Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 Eylül İstek ve Seçmeler

Lamekan
20.09.2006, 18:24
Türkü tadında tüm dostlara yürekden merhaba.. Türkülerimiz susmasın.. İbo kardeş gelene kadar bir başlayalım... Bu saate kalmazdı ama..

yener
20.09.2006, 18:28
iyi yayınlar lamekan
ilk istek benden olsun
zülfü livaneliden iyi parçalar çalıyorsun bide karlı kayın çalda tam olsun
sevgiler

Lamekan
20.09.2006, 18:30
iyi yayınlar lamekan
ilk istek benden olsun
zülfü livaneliden iyi parçalar çalıyorsun bide karlı kayın çalda tam olsun
sevgiler

Olur çalarım merhabadan sonra bir ali rıza hüseyin albayrakdan merhaba gelecek onun arkasına istğinibağlarız....

Sevgi Erkan
20.09.2006, 18:39
Merhaba Dost,
Türküleri dinlemek bana yaşamın güzelliğini anlatıyor.
İyi ki bizimlesin. Ne çalsan dinliyoruz. Türkü sıcaklığında kal..

Aydın.
20.09.2006, 18:39
Selam canım abim öncelikle hosgeldin daha demin özlemi kızdıryodum bende hehe:D erdal erzincandan güzel bir parcaya yer verirsen sevinirim canım abi şimdiden tesekürler iyiyayınlar forumdaki bütün canlara gelsin özelliklede sana....

Lamekan
20.09.2006, 18:46
Merhaba Dost,
Türküleri dinlemek bana yaşamın güzelliğini anlatıyor.
İyi ki bizimlesin. Ne çalsan dinliyoruz. Türkü sıcaklığında kal..

Ablası istek istememişsin ama Sen Erkan abim ve Türkü kardeş için Gülcihan Koç' dan Geyik Türküsünü çalmak istiyorum.. Bu türküyü önceden çok dinlerdim bende mp3 yoktu.. Naci kardeşede tekrardan teşekürler bu güzel ellik için...

Sizler için çalmak istetim bu türküyü..

Aydın.
20.09.2006, 18:49
Abim Tesekürler
en sevdiğim türküsünü calıyosun:D seni seviyorum hep türkü tadıyla kal...

Sevgi Erkan
20.09.2006, 18:57
Dost ,
Teşekkür ederim. Türkü istemedim.Çünkü seçim yapamamıştım. Senin seçimine güveniyorum.Kolay gelsin sana.Türkü de beğendi seçimini.:)

Aydın.
20.09.2006, 19:02
Kimse yokken ben seni biraz rahısız edeyim ali abimm Gurpcğdan dostum türküsünü calırsanmutlu olurum bütün dostlara gelsin iyi yayınlar

opis-01
20.09.2006, 19:07
abi iyi yayınlar mümkünse suaviden yalı çapkını adlı parçayı çalarsan sevinirim iyi yayınlar......

Lamekan
20.09.2006, 19:21
abi iyi yayınlar mümkünse suaviden yalı çapkını adlı parçayı çalarsan sevinirim iyi yayınlar......

Suavinin başka bir parçası glecek sizin için...

Kimse yokken ben seni biraz rahısız edeyim ali abimm Gurpcğdan dostum türküsünü calırsanmutlu olurum bütün dostlara gelsin iyi yayınlar

Ok isteğin sırada kaan çalacakk...

Rose
20.09.2006, 19:35
ali abi iyi yayınlar bende mazlım çimenden gözlerinin esiriyim şarkısını istiyorum

gulsum_58
20.09.2006, 19:35
selam lamekan ii yayınlarr süpersin genee..... nurettin reçber den karagül calabılırmısınn tessekkurlerr ii yayınlar

Lamekan
20.09.2006, 19:42
ali abi iyi yayınlar bende mazlım çimenden gözlerinin esiriyim şarkısını istiyorum
Sıraya rkledimm isteğinizi
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
selam lamekan ii yayınlarr süpersin genee..... nurettin reçber den karagül calabılırmısınn tessekkurlerr ii yayınlar

Kragülde sırada

opis-01
20.09.2006, 19:50
abi bir istek isteme hakkım daha varsa eğer ali askerden rüzgarla bir adlı parçayı isteyebilirmiyim..çok oluyorum ama:)

Aydın.
20.09.2006, 19:52
Selam abimm Arzudan gözlerim adlı türküyü yoksa eğer ahmet aslandan sussarak özlüyorum seni türküsünü calarmısın iyi yayınlar canım abim türkü tadıyla kal bu isteğim benden öznur a gelsin tabiki sana bide sewdana abicim ....

