Orijinalini görmek için tıklayınız : güzel filmler

Yakapınarlı
07.11.2005, 18:39
arkadaşlar dün iki film izledim çok güzellerdi sizede tavsiye ederim sizde güzel olan filmleri yazarsanız sevinirim.
*testere
*costantine

izmirksk
07.11.2005, 19:14
testereyi izleyecektim.niyet etmiştim

onun yerine korkunç bir filmi izledim 3 seriyide izledim.
korkunç bir film1/2/3
korku filmleri ile dalga geçen süper komedi serileri

Canan
07.11.2005, 19:27
korkunç bir film1/2/3

ben bunlarin yanlizca ilk ini izledim ve gercekden cok komik.

the legend of Zorro cok iyi bir film hafta sonunda izledim.
ayrica
'land of dead' zombi filmi cok iyi
'kingdom of heaven' turkcesi bilmiyorum ama orlando bloom var
'nightwatch'
cok iyi yeni cikan filmler.

ben amimated filmeride cok severim mesela 'finding nemo', 'TB copse bride', 'madagaskar', 'shrek 1 ve 2' hepsi cok cok komik..

ozur dilerim bunlarin hic birisinin turkcesini bilmiyorum :3D_NG (28

özgüreren
07.11.2005, 21:55
nerede koruku flimi varsa onu izlemişsiniz:)..land of dead >ölüler ülkesi..kingdom of heaven'>cennet krallığı..nightwatch>gece bekçisi

tavsiye edeceğim flim yok vallal:)korkunç bir flimin serini izledim çok hoş sizlerede bunu tavseye edebilirim

Bir Zeynep
07.11.2005, 22:11
Ay ne tuaf türkce isimi "Testere" haha güldüm vallaha... "Saw" dimi? Evet o filim acayip iyi yaw herkese tavsiye ederim, pek de korkunc degil ama acayip piskopat bi filim. "Land of the Dead" i sevmedim, olacak ismi yaw? Inandirici korkutan filim olacak, ben kolay kolay korkmam ki ; )

Yakapınarlı
07.11.2005, 22:14
testereyi izleyecektim.niyet etmiştim

korkunç bir film1/2/3
evet yaa ben o filmleri izlerken kopmuştum.özellikle ruh çıkarma sahnesinde:)))

Alevimen
07.11.2005, 22:34
saw sevenlere müjde yakın zamanda saw 2 çıkacak bende sabırsızlıkla bekliyorum umarım birinci bölüm gibi kaliteli olur.
jigsaw adındaki şahısın adı zaten türkçeye tercüme edilirse testere oluyor o nedenle filimnin adı testere. bizler saw ve jigsaw olarak tanıyoruz.

Yakapınarlı
07.11.2005, 22:36
alevimen bende 2.sini bekliyorum zaten 1.si öyle bittiki devamı gelmesi gerekliydi.ne zaman vizyonda olacakmış haberin varmı

Alevimen
07.11.2005, 22:47
alevimen bende 2.sini bekliyorum zaten 1.si öyle bittiki devamı gelmesi gerekliydi.ne zaman vizyonda olacakmış haberin varmı
ABD'de vizyonda avrupaya ve TR'ye gelmesi bir kaç hafta sürer.. Şubat 06'da isviçrede vizyona giriyor.

Yakapınarlı
07.11.2005, 22:49
ABD'de vizyonda avrupaya ve TR'ye gelmesi bir kaç hafta sürer.. Şubat 06'da isviçrede vizyona giriyor.
sağol avrupayı bilmemde türkiyeye gelmesi epey sürer galiba heyecanla bekliyorum valla

Yakapınarlı
07.11.2005, 22:51
bu arada en çok etkilendiğim filmlerden biride esaretin bedeli muhakkak izleyin.

izmirksk
07.11.2005, 23:17
evet yaa ben o filmleri izlerken kopmuştum.özellikle ruh çıkarma sahnesinde:)))
3 seride gerçekten güzeldi.hele 3.süne bayıldım

