dem_dost
22.03.2005, 17:53
Evet canlar ben ilk bu foruma girdigim zaman burasini daha hazirlik asamasinda olan bir site zannettim
niye?
cünkü forumlara baktim
sifir baslik
sifir cevap
benim önerim üyelerinde forumu okuyabilmelerini saglamak
veya en azindan forumlarin basliklarini
veya daha da ileriye gitmek istersek sadece kac tane baslik veya topic bulundugunu okumalari
bu yeni üye olmak isteyenler icin daha cekici olur ve daha cok üye topanabilinir
saygilarimla
Alevimen
22.03.2005, 18:00
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=7 Mesajında yazıldığı gibi Alevilik ve Genel forumlar misafirlere kilitli ve misafirlere o bölümlerde 0 Mesaj yazılmış ve aynı anda yetkileri olmadığını gösterir. Diğer Bölümler herkese açıktır. Yani okuayabilirler ama mesaj yazmaları için doğal olarak üye olmalılar, kullanıcı adı taşımalılar.
Forumlarımızda 'tanışalım & kaynaşalım' bölümünde gibi özel bilgiler açıklanmaktadır, bu nedenle 'Misafirlerin' bunu görmesini doğru bulmuyorum. Çünkü parolamız daima güvence ve güzel ortam sağlamaktır.
dem_dost
22.03.2005, 18:03
pek iyi dostum ; ))
sizin görüslerinizi de hakli buluyorum
saygilarimla
Alevimen cok dikkatedin sitenin guvenligine cunku ehlibeytformunu biri hacklemis boyle bir seyin bu sitenin basina gelmesini istemem.......
Alevimen
22.03.2005, 20:05
Alevimen cok dikkatedin sitenin guvenligine cunku ehlibeytformunu biri hacklemis boyle bir seyin bu sitenin basina gelmesini istemem.......
Değerli Eda hackleme tehditleri alıyoruz ama server altyapımız iyi tasarlanmiş. Her gün veritabanı oto olarak başka diske kayıtlanıyor vs... :3D_NG:
Sözkonusu forumu tanımıyorum haberim yok.
yaraLiCeyLan
24.07.2005, 01:36
Bence guestler foruma üye olmadan konulari okuyamasinlar daha güvenli olur diye düsünüyorum...
Alevimen
24.07.2005, 01:42
Bence guestler foruma üye olmadan konulari okuyamasinlar daha güvenli olur diye düsünüyorum...
Bak burda sana katılamıyorum :3D_NG (23
Hedefimiz bilgilendirmek olduğu için kapımız herkese açık. ne kadar çok mesaj yazılırsa o kadar çok yayım olur. Kendimizi tanımak ve tanıtmak görevimiz (bkz. imza) :yorgun:
yaraLiCeyLan
24.07.2005, 01:50
Okumak isteyen üye olsun üye olmak o kadar zor mu?
Alevimen
24.07.2005, 02:01
Okumak isteyen üye olsun üye olmak o kadar zor mu?
ben şahsen paketin içini görmeyi isterim, bu nedenle forumu kapalı tutarsak içindeki değer fark edilmez. :3D_NG (9)
yaraLiCeyLan
24.07.2005, 02:10
Erhan paketi acmak isteyen üye olur demi:))
Neyse sen daha iyi anlarsin diyorum ve isi ehline birakiyorum:)))