Lamekan
20.09.2006, 20:02
abi bir istek isteme hakkım daha varsa eğer ali askerden rüzgarla bir adlı parçayı isteyebilirmiyim..çok oluyorum ama:)

İstek isteme hakkı şukadar diye bir sınırımız yok aslında.. Siz istiyorsunuz var ise bende bende çalıyorum.. Bazen böyle oluyor... Bazı arkadaşların iki isteğide olmayabiliyor... Şans biraz yok gibi bu gün ha ne dersin...

Selam abimm Arzudan gözlerim adlı türküyü yoksa eğer ahmet aslandan sussarak özlüyorum seni türküsünü calarmısın iyi yayınlar canım abim türkü tadıyla kal bu isteğim benden öznur a gelsin tabiki sana bide sewdana abicim ....

Bazı arkadaşlarda böyle şanlı oluyor.. İki parçada var.. Birisi senin için birisi opis için gelsin...

Rose
20.09.2006, 20:06
ali abi agire jiyandan helin şarkısını çalarmısın benden kaan ve peline gitsin

Aydın.
20.09.2006, 20:08
İstek isteme hakkı şukadar diye bir sınırımız yok aslında.. Siz istiyorsunuz var ise bende bende çalıyorum.. Bazen böyle oluyor... Bazı arkadaşların iki isteğide olmayabiliyor... Şans biraz yok gibi bu gün ha ne dersin...

Bazı arkadaşlarda böyle şanlı oluyor.. İki parçada var.. Birisi senin için birisi opis için gelsin...

Tesekkür ederim abiciğim...

mawzer
20.09.2006, 20:16
:):):) şu an çalan paarça kimin acaba..:):) çok hoş ya :)

adarr
20.09.2006, 20:27
mahsuni şerifin en sevdigin türküsünü benim için çalarmısın :)

Canan58
20.09.2006, 20:27
Bugün çok kötüyüm ve dertliyim kardeş benim türkümü çal da ağlayayaım biraz:bitmisbu: :bitmisbu: :bitmisbu:

Lamekan
20.09.2006, 20:33
mahsuni şerifin en sevdigin türküsünü benim için çalarmısın

:)

Çalarız neden çalmayalım.. Tüm adarr ailesine gelsinnn.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Bugün çok kötüyüm ve dertliyim kardeş benim türkümü çal da ağlayayaım biraz:bitmisbu: :bitmisbu: :bitmisbu:

Ablası sein türkün hangisi bunuda yazsaydın keşke.. Ben balık havızalıyım bana böyle bir liste vermedi kimse :(

özgürf
20.09.2006, 20:36

aman ablam yav ne die dertleniyosun sıkma canını ..

ahmet aslandan tanımadığım ten çalarsanız sevinirim. saygılar.

Canan58
20.09.2006, 20:39
aman ablam yav ne die dertleniyosun sıkma canını ..

ahmet aslandan tanımadığım ten çalarsanız sevinirim. saygılar.

Hayat bana hiçbirzaman mutlu olma şansı vermedi ...Kısacası bu ..saol kardeşim duyarlığın için...

Lamekan kardeşim türküm Zaralı Gelin teşekkür ederim

opis-01
20.09.2006, 20:41
sorun değil abi şansızım ben:p

özgürf
20.09.2006, 20:42
Hayat bana hiçbirzaman mutlu olma şansı vermedi ...Kısacası bu ..saol kardeşim duyarlığın için...

canım ablam ne olursa olsun sıkma tatlı canını. kardeşin.