Yakapınarlı
07.11.2005, 23:19
3 seride gerçekten güzeldi.hele 3.süne bayıldım
benim o dediğim sahne hangi serisindeydi bilmiyorum gerçi ama korku filmleriyle bu kadar güzel dalga geçilir yaa.evde arada bizde yaparız korku filmleriyle dalga geçme olayını özellikle tüm filmlerde olan çocukalrın şarkı mırıldanarak ip atlama olayı gülmekten öldürür bizi.
halka 1 ve 2 yi izlediyseniz orda samaranın saçları iyi dalga konusu olmuştu bana:))

izmirksk
07.11.2005, 23:43
eskiden dövüş filmlerini çok severdim.van damme falan...
fakat şimdi şiddete karşıyım.:3D_NG:
jackie chan ile idare ediyorum.:3D_NG (9)

Yakapınarlı
07.11.2005, 23:46
türk filmleri içinden de tabi eskilerden selvi boylum al yazmalım başakdır benim için

Canan
07.11.2005, 23:50
eski turk filmleri
kibar feyzoooooooooooooooooooo
super ezberledim tum filmi artik.
hele su minareye cikip sarki soylemesi yokmu bayiliyorum bu filme.
bir de "kizlar bizim hakkimiz soke soke soke aliriz." bolumu cok komik
telefon melodim bile kibar feyzonun melodisi.

filimden basga bolumler.
"faso ag"
"EKK" evde kalmis kizlar

Yakapınarlı
07.11.2005, 23:51
eski turk filmleri
kibar feyzoooooooooooooooooooo
super ezberledim tum filmi artik.
hele su minareye cikip sarki soylemesi yokmu bayiliyorum bu filme.
bir de "kizlar bizim hakkimiz soke soke soke aliriz." bolumu cok komik
telefon melodim bile kibar feyzonun melodisi.

filimden basga bolumler.
"faso ag"
"EKK" evde kalmis kizlar
kemal sunal klasikleri unutulmaz olur zaten 100 kere izlesemde hep güleceğim filmlerdir.

sila
07.11.2005, 23:54
bende gecen hafta turk filmi buyuyu izledim modumuz edayla birlikte cok korktuk yaa neydi o buuyler oylee eeve yalniz giremedim tuylerim urperdi yaaa:(((((( filimlerden bir etkilendigim isee gunesin gozyaslari olduuu o film beni cok duygulandiriyorr nedense......

Canan
07.11.2005, 23:54
kemal sunal klasikleri unutulmaz olur zaten 100 kere izlesemde hep güleceğim filmlerdir.

evet ya hele hababam sinifi, unutulmaz filmler. ama fark etdiniz mi eskiden hababam sinif her gun t.v deydi simdi hic yok.
neden???????????? ben ozledim :3D_NG (23

Yakapınarlı
07.11.2005, 23:56
bende gecen hafta turk filmi buyuyu izledim modumuz edayla birlikte cok korktuk yaa neydi o buuyler oylee eeve yalniz giremedim tuylerim urperdi yaaa:(((((( filimlerden bir etkilendigim isee gunesin gozyaslari olduuu o film beni cok duygulandiriyorr nedense......
evet yaa iyi hatırlattın güneşin gözyaşalrı müthiş bir filmdi.birazdan eve gidince gorayı izleyecez ev arkadaşım ve kardeşim hala izlemeişler ben 4.kez izleyecem ama pek hoşlanmamıştım.

izmirksk
08.11.2005, 13:10
evet bayanlar sizlere katılıyorum.kemal sunal filmleri eskimiyor
100 defada izlesen gülüyorsun.psikologlar bunun sırrını çözemediler.
filmdeki bütün replikleri biliyorsun izlerken bir saniye sonra kemal sunal ın ne yapacağını biliyorsun ama yinede gülüyorsun

Yakapınarlı
08.11.2005, 15:43
arkadaşlar akşam büyük hazine filmini izledim güzel bir film daha doğrusu ilginç tavsiye ederim.they(onlar)diye bir korku filmi vardı.1. cd yi izledik ikinci cd açılmadı ama sonunu tahmin edebiliyorum.