalle forumumuzda mevcut olabiliyor.
Tipki Alevilikte Namaz gibi...
Serkan_Devrim
20.09.2006, 12:34
benim düşüncemde hz ali mecid de olduruldu namaz kılarken ve oguları hasan ve huseyin ondan sonra namaz kıldılar ve kerbelda bile kılp katedildilerr bizim başımız kurana baglı sonra peyganbere baglı ve hz ali deriz bizi onar boyle sogutmaya calıyorlarrr ve bizde onların oyunlarına gelip kanıyoruzzsorduğunuz sorunun cevabını verdiğinize göre amacınıuz alevilikte namazolduğu diktasıdır. okuyup sonra konuşmak erdemdir.
not: hz Ali camide, mescitte yada namaz kılarken öldürülmedi. bu yalandır uydurmadır. bırakın bunu artık. hz Ali evinin önünde öldürülmüştür.