Lamekan
20.09.2006, 20:46

Yav onu biliyomda o öle üzülecek bir parçadeğilki ablası yavv... sana armut ağacı çalsam :)

stalwart
20.09.2006, 20:47
mustafa özarslandan deli gönülü çalarmısın...
deli olabilen herkese gelsin..
teşekkürler iyi yayınlar..

Canan58
20.09.2006, 20:48
Yav onu biliyomda o öle üzülecek bir parçadeğilki ablası yavv... sana armut ağacı çalsam :)

Amannn sende yaaa ağlayacağım hangi türkü varsa çal işte yaaa
Bırakmadın ağzı tadıyla bir ağlayayım yaa

Aydın.
20.09.2006, 20:49
Selam canım abim Mustafa özarslandan armut ağacını calırmısın hem canan ablamada gelsin mey sesi ağlatır onu belki acılmasına neden olur:d şimdiden tesekürler iyi yayınlar abiciğim...

Canan58
20.09.2006, 20:51
Selam canım abim Mustafa özarslandan armut ağacını calırmısın hem canan ablamada gelsin mey sesi ağlatır onu belki acılmasına neden olur:d şimdiden tesekürler iyi yayınlar abiciğim...
Teşekkür ederim kardeşim saol

Aydın.
20.09.2006, 20:52
hehe he abim cal abim derdimiz deşilsin

ayvaz58
20.09.2006, 20:54
ali abi iyi yayınlar
cengiz özkandan male yi çalarsan sevinirim iyi yayınlar

Aydın.
20.09.2006, 20:59
canan abla ağlaya bilirsin:D:D

Lamekan
20.09.2006, 21:00
ali abi iyi yayınlar
cengiz özkandan male yi çalarsan sevinirim iyi yayınlar

Çalalım ayvazım çalalım hemde zevkle

özgürf
20.09.2006, 21:04
mustafa küçükten yavrum adlı eseri çalabilirmisin lamekan.

ZülfüKakul
20.09.2006, 21:05
ya türkümü duyunca bi garip oldum:crying: Teşekkürler ayvaz istediğin için..

nesrin yıldıran
20.09.2006, 21:05
slm ali erdal erzincandan bi türkü çalarsan sevinirim saolasın.bütün forumdaki arkadaslar için ve kaan için istiyorum iyi yayınlar

can85
20.09.2006, 21:07
bugün bnmde cnm sıkkın onun için derdim çoktur hangisine yanayım..erkan oğur süper gider vll..lamekan hemşo ilgilenirsin inşallah..şimdiden teşekkürler..

Lamekan
20.09.2006, 21:08
slm ali erdal erzincandan bi türkü çalarsan sevinirim saolasın.bütün forumdaki arkadaslar için ve kaan için istiyorum iyi yayınlar

Almendil sizin için gelsin...

özgür mustafa küçük kimdir pek bilmiyorum dinlemediğim birisi ve bende onun albümü yok malefess...

Ali_Yolcusu
20.09.2006, 21:08
sevgiler lamekan;

efkan şeşen - beni bırakma ( dokuz altı albümünden ) çalarsan sevinirim.

Lamekan
20.09.2006, 21:09
bugün bnmde cnm sıkkın onun için derdim çoktur hangisine yanayım..erkan oğur süper gider vll..lamekan hemşo ilgilenirsin inşallah..şimdiden teşekkürler..

sırada hemşoo

özgürf
20.09.2006, 21:09
bu parçaı çaldın ya teşekkürden başka bişe diyemiyorum. ah dağlar ah.
olsun ya çaldığın ezgilerde birbirinden güzel saolsın

Lamekan
20.09.2006, 21:12
sevgiler lamekan;

efkan şeşen - beni bırakma ( dokuz altı albümünden ) çalarsan sevinirim.

o albümden 10 parça görünüyor bende ama istediğin parça içinde yok kardeş.. isim karışıklığı olmuş olabilir mi..

nesrin yıldıran
20.09.2006, 21:13
saol ali süpersinnn

Aydın.
20.09.2006, 21:13
Merhaba ali abiciğim bugun cok yüzsüzlük yapıyom kusuru bakma Agrijyandan helin türküsünü calırmısın peline nesrin ablama ve bütün canlar icin şimdiden cok tesekürler...

ayvaz58
20.09.2006, 21:14
Çalalım ayvazım çalalım hemde zevkle
çokkkk teşekkürler abi bide male nin link var mı sende varsa bi ara verir misin sana zahmet olmazsa

Lamekan
20.09.2006, 21:16
Merhaba ali abiciğim bugun cok yüzsüzlük yapıyom kusuru bakma Agrijyandan helin türküsünü calırmısın peline nesrin ablama ve bütün canlar icin şimdiden cok tesekürler...

evet haklısın onun için helini değil başka bir parçasını çalacam :)

ZülfüKakul
20.09.2006, 21:16

aaa kaan olmadı şimdi o yüzsüzlük bana mahsus sadece...

özgürf
20.09.2006, 21:18
bugün çok istekte bulundum ama son istek
grup kızılırkak - kırmızı gül demet demet.
sana iyi yayınlar tüm canlarada iyi dinlemeler.

nesrin yıldıran
20.09.2006, 21:19
cevdet bağca dan sana olan sevdamdandır bilesin parcasını calarmısın ali tesekkürler can.

Ali_Yolcusu
20.09.2006, 21:19
o albümden 10 parça görünüyor bende ama istediğin parça içinde yok kardeş.. isim karışıklığı olmuş olabilir mi..

yaw ben o şarkıyı hep o albümden dinliyom :p sitede biri istek yapmış hem de neyse bunu geçelim

yarab bu ne derttir derman bulunmaz türküsünü çalar mısın

Lamekan
20.09.2006, 21:21
yaw ben o şarkıyı hep o albümden dinliyom :p sitede biri istek yapmış hem de neyse bunu geçelim

yarab bu ne derttir derman bulunmaz türküsünü çalar mısın

Sibel pamuk kabulse çalarım :)

bugün çok istekte bulundum ama son istek
grup kızılırkak - kırmızı gül demet demet.
sana iyi yayınlar tüm canlarada iyi dinlemeler.

çalarız bir arada mutlaka..

cevdet bağca dan sana olan sevdamdandır bilesin parcasını calarmısın ali tesekkürler can.

3 dür cevdet bağca çalmayacağımı söylüyorum dördübncüye söyleyim.. Arebesk vari ve yorumundan dolayı Acıya gülmek parçasını ( sizin deyiminle sevdamdandır bilesin ) Şahrut Seyduna türkülerden Hakan Yeşilyurttan çalabilirim.. isterseniz..

Ali_Yolcusu
20.09.2006, 21:22
Sibel pamuk kabulse çalarım :)

tamam abi farketmez.saolasın.

nesrin yıldıran
20.09.2006, 21:25
tamam ali saol

Aydın.
20.09.2006, 21:25
aaa kaan olmadı şimdi o yüzsüzlük bana mahsus sadece...
hehe bugun ben senin yerini aldım özlem abi basımın ettini yedi bu kız cal su türküyüde ben ondan sende benden kuetul acıkca yüzsüz dedin öle olsun abim:(:(

Lamekan
20.09.2006, 21:30
hehe bugun ben senin yerini aldım özlem abi basımın ettini yedi bu kız cal su türküyüde ben ondan sende benden kuetul acıkca yüzsüz dedin öle olsun abim:(:(

Kurtulmak çok kolay kaan.. İsnin üzerinde sağ tıklayıp kaanın bu konuya yazmasını engelle demem yetiyor :)

Ben yüzsüz demedim kendin o itamı kendine yaptın ben hayır değilsin demedim :)

ZülfüKakul
20.09.2006, 21:31

Sana yüzsüz diyen olmadı...
Hem tüm yerler senin olabilir...
Kimsenin başının etinide yemedim....
Benden kurtulmak mı? gülerim sadece:p

Aydın.
20.09.2006, 21:35
Sana yüzsüz diyen olmadı...
Hem tüm yerler senin olabilir...
Kimsenin başının etinide yemedim....
Benden kurtulmak mı? gülerim sadece:p

Özlem belliki bayagı kırılmısın sen ben sadece saka yaptım sana orada oke yinede özür dilerim herkese iyigeceler canlar...

turnam
20.09.2006, 21:45
iyi yayınlar

hımmm bugün

agire jiyan zer mircan
umut altınçağ pore zerde
ilkay akkaya'dan yarim
ve tabiiki
grup yorumdan davett

tüm canlara gelsin...

Lamekan
20.09.2006, 21:52
iyi yayınlar

hımmm bugün

agire jiyan zer mircan
umut altınçağ pore zerde
ilkay akkaya'dan yarim
ve tabiiki
grup yorumdan davett

tüm canlara gelsin...

Agrejyan çaldık ilerlen zamanlarda çalarız..

umut altınçağ sırada

Grup yorumdan davet gelsin..

Yorumdan özlem isteyen arkadaşlar vardı iki gündür... Kimdi onlar bu gün neden istemiyorlar acaba :)

gulsum_58
20.09.2006, 22:08
Evet Millet Aglamak Istiyo Ben Eksik Kalmiyim Lamekan Şİİre Gazele Calabilirmiisin İstesem:?

ZülfüKakul
20.09.2006, 22:09
Agrejyan çaldık ilerlen zamanlarda çalarız..

umut altınçağ sırada

Grup yorumdan davet gelsin..

Yorumdan özlem isteyen arkadaşlar vardı iki gündür... Kimdi onlar bu gün neden istemiyorlar acaba :)

Şey ben konuştum o arkadaşla canı sıkkınmış biraz..

Iı dediki Ali abiye selam söyle.. O kadar :)

doktor62
20.09.2006, 22:11
albayrak kardeşlerden yandımda geldim türküsünü istiyorum.

tokatlı önder
20.09.2006, 22:12
slm lamekan iyi yayınlar senden bugün ferhat tunçtan babam türküsünü eğer yoksa mustafa özarslandan kışı bitmez türküsünü istiyorum saygılarımla tokatlı önder

Aydın.
20.09.2006, 22:30
Abiciğim senden bir isteğim var öyle bir türkü calki bütün yüreğimizin yarasını kanatsın yani cok dertli olsun icmek istiyom bu aksamm off off iyi yayınlar canım abimm

Lamekan
20.09.2006, 22:33
slm lamekan iyi yayınlar senden bugün ferhat tunçtan babam türküsünü eğer yoksa mustafa özarslandan kışı bitmez türküsünü istiyorum saygılarımla tokatlı önder

Babam türküsü hangi albümünde acaba bende yok gibi.. Mustafa özarslan kışı bitmez şu ömrümün gelsin hem sizin hemde kaan için..

Kaaan hayırdır neden dertlendin..

Ben sana içmek yok dememişmiydim :)

Ali_Yolcusu
20.09.2006, 22:51
sevgiler lamekan ;

ahmet kaya - öyle bir yerdeyim ki parçasını çalar mısın.

kaan arkadaşıma yolluyorum

Aydın.
20.09.2006, 22:56
Babam türküsü hangi albümünde acaba bende yok gibi.. Mustafa özarslan kışı bitmez şu ömrümün gelsin hem sizin hemde kaan için..

Kaaan hayırdır neden dertlendin..

Ben sana içmek yok dememişmiydim :)

yok dememiştin abi yasaksa icmeyiz

Lamekan
20.09.2006, 22:59
Bu gecelik benden bu kadar dostlar.. Dostca ve türkü tadında kalın.. CAn devam edecek...

alevi_can35
20.09.2006, 23:00
slm canlar yayın bende lamekana gzl yayını için tşkler bu günün anlam ve önemi için ilk 4 parçamız ruhi su dan saygıla anıyoruz yattıgı yer nur olsun bu gün ölüm yıldönümü sonra istek türkülerinizle çağlayacagız candostlar saygılar alevi_can35

ayvaz58
20.09.2006, 23:25
iyi yayınlar uzun bi aradan sonra gene ben geldim grup yorumdan dağlar sözümüz varı çalarsan sevinirim iyi yayınlar

alevi_can35
20.09.2006, 23:51
iyi yayınlar uzun bi aradan sonra gene ben geldim grup yorumdan dağlar sözümüz varı çalarsan sevinirim iyi yayınlar

candost ayvaz dglar sözmüz varı bulamdım başka bi parçasının yayınladın senin için kusura bakma candost

ayvaz58
20.09.2006, 23:53
candost ayvaz dglar sözmüz varı bulamdım başka bi parçasının yayınladın senin için kusura bakma candost oh en sonunda geldin can
şu parça dönüp dönüp çalıyo galiba; olur dersim dağlarıda olur

alevi_can35
20.09.2006, 23:58
oh en sonunda geldin can
şu parça dönüp dönüp çalıyo galiba; olur dersim dağlarıda olur

bende çalmıyo candost takılmış sitede kusura bakma şimdi nsl düzeldimi
kusura bakmayın candostlar site rojinde takılmış sanırım bende bi hata yok özür dilerim herkezden ayvaza tşkler uyardıgı için

ayvaz58
21.09.2006, 00:02
bende çalmıyo candost takılmış sitede kusura bakma şimdi nsl düzeldimi
kusura bakmayın candostlar site rajinde takılmış sanırım bende bi hata yok özür dilerim herkezden ayvaza tşkler uyardıgı için

winampı açınca normal ama yukarda aynı parça dönüp dönüp duruyor hala.winampı açtım düzeldi ama ben parçaları kaçırdım :D:D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şimdi çalan parça için sağol bu sefer kaçırmadım winamptan dinliyorum

tokatlı önder
21.09.2006, 00:12
slm candost iyi yayınlar bugünde senden hüseyin karakuştan dostum deme banayı istiyorum saygılarımla

alevi_can35
21.09.2006, 00:21
slm candost iyi yayınlar bugünde senden hüseyin karakuştan dostum deme banayı istiyorum saygılarımla

dostum deme bana senin için sırada candost türkülerle kal

siliye
21.09.2006, 00:39
selam öncelikle iyi yayınlar. Ben bir parça istesem mi acaba:D şimdilik isteyeceklerimi dinliyorum zaten radyodan:)

alevi_can35
21.09.2006, 00:46
selam öncelikle iyi yayınlar. Ben bir parça istesem mi acaba:D şimdilik isteyeceklerimi dinliyorum zaten radyodan:)

tşkler siliye candost türkülerle kalman dilegiyle

siliye
21.09.2006, 01:10
zamanı gelmişse parça istemenin başlıyım:) gerçi ilkay çalıyo yine isteyecektim. Başka olsun Umut Altınçağ indirdiysen Ülke Ol çalabilirmisin. Eğer yoksa herhangibiri farketmez Umut Altınçağ dan;)

tokatlı önder
21.09.2006, 01:49
slm candost hazır musa eroğlu çalarken musa eroğlundan sunamı çalarmısın saygılarımla

alevi_can35
21.09.2006, 02:15
bu gecede türkülerimizin sonuna geldik candostlar türkülerle kalın hoşcakalın saygılar

HakTuran
21.09.2006, 02:17
Hocam eline, emeğine, özüne sağlık; teşekkür ediyorum.Hoşcakal...

Mesut Gündüz
21.09.2006, 11:49
Sn. Arkadaşlar dün akşam radyo yayınını dinledim bugün dinleyemiyorum. Hangi gün ve saatlerde çalıştığı konusunda bilgi istiyorum.
Hepinize saygılar sunuyorum.

ayvaz58
21.09.2006, 11:55
Sn. Arkadaşlar dün akşam radyo yayınını dinledim bugün dinleyemiyorum. Hangi gün ve saatlerde çalıştığı konusunda bilgi istiyorum.
Hepinize saygılar sunuyorum.
genelde radyoda dj olduğu zamanlar genelde djlerde akşam giriyor akşam altı civarında başlıyor ve 12 1 e kadar devam ediyor can saygılarımla

seyhunbey
21.09.2006, 14:02
merhaba canlar ben ''ali kiziltugdan nerdensin ''türküsünü çalarmisiniz bu türküyü veya başka bi türkü hani dinlerken hani derler afkerlandim hadi içelim bea falan ben bu türküyü dinlerken otomaktikmen sarhoş oluyorum yani içmeme gerek kalmiyo saten içki içmem :D türkülerle kalin.... saygilar